![]() |
#4661 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 01 2006
Lokacja: Barlinek
Stan: Tutor
|
![]() HeH Przejrzałem pare ostatnich stron na tym forum, i rzeczywiscie wiecej tu gadu gadu niz ss, a przecierz to temat do SS a nie miłych, lub w tym przypadku niemiłych pogadułek
![]() 3 majcie sie ![]() ![]()
![]() ![]() Ostatnio edytowany przez -Mikej- - 11-02-2006 o 23:15. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#4663 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 07 2005
Imię: Zarkoram Laiph
Profesja: Knight
Gildia: Vicisse Mortem
Świat: celesta
Poziom: 72+
Skille: 80/80+
Poziom mag.: 6+
|
![]()
~Zark0 =) Ostatnio edytowany przez black jack - 12-02-2006 o 12:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4664 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 02 2006
Stan: Aktywny gracz
Imię: Adriano La'vissa
Gildia: No Drink No live
Świat: Celesta
Poziom: 67
|
![]() ........::::::: Tutaj maly locik Z OF'a ::::::::.........
![]() A tu dragon lair z Algo Scor ![]() ![]() ![]() maly loot z dragon l i kilku gsow ![]() ![]() No i wreszcie New Advance ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4665 |
Guest
|
![]() I ja sie musze dorzucić
|
![]() |
![]() |
#4666 |
Użytkownik Forum
|
![]() @ Lucas
Czyżby już do was dotarła moja uwaga, że powinno być no drink no life?Przeciez jeszcze niedawno Eternal Student (z ang. wieczny student) kłucił się ze mną że 'no drink no live' jest poprawne i podpieral się tym, że ma fakultety z angielskiego i wszystko wie (co za kretyn...chwali się, że chodząc na fakultety z angola dalej gówno wie)...no cóż....są ludzie i katolicy =] Ostatnio edytowany przez Grevamba - 12-02-2006 o 19:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4667 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 03 2005
Stan: Początkujący
Imię: Gogeta Davemport
Profesja: Elder Druid
Gildia: Davemports
|
![]() Znowu demon hell
![]() ![]() I znowu ladny loocik ![]() ![]() Yours Gogus. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4668 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 02 2006
Imię: Adriano La'vissa
Gildia: No Drink No live
Poziom: 67
|
![]() Grevamba
Ty batonie jeden. Eternal Student mial racje koncowka nazwy naszej gildi to "live" , to ja zrobilem blad na screenach. Poza tym nie powinienes podwazac decyzji Eternala (poniewaz to ekspert). Tylko czlonkowie gildi wiedza jak powinno sie pisac nazwe naszej gildi , (moj blad ze zle napisalem). ![]() ![]() ... Hail No Drink No live ... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4669 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Lokacja: Heaven
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Antica
Poziom: 129
Poziom mag.: 69
|
![]() Cytuj:
Dzieciaku już Ci mówiłam, żebyś poszedł do lekarza.Leczenie jest Ci naprawde potrzebne.Uważam, że powinieneś odejść czasem od komputera, a nie do*******ać sie do każdego i w*******ać się w czyjeś sprawy.Zajmij sie własnym sobą i przejżyj na oczy jakiego idiote z siebie tutaj robisz.Nie znam Cię, ale widząc w jaki sposób odnosisz sie do innych wnioskuje że masz jakies poważne problemy w życiu prywatnym.Może koledzy nie za bardzo za Tobą przepadaja i swoją złość wyładowywujesz tutaj. Prosze Cię nie jako wróg tylko jako użytkownik tego forum... Daruj sobie swoje mało inteligentne komentarze! Ostatnio edytowany przez Angel of Destroy - 12-02-2006 o 21:51. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4670 |
Użytkownik Forum
|
![]() batonie....ekspert...nie wiem, czy mam się śmiać czy płakać...Jesteś żałosny do bólu.....Ekspert to raczej osoba znająca się na swoim fachu.Eternal to żałosny cieć ktory niedość, że nie potrafi przyznać się do błędu to jeszcze upiera się przy nim.Nieumiejętność przyznawania się do błędów to cecha dziecka.A to przeciez student :O
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4671 |
Użytkownik Forum
|
![]() A tu cuś odemnie
![]() ![]() i pierwsza stówa ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4672 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 02 2006
Stan: Na emeryturze
Imię: Mistrz Kylu
Gildia: bez gildi:D
Poziom: 51
Skille: xx/xx
Poziom mag.: 6
|
![]() Ehh nie mozesz tego roztrzygać poza forum? Czy forum to miejsce na kłotnie?:/.brak mi słów...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4673 |
Użytkownik Forum
|
![]() nastepny głąb.Czy poprawne przeczytanie + przepisanie 4 pierwszych liter czyjegoś nicka to naprawde tak ciężkie zadanie?...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4674 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Heh kozaczek w tibi typowe ![]() ![]() Idź se pograj w tibie lolq najlepiej bo nic innego nie robisz. Ostatnio edytowany przez mistrz kylu - 12-02-2006 o 22:35. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4675 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 07 2005
Lokacja: Polska
![]() |
![]() No dalej...pokażcie na co was stac!!
