![]() |
#441 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2005
Lokacja: Wodzisław Śląski
Stan: Na Emeryturze
Imię: Drunka
Profesja: Elite Knight
Świat: Titania
|
![]() Widze, że coś drgnęło na obsidii
![]() P.S Raxi i Kiroy, serdecznie zapraszamy do White Wolf, jak macie ochote pograć z fajną ekipą to msg do Wilków ![]() Pozdrawiam, wszystkich których szanuje
![]() |
#442 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2005
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Knight
Świat: Kyra
![]() |
![]() Ok.. here we go.
Here by, i declare war against the guild Next Generation. Me, personally got sick of PA-ing from group of people in NG (not all members). So i'm asking support from those who share my thoughts. I'm not forcing anyone, feel free to apply or stay out of it. Yours, Lessa nom ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#443 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2005
Lokacja: edron
Imię: Sol The Wolf
Profesja: Elder Druid
Świat: Obsidia
Poziom: 80
Poziom mag.: 61
|
![]() ja oczywiscie z mila checia bym pomogla gdyby nie fakt ze ja pvp to e-e kiepska bo nigdy nie zabijalam. moze czas sie nauczyc, bo w takiej "wojnie" pomoc bym mogla z mila checia..... oczywiscie przew NG.
choc wiem ze to trudno mozna wygrac, ale nadzieja na to jest ze NG sie troszke powstrzyma od takich zachowan jakie maja.... jesli maja mozg to moze zrozumieja ze kazdy nawet najnizszy lvl jest przewko nim. zabijac mozena bo to server pvp ale dlaczgo nie mozna sie "mscic". odpowiedz jest prossta PRZYJACIOL LUDZI Z NG NIE WOLNO TKNAC BO BEDZIESZ MIAL NIEPRZYJEMNOSCI a ja ich mam gdzies!!!!!! wiec łącze się duchowo z przeciwnikami NG Wasza kochana SOL
#444 |
Zbanowany
Data dołączenia: 10 10 2005
Profesja: Knight
|
![]() wrescie sie cos zaczyna dziac dajcie sd i ja pomoge z checia
![]() i zbioere ekipe rzecz jasna^^ kaski niemam i sd nie kupie wiec sie przyda cos rzucic na tace jak cos to walcie na gg do mnie...albo lepiej na prv na koncie na tibia.pl |
![]() |
![]() |
#445 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 09 2005
|
![]() Ja też zamierzam pomóc
i GORĄCO NAMAWIAM INNYCH! Im więcej bydła tym lepiej ![]() |
![]() |
![]() |
#446 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2005
|
![]() a wiec
![]() Borgo bardzo dziekuje za zaproszenie ![]() ![]() ![]() ![]() a co do kolegi z Arcanii : wiesz jak to gadali na Jurka Engela ze nikt za zaslugi nie am miejsca w kadrze i jesli ktos cos odwala a mi to nie po drodze to widac w moich oczach zle wypadles ... a po drugie ja dolaczylem z KGN do NG kiedyNG bylo mniej liczne o polowe wiec raczej nie musialem im wlazic w tylek ![]() ![]() ![]() ![]() Borgo 2 : Borgo nigdy nie wlazil w dupe NG poniewaz jego kolezanka Sol to przeciwniczka NG wiec nie wlaizl nam nigdyw tylek ![]() ![]() ![]() a co do Obsidii : wiele osob zauwazylo ze sie uspokoilo ![]() ![]() ![]() ![]() co do sharingu : kazdy gracz z wyzszym lvl sharuje wedlug tych ludziz nizszym lvl wiec nie komentuje tej uwagi ![]() pozdrawiam Awolverka Tartarro Sol Borgo Pitt i reszte ziomali ![]() ![]() p.s sorki za literowki ![]() |
![]() |
![]() |
#447 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 04 2005
Lokacja: Żarów
Imię: Krystek voltix
Świat: Kyra
![]() |
![]() Ja z checia pomoge w wojnie przeciwko NG poniewaz trzeba ich uspokoic
![]() Za duzo musialem im placic na tym swiecie i ustepowac miejsca do expa ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#448 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 08 2005
Lokacja: Ostróda
Stan: Niegrający
Profesja: Royal Paladin
Poziom mag.: 25
![]() |
![]() Namnie nie liczcie jeżeli miałbym walczyć z NG < powody? :
- według mnie to samobójstwo ... - jezeli NG wygra bedzie jeszcze bardziej pewniejsze siebie i tacy ludzie jak wlasnie Divilonia bedzie juz wyganiac spod dp (taki niesmieszny dowcip) - jezeli wygra gildia Lessy Soul Hunter to myslicie ze jej gildia nie bedzie podobna do NG? szczerze w to watpie ;/ - kolejnym powodem jest brak internetu z mojej strony co zwiazane jest bezposrednia ze sprzedaza postaci a nie chche poki co mieszac chara w zadne wojny tuz przed sprzedaza ![]() pozdr dla Kiroyka ![]() |
![]() |
![]() |
#449 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Dziwne powody ale pozwoj ze to skomentuje: - samobojstwo w dobrej sprawie - a moze i nie jeśli maja rozum zauwaza co sie dzieje i niestety ale szanowani to oni juz nie beda jeśli wygra lessa to na pewno nie bedzie tak ze jej gildia bedzie zadzic, bo duzo ludzi z tej wlasnie gildi nie graja juz a przyszli spowrotem tylko pomoc. i sa to ludzie ktorzy sami sa przecwko ng. wiec tej gildi raczej nie bedzie i bedzie psokoj na tym swiecie (w co watpie bo inni idioci sie znajda- ale ich bedzie mozna juz ustawic) - co do internetu hmm.... z tym nie poradze ![]() pozdrawiam
![]() |
#450 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2005
|
![]() a wiec
![]() wiele sytuacji mozna nazwac sprzecznymi pkt widzenia zalezyod pkt siedzenia moi drodzy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() no wiec moi drodzy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#451 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2005
|
![]() "Zmieniając siebie, zmieniamy Innych"
Pewnie gdyby rodzinka The Wolf, osiągneła władze na Obsidi, to wykorzystywała by ten fakt do PA. Chyba że stanowicie (wszyscy!) jakiś "mega" wyjątek. Osobiście uważam, że serwer bez Gildi która na nim rządzi, był by: albo nudny, albo anarchistyczny. Jednego i drugiego nie lubie! Ja na Obsidi, nie doświadczyłem jeszcze ani razu PA, co nie znaczy, że nie wiem jak to potrafi człowieka zdenerwować. Wcześniej grałem na Isarze, gdzie naprawde było wielkie PA, ale do takich rzeczy trzeba sie przyzwyczaić, gdyż są naturalne. |
![]() |
![]() |
#452 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 11 2005
Lokacja: Poznań
|
![]() OWN3D-k.o-OWN3D
Ostatnio edytowany przez Nazgool - 03-12-2005 o 17:42. |
![]() |
![]() |
#453 |
Zbanowany
![]() |
![]() Akurat w The wolf jest tak ze my staramy sie byc mili i uprzejmi w stosunku do kazdego nawet do kogos kto np. zabił kogoś z kolegów , potrafimy oczywiscie wtedy "odpokutowac" to co zrobił ale w łagodny sposób i bez przelewu krwi (to znaczy spalimy go na stosie
![]() wojna z ng moim zdaniem jest bez sensu nawet jak ktos wygra to nastepni pa sie pojawia -.- nie krytykujcie mojej opinii gdyz mam do tego prawo ![]() |
![]() |
![]() |
#454 |
Użytkownik Forum
|
![]() ja doszlam do wniosku ze gdyby moja gildia rzadzila nie bylo by PA ani PK z naszej strony. znam juz na tyle moich kofanych kolegow ze chyba tak samo by sadzili jak ja. jesli moj kolega z rl czy nie rl zabil by kogos bo mial taki kaprys to jak by na to nie patrec kara by go spotkac musiala.
no ale co do wojny narzie ng wygrywa (nic dziwnego) ale ja mam cicha nadzieje ze cos im nie wyjdzie. pozdrawiam :* Wolfy na przywodcow!!!!!! hehehe
#455 |
Użytkownik Forum
|
![]() OWN3D-k.o-OWN3D
Ostatnio edytowany przez Nazgool - 03-12-2005 o 17:43. |
![]() |
![]() |
#456 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#457 |
Zbanowany
![]() |
![]() Cóż nie sądze po tym co dziśiaj widzialem azeby dark prophecy mogło wygraać z NG...
