|
|||||||
| Notki |
| Konkursy To jest forum poświęcone konkursom na tibia.pl |
![]() |
|
|
Opcje tematu |
|
|
#441 | |
|
Administrator
Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
|
Cytuj:
|
|
|
|
|
|
|
|
#442 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 08 2005
|
Hej no a co z gościem <nie pamiętam nicku> który stał na mostku z podpalonym mieczem(fs?), i stojącym obok sorcem? To jest to... n/c, nawet wyróżnienia nie było, naprawde nie rozumiem jak Wy to ocenialiście? A moze zdjęcie było za dobre?...
|
|
|
|
|
#443 | |
|
Administrator
|
Cytuj:
|
|
|
|
|
|
#444 |
|
Użytkownik forum
|
Autor zdjęcia: Maglelf, str.13. Widzocznie chlopy sie za mało napracowaly, ale co to Was interesuje? "Plastelina górą".
A ty modek okres masz czy co? Gadaj jak człowiek do człowieka z jakimś szacunkiem i nie usuwaj postów. Chyba że inaczej sie wykazać inteligencja nie potrafisz. Ostatnio edytowany przez Jimo - 16-08-2005 o 04:37. Powód: A żeby mi posta nie skasowali >.> |
|
|
|
|
#445 | |
|
Administrator
|
Cytuj:
Przyznam, ze zdjecie Maglelfa jest dobre(bylo wiele duzo gorszych), ale zaloze sie, ze wiecej przy swoim zdjeciu napracowal sie Pablosso. Zreszta chce zwrocic uwage na dosc istotny szczegol: to MY fundujemy nagrody i MY wybieramy kto je otrzyma, widocznie NASZYM gustom spodobaly sie bardziej te zdjecia, ktore wygraly. A nastepnym razem rzeczywiscie zrobimy tak jak MatKus w jednym poscie napisal, po prostu przepijemy ta kase zamiast zrobic jakis konkurs i nie bede przynajmniej musial czytac jak to wszyscy zbulwersowani sa. Zalozcie wlasna strone o tibii i zoorganizujcie wlasny konkurs, jak tak bardzo sie wam nie podoba. ZAWSZE bedzie ktos kto przegra i ZAWSZE tych przegranych jest wiecej niz zwyciezcow. BTW to Pablosso nie uzywal plasteliny przy swojej pracy tylko plyt gipsowych, gipsu i jeszcze paru materialow(co opisal w ktoryms poscie). Jakby dostal te nagrode kto inny, to znowu inni ludzie by marudzili, ze sie nie znamy i zle wybralismy, dlatego mam gleboko gdzies te wasze ujadnia. ![]() Ostatnio edytowany przez Dr. Omader - 16-08-2005 o 04:42. |
|
|
|
|
|
#446 |
|
Użytkownik forum
|
Nie ujadania, tylko moja opinia. Nie musisz jechać po każdym kto coś napisze, miałeś za mało miłości w rodzinie? Maglelf masz najlepsze zdjęcie. Peace
A tak wogóle to sie przezwyczaiłes chyba ze same kajtki tu pisza to jedziesz po nich >.> Żal mi Ciebie. "Zreszta chce zwrocic uwage na dosc istotny szczegol: to MY fundujemy nagrody i MY wybieramy kto je otrzyma, widocznie NASZYM gustom spodobaly sie bardziej te zdjecia, ktore wygraly." A ile zarabiacie na tej stronce? ![]() Ostatnio edytowany przez Jimo - 16-08-2005 o 04:56. |
|
|
|
|
#447 | ||||
|
Administrator
|
Cytuj:
A co do okresu to radze sie doedukawac, gdyz tzw. okresu dostaja tylko kobiety. Dodatkowo nie mam pojecia co ma okres do tego? Nie uczyli cie w podstawowce na WŻR(lub odpowiedniku tego przedmiotu, bo zmieniaja czesto nazwy) co to jest okres? Bo nie rozumiem jaki on ma zwiazek z tym, ze robie to co do mnie nalezy(np. usuwam posty ludzi, ktorzy nie potrafia nawet wyedytowac posta) i z tym, ze odpowiadam na twoje bezpodstawne zarzuty. Cytuj:
2. Nie powiedziales nawet o kim mowisz, jak juz kogos chwalisz to wypadaloby wiedziec przynajmniej jakiego ma nicka. 3. Nie przedstawiles w swoim pierwszym poscie ZADNYCH argumentow dlaczego praca, o ktorej mowisz jest lepsza od tych, ktore wygraly. 4. I jeszcze masz pretensje do tego, ze ci odpowiedzialem? Dla mnie twoje wypowiedzi sa na poziomie pierwszego lepszego 12 latka, ktorych pelno pisalo przed toba. A co do tego tekstu o milosci to ostatnio takie cos slyszalem w przedszkolu spory kawalek czasu temu, wiec prosze nie przynos takich tanich i dziecinnych tekstow na to forum. Dodatkowo moj post jest takze kierowanych do tych wszystkich, ktorzy to pisza tylko jak to my sie nie znamy i ze nie potrafimy wbrac zwyciezcow. Cytuj:
Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Dr. Omader - 16-08-2005 o 05:02. |
||||
|
|
|
|
#448 |
|
Użytkownik forum
|
O widze że sobie jednak radzisz, twardziel z Ciebie, i O DZIWO ! Faktycznie nie głupi !
Szkoda tylko że taki wredny i zamiast normalnie gadać zacząłeś mnie jechać, agresor Więc jeśli moge juz podac argumenty to prosze: Maglelf ma niezłą fotę ponieważ: - musiał znalesc odpowiednie do tego miejsce, co wcale nie jest proste - i nie jest to zwykły podpalony kijek, lecz prawdopodobnie oblany naftą bądz czymś podobnym - "doróbki" sa znikome, dodaja tylko jakosci zdjeciu - pomysł jeden z lepszych - zwróć uwage na mape, oni faktycznie stoja na moście Czy teraz odpowiesz jak człowiek czy znów stwierdzisz ze to glupoty? Wykaż troche człowieczeństwa prosze? Bo ten topic został stworzony własnie do tego by ludzie pisali co o tym mysla, nie wiesz tego? A niby administrator ![]() Ostatnio edytowany przez Jimo - 16-08-2005 o 05:43. |
|
|
|
|
#449 | ||
|
Administrator
|
Cytuj:
Zostaly zgloszone 132 zdjecia i gdyby bylo nas stac na to, to bez problemu wybralibysmy conajmniej 20 naprawde dobrych zdjec, ktore zasluguja na nagrode. Niestety mielismy tylko 2 Premium Accounty, potem sie zwiekszylo to do 3 nawet, co i tak jest niezlym osiganieciem jak na strone, ktora jest sponsorowana i mamy problem z wyciagnieciem kolejnych serwerow, a co dopiero kasy na konkursy. Niestety to jest konkurs w ktorym zwyciezce wybieralo jury(w tym wypadku modkowie), a jak powszechnie wiadomo to gusta ludzi sa rozne. Nam akurat te zdjecia sie spodobaly, a to ze tak dlugo "obradowalismy" tylko pokazuje, przed jak ciezkim wyborem stalismy. A co do najezdzania, to ty pierwszy na mnie(jako modka) najechales sugerujac, iz zdjecie bylo za dobre i ze nie znamy sie na ocenianiu takich zdjec. To ty tez rzuciles tekstem o okresie, ktory wogole nie pasuje do sytuacji oraz ty rzuciles tekstem o braku milosci, ktory jest na bardzo niskim poziomie. Jak ktos mnie tak atakuje to nie mam do niego szacunku. Cytuj:
ps. Nie posadzaj mnie o czlowieczenstwo... ![]() Ostatnio edytowany przez Dr. Omader - 16-08-2005 o 05:26. |
||
|
|
|
|
#450 |
|
Użytkownik forum
|
Dobra zwracam honor
Ale i tak nie musiałeś pisać o moim 1-szym poście "głupoty" A z tym człowieczeństwem to czy ja wiem hmm.. Maglelf, szacunek, twój fs rox! Usuń te posty jak chcesz -.^' Z nudów je pisałem a wiem ze modki to wredne istoty wiec sie droczyłem hihi Ostatnio edytowany przez Jimo - 16-08-2005 o 05:39. |
|
|
|
|
#451 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 07 2005
Lokacja: Z domu
|
Vanderer pierwszy?
