![]() |
#441 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Siemiatycze
Stan: Na Emeryturze
Imię: Moon Durus
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Candia
Poziom: 181
Skille: 29
Poziom mag.: 76
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#442 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 01 2009
Lokacja: Wrocław
Wpisy bloga: 3
Świat: Iridia
|
![]() Zakładając, że z przyczyn sportowych mieliby okazję spotkać się ze 4 razy, to jak na cały sezon trochę mało... A takie wyprawy z Warszawy do Moskwy i na odwrót to mnóstwo czasu, pieniędzy i narażanie zdrowia (Jak to z Ruskimi, hehe). Już bardziej mi się widzi jakaś sztama z klubem z Bałkanów, ale to też zwykłe mrzonki...
Ostatnio edytowany przez Gierubesoen - 25-08-2009 o 01:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#443 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
PS. Widzieliscie jak sie dopomnielismy ze koles ma komuniste w avatarze to odrazu temat skasowali ;D hahahahahahahahaha normalnie smiech na sali. PS.2 Modowie nadal czekam na odpowiedz na pw , czemu mozna miec w avatarze komuniste a nie mozna czegos zwiazanego z faszyzmem |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#444 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 12 2007
Lokacja: Białystok
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Knight of Gordor
Profesja: Knight
Świat: Honera
|
![]() co do zgody Polski klub - Balkanski klub to pare miechow temu Jaga byla w Belgradzie jako gosc Delije (Crvena Zvezda) i rzekomo ktos cos wspomnial o zgodzie ale skonczylo sie nawet bez ukladu
--- Gordorczyk dodał 1 minut i 51 sekund później --- bo czesc modow to fan club che fujary??
Полскa!!! Ostatnio edytowany przez Gordorczyk - 25-08-2009 o 01:59. Powód: Automerged Doublepost |
![]() |
![]() |
![]() |
#445 |
Użytkownik Forum
|
![]() tak z innej beczki , co myslicie o tym rankingu?
http://www.youtube.com/watch?v=BtGtw0bLtHo ja osobiscie sie z nim nie zgadzam. 7. - kraje bylej Jugoslawi powinny byc na wiekszej pozycji (pierwsza 5 jak nic) 5. - Rosja napewno powinna byc w pierwszej 3 3. - Argentyna troche za wysoko 1. - No comment , Polacy , Rosjanie , Kraje Bylej Jugoslawi i pare innych by ich roznioslo w pyl... http://www.youtube.com/watch?v=zPEpJ...eature=related i co myslicie o tym , ten bardziej wiarygodny chociaz nie wiem czy Polska nie powinna miec 2 miejsca , chociaz tutaj na filmikach nie pokazali nic , ale i tak Polska zasluguje na podium Ostatnio edytowany przez Albertus - 25-08-2009 o 02:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#446 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 12 2007
Lokacja: Białystok
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Knight of Gordor
Profesja: Knight
Świat: Honera
|
![]() @up
dokladnie, nieznane nikomu ekipy ze smiesznych krajow, wogle nie powinni sie znalesc w tym rankingu |
![]() |
![]() |
![]() |
#448 |
Mytho(L)ogy Hero
|
![]() @Albertus
Nie wiem jakie masz rozeznanie w ruchu Ultras, ale zrozum, że zgody z dupy nie wychodzą. To nie jest tylko wspólne wpadanie na mecze. Daj mi link do profilu kolesia z komunistą w avatarze. Komunizm jest tak samo zakazany jak faszyzm.
![]() |
![]() |
#449 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 03 2007
Lokacja: Rzeszów
Stan: Niegrający
![]() |
![]() @Albertus
Mieszkasz gdzies tam nie wiem gdzie na mazurach czy cokolwiek i chcesz bratać Legie z CSKA (jak dobrze przeczytalem) czy jeszcze kogos z kims innym... Czlowieku, kim Ty jestes zeby chcieć ;o ? Jak Parys mowi zgody z dupy sie nie biora wiec stuknij sie w glowe bo to co wypisujesz to jakis kompletny farmazon i nikt nie wie o co Ci wlasciwie chodzi. Myslisz ze kazdy by za kazdym zapier*lal po Europie zeby byla zgoda specjalnie dla Ciebie czy cos ? Zyjesz w swiecie fantazji, obudź sie chlopie... @top Ciekawa oprawa KSZO, ciekawe czy uzyli do tego januszy czy poprostu tyle osob sie zaangazowalo ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#450 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Ten Salwador to pewnie jakieś dzikusy byli, biegali z włóczniami i przypalali se ryje racami (to akurat ukraińska broszka)... Rosja, Turcja, Ukraina, Polska, Grecja, Holandia- ok, ale nie Salwador plx
Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#451 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#453 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
, a tego kolesia z komuchem w avatarze nie pamietam , zakladal jakis temat tu i prawie odrazu skasowali. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#454 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
1. Anglicy 2. Polacy 3. Wlosi |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#455 |
Użytkownik Forum
|
![]() Włosi ultraske mają nieźle rozwiniętą- frekwencja, głośne śpiewy, sporo flag itd. ale jeśli w tytule filmiku jest hooligans to ja nie wiem co on tam robią
![]()
![]() |
#456 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @poprawka to nie Mielec byl z GKSem Jastrzebie cos mi sie pokitrało
"Stal Rzeszów- GKS Jastrzębie Gości ok. 80 z dwiema flagami w tym Hutnik. Jeden zakazowicz z Jastrzębia wprowadzony na nasze sektory." |
![]() |
![]() |
![]() |
#457 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie zgodze sie , Polscy Hooligani by rozwalili Anglikow szybciutko , tak samo jak Rosyjscy czy Balkanscy co nie zmienia faktu ze Anglicy sa napewno w najlepszej 10 swiata
|
![]() |
![]() |
![]() |
#458 |
Użytkownik Forum
|
![]() Anglicy to pijane, rude/łyse, grubasy w płaszczach, najczęściej już po 30 z pozakładanymi rodzinami- może 15-20 lat temu byli chuligańską potęgą, ale czas i reformy w Wielkiej Brytanii zrobiły swoje. Jak już wcześniej pisałem, u nas dla większości hools te sprawy są priorytetem, a dla Angoli to weekendowa rozrywka
![]()
Ostatnio edytowany przez Gierubesoen - 25-08-2009 o 18:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#459 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() warto przeczytać całe, polecam
Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#460 |
Użytkownik Forum
|
![]() o kurde , wspaniale ! chcialbym tam byc , chociaz nie jestem jakims koksem i nie mam 50 w lapie to i tak bym chcial tam byc !!! wspaniale to co opisane , w niektorych momentach az dreszcze mialem
|
![]() |
![]() |