bardzo podbna sytuacja przeciez byla z wojna Raised Fist vs omg nie pamietam ![]() jendakze my wtedy nie balismy sie atakowac i sie bronic z atakiem... to co dizs widzialem to bylo bezsensowne wychodzenie z dp ... ktore o mały włos nie kocnzylo sie smiercia ktorego z nich. JEdnakze wieczorna runde wygrało moim zdaniem Dark prophecy... i to dizeki pewnemu noobkow/ bądz osobie z DP (dark prophecy) ktora nim grala.. otoz ginel sobie bodajze 18 knight 2 krotnie albo 3 krotnie chodzac po fire bombach Fosilsa. Skonczyło sie to red skullem dla tego royal paladina :/ Ng zachowuje wszelkie srodki ostroznosci i nie dopuszcza do siebie zadnych osob ktore mogly by donosic o ich czynach do wrogiej gildii ( bylem swaidkiem jak nie raz atakowali ludzi spoza DP , w tym raaz mnie =] ) no to chyba zakonczylem sprawozdanie z wieczorku ![]() pozdrawiam was wszystkich ![]() P.S. Drodze Wolfowie czy idziemy w dniu dizsiejszym na NAGINATE? |
![]() |
![]() |
#458 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 09 2005
Lokacja: Głogów
Imię: Mancubus The Wolf
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: White Wolfs
Poziom: 50
Poziom mag.: 50
|
![]() Witam wszystkich forumowiczow, minely wieki od mojego ostatniego posta, ale tym razem musze sie wypowiedziec,
Aevin : Wybacz, ale nie znasz nas. Nasza gildia jest przede wszytkim , zlozona z graczy z Shivery. Odeszlismy z tamtego servera, ponieważ nie podobalo nam sie tam PA gildi zadzacej (niektorych osob). W pewnym momencie nie wytrzymalismy i wypowiedzielismy im otwarta wojne - My levele ok 20-50 oni lev 80-120 ![]() ![]() ![]() Po tym jak odeszlismy z Shivery gildia rzadzaca rozpadla sie na 2 frakcje - popierajaca PA (silniejsza) i przeciwnikow PA (slabsza). Juz po miesiacu, dzieki pomocy pozostalych graczy z servera majacych juz dosc PA - zwyciezyla "dobra strona". Tak wiec, happy end ![]() Co do Obsidi i stosowania PA przez NG - na poczatku sie z tym spotykalem na kazdym kroku - co chwila bylem wyganiany z rotow(wiadomo, poczatki servera i walka o wladze). Dlatego przenioslem sie na 10 lev do Port Hope i mialem spokoj. Z tego co widze NG nie robi az tak niesamowitego PA jak wiekszosc twierdzi, bo z tego co slysze zawsze pojawiaja sie te same nicki. Trzeba pamietac, ze takie osoby, predzej czy pozniej znikaja z servera (zbyt wielu wrogow, dziala jednak na ich niekorzysc). Co do wojny - zachowuje neutralnosc. NG jakie jest, kazdy widzi, sa tam osoby w porzadku i sa tez takie osoby, ktore wykorzystuja fakt, ze sa w gildi rzadzacej do wlasnych interesow. Jakas gildia musi rzadzic, niewazne jak sie bedzie nazywac, grunt zeby bylo w niej jak najmniej zlych ludzi, ktorzy swoje frustracje z RL przenosza w swiat gry. Pozdrawiam, Mancubus |
![]() |
![]() |
#459 |
Użytkownik Forum
|
![]() OWN3D-k.o-OWN3D
Ostatnio edytowany przez Nazgool - 03-12-2005 o 17:43. |
![]() |
![]() |
#460 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2005
Lokacja: Wodzisław Śląski
Imię: Drunka
Profesja: Elite Knight
Świat: Titania
|
![]() Ta cała wojna jest śmieszna! Moim skromnym zdaniem to poprostu wygłup kilku osób, które po usłyszeniu plotki, że na Mikołaja startują nowe servery, postanowiły ostatni raz zadymić na Obsidii. Pewnie sie myle, ale jakoś tak to sie dziwnie w czasie zbiegło. Zresztą fragi świadczą same o sobie, są w tą masakre wciągani coraz to nowi ludzie, którzy albo tu nie grają ale im nie zależy na charach. Co to jest!? Jakaś kpina! Chcecie walczyć z PA, a kilku z was "buntowników" wywalało z cavów bez skrupółów! NG jak dla mnie nie jest najwiekszym zagrożeniem tego servera, lecz ekonomia, która sie tu załamuje! Ale to już inny temat.
Dziś Kalamatrius the wolf był spamowany przez "antyPA" msgami w stylu "z wami damy rade, jesteście silni!!" i inne takie puste slogany. Ludzie!! White Wolf, gra tu dla siebie nawzajem i dla walorów tej gry, których wy nigdy chyba nie pojmiecie. Jesteśmy NEUTRAL i tak pozostanie!! Co do tego, czy byśmy robili PA jak byśmy rządzili to wydaje mi się, że każdą siłową reakcję gildii rządzącej, nawet jak jest słuszna, można odczyta jako PA. Dlatego właśnie nie mamy aspiracji, żeby dyktować tu warunki. Dobieramy ludzi przede wszystkim pod względem swojej dojżałości, która nomen omen nie jest dyktowana wiekiem (ale jednak starsi ludzie w większości grają mądrzej ![]() Powiem szczerze, jak dla mnie to sie powyrzynajcie nawzajem wszyscy równo i sprawiedliwie! Jeżeli nie potraficie zauważyć prowokacji i faktu że was sie wykorzystuje dla czyjejś chorej aspiracji bycia zauważonym, to jest to wasz ogromny problem, nas zostawcie w spokoju. Damy sobie rade, nie zależnie kto tu będzie rządził! A Wy drodzy buntownicy o sprawe nie koniecznie waszą, przejrzyjcie na oczy i zajmijcie się swoimi charami na innych servach, bo tu to tylko pvp sobie możecie troszke poszlifować, a i to nie jest pewne, patrząc jak to ślicznie kampujecie w PZetach, mimo że wam podobno na postaciach nie zależy. yours Borgo Pozdrowienia dla moich wilków, kiroya, raxiego i numokebka. P*E*A*C*E & N*E*U*T*R*A*L