![]() |
#441 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
![]() |
![]() 1. Prawym na ikonke zwiezaka i change name czy jakos tak.
2. Do Silver~ tylko jak masz TBC jak nie to nie wejdziesz. Do Thundera musisz lezc na piechotke przez barrens co na 10 lvl moze byc niebezpieczne. Przejdz sie tam na 15+ to podrodze cie nie zabija. 3. Mounta 60% speed od 40lvl a 100% od 60 Latajacego 60% od 70 100% tak samo 4. Tak mozna ale imo raptor trolli wyglada najlepiej.
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
|
![]() |
#442 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
|
![]() Pytanko
![]() czy change name zadziała na Demona??? [zwierzak Warlocka]
![]() |
#443 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() chyba nie bo demon jest taki nieprzyjemny i wogole demoniczny a my legionu demonow nie lubimy =P
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
#444 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 10 2006
|
![]() Warlock nie może nazywac swoich "poddanych qmpli" takie rzeczy to tylko u huntera noi w erze
![]() |
![]() |
![]() |
#446 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() cholera wejdz w http://forum.battlenet.pl/Przydatne_...ra-t25096.html
i poszujak sobie takiego jaki ci sie podoba no i czy ma byc pod pvp czy pod pve czy jaki. btw polecam najpierw walnanc te pierwsze pkt w hawk eye i improved aspect of the hawk
![]() |
![]() |
#447 |
Użytkownik Forum
|
![]() Zależy jak chesz grac...jeżeli bardziej myslisz o grze solo no to raczej beast mastery a jak wolisz grwac w grupie no to chyba marksmanship
...No w kazdym razie tak mi sie zdaje... Mysle ze marksmanship dobrze pomieszany z survival tez moze dac calkiem niezlego builda. Aha niewiem czy kogos to obchodzi ale wychodzi na lato 2008r nowa seria figurek http://dccomics.com/dcunlimited/wow/?action=catalog I w końcu "...a nad jego truchłem dumnie powiewa polski sztandar. Tym razem coś z naszego podwórka - po raz pierwszy polska gildia wyczyściła całe Black Temple kładąc Illidana do snu wiecznego..." No nic nie pozostaje tylko troche pozazdroscic;p i gratulowac typom |
![]() |
![]() |
#449 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() nie, no chyba ze chcesz miec trial tbc n normalnym koncie wtedy chyba tak.
![]() |
![]() |
#450 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 09 2007
|
![]() skoro o mountach mowa, ciekawe jakie nam Blizz dorzuci kiedy wujdzie WotLK
![]() Już się nie mogę doczekać... ...Shadowfury ![]() czy opłaca mi się on na 52 lvlu(prawdopodobnie już wtedy będę w jego posiadaniu) Ostatnio edytowany przez Ziemniax - 08-11-2007 o 21:42. |
![]() |
![]() |
#451 |
Użytkownik Forum
|
![]() Czy w grupach widzicie czesto feral druidów(którzy moga sie sami leczyc w przeciwienstwie do rogala któremu czasami trzeba zalatwic healera) nastawionych na dps czy raczej bardzo bardzo rzadko
|
![]() |
![]() |
#452 |
Użytkownik Forum
|
![]() Z Feral druidem jako dpsem byłem AŻ dwa razy na inście
![]() Jeżeli chodzi o skład drużyny, to mój ulubiony wygląda następująco: -Tank (nieważne czy warr czy feral druid - z protection paladynem rzadko chodziłem) -Mage jako dps (może w razie czego zamienic bestię w owieczkę ![]() -Hunter (trap i po sprawie) -Holy priest(bo ja nim gramxD) -Shadow priest lub rouge (w zależności jaka instancja)
Ostatnio edytowany przez Lord Dreathan - 11-11-2007 o 00:20. |
![]() |
![]() |
#453 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wielkie dzieki Lord Dreathan bardzo mi pomogles
![]() |
![]() |
![]() |
#454 |
Użytkownik Forum
|
![]() No i 20 % TBC
![]()
#456 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 05 2007
Stan: Niegrający
|
![]() Undead? Jeśli PvP to Priest :> Więcej tu: http://wow.battlenet.pl/120/1/
#458 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() a w zyciu.
Widziales kiedys rogala undeda grajac nim ?? jak byl w stealth. reszta ras wyglada tylko jagby sie skradala. A undead wyglada jakby naprawle skradal sie by zabic. No i dla rogue nie ma nic grozniejszego niz nagly fear puszczony przez warlocka a to tutaj to neguje.
![]() |
![]() |
#459 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
|
![]() @Bluray
Zrób se Elfa [Blood/Night] ;] fajnie sie nimi gra Blood ma ładna [jak dla mnie] kranie a u Nighta imho szybko sie q robi...
![]() |
#460 |
Użytkownik Forum
|
![]() No i fajnie,jeszcze przede mną 3x700 mb patch