![]() |
#441 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 05 2007
Lokacja: Katowice
Stan: Aktywny Gracz
Imię: w skrócie WIADRO
Profesja: Elite Knight
Świat: silvera
Poziom mag.: 6
|
![]() No fakt faktem "zniewaga krwi wymaga" ale bez przesady nie zachowujmy sie jak br... Za nic hunty za nic płacić... Wymyśl jakiś inny sposób na rozwiązanie konfliktu...
|
![]() |
#442 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 07 2005
Imię: Rastaman Shine
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Silvera
Poziom: 60+
Poziom mag.: 55
|
![]() Ten hunt to glupota a payment to chyba jakis zart >.>
ile razy br cos mowili? i nikt tak nie reagowal... jesli polacy nie beda sie trzymac razem to nie ma sensu tu grac pozatym znam ariela on by nie wrzucal za nic "a mnie na ts wyzywal oxygenz! shunce go jak nie wysle 100cc dp karlin"
![]() |
#443 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 04 2007
Imię: Sprawca
Profesja: Knight
Poziom: 47
Skille: 76/75
|
![]() @kasztan
Ty tam zamknij dupe, bo pewnie tak samo byś postąpił gdybyś miał czym go zabić, ale byś musiał to robic pare latek, tak jak swojego Markizka czy jakoś tak. I nie kozacz, jak grasz na non-pvp. i w ogóle zamknij dupe, zrobie jak chce, pies cie jebał Powiem ci jeszcze jedno, gdybyś grał dalej na silverze to byś miał na bank hunta od polaków za te kozaczenie na forum kiedy przeniosłeś sie na non-pvp. Ostatnio edytowany przez Sprawca - 11-07-2007 o 14:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#444 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 08 2006
Stan: Na Emeryturze
|
![]() @up
Całkowicie się zgadzam :S, kasztan i znowu jak zwykle się wtrącasz w nie swoje sprawy. I przez to prowokujesz do next kłótni. To jest ich sprawa i niech oni sami ją rozwiążą, bo zaraz się tu zacznie robić gorąco jak jeszcze ty wtrącisz swoje trzy grosze.
14:23 Destroyer of Fury [133]: did u read forum? 14:24 Xeosnar [194]: what is forum? |
![]() |
![]() |
![]() |
#445 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2005
Lokacja: Łódź
Wpisy bloga: 2
Profesja: Royal Paladin
Świat: Iridia
Poziom: 205
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#446 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 06 2007
Świat: Eternia
Poziom: 70+
Skille: 80+
|
![]() Cytuj:
Gram na non pvp? zapraszam na Arcanie ![]() Hunta od polakow? Widisz nie gram na silverce bo takie kozaki jak wy pieprzycie cala chec do gry ; ] A jesli chodzi o pvp to i tak bym ciebie rozjebal w 3 dupy wiec stfu noobku i bede sie kozaczyl tyle i kiedy i jak chce i mi nic nie zrobisz wiec pozdro 4 u :*** Bede pisac co chce, a to ze nie mysle tak jak ty... to jest jedynie twoj. problem, a grajac na non pvp poznalem lepszych ludzi niz na pvp. Gl w dawaniu paymentow 30k.. hasusahsaushua zalosne dziecko idz do piaskownicy. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#447 |
Użytkownik Forum
|
![]() "Hunta od polakow? Widisz nie gram na silverce bo takie kozaki jak wy pieprzycie cala chec do gry ; ]"
Hmm, czyżby tak myślisz? Nie sądzę. Niedawno pisałeś co innego jak padali polacy od polaków na silverze i ciebie to bawiło...a teraz nagle mówisz, że psuje to chęć do gry. Jakaś nagła zmiana ![]() I wara od Sprawcy bo założe się, że ma 10x lepsze pvp od twojego. Myślisz, że jak ubijałeś kiedyś 40 lvlem+ 30 lvle na botach czy afku to jesteś lepszy od all? ![]() Na pewno nikt nie będzie tolerował tutaj twojego cwaniactwa i robienie z siebie pro, i uważanie każdego po kolei za nooba, itd.
14:23 Destroyer of Fury [133]: did u read forum? 14:24 Xeosnar [194]: what is forum? |
![]() |
![]() |
![]() |
#448 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Bo mnie to nadal bawi? O to w tej grze chodzi? Czescia tibi jest pvp? Ja to piszac mialem namysli sprawce i jego kumpli co mysla, ze jak maja lvl to maja wladze. Lecz jak Kazik spiewal "hej czy nie wiecie nie macie wladzy na swiecie" ^.^ i nadal tka bedzie i moga sobie nakladac te paymenty, juz widze, ze jak jutro rano sie logne na silv pogadac z paroma starymi kumplami texty "hunted" ._. Dodatkowo, jak oceniasz moje pvp to najpierw zobacz swoje, 1 hmm i uh.. hsausahusa nie zapomne tego idz juz spac. A co, to ze on gra na pvp to ma odemnie lepsze? Ja niby zabijalem 30 lvl na botach? a to co on zrobil, ze ma 10x lepsze pvp odemnie? zabil raz moze 50 lvl? skoncz, bo nie wygrasz ze mna. btw. ile ci placi ze bycie adwokatem? edit: nikogo nie wyzywam od noobow to po primo. ja cwaniakuje? Powiedzenie tego co mysle to cwaniactwo? Bycie wylewnym to nie cwaniactwo ^.- Sa osoby ktore uwazam za gorsze odemnie <nie wymienie ich nazwy/imienia/nicku/ czy jak to nazwiecie> i to ze powiem ze sa gorsze/ja lepszy od niech nie oznacza, ze robie siebie pro wiec nie odzywaj sie. Ostatnio edytowany przez DeGlord - 12-07-2007 o 03:14. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#449 |
Użytkownik Forum
|
![]() Taa, po pierwsze jesteś w błędzie bo ja nie miałem hmm w bp
![]() Po trzecie jestem ciekaw jak ty grałeś i jakie błędy popełniałeś, bo założe się, że też nie miałeś na początku zbyt dużo pojęcia o Tibii. Wkońcu każdy nowy jest newbie, ale to z czasem przechodzi jeśli będzie grał dłuższy czas. Więc jak już powiedziałem minął ponad rok odkąd zacząłem grać w tą grę i myślę, że teraz nie możesz mnie krytykować skoro nie wiesz jak gram. Nie jestem adwokatem Sprawcy, to jest mój dobry kumpel, bo w porównaniu do ciebie, ja potrafię się pogodzić i zaprzyjaźnić z kimś, kogo kiedyś nie lubiłem, a on mnie ![]() Trzeba było się nie wtrącać, bo teraz ty jesteś przegrany, myślisz, że zaraz pół silvery będzie na mnie najeżdżać?Nie sądzę. Tamte czasy się skończyły, a jak nie potrafisz o tym zapomnieć to przykro mi, ale ja ci nie pomogę.
![]() |
![]() |
![]() |
#450 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 10 2006
Lokacja: Opole
Imię: Potus
Gildia: Immortal Dragons
|
![]() Oj dajcie juz spokoj,Sprawca da juz spokoj arielowi
![]()
18:19 You advanced from Level 99 to Level 100. OFNED!! 19:16 Solar mlody [125]: wez nie sap lepiej sie stul i siedz tam gdzie siedzisz |
![]() |
![]() |
![]() |
#451 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Tak samo Ty nie krytykuj mnie, bo Ty nie wiesz jak gram. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#452 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Rzucałem się bo oni pierwsi rzucali się do mnie. To przeszłość, a wiesz dlaczego zrobiłem sobie wrogów? Bo wtrąciłem się jak polacy ganiali escheusa etc. jak ubili leo. Od tego momentu sie all zaczęło. Tylko, że to dawno temat zamknięty bo all sobie wybaczyli i potrafią żyć w zgodzie bez kłótni. Co do krytykowania: mówisz żebym cię nie krytykował bo nie wiem jak grasz, więc ty pierwszy zacząłeś mnie oceniać skoro też nic o mnie teraz nie wiesz. Jeśli chodzi o Sprawcę jak możesz mówić ze masz lepsze pvp skoro nic nie wiesz o nim. Sam siebie wkopujesz i jak widać to ty nie wiesz co piszesz. ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#453 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2006
|
![]() 2 x up
omg jak grasz na arcani to po co sie wtracasz tutaj w klotnie, niech to rozwiaze sprawca z omo i wez wogole przestan gadac bo jak cos powiesz to az mi ciesnienie skacze -.- |
![]() |
![]() |
![]() |
#454 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 04 2007
Imię: Sprawca
Profesja: Knight
Poziom: 47
Skille: 76/75
|
![]() @Kasztan
Jak tyle masz kumpli tam na innych serverach to wypad nam tu z forum i idź do nich wkońcu masz tam dobrych kumpli, chyba że te twoje dobre kumple nie wiedzą co to forum... Nie dziwie się po 8 lvlach. A co do pvp, to nie wiem czy ots sie liczy, ale grałem na ots Kattinki, to cie upierdoliliśmy (ja i Asen) pare razy... I nie myśl że ja taka ciota, że nie wiem jak sie sdka używa albo nie umiem uha nacisnąć "Napewno bym tak nie postapil, bo jakis koles mi napisal ssij, gdyby tak bylo to bym pol arcnai juz rozjebal wiec wybacz, ale nie masz racji." To widać, że Cie tam szanują... Budzisz dla nich respect, taki jak ja mam do Ciebie... I Mendoliny sie nie czepiaj, bo on niedlugo ciebie wyprzedzi w lvlu... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#455 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2007
Lokacja: Legionowo
|
![]() @DeGlord
Heh, nauczyles sie pvp bijac 25lvle 50palkiem??tak jak mnie pod koniec tamtych wakacji:| czy nauczyles sie pvp na Harmoni trapowaniem z royal blon(ktory sam sharuje a wrzucales komus tam o sharing) nastepnych 25lvli i lootowaliscie 150gp ![]() ..l..DeGlord..l.. WY*******AJ Z NASZEGO FORUM BO CIE NIKT NIE CHCE ![]()
![]() |
#456 |
Użytkownik Forum
|
![]() @DeGlord
Taa nara stąd bo przez twoje wtrącanie i prowokowanie kłótni skasują nam temat... Nikt już cię tu nie chce, ciśnij do tych swoich naabów z non pvp i bądź evul pg plx na ratach. Po prostu jesteś tu przegrany, poczuj ten smak jak ja kiedyś ale w porównaniu do ciebie(pisze to kolejny raz) zmieniłem swoje podejście i potrafiłem pogodzić się i żyć w zgodzie, w przyjaźni. Bye ;*** naabu
![]() |
![]() |
![]() |
#457 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 07 2005
Imię: Rastaman Shine
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 60+
Poziom mag.: 55
|
![]() Dajcie se juz spokoj >.> i nie kloccie sie ;d
Obejrzyjcie sobie lepiej jak zrobilem solo pirate outfit ;s troche waste... ale trudno sie mowi ;d http://rapidshare.com/files/42478113...utfit.rec.html
![]() |
#458 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ohoo... dowiaduje sie tutaj wielu rzeczy o sobie i o moich kumplach, widac lepiej znacie Harmoni i Arcanii odemnie ; )
@ Michalakmee Bede sie wtracac, bo mam taka ochote i bede pisac na wasz temat i ot jakie mam o was zdanie i nie wieb jakbyscie mnie nie krytykowali bede nadal sie z was smiac, dla mnie jestescie ZEREM, TOTALNYM ZEREM. @ Sprawca Mendolina mnie wyprzedzi? Moze i tak, nie rzucaj slow na wiatr, wiele osob pisalo, ze nie lvl swiadczy o tym czy sie umie grac. @Asen Mendolina napisal, ze nie warto wracac do tego co bylo rok temu, i moze ma razje, niepotrzebnie dodalem ta "1 hmm i 1 uha". Wiec nie wiem czy masz racje. Jee zaatakowalem twojego najta, a co ty nie atakowales low lvli? Nie uwierze, ze ty zawsze bijesz ludzi co maja wieksze lvl od ciebie : ) btw. "Wypierdole z tego forum, jak sobie je kupisz ^.^" @Mendolino, mowisz idz do naabow z non pvp? Nie znasz i czlowieku sa napewno lepsi od ciebie pod kazdym wzglebemi nie mow, zebym szedl "pgowac na ratach plx" bo napewno mam lepszy rekord expa/lvl/mlev/skillach i co tma jeszcze wymyslisz. Ostatnio edytowany przez DeGlord - 12-07-2007 o 22:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#459 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Taa jak posharujesz z bartezem xD. Musisz się pogodzić z tym, że już nikt ciebie nie będzie tutaj tolerował. Więc ciskaj stąd i zakończ tą gadkę. ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#460 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Prawda w oczy kole? Edit: jeszcze jedno Asen, niby gdzie ty widziales te "akcje z trapowaniem 25 lvl" ? Bo widze, ze wiesz o mnie wiecej. Ostatnio edytowany przez DeGlord - 12-07-2007 o 23:03. |
|
![]() |
![]() |