![]() |
#441 |
Użytkownik Forum
|
![]() Twinki miały swój urok
![]() ![]() Teraz na BT to ludzi będą chodzili pozwiedzać ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#442 | ||
CS Tibia.pl Team
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
![]() |
#444 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2008
Lokacja: Szczecin
|
![]() WoW to największa sekta na świecie, ze swoich członków zrobił takich maniaków, że po prostu nie da się im wmówić, że jest coś lepsze od WoWa (wyczyszczenie Black Temple jest lepsze od orgazmu)
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#445 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2007
Lokacja: Outland
Wpisy bloga: 2
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
![]() |
![]() Dalej pamiętam recenzję AoC w CDA, napisaną przez (c)Onana
Szło to jakoś tak: "AoC, obecnie najlepsze MMO" i wiele innych, ciekawych haseł, dla tych co nieczytali, polecam ten tekst, wiele razy zaliczyłem rofla ![]() ![]() ehhh... firmy dwoją się i troją, żeby zbić WoW'a z tronu, jednak... nie wychodzi im to najlepiej xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#446 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#447 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2007
Lokacja: Outland
Wpisy bloga: 2
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
![]() |
![]() Tu bym raczj nie był taki pewny, chociaż... główne oskarżenia zaczęły się chyba po recenzji Wiedźmina, ale moim zdanie jest to słuszna ocena (wiedźmina)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#449 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2006
Lokacja: Koszary
|
![]() Warhammer bardzo mnie ciekawi ze względu na lore. Mam pewne wątpliwości odnośnie tego lansowanego "realm vs realm".
AoC kusi mnie samym Conanem (wciąż przed oczami mam jego walkę z tym czarnoksiężnikiem w zamku, ze starego filmu) oraz niskim abonamentem, który ma wynosić coś ok. 20zł miesięcznie. Tak czy inaczej, jak będę miał lepszy sprzęt, zdolny udźwignąć i AoC i Warhammer, zagram w triale obu. Jednak taki Warhammer 40k Online... To by było coś.
![]() |
![]() |
#451 |
Użytkownik Forum
|
![]() Czy zeby zaplacic karta musze ja rejestrowac tma u nich na stronie czy cos? Czy moge bez problemu wykonac jednorazowa wplate i zapomniec o karcie? mowie ofc. o kredytowej
![]() |
#452 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() Wklepujesz dane karty, odciągają ci wpłatę za ten miesiąc. Następnie anulujesz kartę
![]() Nie wiem cyz to odpowiedź "tak" czy 'nie" na twoje pytanie, sam sobie wybierz ;D
![]() |
![]() |
![]() |
#453 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
![]() |
![]() erion moze sie nudzisz i chcesz za mnie zaplacic pree w wowie xD no normalnie nie wytrzymam tak chce miec te nowe talenty dla locka.
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
![]() |
#454 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() Lodzik tutaj, 10k golda w WoWie i myślę, że się dogadamy
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#455 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja bym wolal anala ;o
![]() |
![]() |
#456 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2006
Lokacja: Koszary
|
![]() Piszę się na to.
Jak Cię powieszę pod sufitem... Do końca życia będziesz mi płacić subskrypcję, żeby przeżyć to jeszcze raz!
![]() |
![]() |
#457 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() przyjdz do mnie i sie wypnij to czemu by nie xD
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
![]() |
#458 |
Użytkownik Forum
|
![]() Gosh, co ten wow robi z ludzmi.
![]() |
#459 |
Użytkownik Forum
|
![]() Oferta: podeśle koleżankę za 90dni
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#460 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() podaj zdjecie i na ile czasu ty te kolezanki przyślesz xD
![]() |
![]() |