![]() |
#4641 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Włocławek
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Asterix
Profesja: Elite Knight
Świat: Lunara
Poziom: 135
Skille: 99/97
Poziom mag.: 8
|
![]() on widocznie nie ma ani rl ani dziewczyny xD
![]() |
#4642 |
Użytkownik Forum
|
![]() Zabawnosc to podstawa w tibi nie sadzisz
![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Paladinka - 11-02-2007 o 20:42. |
![]() |
![]() |
#4643 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Postac kupiona i co z tego ?? Rozumiem jak by była teraz wypychana przezemnie na top 10 czy cos ale to tylko postac ktora mam-jedna z kilku ktora dostalem w "spadku" i od czasu do czasu z nudow cos nia lub inna popykam. Wiesz nie uwieze ze zaden z was by nie wziol chodzby 40 lev za free ![]() Wiec ja ci cos powiem w mym stylu "S*******aj Noobie" Dziekuje za uwage. Ps. Za miast cytowac innych wymysl cos wlasnego, zawsze to lepiej i ladniej wyglada ![]() |
|
![]() |
![]() |
#4644 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 10 2005
Lokacja: Jastrzebie
Imię: Raziel kosiaz
Gildia: Szukam pożadnej
Świat: Galana
Poziom: 60
Skille: 82/81
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Czemu wy tych wszystkich nowych wyzywacie?
Jego sprawa ze kupił chara.
#4645 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2006
Stan: Początkujący
Profesja: Royal Paladin
Poziom: ^^
Skille: ^^
Poziom mag.: ^^
|
![]() Cytuj:
nie mam ochoty nikomu wrzucać ;] tylko nie wiem po co to podkreślasz że masz 105 lvl i 168 jak dla mnie tylko sporo czasu zmarnowałeś na tibie ;] Wyzywamy? to taki chrzest bojowy xD Ostatnio edytowany przez Vienek - 11-02-2007 o 22:32. |
|
![]() |
![]() |
#4646 |
Zbanowany
Data dołączenia: 02 04 2005
Lokacja: Poznan
Stan: Na Emeryturze
Imię: Raverton
Poziom: 96
Skille: 92/47
Poziom mag.: 19
|
![]() @up
PRawda. Kazdy go musi przejsc, trzeba na kogos nawrzucac zanim zacznie pisac. Pala... TO nie CHWAL SIE TYM ZE MASZ 105 LVL KTOREGO NEI ZROBILES>.. |
![]() |
![]() |
#4647 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 06 2005
Imię: nie ufaj nikomu
Profesja: Knight
Świat: galana
Poziom: 90+
Skille: 80+
|
![]() <smutny>
czemu nikt mi nie wrzucal jak pisalem? ![]() bring it on biastiches ![]() @All niewazne kto kiedy i za ile i po co kupil chara. To prywatna sprawa. Ma kase niech kupuje. Nie macie, nie kupujecie. Nie chcecie, nie kupujecie. Ale takie wytykanie komus czegos co zrobil nie ma sensu. Skoro to nowy owner to chyba lepiej dac mu sie wykazac. A nuz jest dobrym graczem, albo czlowiekiem "w porzadku" A docinki w stylu "a ja mam dziewczyne a ty nie" sa na poziomie bynajmniej 13-to latkow. A wiem ze gro z was reprezentuje jednak jakis poziom. Wiec prosze, nie robcie z siebie czegos czym nie jestescie ;p Ostatnio edytowany przez Falcmoon - 12-02-2007 o 00:05. |
![]() |
![]() |
#4648 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @up
Prawda :d
#4649 |
Guest
|
![]() Jeden idiota już stąd wyszedł(Fajkowy), pora na następnego Paladinka wyjdź i zamknij drzwi od środka, bo się już czytać Ciebie nie da...
|
![]() |
#4650 |
Zbanowany
Data dołączenia: 04 08 2006
Lokacja: Boleslawiec/Sztokholm
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Alliance of Krynn
Świat: Inferna
Poziom: 120
Poziom mag.: 67
|
![]() Ale z ale z tego tematu mozna sie dowiedziec duzo o galanie >.< ...
Opowie mi ktos sytuacje z galany ;p? bo dalem grac troche bratu zeby nazbieral se te holy cos tam na adoona xD z gory thx!. P.S. 2 miechy nie gralem. @down looz wiem ale hcialbym to przeczytac slowami polaka xD bo tam tez malo sie mozna dowiedziec;p Ujj duzo sie zmienilo ^^konda organzuje "glosowanie" kogo ubic rotlf. Ostatnio edytowany przez Segalczuk - 12-02-2007 o 16:21. |
![]() |
![]() |
#4651 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 13 12 2006
|
![]() Cytuj:
Co za debile nie moge sie patrzec co wy robicie -,- Fajkowyplakac mi sie chce jak cos piszesz to samo paladynka -.- ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#4652 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mnie sie czytac nie da powiadasz ... to po cholere czytasz ??
Nie chodzilo o pochwalenie sie postacia. Chodzilo o podanie lev bo chcial bym dolaczyc do jakies spolecznosci-guildy a ze byla by ona w wojnie z jakas inna to jeszcze lepiej, mozna bylo by sobie po PK`owac ![]() Powiadacie chrzest hmmm ... zobaczymy Powiadacie ze duzo czasu poszlo na 170 lev... zobaczcie kiedy zakladana byla postac i pogadamy ![]() |
![]() |
![]() |
#4653 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Wiadomości:
Stone Reaver został schakowany i ma teraz 13lvl . Mówi że to Sira Shier go hackła. P.S : Troszkę się ciesze z jego chaka ale żal mi go że stracił tyle lvli.
#4654 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 05 2005
Stan: Niegrający
Poziom: 1+
|
![]() Cytuj:
![]() Co do tego ze Sira shier go hacknal. Sir Picaralhos (namelock dla niewtajemniczonych) go hacknal , to moze i prawda. Do Stone Reaver mialo pare osob passy. Pamietam kiedys jak byl topic na tibia.com a bylo to dosyc dawno ze Sir Picaralhos kogos hacknal. To byl chyba Thrunks czy jakos tak .Wtedy tez on pisal ze to Sira Shier(SIr Picaralhos) go hacknal i go zrookowal. I bardzo dobrze ze go hackneli. Tak sie dzieje z kazdym kto cheatuje. Przestroga dla wszystkich. |
|
![]() |
![]() |
#4655 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 13 12 2006
|
![]() Cytuj:
![]() @Dressu Jak gralem jeszcze wczesniej innymi swoimi postaciami, uzywalem roznych botow, i nigdy nie zdarzylo mi sie aby mnie ktos ojebal ![]() Ostatnio edytowany przez Adelaoo - 12-02-2007 o 15:08. |
|
![]() |
![]() |
#4656 |
Guest
|
![]() Keekz'Lorenzo chyba juz troche przesadza
![]() ![]() |
![]() |
#4657 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Heh bo z wyższymi lvl rady nie daje
#4658 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Own3d!! Haha, idź stąd(Paladinka), bo już brechtu po przeczytaniu twoich postów nie mogę powstrzymać. Ostatnio edytowany przez DfJ - 12-02-2007 o 16:45. |
|
![]() |
#4659 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 01 2005
Lokacja: Borek Wlkp.
Stan: Aktywny gracz
Imię: Genehuk
Gildia: Legacy of Havok
Świat: Dolera
|
![]() to ich nie czytaj -.^ mniej wnosisz do tematu napewno niz on .. chociaz w tej chwili znowu zaczely sie klotnie, i znowu nic sensownego nie bedzie mozna przeczytac ;p
#4660 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2006
Stan: Początkujący
Poziom: ^^
Skille: ^^
Poziom mag.: ^^
|
![]() |
![]() |