![]() |
#442 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2005
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
więc tak najpierw musisz je wstawić pod skróty klawiszowe (np. f9 itp) ,a używasz go PPM (prawym przyciskiem myszy ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#443 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Knurów
|
![]() Ja mam jeszcze jedno pytanko: W jaki sposob gadac z kims na prv??
![]() |
#444 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 08 2005
Lokacja: Rybnik
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Fivapo
Profesja: Elite Knight
Gildia: Grim Eclipse
Świat: Rubera 4rever
Poziom: 105
Skille: 86/82
Poziom mag.: 6
|
![]() Ej ****a
![]() Zainstalowalem grae sacred i sie chce podłanczaci zaczyna sie autoupdate i wyskakuje mi jakis blad i cos tam pisze po koreansku i niewiem co?Mam angielskom wersje .Moze jest potzrebny patch pls pomozcie? |
![]() |
![]() |
![]() |
#445 |
Użytkownik Forum
|
![]() Po 1 :Naucz się ich u pana w kaptórku
![]() Po 2: Wybierz czar z listy Po 3 :Najedź myszą na przeciwnika Po 4: Naciśnij prawy od mychy trzymając kursor na przeciwniku ( i już)
![]() |
#446 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2005
|
![]() czy ktos pomoze mi mam wery evil nie mam kasy i stracilem cenne itemy?? pomuzcie
|
![]() |
![]() |
![]() |
#447 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 10 2004
Lokacja: Katowice
|
![]() Tiaaa tylko gdzie ja tu napisalem ze wiem wiecej o DE. No ale ty sie czepiasz ja odpowiadam. Zreszta juz sam przymknij morde bo te gadki sa zbedne
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#448 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
UUuu..to lipke masz ![]() Widzisz...tak to jest jak się zabija^^
![]() |
![]() |
#449 |
Użytkownik Forum
|
![]() To pożycz a wery evila wbiłem przez pomyłke
|
![]() |
![]() |
![]() |
#450 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 11 2004
Lokacja: Promised Land
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Kyra
|
![]() Yo, ppl
Od paru dni rozłącza mnie z DE "disconnected" i poprostu się grać nie da, bo jak mnie kicknie to trace całego expa !!! + itemki (ahh ten very evil ![]() ![]() i czy ktoś wie jak temu zaradzić albo czy kicki były, są i bedą czy to chwilowe ??. Napewno to nie wina kompa ani neta bo dużo moich kumpli się na to skarży. A i czy vampy mogą jeździć na motorkach ??
The turn towars that Darkness. Eternally refus the light to the nightmare of no awakening! Absurd. Defeating me is meaningless. No matter how many times I fall, Your darkness keeps calling me back! Only death awaits you all, but do not fear. For is it through death that a new spirit energy is born. Soon, you will live again as a part of me. How can there be any meaning in the memory of such a being? What I have shown you is reality. What you remember, that is the illusion. |
![]() |
![]() |
![]() |
#451 |
Zbanowany
Data dołączenia: 18 08 2005
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#452 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2005
Lokacja: Wolbrom
![]() |
![]() 1.Gram Vampirem i widziałem u współ plemieńców takie różne 'ząbki' koło ich głowy (coś a'la skull w tibii) ja można zyskać np. 2 takie ząbki?
2.To chyba ma połączenie z pierwszym pytaniem, jak zdobywać % do 'reputacji'? chodzi mi o te % gdy włanczam 3-4 zakładke od skilli? Zabiajłem normalnie potworki ale to czasem dochodzi ten % a czesem nie... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#453 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2005
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
więc tak musisz zabijać potworki to rośnie Ci tzw. Grade LVL czyli LVL Rangi te ząbki jest to właśnie żeby zdobyć te 2 ząbki to musisz mieć najpierw jeden czarny ząbek który później zmienia się w 2 żółte i tak wkółko ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#454 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Dzięki, ale mam jeszcze pytanie, gdyż z kumplem biliśmy na party i przyszedł pan slayer, zabilismy go i nie wiem czy to dzięki temu ale mi tak nagle skoczył ten grade lvl, a brakowało chyba z 10% czy to od tego zabójstwa tyle doszło?
I jeszcze jedno, czy jak będę wysysał potforki to więcej tych % dojdzie? PS. Czy skrzydełka nietoperka są jednokrotnego użycia? Ostatnio edytowany przez Apticer's - 02-10-2005 o 11:53. Powód: Skrzydełka xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#455 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Potem dostajesz bonusy ![]() A co to disconectów...ano ten felerny server tak robi -.- Niestety
![]() |
![]() |
#456 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Aha, a czy np. inne rzeczy znajde w sklepie w zamku (tam gdzie się zaczyna grę vampirem) a inne w innym mieście?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#457 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie pamiętam kto mówił ze mi kase pozyczy ale kto to mówil niech mi na priv napisze potrzeba mitoche kasy na aligment i musze odzyskac eq
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#458 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Ja mam pytanie, jak dojść do miejsca gdzie są lov-lvl-owi slayerzy? NP. tam koło ich tego miasteczka albo tam gdzie oni expia? Może by mnie ktoś tam zabrał? Jestem (teraz, może później będzie lepiej) 35 lvl vampir nick: Apticer, najlepiej gdyby mnie ktoś tam zabrał dziś koło 16-17
|
![]() |
![]() |
![]() |
#459 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @UP,up,up,up to Wilux
Najprawdopodonije dłąd ten wyskakuje ci ponieważ nie ściągnołeś gry do końca, tj. wyłączyłeś ściągnie przed końcem, albo wystąpił jakiś błąd połączenia pomiędzy tobą a serverem. Rozwiązanie jest banalnie proste ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#460 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dobra...do ojczula...napisz na gg: 4471158 Dogadamy sie z all ;< Vamp czy Slayer?
Dwa: Eeee....Ten no pan z vampem w avku.Dojść do slayerów możesz przez perone...najpierw do NW potem do SW...Co tam jeszcze chcieliście ? ![]() BTW...lubie placki O.o