![]() |
#4561 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 11 2009
|
![]() Cracovia !!! Cracovia !!! Cracovia !!! Cracovia !!! Cracovia !!! Cracovia !!! Cracovia !!! Cracovia !!! Cracovia !!! Cracovia !!!cracovia !!! Cracovia !!! Cracovia !!! Cracovia !!! Cracovia !!! Cracovia !!! Cracovia !!! Cracovia !!! Cracovia !!! Cracovia !!!cracovia !!! Cracovia !!! Cracovia !!! Cracovia !!! Cracovia !!! Cracovia !!! Cracovia !!! Cracovia !!! Cracovia !!! Cracovia !!!cracovia !!! Cracovia !!! Cracovia !!! Cracovia !!! Cracovia !!! Cracovia !!! Cracovia !!! Cracovia !!! Cracovia !!! Cracovia !!!cracovia !!! Cracovia !!! Cracovia !!! Cracovia !!! Cracovia !!! Cracovia !!! Cracovia !!! Cracovia !!! Cracovia !!! Cracovia !!!cracovia !!! Cracovia !!! Cracovia !!! Cracovia !!! Cracovia !!! Cracovia !!! Cracovia !!! Cracovia !!! Cracovia !!! Cracovia !!!
Jeden Zero Derby Wygrane !!!! |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#4562 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 03 2006
Lokacja: Wrocław
Stan: Niegrający
Świat: Morgana, Kyra
|
![]() slask wiselka lechia gdansk _/
btw Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4563 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2008
Lokacja: Bełchatów
Stan: Na Emeryturze
Imię: Yoork'ey
Profesja: Elite Knight
Świat: Morgana
|
![]() chrzest knajcika elimka na vencie flow hahahahahahhahahahahahaha
http://www.speedyshare.com/files/19439095/hahahaha.vrf
Nie zapomnij, skąd tutaj przybyłem, nie zapomnij, gdzie się urodziłem, bo w pamięci jest siła zaklęta, więc pamiętaj synu mój... O kolorach białym i czerwonym, o symbolach orła i korony, bo w pamięci jest siła zaklęta, więc pamiętaj synu mój.. Ostatnio edytowany przez xBardolekx - 23-11-2009 o 18:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4564 |
Użytkownik Forum
|
![]() Słabe
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4565 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
In memory of Eter Rael 19:57 Izervis [86]: Slain at Level 162 by Demestos, Frutcik, Izervis, Magiczna Niki and Vildingen. 19:57 Izervis [86]: kurwa UDALO SIE 19:57 Izervis [86]: jebac to ze poprawilem 3 przedmioty 19:57 Izervis [86]: ZAJEBALEM KAKEJAAA |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4567 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 01 2008
Lokacja: Wejherowo
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Lavio Cold
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Flow
|
![]() Przykre.
![]()
![]() |
#4568 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 03 2006
Lokacja: Wrocław
Świat: Morgana, Kyra
|
![]() Robercik na pewno!!!1
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4569 |
Użytkownik Forum
|
![]() Taaa ojebalem sie sam ze wszystkich pieniedzy teraz sobie na nich siade i bede zbijal baki.
![]() |
#4570 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 01 2008
Imię: Whisperwind Shadowwalker
Profesja: Elder Druid
|
![]() Dobrze ze passow nie mialem
![]()
18:23 Whisperwind Shadowwalker [105]: you are f*cking moron 18:23 Boskonovitch [104]: nono 18:23 Boskonovitch [104]: i am spanish |
![]() |
![]() |
![]() |
#4571 |
Użytkownik Forum
|
![]() Pamiętasz jak dawałem Ci filmik z akcji xD?
In memory of Eter Rael 19:57 Izervis [86]: Slain at Level 162 by Demestos, Frutcik, Izervis, Magiczna Niki and Vildingen. 19:57 Izervis [86]: kurwa UDALO SIE 19:57 Izervis [86]: jebac to ze poprawilem 3 przedmioty 19:57 Izervis [86]: ZAJEBALEM KAKEJAAA |
![]() |
![]() |
![]() |
#4572 |
Użytkownik Forum
|
![]() Zawsze to powtarzałem.
