![]() |
#441 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2005
Lokacja: Łódź
Wpisy bloga: 2
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Świat: Iridia
Poziom: 205
|
![]() A ty qrwa baranem jesteś? Jemu chodzi o nieuprzejmy lub nieuprzejmym
Naabzor ;d @Doskonaly Cos nie szczekasz po dedzie ;d |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#442 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 10 2006
Lokacja: Polska
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Dawn of the New Era
Świat: Silvera
Poziom: 65
Poziom mag.: 57
|
![]() Cytuj:
@down while author != poreda Wiem, ale kierowałeś do mnie mówiąc "Jemu chodzi o...". Co do końcówki to, tak jak napisałeś, obie formy są poprawne.
C. Ostatnio edytowany przez Carrion - 13-02-2008 o 00:37. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#443 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 10 2007
Profesja: Elite Knight
Gildia: Game Over ;p
Świat: tarenia
|
![]() poreda nie odpisywalem bo nie siedze 24/h przed kompem,to ze padlem po mnie splywa
![]() ![]() Po 2 ja nie jestem niesmiertelny kazdy kiedys pada wiec nie podniecajcie sie tak. Dawergo hehe nie zasluzylem sobie na szacunek, to wy zaczeliscie na mnie jechac, ja jechalem na shake bo to on 1 sie do mnie dojebal bo byl w ftp i chcial pokozaczyc a wy zeby sie podlizac,wielcy obroncy hehe zaczeliscie mnie krytykowac ze noob itp Michalakmee ta pewnie ja zaczolem, przypomnij sobie jak z skaha z ftp na poh po mnie byliscie i pay or hunted ...xd zal wogole cie nie znalem i po co sie w*******aliscie do tego co pisze na tego br? wasza sprawa to byla ? was atakowal ? nie tylko mnie, to huj wie skad pomysl zeby sie do mnie dojebac, bo to br? i moze sobie pekowac? i jak to powiedzial shaka"on mial haka i moze pekowac'' edit'''A ty qrwa baranem jesteś? Jemu chodzi o nieuprzejmy lub nieuprzejmym'' i prosze dosk... zaczyna, to po co ta prowokacja on z wami normalnie pisal a ty zaraz mu jedziesz hail noob nieomylny team forum Ostatnio edytowany przez doskonaly11 - 13-02-2008 o 00:03. |
![]() |
![]() |
![]() |
#444 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2005
Lokacja: Łódź
Wpisy bloga: 2
Profesja: Royal Paladin
Świat: Iridia
Poziom: 205
|
![]() @Carrion
Mi nie chodziło o "nie" tylko o końcówke. @Doskonaly My zaczelismy jechać? To ty odkąd jesteś na forum robisz awantury i obrażasz każdego. |
![]() |
![]() |
![]() |
#445 |
Użytkownik Forum
|
![]() hehe ja na forum tak mozliwe,ale wy jechaliscie na mnie w grze, i 2 motyw, zrobilem sobie raz posta i zaraz pare nobku zaczelo w nim pisac zal ale bezsensowny temat,ale noob, nie smiec na forum itp, i od tego czasu tez zaczolem na was jechac, macie sie za hu* wie kogo na tym forum, nie pasowal temat mogles w nim "nie smiecic'' i nie kozaczyc piszac jakies posty zeby mnie sprowokowac.
bb |
![]() |
![]() |
![]() |
#446 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 07 2007
Lokacja: Warszawa
Imię: Young Gorti
Gildia: Demonic Horde
Poziom: 130
Skille: 90/86
|
![]() Uncle Olaf Feb 13 2008, 00:29:15 CET Killed at Level 211 by Ripzenho and by Kilalla Royal'Bellator Feb 13 2008, 00:34:39 CET Killed at Level 148 by Klukens Pipao Rebelled Feb 13 2008, 00:23:34 CET Killed at Level 133 by Kilalla and by Zaro'Ticu Mago Laren Feb 13 2008, 00:26:58 CET Killed at Level 139 by Lord Admiral Andrewski and by Dawergo Sewery Elite Mutley Feb 13 2008, 00:38:01 CET Killed at Level 127 by Ascanta Angel Macol Mago Feb 13 2008, 00:26:28 CET Killed at Level 112 by Kilalla Rokain Feb 13 2008, 01:22:47 CET Killed at Level 106 by Kilalla and by Lord Admiral Andrewski Roniizenho Feb 13 2008, 00:26:49 CET Killed at Level 104 by Kilalla and by Lord Admiral Andrewski Armando Mamute Feb 13 2008, 00:34:36 CET Killed at Level 103 by Jogador'Palass and by Aervani Djkanthi USAUASUAUSAUSSUAAUSUASUASSH można powiedzieć że jedni z najważniejszych padli ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#448 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 07 2007
Lokacja: Warszawa
Imię: Young Gorti
Gildia: Demonic Horde
Poziom: 130
Skille: 90/86
|
![]() @doskonaly
Po 1. Miałeś zamknąć ryj i nie pisać na forum -.- Po 2. AHasuhasuhhus napewno wbiłeś ten 92 , no keal me plix Po 3. - Najważniejsze Zaczeło się od tego że wyzywałeś Shake i Destro , a że to moi koledzy to broniłem ich , po czym wyzywałeś moich starych. Szacunku nigdy tu nie będziesz miał , nie wiem po co tu piszesz ;xxx |
![]() |
![]() |
![]() |
#449 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2007
Imię: Antical Hero
Profesja: Knight
Poziom: ~80
Skille: 87/86
Poziom mag.: 6
|
![]() Cytuj:
Z tego Gess 95, ja 78, i drutek 57 I jeszcze erius dranax, i divi~ ale oni nie atakowali tylko stali i trapowali btw, A was to ile było? ile tam stało i trapowało, jakbyście pomyśleli i zaczeli mnie walić to może bym padł... A twoi koledzy stali sie i gapili jak padasz, no moze jakis hurin druid czy jakos tak tylko cie leczył... @Gorti Wbił, ale co mu z tego? Jak tylko w lvlu jest dobry a reszta to noob jakich mało, przykładem była wczorajsza akcja... @down Napisał ,,zabiliscie mnie w 4+'' A atakowalo go 3 osoby... moze i tak ale to nie była taka akcja że erius i divi doskonalego trapowali tylko oni stali za mna a doskonaly w srodku i jego koledzy go blokowali <lol2> a gess za jego kolegami z drutkiem, bym mial ssa to by było wszystko jasne... narysuje mały projekt w paintcie xDD Ostatnio edytowany przez Shinhoshu - 13-02-2008 o 16:16. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#450 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 06 2007
Świat: Eternia
Poziom: 70+
Skille: 80+
|
![]() @Up
no to chyba 5? Dziwny tok rozumowania.. .3 bilo 2 pomagalot rapnac.... no to w 5 go zabiliscie... i w tym wypadku 4+ jest poprawna odp >.> Ostatnio edytowany przez DeGlord - 13-02-2008 o 15:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#451 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 08 2006
|
![]() W akcji brało udział 5 osób: 3 atakowały, dwie trapowały.
Proste ![]()
14:23 Destroyer of Fury [133]: did u read forum? 14:24 Xeosnar [194]: what is forum? |
![]() |
![]() |
![]() |
#452 |
Użytkownik Forum
|
![]() ![]() a i zapomialem dorysowac >> tam gdzie my stalismy to tam była slepa uliczka bo to miał być trap na nas xDD btw. te przejscie to 1 sqm jak cos;p @down to ja postawilem e-fielda Ostatnio edytowany przez Shinhoshu - 13-02-2008 o 19:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#453 |
Użytkownik Forum
|
![]() Shinhoshu hehe padl bys , ja mialem 67 lvl tylo, hurin 44, i wizaltor na noob charze 8 lvl, spoko padli byscie.
na tym rysunku za mna stal jakis noob 10 lvl nie znalem go,pozniej stal hurin przed parcelem no i drutek i gess i ktos na koncu postawil enegry field wiec nie szlo jak wypchnac, gdybysmy wiedzieli ze wpadnie ktos z 2 strony tak bysmy nie stali wiec nie wiem czego tak sie podniecacie. ''Wbił, ale co mu z tego? Jak tylko w lvlu jest dobry a reszta to noob jakich mało, przykładem była wczorajsza akcja...'' nawet nie wiesz jak gram a piszesz ze noob, bo co lvl robie 2 razy szybciej od ciebie, czy to ze ubiliscie mnie w 5 po huj wie ilu prubach, seth wasz idol to tez noob bo padl ? oVvN3eR widzisz jechalem na nich bo dojebali sie 1 i huntem straszyli, kozaczyli w huj bo w ftp byli, a ty jechales mi od noob a huja wiedziales o co chodzi to napisalem ci ze noob to twoja stara |
![]() |
![]() |
![]() |
#454 |
Użytkownik Forum
|
![]() @doskonały
Na Setha mówisz noob? To dam ci teraz trochę przykładów: 1. Seth miał 150 bezbłędnych reportów jako Tutor/Senior Tutor. 2. Zmobilizował ludzi do walki z FTP. 3. Zaliczył wiele ładnych fragów. 4. Prowadził wiele akcji, robiąc przy tym perfekcyjne trapy... ... i WIELE więcej. Z mojej strony po za Aervanim, Seth jest drugą osobą do której czuje respect i mam zaufanie, jakim nie obdarzył bym jakiegoś Polaka(są wyjątki i bez urazy ![]() Nie znasz Setha, więc go nie oceniaj. Możesz mu teraz dziękowac, bo dzięki temu zwolniły się chocby expowiska ![]() ![]()
14:23 Destroyer of Fury [133]: did u read forum? 14:24 Xeosnar [194]: what is forum? |
![]() |
![]() |
![]() |
#455 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 10 2006
Lokacja: Opole
Imię: Potus
Gildia: Immortal Dragons
|
![]() Jak by ktos chcial movie :
http://www.***********.com/784246315.html Zamiast *********** wpisac s p e e d y s h a re ![]()
18:19 You advanced from Level 99 to Level 100. OFNED!! 19:16 Solar mlody [125]: wez nie sap lepiej sie stul i siedz tam gdzie siedzisz |
![]() |
![]() |
![]() |
#456 |
Użytkownik Forum
|
![]() ''seth wasz idol to tez noob bo padl ?''
nice shaka plx czytaj ze zrozumieniam, gdzie masz stwiedzenie ze ja mowie ze seth to noob, podalem przyklad ![]() moglem rownie dobrze napisac xonster, trixel itp ale wtedy napisali byscie ze oni to nooby i tak itp... nie znam setha wiec go nie oceniam |
![]() |
![]() |
![]() |
#458 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Kacperka
Why? Jakby stosował trochę interpunkcji i logiki w zdaniach to bym się połapał. A jeśli chodzi o Setha to co, może kłamię? @doskonały Trixel np. nie będzie potrafił dowodzic bo ma 2-3 ownerów, tak samo Olaf. Wczoraj na Uncle jak padł był Crovax, dlatego padł, bo ma trochę honoru, a zwykle gra Nathan czy jak tam to zawsze ucieka xD.
![]() |
![]() |
![]() |
#459 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Co do tego że nazwałem cie noobem to może i nie miałem racji, ale po tej akcji to narazie tak uważam... Bo gracz który sie podnieca lvlem a wchodzi sam w trapy, to gorzej niż ftp powiem ci... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#460 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2005
Stan: Początkujący
Imię: Kacperka
Poziom: 78
|
![]() Cytuj:
Uncle mial jakas szanse ucieczki z tamtego trapa nie wbijajac rsa? o.O nie wydaje mi sie ;P, nom ale mniejsza z tym. A akurat co do tego jak Pan doskonaly napisal o Sethu to nie zwalaj na niego ze to znaki interpunkcyjne, bo przynajmniej moim zdaniem poprostu ci sie pomylilo i nie potrafisz sie do tego przyznac ;P Ja nie chce bronic doskonalego bo sam uwazam ze te jego przezwiska itp sa zalosne i sam mam o nim swoje zdanie... Ale troche mnie juz dobija jak Shaka i Shinhosu wjezdzacie na niego za all.. Juz takie glupie preteksty macie ze masakra ;P wezcie all wyloozujcie bo to sie juz nudne i zalosne robi... (Bez urazy dla nikogo ofc) btw.. Co do mojej gramatyki sie nie przyczepiajcie bo w polsce nie mieszkam i nie mam duzo kontaktu z polska gramatyka ostatnio, wiec mam prawo popelniac bledy xD... |
|
![]() |
![]() |