Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów

Notki

Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 30-12-2005, 17:27   #441
Rondelman
Użytkownik Forum

Rondelman's Avatar

Data dołączenia: 21 08 2004
Lokacja: Rzeszów

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elder Druid
Gildia: Divine
Świat: Iridia
Poziom: 106
Poziom mag.: 70
Domyślny

@up: po co zebys zaraz powiedzial ze wiesz lepiej? hahahaha

Signed Rondel

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 30-12-2005, 17:34   #442
ogorek
Użytkownik Forum

ogorek's Avatar

Data dołączenia: 14 08 2005
Lokacja: BUCKETHEADLand

Stan: Na emeryturze
Pergamin

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rondelman
@up: po co zebys zaraz powiedzial ze wiesz lepiej? hahahaha

Signed Rondel
o lol... co ty sie we wrozke bawisz? z tarota ci wyszlo co zrobie jak skomentujesz? wow. podziwiam inteligencje.

Signed Pomidor & Sp. z. 0.o
stary 30-12-2005, 22:22   #443
Rankor
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 18 04 2004
Lokacja: białystok

Stan: Niegrający
Rankor ma numer GG 2811393
Domyślny

Rotfl, nowa "wojna". Db vs Sky Walkers/Last Element. Zapowiadalo sie ciekawie poki nasi przeciwnicy nie zaczeli masowo padac.
Stilerr, mam nadzieje, ze nie bedziesz teraz zabijac osob ze skullem.
Rankor jest offline  
stary 30-12-2005, 22:42   #444
Rondelman
Użytkownik Forum

Rondelman's Avatar

Data dołączenia: 21 08 2004
Lokacja: Rzeszów

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elder Druid
Gildia: Divine
Poziom: 106
Poziom mag.: 70
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez ogorek
o lol... co ty sie we wrozke bawisz? z tarota ci wyszlo co zrobie jak skomentujesz? wow. podziwiam inteligencje.

Signed Pomidor & Sp. z. 0.o

Myslisz ze trudno jest znalesc druida z 25 shieldinga? skoro ja na 63 lvlu mam 23? Jest ich naprawde niewielu, wiec uwazaj co piszesz.

Signed Rondel, Vegetables Killer
stary 30-12-2005, 23:04   #445
Arthas The Keeper
Użytkownik Forum

Arthas The Keeper's Avatar

Data dołączenia: 30 12 2005
Lokacja: ~~Śląsk~~

Profesja: Elite Knight
Poziom: 115
Skille: 85/90
Poziom mag.: 8
Arthas The Keeper ma numer GG 6458945
Domyślny Nowa "wojna"

Fakt Zapowiadało Się Ciekawie , ale sojusznicy sie poddali ...co do powdów to był min atak na Lord Stami I Feifna Mag...szkoda że sie skończyło tak jak się skończyło może kiedyś , ale czekam na wujaśnienie tych ataków Pozdro :Usar
Arthas The Keeper jest offline  
stary 30-12-2005, 23:17   #446
Farek
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 03 11 2005
Lokacja: Legnica

Poziom: 87
Domyślny

To nie byla "wojna" a przynajmniej nie miala byc . Zaczeło sie od tego ,że feifna i kilka osob zostala zaatakowana na kopalni . Feifna nie spodziewla sie ataku i po jakims czasie dedl. Na pytanie dlaczego go zabili ,któryś z członków Doom Bridge powiedzial ze jakiś noobek o niku Feifna maag ukradl rzeczy z jego zabitego kolegi. Feifna chcial odzyskac swoje rzeczy i wyjasnic całą sytuacje , ale DB zaakowalo bez podstawy jednego z członków Last Element ktory dedł trapniety przez kilka(naście) osób. Mówie to zeby każdy wiedzial o co tu chodzilo i jak prawdomówna jest gildia DB mówiac ze to LE samo chcialo wojny (na którą gildia nie była przygotowana )...

Ostatnio edytowany przez Farek - 30-12-2005 o 23:36.
Farek jest offline  
stary 30-12-2005, 23:39   #447
Maxxonek
Użytkownik Forum

Maxxonek's Avatar

Data dołączenia: 06 04 2005
Lokacja: Sulechów

Stan: Na Emeryturze
Imię: Maxxonek
Gildia: Doom Brigade
Maxxonek ma numer GG 1093327
Domyślny

Wybacz bardzo,ale jesli oceniasz sytuacje na podstawie wypowiedzi,jak sadze,kolegow to daleko nie zajdziesz.Faktycznie podstawa ataku bylo to,co powiedziales z itemami.Ale pewnie nie uslyszales o tym,ze Feifna Mag wypowiada nam wojne?Luvanton otoczony po swoim dedzie na Ankrahmun depot przez 7 osob,w tym Feifne,ktorzy nas strasza (jak chcesz tak bardzo to Ci moge zrapidowac,ale zaraz powiesz,ze fake robie).To nie my wypowiedzielismy im wojne.A co do sil..Nas bylo bodajze 9,a z tego co mowili mi koledzy ich okolo 30 - 40, nie widzialem,bo nie pokazali sie w calosci.Kto nie byl przygotowany?My bylismy?Swiezo co wrocilismy na Iridie,bez niczego.A oni po 30 min od fraga na Niko Vaki,zebrali ekipe w Thais..Wiec prosze,nie wkrecaj Polskim dzieciom filmow,ktore nie istnieja.

