![]() |
#4601 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 02 2005
Imię: Tyraael Deathbringer
Profesja: Elite Knight
Gildia: Champions of Olymp
Świat: Galana
Poziom: 91
Skille: 87/82
Poziom mag.: 6
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#4602 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 13 12 2006
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
|
![]() Cytuj:
Opowiem Ci przygode =) Mialem sprzedac kolesiowi golden legi za rl kase, juz mial wysylac kase, ale napisal ze nie kupuje, bo kupil od catri~ I powiedzial ze kupi nie dlugo i abym mu teraz nie przeszkadzal, bo gra w tibie i jak chce z nim teraz gadac niech pisze do catrishi... ...Nie chcialo mi sie loogowac na tibie i pisze do niego za 3h czy dalej gra a on nie teraz gra mow kolega z rl ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#4603 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Włocławek
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Asterix
Świat: Lunara
Poziom: 135
Skille: 99/97
Poziom mag.: 8
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
#4604 |
Zbanowany
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4605 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Włocławek
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Asterix
Świat: Lunara
Poziom: 135
Skille: 99/97
Poziom mag.: 8
|
![]() to juz dluzsza historia
![]()
#4607 |
Guest
|
![]() Coś z Galany.
Parencikos -100lvl Tom-Rek - full shaman outfitt Konda killing show 002 ![]() ![]() Ciekawe czemu Aylithy nie ma na tej liście? bo to 150lvl? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
#4609 |
Zbanowany
Data dołączenia: 02 04 2005
Lokacja: Poznan
Imię: Raverton
Poziom: 96
Skille: 92/47
Poziom mag.: 19
|
![]() @nalesnik
AYlthi, lizusie, nie ma bo ma za duzo hp, i konda musialby zaangazowac polowe gildi w zabicie go. @Top Zaczyna sie tutaj tworzyc koleczko wzajemnej adoracji oj oj |
![]() |
![]() |
#4610 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mam postac na Galanie i jak was tak czytam to mi sie smiac chce
![]() ![]() Niektore info jest ciekawe, czytalem ten temat od 2 tygodni kartka po kartce i dzis ukoncyzlem to ... Na galanie gram bardzo zadko juz ... ale kto wie moze sie to zmieni bo brakuje mi jakiejs wojny. Pozdrawiam Wrobel Mlody Master. PS. Chetnie wspomoge mila fajna guilde w jakiejs wojnie. 105 RP chyba da cos rade poorac ![]() |
![]() |
![]() |
#4611 |
Zbanowany
|
![]() @Wannabe paladinka
Watpie, ze ktos by chcial tworzyc gildie z osoba, ktora szybko sie wyplaca... IDz na swoj swiat ... jakikolwiek jest |
![]() |
![]() |
#4612 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Gram aktywnie na Danubi i ciut mniej aktywniej na Galanie ... A do guildy na galanie chce wstapic nie tylko na czas jednej wojny czy cos, szukam ogolnie guildy. A mysle ze 105 lev RP moze zawsze cos wnies do guildy. |
|
![]() |
![]() |
#4613 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 05 2005
Stan: Niegrający
Poziom: 1+
|
![]() Kto sie orientuje mniej wiecej kogo juz Konda "zalatwil"?
Niech ktos napisze fragliste tu. PS. Na Galanie wyrasta nowy HERO . Jak czytam jego posty na tibia.com to mi sie smiac chce. A jest nim ... DEJWIDEK! Brawa dla tego pana! Od dluzszego czasu obserwuje go i zaobserwowalem ze to zwykly asslicker. Kto sie ze mna zgadza? Dam Ci rade kolezko..Schowaj sie do dziupli i nie wychylaj sie z niej..Wracaj tam skad przybyles. Niedlugo i Ty padniesz od Kondy. Daje sobie reke uciac kozaku. Hope you will die Polaczku kozaczku. fragi Kondy napiszcie.. signed, dres~ |
![]() |
![]() |
#4614 |
Zbanowany
|
![]() @up
Akilesz Malakas Exinaz jest na forum tibia.com @2up Ironia. Nikt nie chce do wojny osob ktore sie wyplacaja. Nie wierze, ze jestes rl paladinka, na tym forum jest wiele PALADINEK ;] a btw jesli to ty to gratz hastowania sie na red hp zamiast vitania. Ostatnio edytowany przez Poznanski Rycerz - 11-02-2007 o 00:11. |
![]() |
![]() |
#4615 |
Guest
|
![]() Cóż poradzić dupolizy były, są i będą...
|
![]() |
#4616 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 02 2005
Imię: Tyraael Deathbringer
Gildia: Champions of Olymp
Poziom: 91
Skille: 87/82
Poziom mag.: 6
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4617 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2004
Lokacja: Kluczbork
|
![]() Właśnie Tyraelu , miałem napisac że wróbel sprzedał postac na lv 104, jakieś 3 tygodnie temu ? Troche dziwne to że ktoś mający lv 168 rp na Danubii , kupuje lv 104 rp na galanie po to tylko żeby nim nie grac ("często").
A co do tematu Dejwidka , ja niewiem jak określic tego człowieka , on sie wzasadzie nie podlizuje , on poprostu tak sie zachowuje żeby sie przypodobac ludziom przy władzy, tańczy pod publike.. to jak taki piesek który im ładniej poskacze na tylnich łapkach tym większy kawałek kiełbaski dostanie.. to taki.. pet polack?
19:12 Seemes: does that mean your br? 19:12 Wabasi: -aims shotgun- whos BR? Ostatnio edytowany przez Ajron 88 - 11-02-2007 o 01:51. |
![]() |
![]() |
#4618 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wrobel Mlody Sorcer Dostalem od 2 ownera ktory ja kupil na allegro. Trafila mu sie okazja wyjazdu za granice do pracy i poki co nie ma jak grac. I wszystko w tym temacie ... Ludzie wy tyle wiecie ile nic ale jednak dalej trzymacie sie swej wersji. Paladinek jest duzo na forum ale ta jest ta z Danubi.
Dziekuje za uwage. A i jesio jedno nawet jak bym kupil Ja postac i wydal na nia wlasne pieniadze i potem nia nie gral, nie sadzicie ze to moja sprawa ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Paladinka - 11-02-2007 o 10:38. |
![]() |
![]() |
#4619 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
![]() @FajkowyLolusiuuuuuu haahahhahahhahahhahahahahahahahahahahaahaha hahhahahahahhaahahahahahahahahahhahahahahahhahahah ahahhahahahaha haaahahahahahahhaahaahahhhahahahahahhahaahaha, chwali sie ze 44 mlvl wbij, a na bociku wczoraj padl ![]() |
|
![]() |
![]() |
#4620 |
Zbanowany
|
![]() @pala
Wyjdz i nie wracaj. Nikogo nie interesuje twoja urzekajaca historia. Kupiles, wiec dlugo poczekasz na szacunek. Wyjdz! @Ajron Ale wlasnie taki styl bycia maja slabe osoby, ktore chca sie podlizac, przypodobac jak to (ver, asslicker -ladnie) okresliles. BTw. Jakos trzeba sobie wyrobic pozycje na serverze, zeby taki dredz i rica jak patrza na liste online to nie pojda go zajechac... @Fajkowy Nasz forumowy guru, ma hunta, botuje i szybko gryzie glebe ojej ![]() |
![]() |