P.S grAvemba <hahaha> @down Wiem, ale ja juz powiedzialem sobie ze jedyne co bede pisac o takich osobach to...n/c Pozdro dla Wszystkich "normalnych" na tym forum! P.S Walentynki sie zblizaja a ja je będe musial na tibii spędzić ;/
BARÇA!! BARÇA!! BAAAARÇA!!!! ![]() 14:27 Mycha odwarzny: a jak sie zdobywa premium actep czy jakos tak <potrzebne do czaruw> Ostatnio edytowany przez Cloud99 - 12-02-2006 o 22:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4676 |
Użytkownik Forum
|
![]() Sory za kłótnie ale cóż ."Grevamba" szkoda mi go i tyle
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4677 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 01 2006
Lokacja: Sosnowiec
Imię: Thristen
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Holy dragons
Poziom: 124
Skille: 97/61
Poziom mag.: 21
|
![]() Dzisiaj Pewnego pieknego Dnia, Golden [b]uruk nie dal huncic Hydr Krooxemu a krooxy byl pierwszy, wiec krooxy roz***awszy hunta Goldenowi doporowadzil do klutni
![]() Thristen (mowa o mnie) wpadl na hydry, iz bardzo lubie sie klucic postanowilem Pana [b]uruka zapytac czy mozeee "aonn" dobic 9%lvlu, tak wiec [b]uruk sie nie zgodzil i zlurowawszy 4 hyder stal afk i stal.. Az wkocnu zalogowalem się na luminere, Gm byl bardzo mily (smiley) Zalogowal sie na Celesta na hydra spot i [b]uruk srajacy w gacie ze strachu pisal..."IM Not LURE" "Thristen lure" lecz gm byl na tyle madry i dal spokoj srającemu w spodnie dzieciakowi xD HHAAHHAhaH w tym momencie az mi sie tego [b]uruka przykro zrobilo |
![]() |
![]() |
![]() |
#4678 |
Użytkownik Forum
|
![]() 22:51 Grevamba: jestes moim mistrzem, mow do mnie jeszcze
22:51 Grevamba: dobra sory ale gra na gitarze jest ciekawsza niz rozmowa z zakompleksionym dzieckiem, baj. ale sie uśmiałem lohoh on ma 17 lat ;s;s @Thri heh ![]() Ostatnio edytowany przez mistrz kylu - 12-02-2006 o 22:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4679 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wszem i wobec ogłaszam kilka nowych faktow...o mnie
![]() 22:51 Mistrz Kylu: Wiesz na moj gust masz z 13 lat ![]() no cóż...każdy może się pomylić o 4 lata, wkońcu to nie tak dużo.Prawda? ![]() 22:52 Mistrz Kylu: czemu tak lolq kozaczysz w tibie? 22:52 Mistrz Kylu: czemu tak lolq kozaczysz w tibi? Straszny ze mnie kozak no ale to już wszyscy wiedza ![]() 22:57 Mistrz Kylu: k pograj se nocke ![]() ![]() Nie mam rl życia, gram 24/7 i mam 666ciu ownerów ![]() Zapewne Mistrz (lol) zaraz nas zaszyczi nową wypowiedzią i nowymi faktami także...czekamy :-) |
![]() |
![]() |
![]() |
#4680 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wiesz ja już skończe bo nie będe pisał na forum o tobie bo szkoda mi słów jednym słowem powiem jesteś"porażka" i tyle cya
![]() |
![]() |
![]() |