![]() |
#441 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 01 2008
|
![]() Nie rozumiem, czemu wy jak macie wojne to sie tak wyzywacie, na Xerenie polacy bili sie przeciwko sobie niektorzy byli z tengu niektorzy nie ale w tibi i na gg gadali jak koledzy a za 5 min potrafil iisc i sie bic ale mimo tego byla pelna kultura i nawet byl pomysl zrobienia imprezy - wiem co mowie
#Kafar gdzies tam up napisales ze na OB wiekszym stresikiem jest nie to ze sie padnie tylko to zeby sie nie osmieszyc ![]() podsumowując naprawde chlopaki lepiej jest jak jest wolna ale jest pelny szacun ... |
![]() |
|
![]() |
#442 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 01 2008
Lokacja: Bogatynia/Wrocław
Świat: Morgana
|
![]() Marelw the wolf
Jan 25 2008, 04:23:44 CET Killed at Level 89 by Lavio Cold and by Sath Mion Azreal Wizard Jan 25 2008, 04:24:49 CET Killed at Level 109 by Dizt Cold and by Sathoz Jessie drestas Jan 25 2008, 04:12:04 CET Killed at Level 152 by Azreal Wizard immortality master Jan 25 2008, 04:21:04 CET Killed at Level 77 by Azreal Wizard and by Marelw the Wolf ..... dzisiejsza akcja, panom gratulujemy noobow, Azreal :* |
![]() |
![]() |
#443 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 01 2008
Lokacja: Wejherowo
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Lavio Cold
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Flow
|
![]() @up
Gratuluję. ![]() Co do Jessie to bez komentarza, w dodatku miałeś też trochę szczęścia, a może po prostu skilla. ![]() PozdrO! P.S Cinek ładnie was wystawił. Idę spać. ![]() Ostatnio edytowany przez Lavi0 - 25-01-2008 o 06:37. |
![]() |
![]() |
#444 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 01 2008
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 113
|
![]() Nie wiem na jakiej podstawie zamierzasz oskarżyć pana, jeśli nie ma tutaj wprost wskazanej groźby przeciwko drugiej osobie, a co ważne nie jest ona z żadnej strony zagrożona (Art. 190 kk). ^^
|
![]() |
![]() |
#445 |
Użytkownik Forum
|
![]() heh, troszke skilla i duzo szczescia...
ale odrazu mi sie spac odechcialo jak przyszliscie ![]() |
![]() |
![]() |
#446 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 11 2007
Stan: Niegrający
|
![]() Nawet sneak Wam się nie udaje Panowie
![]()
#447 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2007
Lokacja: Poznań
Imię: Druid Carlos
Profesja: Elder Druid
Gildia: Rise
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#448 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wygląda na to, że Tengu dochodzi do wojny
![]() |
![]() |
![]() |
#449 |
Zbanowany
|
![]() Ze tengu dojdzie to bylo wiadomo
![]() @xD0xD A nie dopuszczasz takiej mysli , ze mozna zyc i jednoczesnie miec dreszczyk emocji jak karasz sie na OB? I pisz troche jasniej bo nie rozumiem po jakiemu ty piszesz i o co Ci chodzi.W sumie najlepiej to zamilcz. @War Zaczyna mnie juz irytowac ten caly war... na vencie nonstop siedza te same osoby i na wieczor wejdzie 5 dodatkowych .Jak tak dalej bedzie to mozecie sie pozegnac z Morgana.(Do Rise) |
![]() |
![]() |
#450 |
Zbanowany
Data dołączenia: 15 07 2006
Lokacja: -*-
Profesja: Elder Druid
Gildia: Illusion
![]() |
![]() Kafar, nie rozumiem cie, czemu tak jeździsz po swoich? Gdyby byles jeszcze "neutral" twoje posty wydawaly mi sie madrzejsze..
PS; Wiem kto jest u was szpiegiem, prawie na 100% ![]() |
![]() |
![]() |
#452 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 10 2006
Lokacja: Siemianowice
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Gildia: Jest :)
Świat: Morgana?
Poziom: 8
Skille: kto to?
|
![]() @
Kafar Wyjdz ze statku xD @ War ciezko bedzie mialo Rise... @ Ktos tam To kto jest tym Spy?? xD
![]() |
#453 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 11 2006
|
![]() Cytuj:
Ten sam problem był u nas po OB w ankh ![]() @Llein A o jakim sneak'u mówisz? @Fidosek Możesz tak w skrócie przekazać jak ubiliście Jessie? |
|
![]() |
![]() |
#454 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
Mikolajem to ty mozesz dzieci straszyc XDDDD. Panie prawnik made in podstawowka to chyba raczej do tibia.pl powinienes slac pisma i wezwania jak to koles napisal na forum tibia.pl. Noo chyba ze wyjasnisz wysokiemu sadowi i wysokiemu sedziemu, ze to taka sprawa jest ze koles napisal na forum tibia.pl ktora jest supported fansite tibi.com i ze ma taki nick na forum jak w Tibi i za to kara musi byc. PS. Patrze na twojego posta i mysle, ze takich programow jak Sedzia Anna Maria jakas tam, powinni zabronic ![]() |
|
![]() |
![]() |
#455 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
No to Cię poniosło mój Drogi. W przeciwieństwie do Ciebie mam lat ~dzieści i znam troszeczke prawo. Stety, niestety dla Ciebie w Polsce panuje wolność wyrażania swoich myśli i przekonań. Poza tym dam zadam Ci takie pytanie: "Czy też pójdę do więzienia jeżeli powiem kumplowi z osiedla, że np. Kafar mieszka w Cz-wie???" lol Wiem chciałeś się popisać i zabłysnąć tu na forum, niestety nie udało się ![]() a propos postepowania Fureyki: Gardzę ludzmi wykorzystującymi słabości innych, by się wzbogacić (czytaj sprzedaż pacc) |
|
![]() |
![]() |
#456 |
Użytkownik forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
#457 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
#458 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 11 2006
|
![]() Cytuj:
Ja też tam byłem... no i nieszczęśliwie.. zaspany byłem... i nie do końca ogarnąłem sytuację, co zresztą widać w moim deathlist ![]() A Cinek dał tam z tyłu loga? XD |
|
![]() |
![]() |
#459 |
Zbanowany
Data dołączenia: 17 05 2007
Lokacja: Wrocław
|
![]() Macie filmik z tej akcji?
|
![]() |
![]() |