|
|
#441 | |
|
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
|
Cytuj:
Rotflmao. Moja gra > dlugo dlugo nic > twoja gra. Pomyliłeś ssacza z sobą ; /. Pozdro & poćwicz nowego champa, bo póki co widzę chyba 4 defeat streak z rzędu. Ostatnio edytowany przez Rybzor - 18-11-2010 o 02:44. |
|
|
|
|
|
|
|
|
#443 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2007
|
Bo ssie
![]() |
|
|
|
|
|
#444 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2008
Lokacja: Warszawa
Stan: Niegrający
Imię: Luker Rookstayer
Profesja: Rookstayer
Gildia: Brak
Świat: Thoria
Poziom: 1
Skille: 10/10
|
Yoh... pierwszy raz bronie twojej racji...
Jej umiejętności są niesamowicie przydatne jak chodzi o gangowanie itp... jak chodzi o gang-fighty też bardzo ładnie się sprawuje dość szybkie leczenie się na wszystkim co się da mnie rozbiła... tak samo jak WW perfekcyjnie spisuję się w walce 1v1 a nawet często 1v2 i 1v3 Jej spelle są niesamowicie tanie oczywiście oprócz "W" ulti reż fajne bardzo szybko oraz może demage nie jest wielkie ale życie ratuje Wiec jest ona moim zdaniem bardzo dobra , wiem to bo jestem jeszcze szczęśliwym posiadaczem... Ostatnio edytowany przez Luker's - 18-11-2010 o 12:41. |
|
|
|
|
|
#445 | |
|
CS Tibia.pl Team
|
Cytuj:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#446 |
|
Użytkownik Forum
|
Nie, gram w złych godzinach, nie ma już takich pro na moim poziomie i dopiera mi idiotów.
Dzisiaj też tragedia, jak do teamu dolosowuje mi teemo na 29 levelu
|
|
|
#447 |
|
CS Tibia.pl Team
|
To dziwne, bo ja o jakiej godzinie nie gram zawsze dostaje do teamu samych wymiataczy =/ (pacz. 12 win streak). Chyba jednak coś w tym jest joh ; /
Ostatnio edytowany przez Rybzor - 18-11-2010 o 16:15. |
|
|
|
|
|
#448 | |
|
Użytkownik Forum
|
Cytuj:
: ) Może nie o LoL`u i nie dokładnie o tobie, ale i tak to ciebie tam widzę! |
|
|
|
|
|
|
#450 |
|
Użytkownik Forum
|
No, szkoda tylko, że wszystkie moje uwagi się sprawdzają. I zazwyczaj, kiedy mówię "back", a reszta leci jak debile, wszyscy giną. Jak mówią "ward here and here" i stawiają te wardy (co zdarza się rzadko), to jest ace dla nas, właśnie dzięki temu, że przyłapaliśmy jakiegoś samotnika wardem.
Rzadko zdarza mi się popełniać głupie błędy, moje doświadczenie w grze pokazało mi, że mam prawo uważać się za kogoś, kto wie więcej, niż przeciętny gracz.
|
|
|
#452 |
|
Użytkownik Forum
|
Dobre wieści, mama wróciła z zebrania i jest zadowolona, możecie dalej liczyć na moje pro rady
![]() o lol, kto to zrobił ![]() Ej kurwa ![]() załatw mi jeszcze rangę pod nickiem, to może z tobą zagram!
Ooh to be a Gooner. Ostatnio edytowany przez Yoh Asakura - 18-11-2010 o 20:01. |
|
|
|
|
|
#454 |
|
Użytkownik Forum
|
No fakt, mamie wystarczy fakt, że mam 3 z junglowania. Ale z to z dominacji na lane mam 5,5,4,2 (2 przez to, że miałem nuba w ławce)
|
|
|
#455 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 12 2007
Lokacja: Olecko
Stan: Na Emeryturze
|
Co To Ma ByĆ Za Nick, Ahahaha : D
|
|
|
|
|
|
#457 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 12 2007
Lokacja: Olecko
Stan: Na Emeryturze
|
mhm, thepiratebay.org
|
|
|
|
|
|
#458 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 07 2005
Stan: Niegrający
Profesja: Elite Knight
Świat: Obsidia
|
Poniewaz riot dodal nowa opcje smsowania za rioty, a ja mam kupe hajsu z ktora nie mam co robic (joh juz nie chce do mnie odpisywac
), zdecydowalem sie na zakup jakiegos 1k riotow, dzisiaj sie konczy wyprzedaz takich skinow jak count vladimir, hextech sion i statue of karthus, dodam ze gram wszystkimi postaciami i chce wasza rade. Czy jakikolwiek z tych skinow jest na tyle zajebisty zeby go kupic? |
|
|
|