![]() |
#441 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 02 2007
Lokacja: Gdańsk/Płock
Stan: Niegrający
|
![]() @2up
Twoje bzdurne wymysły można niewątpliwie porównac do opisu Twojej głównej postaci: Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Foto_scr - 19-03-2007 o 15:43. |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#442 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 03 2006
|
![]() Cytuj:
2.No pewnie, wszystkie niedorajdy to ci ktorzy prubuja odnalezc nowe questy [niewszyscy sa takimi jak ty *******(wstaw sobie co ci pasuje) zeby robic tylko stare questy z solucja(to jest tylko skierowane do niego zeby nie bylo ze obrazam kogos kto robi questy z solucja ;p) ]. Kazdy quest musialbyc kiedys odkryty a ze sa ludzie ktorzy marnuja swoj czas zeby je odkrywac to nic ci do tego. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#443 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 02 2007
Lokacja: Gdańsk/Płock
|
![]() @up
Przeszukałem wszystkie strony tego tematu i mogę powiedzieć parę rzeczy: -70% to bzdurne posty zawierające w sobie arcybanalne wymysły polegające mniej więcej na rozmyślaniu, jak się dostac i czy w ogóle się da. Nie doszukałem się w nich jakichkolwiek konkretnych informacji, to jest po prostu gadanie o niczym, że się tak wyrażę. -5% to rzeczowe, konkretne wypowiedzi, poparte stosownymi i w miarę konkretnymi argumentami, ktoś tam nawet pokazał zdjęcie z bota, że do tego całego skarbca imperatora nie da się wejść ani z dołu, ani głównym wejściem, albowiem jest poukładany rząd kamieni, przez które jak wiadomo w Tibii nie da się przechodzić. Użytkownik, który mówi cokolwiek mądrego w tym całym temacie to Vil. Osoba, która przedstawiła Wam zdjęcia, kochani, to XIII. -cała reszta to spam i utwierdzanie tych mądrych w przekonaniu, że jakiś Quest istnieje. W porządku, ale jak na razie tego nie można nazwać Questem, bo nikt tu nie odkrył niczego, co mogłoby naprowadzić kogokolwiek naprzód w poszukiwaniach. Miło, że podoba Ci się ten wierszyk. Moim zdaniem jest po prostu żałosny, a ten osobnik może zostać zbanowany za takie występki (offensive statement bodajże). Popracuj nad interpunkcją, stary. Żegnam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#444 |
Użytkownik forum
|
![]() boże po co sie głowić jak tam nie ma QUESTU!!!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#445 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 06 2006
Stan: Na Emeryturze
|
![]() @up
Otóż mój drogi lolu do Mino Mage'a na Rooku dało się kiedyś wejść... Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#446 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 12 2005
|
![]() mój kumpel mówił że WIDZIAŁ na własne oczy jak jego friend stanął na jednej z tych zapadni, zagrał na trąbce a ona się zapadła. mówił że potem im się tego nie udało powtórzyć.
może to głupie i jestem kompletnym noobem ale mnie to bardzo fascynuje.(zagadka skarbca) ![]()
Zapachniało powiewem jesieni Z wiatrem zimnym uleciał słów sens Tak być musi, niczego nie mogą już zmienić Brylanty na końcach twych rzęs... Tam gdzie mieszkasz już biało od śniegu Szklą się lodem jeziorka i błota Tak być musi, już zmienić nie zdoła niczego Zaczajona w twych oczach tęsknota... Wróci wiosna, deszcz spłynie na drogi Ciepłem słońca serca się ogrzeją Tak być musi, bo ciągle tli się w nas ten ogień Wieczny ogień, który jest nadzieją |
![]() |
![]() |
![]() |
#447 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 04 2006
Lokacja: Trumna
Imię: Nijak
Świat: Ni
Poziom: 1
Skille: 99/99
Poziom mag.: 1
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#448 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 12 2005
|
![]() pomyślałem potem że trzeba na każdej z tych zapadni zagrać na innym instrumencie. ale niestety zapadni jest 16 a instrumentów tylko 12
![]()
Zapachniało powiewem jesieni Z wiatrem zimnym uleciał słów sens Tak być musi, niczego nie mogą już zmienić Brylanty na końcach twych rzęs... Tam gdzie mieszkasz już biało od śniegu Szklą się lodem jeziorka i błota Tak być musi, już zmienić nie zdoła niczego Zaczajona w twych oczach tęsknota... Wróci wiosna, deszcz spłynie na drogi Ciepłem słońca serca się ogrzeją Tak być musi, bo ciągle tli się w nas ten ogień Wieczny ogień, który jest nadzieją |
![]() |
![]() |
![]() |
#450 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 02 2007
Lokacja: Dobieszków
Imię: Gajer Ziom
![]() |
![]() @up
Wiesz co? ^.- Sam sie z nimi prześpij najlepiej.
![]() |
#451 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#452 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 02 2007
Lokacja: Zambrów
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Deadall Ikar
Profesja: Sorcerer
Świat: Galana
![]() |
![]() Myślę że to jest na 100% quest bo Tibia to nie jest głupia gra choć wygląda na słabą (ale nie chodzi mi ze nie 3D bo bym nie chciał) ale ona jest mocna i dopracowywana i te zadanie wymaga myślenia kilkudziesięciu osób. XD ale myśle ze za rok na pewno ktoś wejdzie tam do środka tego skarbca i wyjdzie jako najbogatszy gracz
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#453 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() ujme to tak: na razie nic nie wskazuje ze skarbiec jest zwiazany z jakimkolwiek questem.
zart tygodnia.
![]() |
#454 |
Użytkownik forum
|
![]() To raczej nie jest quest
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#455 |
Guest
|
![]() to na 100 % jest quest! Trzeba wykonać zadanie powierzone przez Kruzaka (słyszałem ,że poniekąd trza przynieść do niego szczątki zabitego bazyliszka ,a on da ci klucz do skarbca!). Bo niby po co te kamienne figury w kopalniach pod miastem? Być może zanim zaczęto świecic w kopalniach wzmozonym światłem (przez co bazyl sie schował gdzieś pod ziemie) rycerze tybijscy (lol) probowali go zabić bo Kruzak obiecał klucz do skarbca dla tego co to wykona. Jednak skoro kazdego zamieniał w kamień nikt nie wiedział jak go pokonać (bo niby jak kamienna figura mogła by ożyć i coś powiedzieć?) . Może jeżeli się dotrze do bazyla to trza powiedzieć ,,I will kill you!'' to ten bazyl nas zaatakuje a my dzielni tybijczycy
![]() i pokazac mu kto tu rzadzi ! Jak dowiedziano sie ze wzrokiem zabija? Moze ktos dawniej na niego z kompanami sie wybral i uciekł mu (bo jak pisze bazyl nie wszystkich zabijał kilku uciekło) ale ktos bedzie na 100% strzegł nagrody oprócz bazyla (dsl w nagrode za pokazanie zwierciadła potworkowi?).A wejście do skarbca jak każda nagroda bedzie jednorazowe czyli wezniemy tyle ile uniesiemy. Bo tam o ile mnie pamiec nie myli jest teleport (może zamiast klucza zostaniemy teleportowani do skarbca) . Po prostu dochodzimy do Kruzaka (być może weżniniemy skore albo luske bazyla) i mówimy <hello emperor <Kruzak(bla bla bla) <Gracz>Basilisk scale(lub leather zaleznie od tego co w nim bedzie) <Kruzak >bla bla bla <Gracz>yes <Kruzak>bla bla bla <Gracz>yes i zostajemy teleportowani do skarba skąd bierzemy nagrody |
![]() |
![]() |
#456 |
Zbanowany
Data dołączenia: 12 02 2007
Lokacja: Horyniec Zdrój
Imię: Szybki'lols
Profesja: Knight
Gildia: Death Ruthless
Świat: Unitera
Poziom: 44
Skille: 73/72
Poziom mag.: 5+
|
![]() Pomysł OK.,SCIEMA ok
![]() Jak wrócimy ? hm... ku***(Oknem haha!) Moze i to ma jakis sens ale,jak dostac sie do Bazylka??...kilka razy go widzialem jak ssssyczal ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#457 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() Powodzenia we wlazeniu przez dziure kolo posagu.
