![]() |
#4541 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 09 2006
Stan: Zbanowany
Imię: Vademekium
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Cruel Hunters
Świat: Menera
Poziom: 150
Poziom mag.: 74
|
![]()
|
![]() |
#4542 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2007
|
![]() wiecej SS dawac
![]() gratz rybki Adamo, sa lagi i kicki to biore skull stafa i chyba tez ide xD ![]() i jest fajny ss ![]()
![]() |
#4543 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 04 2007
Lokacja: Sosnowiec
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Darkside the ghost
Profesja: Knight
Gildia: Jou Shikari
Poziom: 312
Skille: 102/100
Poziom mag.: 10
|
![]() @pvv
Tak bałem dupe pujśc z przodu na sealu z helhoundami tzw Komnaty Infernatila ponieważ widziałem co podbiegło, widziałem także Brynia obok którego stałem a który padł kilka sekund po tym jak sp****oliłem. Możesz nazywac mnie za to leszczem, najgorsza ci****ą ,frajerem, idiotą który miał wtedy ciepło w majtkach itp. itd.... Ehh niepowiesz mi tego na priv to znaczy że tak niemyślisz ![]() Aldra słyszałem jak mnie gnoisz ale powiedz mi czemu nie napiszesz mi tego na PRIV... Ty powinieneś wiedziec dlaczego ja Ciebie nielubie jeśli niewiesz małe przypomnienie: Oddawaj C Arma złodzieju (hmmm fajnie napisac tak do kolesia który mial haka ehh). Wiem, że osoby z Twojej gildii mnie nienawidzą, gardzą mną, mięszają z błotem, może też obwiniają za jakieś inne żeczy ale teraz PROŚBA DO WSZYSTKICH niezapominajcie, że po drugiej stronie jest osoba, ktora jak KAŻDY ma uczucia, i czuje,(chyba z byt pózno zdałem sobię z tego sprawę) jak WY byście zareagowali jakby XX osób zaczęło na was wyjeżdzac przez... no właśnie przez co? Przez deda? Przez Quest? Przez to, żę ktoś coś ma a on nie?Wiem ze dla niektórych ta gra i ten" P*********ONY CHIPEK " jest wszystkim Przepraszam za BŁĘDY Mam nadzieję, że niesprowokowałem swoją wypowiedzią kogoś i niewłączyłem mu "agresora" |
![]() |
![]() |
![]() |
#4544 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 06 2007
Lokacja: Lesko
Imię: Overlou\Overloux
Profesja: Elite Knight
Poziom: 99
Skille: -.-
Poziom mag.: :)
![]() |
![]() ciekawe daj pare ss z odwaznych poczynań "pvv"
![]() ![]()
16:54 Bisto pogromca [74]: after to jest po? 16:54 Mozezaraz [63]: ta 16:54 Corrano [52]: ja znam tylko always i tampax 21:48 Koko Looko [73]: to zostane zawodowym graczem w tibie =] 21:48 Koko Looko [73]: i od wakacji KOXXXXXXXXXXXX 21:48 Master Dodik [113]: koko wysoko mierzysz ;] 21:48 Siuchnik [111]: ta a , enthu bedzie czuwal nad twoim zdrowiem |
![]() |
![]() |
![]() |
#4545 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 06 2007
Lokacja: World of dreams and mysteries.
![]() ![]() |
![]() Wiecej SS mniej SPMU ludzie,a się rozgadali...
Co chcecie udowodnić zaśmiecając forum wypowiedziami które mają na celu wywołać kłutnię,zresztą już kolejną.Macie względem siebie problemy to udawajcie,że się nie znacie i tyle,mowa o SB i Vade etc. Pozatym ty pvv tak samo jak czupa macie najmniej to powiedzenia w tym całym sporze,zawsze się pakujesz tam gdzie nie trzeba i gdzie nie jesteś mile widziany.Co do Darkside to n/c Cytuj:
EDIT : @Down "w ogóle" GRATAZ ALL ADV ![]()
"Better die standing then live kneeling" - Pericles Ostatnio edytowany przez Maamba - 29-01-2008 o 12:31. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4546 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 01 2008
Lokacja: Szamocin/Chodziez/Laskowo
Imię: Elite Jemio
Gildia: Time To Die
Poziom: 70
Skille: 76/72
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Dlugo byly wczoraj te kicki na menerze ???? i padl ktos
![]() PzD dla all !! CZas Na skill!! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4548 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 01 2008
Stan: Niegrający
Imię: Huragan Blade
Profesja: Elite Knight
Poziom: 194
Skille: 95/92
Poziom mag.: 9
|
![]() Edit: Napisałem cholernie obszernego posta, ale zecydowałem sie go edytować i all praktycznie skasować. Nie jestem zainteresowany jej prowadzeniem, bo nie ma takiej opcji żeby się zaś ktoś do czegos znowu nie przyczepił, więc kończę all jako 1.