Ostatnio edytowany przez Maxxonek - 30-12-2005 o 23:41.
Maxxonek jest offline  
stary 30-12-2005, 23:41   #448
Arthas The Keeper
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Farek
To nie byla "wojna" a przynajmniej nie miala byc . Zaczeło sie od tego ,że feifna i kilka osob zostala zaatakowana na kopalni . Feifna nie spodziewla sie ataku i po jakims czasie dedl. Na pytanie dlaczego go zabili ,któryś z członków Doom Bridge powiedzial ze jakiś noobek o niku Feifna maag ukradl rzeczy z jego zabitego kolegi. Feifna chcial odzyskac swoje rzeczy i wyjasnic całą sytuacje , ale DB zaakowalo bez podstawy jednego z członków Last Element ktory dedł trapniety przez kilka(naście) osób. Mówie to zeby każdy wiedzial o co tu chodzilo i jak prawdomówna jest gildia DB mówiac ze to LE samo chcialo wojny (na którą gildia nie była przygotowana )...

My też nie byliśmy na "wojne" przygotowani ale trudno poszliśmy... w tmy wszystkim najbardziej żal mi Pawła Bo ded o takie coś to taka mała Chu***a
No ale cóż nic juz nie poradzimy a szkoda No ale cóż Ja w żadnej wojnie udziału nie brałem wiec expertme nie jestem DB za to Ma doświadczenie w tych sprawach...

Pozdro :Usar
stary 30-12-2005, 23:46   #449
Arthas The Keeper
Użytkownik Forum

Domyślny

W tym akurat masz racje maxxonek nas może i było z 30-40 ale brak organizacji z czego jeszcze połowa nobow z carlin i ab sie na żółto poubierała i poprostu ja sma nawet nie wiedziałem w tym zamieszaniu co sie dzieje poza tym dalej nie wiem czemu Paweł dał loga w środku zamieszania a zapowiadało się nieźle...

stary 30-12-2005, 23:49   #450
Adolphus Elbragol
Użytkownik Forum

Adolphus Elbragol's Avatar

Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Wsrod wspomnien Kolor oczu: niebieskoszare IQ:czasem mysle(...) xD

Stan: Usunięty
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: Yy?
Skille: Zmienne
Poziom mag.: <3
Adolphus Elbragol ma numer GG 3877615
Domyślny

Bylo niezle. To, ze staneliscie do boju przeciwko wrogom bardzo wam sie chwali.

Coz, tak czy inaczej, na forum tibia.com jest post, w ktorym Ezekiel proponuje rozwiazanie tej przykrej sprawy.
Adolphus Elbragol jest offline  
stary 30-12-2005, 23:50   #451
Farek
Użytkownik Forum

Domyślny

Wiem co sie dzialo w tym dp ... feifna po kolei piasal do kazdego członka twojej gildi zeby podali reason i oddali jego bp . Ale twoi koledzy mimo widocznej "pomyłki" ignorowali go mówiac ze loota nie oddadza, a widzac to znajomi feifny nie zostawali obojętni. Gadka o wojnie zaczela sie gdy kazdy juz był zdenerwowany i wątpie żeby ktos myślał o tym na poważnie...
Farek jest offline  
stary 30-12-2005, 23:53   #452
Adolphus Elbragol
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Wiem co sie dzialo w tym dp ... feifna po kolei piasal do kazdego członka twojej gildi zeby podali reason i oddali jego bp . Ale twoi koledzy mimo widocznej "pomyłki" ignorowali go mówiac ze loota nie oddadza, a widzac to znajomi feifny nie zostawali obojętni.
Nie. Mowili, ze nie moga decydowac o loocie sami. I prosili o czas 2h do namyslu. Feifna uniosl sie honorem i zaczela sie...
Cytuj:
...Gadka o wojnie zaczela sie gdy kazdy juz był zdenerwowany i wątpie żeby ktos myślał o tym na poważnie...
Kazda grozba zostanie potraktowana powaznie. Taki mamy przykry zwyczaj. Szczegolnie ta, ktora jest poparta zbieraniem sojusznikow i atakiem na czlonka DB.
stary 30-12-2005, 23:55   #453
Arthas The Keeper
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Wiem co sie dzialo w tym dp ... feifna po kolei piasal do kazdego członka twojej gildi zeby podali reason i oddali jego bp . Ale twoi koledzy mimo widocznej "pomyłki" ignorowali go mówiac ze loota nie oddadza, a widzac to znajomi feifny nie zostawali obojętni. Gadka o wojnie zaczela sie gdy kazdy juz był zdenerwowany i wątpie żeby ktos myślał o tym na poważnie...

Brawo tu Masz absolutna racje jeśli chodzi o to że nie pozostaliśmy obojętni thx wielkie za zauważenie tego btw co do tego że pisał nie wiem mi nic nie mówił i fakt nerwy były ja już wkur**ny po ataku na Lord Stami ale tak czy siak sprawe trzba wyjaśnić ja juz z leanderem gadałem wydaje się spoko gostek ...przynajmniej mi nic nie zrobił

stary 30-12-2005, 23:58   #454
Farek
Użytkownik Forum

Domyślny

Żadnych atakow z naszej strony nie bylo . Feifna domagal sie swojego bp i nic wiecej . Skoro mówiliście że w sprawie wojny jeszcze pogada, to dlaczego
bez wypowiedzenia wojny trapneliscie niczego nie winnego , expiacego członka LE?
Farek jest offline  
stary 31-12-2005, 00:00   #455
Maxxonek
Użytkownik Forum

Maxxonek's Avatar

Domyślny

Wojna to wojna.Trzeba sie uczyc nie mowic za duzo.Jak bede zdesperowany pojde powybijam cale swoje miasto i nikt nie bedzie mial mi tego za zle?Byliscie obojetni?Pewnie polowa z Was nie wiedziala o co chodzi,jak 2 Waszych zlapalismy na expie (tzn. Last~).Badz, co badz uwazam, ze Feifna czul sie mocny z Huxym.Moze ma racje,nie wiem.

EDIT:
@up
Bo Feifna nam ja wypowiedzial?
Maxxonek jest offline  
stary 31-12-2005, 00:01   #456
Adolphus Elbragol
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Żadnych atakow z naszej strony nie bylo . Feifna domagal sie swojego bp i nic wiecej . Skoro mówiliście że w sprawie wojny jeszcze pogada, to dlaczego
bez wypowiedzenia wojny trapneliscie niczego nie winnego , expiacego członka LE?
Luvanton zostal zaatakowany przez knighta sciagnietego do pomocy. Dodam grozenie mu (jako postaci), grozenie gildii i insulting. Nascie razy pod swoim adresem uslyszalem slowka a la 'noob' etc.

Niestety, zastosowalismy odpowiedzialnosc zbiorowa =/
stary 31-12-2005, 00:06   #457
Arthas The Keeper
Użytkownik Forum

Domyślny

Ja nie wiem kto was insultował napewno nie Sky walkers My poprostu chcieliśmy pomóc Feifnie W sumie to głównie ja chociaż gidlia za mną poszła to dobry znak na przyszłość a i sry Stami Nie będziesz mieć kłopotów przezemnie wiec możesz wrócić do nas jak będzisz chciał...
stary 31-12-2005, 00:07   #458
Farek
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Adolphus Elbragol
Luvanton zostal zaatakowany przez knighta sciagnietego do pomocy. Dodam grozenie mu (jako postaci), grozenie gildii i insulting. Nascie razy pod swoim adresem uslyszalem slowka a la 'noob' etc.

Niestety, zastosowalismy odpowiedzialnosc zbiorowa =/
Hmm , moze podasz mi nick tego knighta bo napewno nie dzialal on na nasze żadanie...Wręcz przeciwnie nie chcielismy nikogo atakowac ... Rzeczą która ostatecznie zadecydowala byl własnie ded naszego trapniętego kolegi..
Pozatym walka tego knighta i twojego kolegi byla 1 na 1 . A ten trap bardziej odpowiada do stwierdzenia 10 na 1 ... Jeżeli zdecydowaliscie sie na wojne to moliscie dać msg do feifny albo kogokolwiek z gildi a nie zabijac go..
Farek jest offline  
stary 31-12-2005, 00:12   #459
Maxxonek
Użytkownik Forum

Maxxonek's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Hmm , moze podasz mi nick tego knighta bo napewno nie dzialal on na nasze żadanie...Wręcz przeciwnie nie chcielismy nikogo atakowac ... Rzeczą która ostatecznie zadecydowala byl własnie ded naszego trapniętego kolegi..
Pozatym walka tego knighta i twojego kolegi byla 1 na 1 . A ten trap bardziej odpowiada do stwierdzenia 10 na 1 ... Jeżeli zdecydowaliscie sie na wojne to moliscie dać msg do feifny albo kogokolwiek z gildi a nie zabijac go..
Pomijajac szczegoly,ktory raz powtarzam,ze Feifna wypowiedzial wojne nam - po tym poszlismy zabic tych 2 knightow. A co do kolegi ze Sky Walkers - nie bilismy Was wczesniej, dopiero jak przyszliscie w zoltych strojach na pole walki. Chwala poleglym. To wszystko na dzis.
Maxxonek jest offline  
stary 31-12-2005, 00:18   #460
Farek
Użytkownik Forum

Domyślny

Moge sie z toba zgodzic w jednym wszystkie te dedy były bez sensu , jak wogóle cała ta "wojna"... hmm a co do tych strojow z poczatku my sie tak ubralismy ale potem jakies nooby myslaly ze to jakies pk team i zmenily outfita na żółto... co spowodowało że kazdy byl zdezorjentowany a feifna po prostu nie wytrzymal przekrzykiwania tej bandy i dal loga
Farek jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania