![]() |
#4562 |
Guest
|
![]() |
![]() |
#4563 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 01 2007
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4564 |
Guest
|
![]() |
![]() |
#4565 |
Użytkownik Forum
|
![]() Arha Respect
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4566 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 07 2005
Lokacja: Gdańsk/Jasień
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Kyra
![]() |
![]() Suv a jak mozna miec do ciebie zaufanie...
Wielki Mastah taktyk Suv, ktory pierwszy z Sobs'ow sie wyplacil.... Czlowiek cale zycie pracuje na swoja reputacje. Mozna ja zniszyczc w ciagu kilku minut/sekund a zeby ja naprawic to czasami zycia nie starcza |
![]() |
![]() |
#4567 |
Użytkownik Forum
|
![]() Qxwatz witamy w Naszych szeregach
![]() Suv,Michal mial do Ciebie zaufanie i wydaje mi sie ze przynajmniej na jakis czas je straciles.Dlllllllluuuuggoooo Wuja stal za Toba uwierz mi ![]()
#4568 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 04 2007
|
![]() Ty złodzieju je*any nie kłam. Ojebałeś Errora~ i doszedłeś do LS bo powiedział że padniesz noobie. Byłem u kumpla kiedy rozmawialiście na guild chacie o tej sprawie z knightem. Miałeś jako jedyny recka a potme mówiłeś że to nie ty hacknołeś. żal.pl
|
![]() |
![]() |
#4569 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2006
Lokacja: ok. Rybnika
Imię: Fingregher
Gildia: Pink Shoes in Public
|
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4570 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 03 2005
Lokacja: inąd
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() lol 2 razy już go hacknol...i Roman nie gra już
|
![]() |
![]() |
#4571 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4572 |
Użytkownik Forum
|
![]() Asmit? /./././../././././././
|
![]() |
![]() |
#4573 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2005
|
![]() Drogi Olku : jezeli slowa ze nie obdarzylem cie zaufaniem piszesz powaznie .... to miales moje zaufanie jakies pare miesiecy ?? od kiedy trwa wojna ?? listopad ?? grudzien ?? a mamy polowe maja ... i to ja zawsze opowiadalem ze masz problemy z netem , potem ze musisz podexpic , potem ze wpierw z kumplami musisz sobie niektore sprawy ustawic .... trwalo to bardzo dlugo i jak napisal Boixos chyba jako jedyna osoba caly czas bylem za toba .... ale im dalej tym stawiales nowe warunki .... UWAGA prosze posluchac :
1. musisz byc liderem gildii choc miales do niej dojsc pod koniec wojny . 2. nie mozesz dojsc do wojny bo ty musisz miec najwiecej fragow. 3 raz ta osoba ci nie pasowala raz ta ..... 4 niektore osoby teraz sa w ng co ci nie pasowalo i jakos gitara gra ... Zawsze w ciebie wierzylem , zawsze bronilem , klocilem sie o ciebie zawsze .... ale chyba coraz to nowe WAŻNE powody , jakos mnie nie przekonaly do tego aby dalej bronic twojego dobrego imienia ... Zawsze w ciebie wierzylem ... ale chyba to ja wyszedlem an idiote przed swoimi kumplami z Et i LS bo nigdy nie dalem an ciebie slowa powiedziec , i reczylem za ciebie ... jak widac na prozno .... i naprawde nie wiem czy wole Polacksa Dotrzymujacego slowo , ale jest noobem czy 127 lvl ktory nie dotrzymuje slowa i nie wesprze ludzi ktorzy mu zaufali ... Suv nie pisze tego na forum aby w jaki kolwiek sposob cie osmieszyc ... ale skoro zaczelo sie to na forum to na forum niech sie skonczy ... i przed ludzmi siwecimy oczami ?? tak bo miedzy innymi wiele osob z forum wspomoglo nas w wojnie i liczyli na ansza wygrana ... i wiedziales o tym ale chyba olewajac nas zlekcewazyles te osoby ktore nas wspomogly bo tez liczyly na ciebie !!! Dla mnie zawsze bedziesz kumplem Olku ale chyba troche zabladziles w tym swoim tibijskim zyciu .... ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4574 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2005
|
![]() Van : prosze wez numer od kogod z LS napewno ci dadza
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Btw pacc na Kiroyu ?? Wujo wróci ?? dowiemy sie tego w nastepnym odcinku ![]() |
![]() |
![]() |
#4575 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wuja jak ty cos napiszesz to zawsze jest madre i prawie zawsze sie z tym zgadzam ;d
btw 18:37 You see Bozanoglu (Level 92). He is a royal paladin. He is Deception of the Last Sunrise. tak samo shadow vain i quattron ![]()
Trójmiasto jest Nasze, Trójmiasto do Nas należy. Nie damy nikomu, nikomu nie damy Trójmiasto do Lechii należy!! Ostatnio edytowany przez .:Boixos:. - 07-05-2007 o 19:51. |
![]() |
![]() |
#4576 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 01 2007
Lokacja: Polska
Profesja: Royal Paladin
Gildia: nieznana :>
Świat: Obisida
Poziom: 40+
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
#4577 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 07 2005
Lokacja: Gdańsk/Jasień
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Kyra
![]() |
![]() Wujo jak zawsze mądru długi post xD
Tylko jedno mnie ździwilo ;/ Ze zadnego usmieszku nie bylo xD Widocznie ten post nei byl dla ciebie taki radosny ![]() |
![]() |
![]() |
#4578 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja to powiem w stylu Miśka Koterskiego
![]() DO BOJU LS I VANUM ![]() ![]() Może was wesprze chociaż troche na duchu... Pozdro.
#4579 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 10 2005
Lokacja: Śląsk
Profesja: Elite Knight
Gildia: Sparta Avengers
Świat: Obsidia
Skille: 19/26
Poziom mag.: 60
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4580 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Kiroy
Pkt. 1 mnie rozbawil kompletnie, aż trudno w to uwiezyć, że takie coś się wydażyło xD Po raz pierwszy muszę użyć słów "Kiroy mentorem forum o obsidii" ; ) Naprawde tym postem przekonałeś mnie do siebie xD @Shadow Vain Zawsze dażyłem ją szacunkiem ;] i teraz jeszcze polepszyła swoją pozycje ; )
Elvinuz. Ostatnio edytowany przez Misterio - 07-05-2007 o 20:48. |
![]() |