Każdy ma prawo do gry na swój własny sposób, ale powinniśmy nawzajem się szanować i pomagać sobie w miare możliwości. Więcej luzu, kompromisów i trzymania języka za zębami w sytuacjach konfliktowych i stresowych życzę sobie i wam na koniec. Ostatnio edytowany przez HuraganBlade - 29-01-2008 o 14:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4549 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 10 2007
Lokacja: Choszczno
Imię: Master Menerczyk
Profesja: Paladin
Poziom: 66
Skille: 76/54
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() Cytuj:
chdahcpaaphphdfhashpdahpddahdhadahd na hydrah ja padłem wiesz śmiac sie możecie ale osiągnijcie tyle lvli co ja xddd a nie huragan sie cieszy że ma shield i kozak pedaałl niewiem jak coś wpadnij na rl załatwimyu to aldraxdd Koplin 12 czekam I to że liżesz dupe Bahzelowi czy tam huraganowi nie znaczy że nie jesteś big noooooobem bo tak naprawde możesz mi loda zrobić chociaż i tak bym ci nie dałXPpPP
Pozdro All ![]() See u in Tibia ![]() Ostatnio edytowany przez sweet-butter - 29-01-2008 o 15:21. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4550 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 04 2007
Lokacja: Sosnowiec
Imię: Darkside the ghost
Gildia: Jou Shikari
Poziom: 312
Skille: 102/100
Poziom mag.: 10
|
![]() [quote=Maamba;1869246].Co do Darkside to n/c
QUOTE] Jeśli masz coś do mnie napisz mi to a nie piszesz n/c, sam spamuje forum pisząc co 2 dni ile Ci bana zostało... Co do Huragana chyba wiesz jako jedyny co miałem na myśli dlatego jesteś jedną z nielicznych osób które szanuje w Tibii a teraz pase ss: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4551 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 06 2007
Lokacja: Mazury
Imię: Asmodaarth
Gildia: Fog [*]
Świat: Olympa
Poziom: 170
Poziom mag.: 78
|
![]() Elo.
Nie zaśmiecajcie forum... Tak jak mówił gostek na początku strony , Atimcia może zamknąć temat i wtedy będzie lipa... ![]() Nie wiem... Jak chcecie się wyzywać to róbcie to na privie , albo na private channel... Forum jest w dziale "Zdjęcia" czyli mamy wstawiać tu zdjęcia , a nie kłótnie. Pozdro ;] |
![]() |
![]() |
![]() |
#4552 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2007
Lokacja: Marklowice
Imię: Wio Wista
Profesja: Sorcerer
Poziom: 44+
Skille: 19/24
Poziom mag.: 45
|
![]() Witam.
Dziś po rozmowach z Darkiem(Gotti) jak i Udenixem (TTD) i mną (Soul Brothers) Podpisaliśmy rozejm. mam nadzieję że teraz wszystko będzie się dobrze układać. Wszystkie spory i kłótnie zostają zakończone. Muszę przyznać ze z ude i darkiem prowadziłem bardzo miłą rozmowe. Z tego miejsca chcę przeprosić wszystkich których uraziłem swoimi postami... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4554 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 09 2006
Lokacja: Jaslo
Stan: Na Emeryturze
Gildia: Gotti,Cruel Hunters
![]() |
![]() Czytanie tej strony zajeło mi dobre 10-15 min ale po przeczytaniu ostaniej notki powiem szczerze ze wkoncu zakoncza sie te zalosne kłutnie..
Cytuj:
Teraz mam na dzieje ze na "forum menery" zagoszczą scriny ![]() P.S Ja tam może nie jestem w temacie co do tych kłótni czytam je tylko na forum bo co mam robić? Skoro kicki ![]() Ale na tibi sie swiat nie konczy heh. P.S2 Moim skromnym zdaniem dajcie se wszycy raz po "mordzie" i bedziecie kwita ![]() P.S3 Sorki za błedy ale tak jakos wyszlo ![]() Żeby nie było ze bes scrina (stare ale jare) ![]() Pozdrawiam
![]() |
![]() |
#4555 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Czytanie tej strony zajeło mi dobre 10-15 min ale po przeczytaniu ostaniej notki powiem szczerze ze sie ciesze ze wkoncu zakoncza sie te zalosne kłutnie..
Cytuj:
Teraz mam na dzieje ze na "forum menery" zagoszczą scriny ![]() P.S Ja tam może nie jestem w temacie co do tych kłótni czytam je tylko na forum bo co mam robić? Skoro kicki ![]() Ale na tibi sie swiat nie konczy heh. P.S2 Moim skromnym zdaniem dajcie se wszycy raz po "mordzie" i bedziecie kwita ![]() P.S3 Sorki za błedy ale tak jakos wyszlo ![]() Żeby nie było ze bes scrina (stare ale jare) ![]() Pozdrawiam
[GUILD]Cruel Hunters[/GUILD] Ktoś kiedyś powiedział : To co dobre kiedyś sie kończy... Zegnajcie all nadszedl czas i na mnie, pamietam o was i nigdy nie zapomne czasu spedzonego z wami... Ostatnio edytowany przez Cavendish12 - 29-01-2008 o 18:55. Powód: "[QUOTE" |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4556 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2007
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Fog
Poziom: xxx
Skille: xx/xx
Poziom mag.: xx
![]() |
![]() Ma ktoś może Engraved Crossbow bo potrzebne dla kupla piszcie na forum do mnie albo w grze do [CHAR]Sir Wielki Szu[/CHAR]
pozdro
![]() |
#4557 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 09 2007
Lokacja: debica
Imię: Sheylia
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Nietykalni
Poziom: 105
Skille: 93/75
Poziom mag.: 18
|
![]() Wrescie sie udalo
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4558 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() gratz
![]()
![]() |
#4559 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 01 2008
Lokacja: Szamocin/Chodziez/Laskowo
Imię: Elite Jemio
Gildia: Time To Die
Poziom: 70
Skille: 76/72
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Omg ........... wogole nie da sie expic takie lagi maM znow lvl nie bije;/
17:52 Royal Shan [65]: musze zemiaki obrac 17:52 Royal Shan [65]: <lol2> 17:52 Jemioslaw of Laskwoo [60]: heheh 17:52 Jemioslaw of Laskwoo [60]: sux 17:52 Jemioslaw of Laskwoo [60]: tylko se palca nie odjeb ;p ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4560 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 06 2007
Lokacja: Mazury
Imię: Asmodaarth
Gildia: Fog [*]
Świat: Olympa