To drugie zdiecie tez mi sie nie podoba ![]() "-Dziewka za największą ilość osób zaangażowanych w zdjęcie." to zdiecie dałbym do kategori LOL roku ![]() A reszta moze byc, szczególnie 3 miesce mi sie podoba, za wkład pracy i od razu widac ze to ryneczek na roku jest ![]() Reszta wyruznien tez przypadła mi do gustu, nie wiem jak innym pozdr |
|
|
|
|
#452 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 07 2005
Lokacja: Zielone Wzgórze
|
eee ktos mi moze powiedziec gdzie sa wyniki?
![]() |
|
|
|
|
#453 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 06 2005
Lokacja: Bartoszyce
|
na stronie głównej...tibia.pl
|
|
|
|
|
#454 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2004
|
Cytuj:
) o założenie niebieskiego prześcieradła? Sanąć na przeciwko siebie trzymając kamyk w ręku i wkleić miniatórowy prawie niewidzialny tekst?Niemuwie że to zdjęcie mi się nie podoba -Chodzi wkońcu o to żeby uzywać jak najmniej fektów dodanych na kompie,a nie dorabiać je n a programach graficznych,ale widziałem trochę orginalniejszych zdjęć.PS.A dla zwycięzców gratz ;p
GRUPA TEA TIME REKRUTUJE ; ) OTWARTA DLA WSZYSTKICH FANÓW SPANIAŁEGO NAPARU POSIADAJĄCEGO PONAD DWA TYSIĄCE LAT TRADYCJI. http://www.forum.tibia.pl/group.php?groupid=126 Jesteś fanem Diablo 2 ,ale gra już ci się znudziła? http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=187841- Zapoznaj się z tym tematem,a nie pożałujesz!!!!!!!! Ostatnio edytowany przez Walekifa - 16-08-2005 o 14:01. |
|
|
|
|
|
#455 |
|
Administrator
|
@up:
Nie problem zalozyc plaszcz. Problem jest zrobic to tak, aby 90% ludzi malo z krzesla ze smiechu nie spadalo ![]() |
|
|
|
|
#456 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 09 2004
Lokacja: Between Heaven & Hell
Profesja: Knight
Świat: Refugia
|
Cytuj:
I odwalcie się wsyzscy od mojej siostry -,-. To że moje rodzeństwo nie boi mi się pomóc to chyba dobrze świadczy -,- A tak wogóle to większośc ludzi krytykujących zwycięzców robi to nie dlatego, że im się foty nie podobają tylko dlatego, że sami nie wygrali -,-. Gdyby ktoś inny został laureatem to i jego fotka pewnie by was nie satysfakcjonowała -,-
"Non mortem timemus, sed cogitationem mortis" - Nie śmierci się boimy, lecz myśli o śmierci. Seneka Ostatnio edytowany przez Venderer - 16-08-2005 o 14:47. |
|
|
|
|
|
#457 | ||
|
Guest
|
Cytuj:
NEEEEEXT Cytuj:
A jeśli myślisz, że krytykujemy zwycięzców dlatego, że sami niewygraliśmy, to się grubo mylisz. My poprostu piszemy swoje opinie na temat oceniania i wybierania laureatów przez ową ekipie; po to tylko, aby w przyszłości ich ocena była lepsza i zgadzała się z naszymi gustami XD W końcu bez nas te forum i stronka by niemiały sensu ![]() Jestem ciekawy jakimi kryteriami kierowało się jury :> Ostatnio edytowany przez tajemniczy kolo - 16-08-2005 o 15:30. |
||
|
|
#458 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 06 2005
Lokacja: Bartoszyce
|
Cytuj:
|
|
|
|
|
|
#459 | ||
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2004
|
Cytuj:
Cytuj:
poprostu tak jak ktoś wspomniał niewymagało dużych przygotowań a pomysł był banalny,No chodziarz muszę przyznać że ten outfit ci wyszedł podobny do tibijskiego ![]()
GRUPA TEA TIME REKRUTUJE ; ) OTWARTA DLA WSZYSTKICH FANÓW SPANIAŁEGO NAPARU POSIADAJĄCEGO PONAD DWA TYSIĄCE LAT TRADYCJI. http://www.forum.tibia.pl/group.php?groupid=126 Jesteś fanem Diablo 2 ,ale gra już ci się znudziła? http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=187841- Zapoznaj się z tym tematem,a nie pożałujesz!!!!!!!! |
||
|
|
|
|
#460 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2004
|
coś mi smierdzi :/ były hordy o niebo lepszych prac ale co ja poradze gratulacje
|
|
|