|
Notki |
Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#441 | ||
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 07 2006
Lokacja: Pyskowice
Profesja: Royal Paladin
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
|
||
![]() |
![]() |
|
![]() |
#442 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 06 2006
|
![]() Z Moich informacji narasta konflikt i podobno lada dzien ma wybuchnac wojna...
@up boze jacy wy skapnieci chodzilo mi ze ty napisales ze Cruth byl najszybszym 100 lvl w swoim czasie a tam ze to teraz jest ten jakis 102 ms ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#443 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#444 |
Guest
|
![]() brozuś za co cie zbanowali na forum ? ;>
![]() ________________________ hail _/ TK |
![]() |
![]() |
#445 |
Użytkownik Forum
|
![]() to moze bys powiedzial cos wiecej... jak to wogole ty... podobno Relyt z Drotterem chca sie po ciebie przejsc
![]() Ostatnio edytowany przez Osiol221 - 30-07-2006 o 08:32. |
![]() |
![]() |
![]() |
#446 | ||
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#447 |
Guest
|
![]() mam prozbe jak bys mogl go zajeb** i jego braciszka Xavinne , koles sobie zaduzo pozwala od kiedy jest w Tuath ;/ a i mam pytanko wiem ze to stary temat ale why nie jetes juz z aneta ? sry ze bez polskich znakow ale alt mi sie zwalil ;P
|
![]() |
![]() |
#448 |
Użytkownik Forum
|
![]() Brozyn bedziesz wojna czy nie??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#449 |
Zbanowany
Lokacja: Localhost
Stan: Na Emeryturze
Świat: RL
|
![]() Rodri golf to spoko ziomek, znam go z widzenia z rl.
Osiol, ja nie wiem, o jakiej ty wojnie mowisz, kto ma siie z kim bic? |
![]() |
![]() |
![]() |
#450 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tuath - Tala Khan i gildia NAreliego i Hugarrna zagadzam sie Rodri spoko jest i Xavinne tez a Marco BAck to ciota
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#451 |
Guest
|
![]() hahahahahahahahahahahaahhahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahaahhahaahahahahahahahaah
nie bedzie zadnej wojny .... przynajmniej juz w to niewierze ..... chce zeby byla ale i tak niebedzie .... Brozyn no odpowiec koledze z forym czy bedzie wojna czy nie ? |
![]() |
![]() |
#452 |
Użytkownik Forum
|
![]() jak nie wiesz jak jest to sie nie odzywaj
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#453 |
Guest
|
![]() to tuath caly czas all jezdzi ;P nie tk . a jak ma byc wojna to niestety (lub naszczescie ) tuath przegra nie sa az tak zgrani jak tk . to gildia jako jedyna z tych all dobrych nigdy sie nie rozpadla no i pare innych ale tk znaja sie prawie all z rl wiec tuath dostanie w dup*
ahh zapomniałem wojny niebedzie ;P ![]() _________________________________ Hail TK _/ !!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#454 |
Zbanowany
Lokacja: Localhost
Stan: Na Emeryturze
Świat: RL
|
![]() Annihilator Quest
Makaveli -done Relyt ca -done Bill pickett - done Kaiobito - owned, moze nastepnym razem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#455 |
Guest
|
![]() stary szybki jestes
![]() |
![]() |
![]() |
#456 |
Guest
|
![]() Brozuś jest moze nam odpowie czy bedzie wojna czy nie i o co poszlo z anetą jak mozna wiedziec
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#457 |
Użytkownik Forum
|
![]() no i co wojna wlasnie sie zaczyna @up mowiles lolu ze nie bedzie
![]() Szkarlak :Jul 31 2006, 18:51:31 CET Killed at Level 80 by Nareli and by Farcius No i niech teraz nikt mi nie powie ze nie bedzie odwetu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#458 |
Guest
|
![]() Przewaznie tak było na forum bedzie wojna bedzie a tu ani widu ani słychu ;P ale to nie powood zeby mnie odrazu nazywac lolkiem ;/ ja nikogo nie obrazam i oczekuje tego po innych..
wybacz osiołku .. ;< pozrdawiam pa _____________________ Hail TK _/ |
![]() |
![]() |
#459 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 09 2005
Lokacja: Polska
Stan: Aktywny gracz
Imię: Gonzalez de'Brava
Gildia: Everlight
Świat: Pandoria
Poziom: 126
Skille: 99/63
Poziom mag.: 21
|
![]() Czas się odezwać!
Można się pośmiać czytając tutaj co niektore posty ![]() Tylko nie piszcie mi postow " O mr. Gonzalez sie odezwał" etc... Tak wiec mam cos do powiedzenia tutaj. Sytuacja na Pandorii jest skomplikowana jak zwykle ale teraz bedzie jeszcze bardziej. Nadchodzi czas wojny: Tuath + Poessia~ + Killers~ + Phyr~ vs. Everlight + Tala Khan Nie pytajcie "dlaczego wojna, po co to komu " etc... Myśle ze to jest oczywiste! Niedługo powstanie post na forum tibia.com na ten temat, takze radze zajrzeć tam czasem, naprawde mozna dowiedziec sie wiele rzeczy... Jak narazie to tyle! Enjoy! |
![]() |
![]() |
![]() |
#460 |
Guest
|
![]() Chce tylko Ci podziekowac ze to powiedziales nam all . moj lvl jest smieszny ale jak cos mozecie na mnie liczyc
![]() ____________________ Hail _/ TK |
![]() |