LUDZIE, CZYTAJCIE TE CHOLERNE POSTY I NIE PISZCIE PO RAZ 50-TY TYCH SAMYCH GLUPOT BO ZACZNIE SIE KASOWANIE POSTOW.
![]() |
#458 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 12 2006
Lokacja: Łódź
Imię: Dronezz
Profesja: Royal Paladin
Świat: Aurea
Poziom: 42
Skille: 75/34:P
Poziom mag.: 13
![]() |
![]() Trzeba jednak pamietac ze Knightmare <- stworca tych wszstkich zagadek(jak i Jezyka Beholderow) powiedzial ze: Odpowiedz mamy przed nosem...
...wiec wydaje mi sie ze(tak jak ktus pisale na pierwszych stronach o wymawianiu modlitw na polach byloby...nie wiem jak to ujac ![]() to tylko moja sugestia jeszcze 1: wg mnie tibii wlasnie peklo 10 lat,... nie da sie ukryc ze Knightmare byl jednym z Najlepszych graczy(jezeli nie najlepszym)...jak kiedys (podobno)powiedzial ze nikt go niezabije...to...to poprostu mial racje ...i wlasnie :watpie ze Cipy mialiby klamac przez tez jakies 8 lat(bo nie wiem czy wiecie ale kiedys niebylo venore i ab itp... kiedy bylo tylko Thais i okolice, a potwory zamykaly sie w cycklopie,racie i jeszcze kilku ^^to wszstko wiem z Szanownego Forum www.forum.tibia.pl wiec prosze mi tu niewymiec za ja noob i takie tam ![]()
![]() |
![]() |
#460 |
Użytkownik Forum
|
![]() A mi się wydaje, że skarbiec nie jest żadnym questem.
Tak jak było z PoI. był screen, gdzie ktoś został teleportowany koło dziury z tabliczką "to the inferno pits" i mnóstwo przypuszczeń. Co się okazało - PoI nie istniało - zostało dodane w następnym update, razem z poi questem, który został rozwiązany na test serwerze, a teraz jest znakomitym źródłem zarobku dla high-leveli oprowadzających tam 80lvlowych graczy za spore pieniądze - tak, że avenger mający być bronią marzeń niedługo zrówna się cenowo z o wiele słabszymi broniami. Ale co to ma do skarbca: już wyjaśniam. Otóż według mnie jeśli CIPsoft doda quest w skarbcu, to znowu zostanie on szybko odkryty i rozesłany po necie. A co do ogólnego tematu tego typu "legendarnych" questów, wydaje mi się, że większość (o ile nie wszystkie), nad którymi głowią się gracze są to niedorobione do końca i niewykonalne questy - a kiedy staną się realne okaże się, że trzeba zabić kilka potworków, wziąć nagrode i wyjść a nie - jak by się marzyło - złamać kod beho czy pogadać z bazyliszkiem, odkryć dziwne miejsca i przedmioty i z skomplikowanych czy podchwytliwych wskazówek wyczytać drogę do skarbu. Tylko pytanie: ile jest takich questów? Nie ma? CIPsoft nie ma talentu do takich "mistycznych" zagadek, nie ![]()
11:13 Artun Klono [8]: ej mistrzu dasz cos a jak nie to moge byc twoim kumplemczy mistrzu niejestem tego godzien 08:23 Euti Shar [9]: kto mi za uwa |
![]() |
![]() |