Żydowski char, żydowskie nasienie. Było zmienić pacy, dane, maila i reca, by nie było problemu.
![]() |
#4573 |
Użytkownik Forum
|
![]() ten "żydowski" char jest bardziej zasłużony niż Akon Yode na którego passy miało 50% Flow i cała furora...
/Konrad. [RP]Arman Bloodhand/Marco: Is Zirkov female or 13 years old? [MS]Etun Xali/Konrad: Haha why do you ask? [RP]Arman Bloodhand/Marco: Lol, his voice is sexy [MS]Etun Xali/Konrad: Damn, are you a pedophile? [RP]Arman Bloodhand/Marco: Xd, but Zirkov really turns me on ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4574 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 10 2008
Lokacja: e(L)blag
Stan: Początkujący
Imię: meraviglioso
Gildia: FLOW
|
![]() dotykales "G" punkt zeby byc ze flow.. po tym jak zdradziles kolegow z pandorii, ciekawe komu teraz palec wtykasz
dales sie zapamietac jako placzaca pizda i nic sie nie zmienilo... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4575 |
Użytkownik Forum
|
![]() Z moimi kolegami z pandorii jestem po dzień dzisiejszy, odszedłem od osób które były z furory jak zobaczyłem co się dzieje z tym serwerem,
jesteś żałosny zawsze oddawałeś pass bo jesteś zerowcem i namawiałeś innych żeby oddawali w przeciwieństwie , zawsze sam grałem moją postacią i mimo że padałem po 8 razy w wojnie to byłem nadal gotów orać a nie jak niektóre osoby co padły 1 lub 2 nie wchodziły na ventrilo. <cheers for lookeyy>
/Konrad. [RP]Arman Bloodhand/Marco: Is Zirkov female or 13 years old? [MS]Etun Xali/Konrad: Haha why do you ask? [RP]Arman Bloodhand/Marco: Lol, his voice is sexy [MS]Etun Xali/Konrad: Damn, are you a pedophile? [RP]Arman Bloodhand/Marco: Xd, but Zirkov really turns me on ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4577 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 10 2008
Lokacja: e(L)blag
Stan: Początkujący
Imię: meraviglioso
Gildia: FLOW
|
![]() Cytuj:
nie oddawales bo wiedziales ze ktokoliwek je dostanie to spierdoli ci postac... nie lubil cie nikt, nie zaprzeczysz... jak zaczela sie wojna jedna druga czy trecia to chyba kurwa obierales kartofle dla wojska bo nie bylo cie nigdy... jezeli znajdziesz jakakolwiek wojne w ktorej twoja postac zaliczyla wiecej plackow niz moja przeprosze cie... a zaorac to mi mozesz dzialke na wiosne za dwie dychy. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4578 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 01 2008
Lokacja: Wejherowo
Imię: Lavio Cold
Profesja: Master Sorcerer
|
![]() Cytuj:
I'm your FAN! ![]()
![]() |
![]() |
#4579 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Nikt mnie nie lubił??hmm Ty może i nie ale jestem pewien że są osoby we Flow które lubią mnie po dziś dzień.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4580 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 04 2008
Lokacja: Polska
Imię: Rosi Thern
Profesja: Elite Knight
Poziom: 160
Skille: 90+/90+
Poziom mag.: 9
|
![]() Cytuj:
![]() A co do bycia zasłużonym, kogo obchodzi ile zrobiła PIXELOWA POSTAĆ? Człowieku, zastanów się co Ty piszesz... Bo jak na razie jesteś w ścisłej czołówce ludzi (razem z Kakejem), którzy chcieli pogryźć rękę, która ich karmi... |
|
![]() |
![]() |