|
Notki |
Furora Wydarzenia ze świata Furora Moderowanie nowych tematów na tym forum zostało włączone. Proszę pilnie czekać na akceptację tematu. Moderowanie postów w niektórych tematach zostanie włączone. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#442 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 07 2006
Profesja: Elite Knight
|
![]() Taifun niepadnie ::: i juz::no chyba ze jakis lag nie zebym mu sie podlizywal:ale on expi 12h niema szans go dogonic jedynie hak pomoze (NIESPRAWIEDLIWIE)..no ale spoxter tez zostal zhakowany:/....Hmmm bedzie jaaaaaaazda mowie wam
![]() Ostatnio edytowany przez Sonik'ex - 07-07-2006 o 23:56. |
![]() |
![]() |
#443 |
Użytkownik Forum
|
![]() "Bedzie jazda,Bedzie jazda,Bedzie jazda....."
A moze ktos chce sobie normalnie poexpic? Ma dosc wojen? Jak nie wiesz co bedzie to sie nie wypowiadaj. ![]()
#444 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 07 2005
|
![]() Nie po to sie placi, zeby zaraz zaczynac wojne i znowu byc hunted, tym razem pewnie 4ever.
|
![]() |
![]() |
#445 |
Guest
|
![]() Nie wiem jak wy sobie wyobrazacie wojne przeciwko 160+ i 235+ masterom.
Wystarczy ze sam Czipsu i Taifun beda latac po open battle to juz nikt nie podskoczy ... |
![]() |
#446 |
Użytkownik Forum
|
![]() OMG nikt nie chce wojny ..ludzie!=p
Jakby chcieli sie bic to by napewno nie placili tylko ta kasa by poszla na runki etc. >.> Zgadzam sie z kostoochem ;]
#447 |
Użytkownik Forum
|
![]() Sun chca wojny ,ale zapalacil zeby sprawa ucichla(cos o tym wiem)..rekrutuja ludzi do akademi niewiem czy du famili tez ale do akademi rekrutuja od 50
![]() p.s gdyby caly sewre chcial zniszczyc duskow to tak by sie tez stalo ale polowa sie boi ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Sonik'ex - 07-07-2006 o 11:07. |
![]() |
![]() |
#448 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 05 2005
Wpisy bloga: 2
Stan: Na Emeryturze
Imię: Imargam
Gildia: Ekipa Misia
Świat: Furora
Poziom: 327
Skille: 104/102
Poziom mag.: 10
|
![]() Furora jest serverem latwym gdzie wszyscy chca expic i tylko pare "imbecyli" chcialo zmienic oblicze tego srva.... , wiec panie i panowie ci co zaplacili watpie by chcieli ponownie taki numer odj****
![]() Cya in Tibia :> |
![]() |
![]() |
#449 |
Guest
|
![]() Ima nie zapominaj ze ja trzese serverem wiec ty tylko sie mnie sluchaj i bedzie dobrze <lol2>
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
#450 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Sonik'ex
HAHAHAHAHAHAHA Chyba sam nie wierzysz w to co piszesz.. zastanow sie troche =| Dla mnie sprawa jest jasna i ten temat jest zakonczony.
#451 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 08 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elder Druid
Świat: Aldora
Poziom: 110
Skille: xD
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#452 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2005
Lokacja: P(r)oland
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Brak (Rookgaard)
Poziom: 100
Skille: 89/84
Poziom mag.: 70
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#453 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 04 2006
|
![]() Sunblade mialo by wieksze szanse wygrac poprzednia wojne gdyby nie to ze poprostu ciezko bylo z nimi wspolzyc. W tym konflikcie dla wielu graczy to oni byli "tymi zlymi". Zapewne teraz zmienia swoj stosunek do gry jednak na wieksze zmiany na furorze jest poprostu za pozno.
|
![]() |
![]() |
#454 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wedlog mnie w tibie (zaniedlogo)nikt niebedzie gral no chyba ze hakerom znudzi sie hakowane xD
P.S sory za bledy ktore popelniam ale niemieszkam w polsce i troche mi se juz pozapomnalo ![]() |
![]() |
![]() |
#455 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 06 2006
Lokacja: Kalisz
Imię: Shin Tarion
Profesja: Paladin
Gildia: Soundstorm
Poziom: 39
Skille: 68/45
Poziom mag.: 12
![]() |
![]() Zgadzam sie z Sonikiem. Z wlasnego doswiadczenia wiem, jak dużo osób kończy z tibia. Jeszcze miesiąc temu na Furorze grało 10 moich RL Kumpli. Wszystcy posprzedawali konta na Allegro i przezucili sie na Lineage2. Nie wiem co to za gra, ale ja nigdy nie skończe z Tibia.
A co do sytuacji na serwerze to jest troche mułowata. Myśle że Sounblade jak się wzmocni to mogą ciekawie rywalizowac z Dusskines o panowanie na serwie. Chyba że się dogadają i stworzą potężny sojusz, ale raczej w to wątpie. Osobiście wole Sounblade bo Dusskines zawsze mi się wpiepszają w kope z Dwarfami Guardami, chociaż ja tam jestem 1. Mam nadzieje że to się zmieni. _______________ Hail Soundstorm |
![]() |
![]() |
#456 |
Użytkownik Forum
|
![]() W sun jestem 2 dni..i zaduzo onich niewiem dlaczego oni niechca z nikim wspolpracowac???jakis sojusz lub cos takiego
![]() |
![]() |
![]() |
#457 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 06 2006
Lokacja: Kalisz
Imię: Shin Tarion
Profesja: Paladin
Gildia: Soundstorm
Poziom: 39
Skille: 68/45
Poziom mag.: 12
![]() |
![]() Może to nikt z nimi nie chce współpracowac
![]() |
![]() |
![]() |
#458 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
yyy placiliscie juz skladki gildiowe?
![]() |
#459 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 02 2006
Lokacja: Bielsko-Biała
Stan: Aktywny Gracz
Imię: James Caros
Profesja: Elder Druid
Gildia: Sunblade
Poziom: 147
Poziom mag.: 74
|
![]() Cytuj:
Dam Ci dobra rade, szukaj sobie innej gildii bo jutro o tej porze juz w Sun nie bedziesz. Nieaktualne, widze ze juz nie jestes ![]() Ostatnio edytowany przez Smerfu - 09-07-2006 o 00:46. |
|
![]() |
![]() |
#460 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 07 2005
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |