![]() |
#441 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 02 2005
Lokacja: Stolica
Stan: Na emeryturze
Imię: Scorpione
Profesja: Elite Knight
Gildia: Dynasty Warriors
Świat: Amera
Poziom: 62
Skille: 83/81
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Ale się wkurzyłem - kupiłem gre wczoraj dzisiaj zaczynam gre i na 4 levelu polazłem for ronik z tymi co da się nająć dobrze szło i pod koniec 1 godzinnej wędrówki dostałem dc -.-. I trza od nowa
![]()
|
![]() |
#442 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2004
Lokacja: Wrocław
|
![]() @up
Ostatnia z głownych misji - zabić Licha. Super zespol i w ogole. Lich miał już czarne hp....(znaczy życia nie miał właściwie), a tu nagle tytany wychodza z lawy + odnawia sobie cale hp....ehhh przerznelismy, a bylem tak blisko... JEDNO UDERZENIE! to jest wkurzajace. R/N propozycja głównie dla...hmmmm osłabiaczy cełow (poision, curse etc) Edit:sell Golden Water staff(11 water req) 11-22 +10 energy +29hp armor +5 Quick recovery from Crippled! OFFER! ;]]]]] Ostatnio edytowany przez Nightwalker - 10-09-2005 o 10:32. |
![]() |
![]() |
![]() |
#443 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Ok to jeżeli można to jeszcze jedno pytanko- W co dawać punkty?
![]() |
#444 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 07 2004
Lokacja: who cares.....?
Stan: Niegrający
Imię: Scary Menthos
Profesja: Master Sorcerer
Świat: tu i tam
Poziom mag.: wy
![]() |
![]() night -on sie nie odnowil, on poprostu ma dwa paski zycia.
royal - to sprawa indiwidualna, kazdy atrybut jest dobry na swoj sposob wiec nie pytaj o takie zeczy >.< |
![]() |
![]() |
![]() |
#445 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 10 2004
|
![]() Za ile mozna opchnac (jezeli wogole sie da) Hammer Grip of Fortitiude (lol nie wiem jak sie pisze) +20hp ??
![]() |
#446 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole
![]() |
![]() up:
Tanio..... 1k max, ale i tak sie nie opłaca...lepiej iść se pobiegać do skrzyń chociaż by w shiverpeak (tym drugim) i tam se potwierać skrzynki... .. |
![]() |
![]() |
![]() |
#447 |
Użytkownik Forum
|
![]() Najlepiej otwierac skrzynki to w kopalni... zielone przedmoioty ahhh
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#448 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2005
|
![]() mam pytanko moze ktos pomuc mi w misji thundear keep jest prze***ana ciagle albo zabija króla albo padna monki i po druzynie
|
![]() |
![]() |
![]() |
#449 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 07 2004
Lokacja: who cares.....?
Stan: Niegrający
Imię: Scary Menthos
Profesja: Master Sorcerer
Świat: tu i tam
Poziom mag.: wy
![]() |
![]() jak padna duchy to calym teamem stojcie kolo krola i nie ruszajcie sie stamtad...... wtedy misja staje sie bardzo latwa. Oczywiscie dwa monki to minimum. Btw. meczylem sie nad ta misja ok. 20 - 30 razy
|
![]() |
![]() |
![]() |
#450 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 01 2005
Lokacja: 4D
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#451 |
Użytkownik Forum
|
![]() @R/N Swordmastery?
BTW w co uznasz za stosowne. |
![]() |
![]() |
![]() |
#452 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Dam wam kilka porad takich ogólnych:
Ranger - Expertise (Tylko dostępna dla PRimary Ranger), zmniejsza koszt wszystkich skilli (SKILLI, nie enchantów, hexów, spellów itp). Warrior - Strenght (Tylko dla Prim. Warrior) każdy 1 nowy pkt daje 1% Armor Penetration oraz silniejsze ataki i skille Mesmer - Fast Casting ( ---||--- ) jak sama nazwa mówi...szybkie rzucanie czarów Elementalist - Energy Storage ( ---||--- ) Każdy 1 pkt dodaje 3 energii Necro - Soul Reaping (czy jakoś tak, ---||--- ), za każdego zmarłego przeciwnika w okolicy dostaje ileś tam energii Monk - Divine Favor (czy jakoś tak, ---||--- ) rzucając czary lecznicze, pomocniczne itp na swoich lub siebie są leczenie o ileś tam hp (każdy 1 pkt dodaje hyba po 3... czyli mając 10 w divine i urzywając czaru co leczy np. 100 hp to wtedy leczysz 130). W co inwestować ? Zależy kim grasz i co ci odpowiada... mnie akurat tworzenie conditionów i hexów na przeciwniku... (więc gram R/N albo czasem R* Avager albo poprostu N/** ). Dobra ide se troche faction zdobyć... :> . |
![]() |
![]() |
![]() |
#453 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 01 2005
Lokacja: 4D
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#454 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Jestem już po tym wybuchu, i mam 10 lvl jednak nie mam zwierzaka. Chciałbym beara bądz panterę skąd je wziąść? Byłem w regent valey obszukałem ale nic nie znalazem prócz tych głupich moa birds
![]() ![]()
![]() |
#455 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dalej sa inne zwierzaki. BTW masz Convice Animal (czy jakos tak) jesli bedziesz mial to w pasku Skilli, to zwierzak za toba bedzie chodzil.
Cholera kupilem z 10 kluczy Miners,a zaden zielony item nie wypadl ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#456 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 09 2004
Wpisy bloga: 3
Imię: RC-1262
Gildia: Twoja Stara słucha metalkoru
![]() |
![]() Ja mam tylko pytanie... pójdzie to to na P3 600, 256Ramu i karta GFMX4 (64mb; SUX!)?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#457 | ||
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Więc, zielone itemki wypadają tylko i wyłącznie z bossów, itemki wtedy mają imię bossa ..czyli np. boss nazywa się : "Gorgoth Gralon" to wypadnei ci zielony łuk to będzie "Gorgoth's Short Bow of Forttitude" czy jakoś tak... (zależy od rodzaju łuku, a jest ich troche, oraz od bonusów... ). Ze skrzyni max może wypaść gold itemek albo runa ... . Cytuj:
Nie ma szans... mi ledwo chodzi na GHZ 1000, 256 ram, Ge Force 2 MX 100/200 ... tnie sie na medium detalach że kamera przytnie 2 razy w czasie obrotu o 360 stopni na 0,1 sekunde ... Współczuje ale sobie nie pograsz ![]() Ostatnio edytowany przez Avager Tymczasowy - 14-09-2005 o 21:44. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#458 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 09 2004
Wpisy bloga: 3
Imię: RC-1262
Gildia: Twoja Stara słucha metalkoru
![]() |
![]() Thx... :/
Kurde u mnie w biurku leży cieplutki Pentium4 1,9ghz... tylko płyty głównej nie ma... Jak się uda zdobyć zastanowie się nad GW... z tego co naczytałem się w tym topicu, oraz nasłuchałem od kumpla to piękna gra... |
![]() |
![]() |
![]() |
#459 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 11 2004
|
![]() Witam ! OStatniio Zrobilem W/mo Nie Wiem czy TO Dobry Wybór NApiscie . Mam Pytanie sprzedaje ktos moze jakies dobre swordy za rozsądną cene ?? Jak Cos To Piszice do mnie .. Mój Nick To Zew Shump ... Wiem Że Głupi
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#460 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Avager
Dzienki ;] bym wydal fortune na te klucze BTW w Temple of Ages mozna kupic klucze: Jeden za 750gp drugi za 1.5k...Pierwszy do FoW, drugi do Uw? Ciekawe co z takiej skrzynaczki za 1.5 moze wypasc ;] |
![]() |
![]() |