![]() |
#442 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Na Emeryturze
Świat: Obsidia
|
![]() nono, Pymyna mamy
![]() ![]() @Messa zagadaj w Tibii ![]()
I wipe it off on tile, the light is brighter this time Everything is 3D blasphemy My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can't control my shakes How the hell did I get here? Something about this, so very wrong I have to laugh out loud, I wish I didn't like this Is it a dream or a memory? |
![]() |
![]() |
![]() |
#443 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 07 2006
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#444 |
Użytkownik Forum
|
![]() gracje Messa
![]() ![]() ![]() ![]() ewrybady teleporter ;f Pymynku, wiesz cos o tym ? ![]() ![]()
I wipe it off on tile, the light is brighter this time Everything is 3D blasphemy My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can't control my shakes How the hell did I get here? Something about this, so very wrong I have to laugh out loud, I wish I didn't like this Is it a dream or a memory? |
![]() |
![]() |
![]() |
#445 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 05 2006
Stan: Początkujący
Imię: Fuj
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Saphira
Poziom: 27
|
![]() Gratz all, miałem grać druidem, zrobiłem 14 lvl i sie rozmyśliłem i zaczynam, knightem grać, naraznie 3 nudne screeny:
![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Iks.de - 23-07-2006 o 15:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#446 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 07 2006
Lokacja: United Kingdom
Stan: Aktywny gracz
Imię: Maxer Berserker
Profesja: Knight
Gildia: Valaraukar
Poziom: 40
|
![]() Tutaj dzisiejszy awansik..
![]() ![]() teraz wczorajsze z ss'y z POH.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() I Block Giant Spiders ![]() ![]() ![]() ![]() to narazie tyle...c u ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#447 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 04 2004
Lokacja: Nigdzie indziej
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#448 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dzisiejszy fart ; ) 1 Guardian Shield z FD zawsze to Vulcanici ; P potem jeszcze polecial Life Ring oraz Small Amethyst ; P
![]() Oraz Adv. na 20lvl ![]()
![]() |
#449 |
Użytkownik Forum
|
![]() ahh, dzieki za wyjasnienie
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#450 |
Użytkownik Forum
|
![]() Z 2 vampa:
![]() niestety to byl moj caly loot :[ |
![]() |
![]() |
![]() |
#451 |
Użytkownik Forum
|
![]() a ja sobie wastuje na tych banshee i wastuje i jak narazie to na poczatku red robe a pozniej tez nic loota :|
popoludniowa pora, stojac przed depo w Ankrahmun, zostalem poinformowany o random pkerze ![]() ![]() a na zakoniecze dnia, adv: ![]() ale waste te banshee i liche ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#452 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2005
|
![]() a więc :
Suv : no kurde aż mi się łezka w oku zakręciła jak wracam z działeczki z nażeczoną a Suv tak ładnie ciśnie ![]() ![]() ![]() ![]() Angatevonik : no szefie bierz się do roboty po remoncie i jedziesz 120 lvl jak się patrzy ma być ![]() ![]() Wszystkim nowym bywalcom naszego skromnego temaciku gratuluję advancow i pamiętajcie w tibii jak na siłowi wyniki daje systematyczność ![]() ![]() Pozdrowienia dla kolegi z Isary ..Witamy na Obsidii stąd się już nie wraca ![]() a co do mnie ... to ostatnio zamulam a to z tego względu że za tydzień będę miał nowego neta 4 razy szybszego niż dotychczas i wtedy jak ruszę z koksem to ohohohooh ![]() ![]() Miłych Wakacji Słoneczka Piweczka ![]() Udanych Imprezek życzy : King Kiroy Wuja Kiroy Love Rexsi czy jak mnie tam niektórzy nazywają ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#453 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Kiroy
nie zajeżdżaj do mnie lepiej, ja żyje w trybie nocnym -.^ szykuj sie ![]() ![]() a co do tego, ze od nas sie nie wraca - niestety prawda jest inna. Od nas sie nie wraca na Isare ![]() btw. TIBIA TO NIE TLYKO PG! NAJWAZNIEJSZE JEST (R)PG ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#454 |
Guest
|
![]() Ehh.. ja mialem dzisiaj wrzucac screeny ale sie pokomplikowalo... expie sobie na larvach zostalo mi juz tylko 40k do konca uzerania siev z nimi... wpada kolo 17lvl sorc. Pisze mu ze bylem pierwszy i tu expie. On oczywiscie ze nie i zmienia imie na labelu. Bije go zeby uciekl vis+ wand ok wyszedl i mowi zostaw spadam( nie mialem zamiaru go zabic odchodzi to ja wracam do expienia). Wraca za 10min i znowu to samo noobowskie odzywki typu nah nah;* i wogule po calej rozmowie z nim wnioskowalem ze nie ma on wiecej niz 12lat tak samo o wuwielbiam jeść bananyywaniu sie na respa. Mowie ze ostatnie ostrzezenie. Ale on dalej swoje. Wychodze za nim( on sie caly czas bawil przy rope place).U gory Cron De'thor.Leje mnie ucieklem do ank tam biegalem wokol piramid liczac na to ze skull minie. Ale niestety ded. I tu rozmowa on mi jeszcze pisze ze mam 2dni na zebranie 10k albo hunted. To jest 51rp. Powiedzice mi czy jezeli ktos by sie wam wuwielbiam jeść bananyal na respa i juz wczesniej stracilem 15min na rozmowe z nim i tlumaczenie mu zeby wyszedl expie on znowu wchodzi. Nie wiem czy Cron to jego kumpel w rl ale zachowuje sie po gowniarsku. I oczywiscie nikt w tym nie zwazal na ot ze wuwielbiam jeść bananyal mi sie na respa teraz mam miec hunta... Sam nie wiem co robic nie chce opuszczac serwera starych znajomych mam nadzieje ze oni mi pomoga... Tak btw to stracilem stosunkowo nie duzo bag manasow jakie 1.5k p legi i cos tam jeszcze bylo. Jednak sam fakt tego ze musze odrabiac expa czy mlvl to nic tylko z tym huntem... Jednak niektorzy ludzie nie powinni grac w tibie gdyz nie maja za grosz kultury. Dobrze powiedzial nauczyciel od informatyki w klasoie mojego brata( 6 klasa) ze nie moga sciagnac tej gry bo to nie jest gra dla dzieci... Trzeba umiec uszanowac to ze expi kto inny i on tez moze byc w*****ony ze ktos sie mu na respa wbija. Poki co nie expie nie mam ochoty i chyba sie troche boje o kolejne straty czekam moze i na wasza reakcje reszte kumpli ktorzy sie ostatnio nie loguja( np. Konzbi wakacje...). W tym momencie wrzucalbym screena na 33lvl i koniec lav gdyby nie ludzie ktorzy mysla ze przewaga lvlow mozna wszystko zalatwic i sa bezkarni
Mam nadzieje ze komus sie chcialo to przeczytac i byc moze wypowie sie na ten temat lub cos pomoze... Dowiedzialem sie o tym po napisaniu posta Jul 24 2006, 14:14:36 CET Killed at Level 51 by Suv the Dark Magican Suv szybko zareagowal pisalem mu o tym w grze wielkie dzieki za pomoc moja wiara w kumpli hehe^^ Thx Anga i Trevlig za pomoc Suvowi juz sam stracilem wiarewszystko gdy zaraz Suv napisal o tym;p. Ostatnio edytowany przez !Xori! - 24-07-2006 o 15:15. |
![]() |
![]() |
#455 |
Użytkownik Forum
|
![]() taa :S cipka biegala po schodach up & down i troche czasu zajelo mi, Angatevonowi i Trevligowi zeby go zlapac, ale padl, zwinal sie na SD + UE
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#456 |
Użytkownik Forum
|
![]() No i lvl
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |