![]() |
#4683 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2006
Stan: Zbanowany
Imię: ~Fokus
Profesja: Elite Knight
Gildia: Yesterday Future
Poziom: 102
|
![]() 4'ty frag padnie lee, night i Trus~, jaram sie wami, waszymi slowami rzucanymi na wiatr a jak juz cos robicie to idzie sam lee i z ratim ktory wali sd na pusto, nie hcac zabic zieloka chcac rozjebac wszystk oco sie da
![]() My puki co ostroznie karamy botow, w weekend bedzie sie działo joł
![]() |
#4684 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2006
Lokacja: Polska
Wpisy bloga: 1
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Sorcerer
![]() |
![]() @up
Nikaia buy kamyczki xd ![]() I cos smiesznego z Juziem ;P (bro:*) ![]() Nie AFKujcie ludzie... xD Jan 18 2008, 17:45:15 CET Died at Level 31 by a winter wolf pozdro
ta Ostatnio edytowany przez Pan Yuzek - 18-01-2008 o 18:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4686 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 01 2008
Lokacja: Za daleko by opowiadac
Imię: Ptak Zabojca
Profesja: Sorcerer
Gildia: Anbu
Świat: honera
Poziom: 35
Skille: 14/22
Poziom mag.: 36
![]() |
![]() Ładne ss'ki , może później coś dodam
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4688 |
Zbanowany
|
![]() @up
Weź sie zlituj i powiedz jak nabiłeś te #@$(* skille?? Dlaczego nic nie mówiłeś o queście na magican hat?? JAK TY WOGÓLE MOŻESZ TAK SZYBKO BIĆ LVL!! ojojoj zdaje sie że chyba nie chcesz sie dalej ze mną kumplować.... A tera moje advy: lvlik i skromny loocik (w innym bagu miałem 2 halberd) ![]() 4mlvl (wkońcuuuu, wiem słaby) ![]() Spójrz co znajduje sie w panelu eq.. (Czyli jak to wiara mówi "Nowy nabytek") lol Właśne miałem wstawić fote z 35 lvl i nie ma.... -.- zamiast niej (plik lvl 35) jest ta z 34 lvl... Złośliwość przedmiotów martwych..... Ostatnio edytowany przez Barosa7 - 19-01-2008 o 00:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4690 |
Guest
|
![]() siema to ja elite fireblader (moze niektorzy pamietaja) mialem 77 ek'a na honerce ;] ale coz.. nie chce mi sie o tym pisac teraz gram na berylce i jest zajebiscie
![]() a tak wgl to co sie dzieje na honerce? ps. gz all lvli |
![]() |
![]() |
#4691 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 01 2008
Lokacja: Jaworzno
Imię: Wahu Pall
Profesja: Paladin
Świat: Honera
![]() |
![]() ide spac cya
![]() @Barosa mad mage room od 40 lvla+, czemu mialbym sie z toba nie kumplowac ![]() Ostatnio edytowany przez wahuraydd_xafen - 19-01-2008 o 11:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4692 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 07 2007
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Ostatnio edytowany przez Magiczny-Blayd - 19-01-2008 o 12:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4693 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 01 2008
Lokacja: Pod Stołem
Imię: xXx
Profesja: Knight
Świat: Honera
Poziom: 58+
Skille: 76+
Poziom mag.: 5~
![]() |
![]() Gz lvli
![]() @up Blayd ile taki secik chodzi? konkretnie arm i legi? ![]() Zrobilem sska z Crus helma ale mam addony z TBI wlaczone to nie bd zamieszczal ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4694 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 07 2007
|
![]() @up
Lighting robe dostałem w zamian za blue robe. [~15k] Lighting legs dostałem w zamian za blue legs. [~25k] |
![]() |
![]() |
![]() |
#4695 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 07 2007
Lokacja: Bytom
Imię: Xernes Druid
Profesja: Elder Druid
Świat: Nerana
Poziom: 180
Poziom mag.: 84
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4696 |
Zbanowany
|
![]() @Frut
Buy platinum amulet ILE MAM DO CIEBIE GADAĆ NA PW?? @Drako Jakty możesz bić taki lvl na dwarvach, mi wchodzi po jednym huncie 4%.... -.- -.- -.- -.- -.- Polish destroyers (jak i mój (BYŁY??) kumpel) zmienia swoje oblicze, wszyscy robią sie tacy nieznośni.... Lider bez przerwy offline, mamy zdrajce (Hakera)...... A mi nic nie wychodzi, pytałem sie jak koleś mógł wbić skille 70/70 w 2 tygodnie, jak ja biłem z 45/45 do 63/60 w 1,5 miecha, powiedział że na slime pod kopalniami dwarvow (tak super ale żeby sie tam dostać trzeba ubić STADO guardow (kthxbye ded na miejscu gdy pod dziura stoją 5 guardow (wiem mozna lurować ale to nie za dużo da podczas powrotu), a na miejscu czeka już około 15 matek, naprawde nie wiem jak oni mogli!). Teraz se wszyscy expią na ef, podcierają sie kasą a ja biedak w porównaniu do innych.. No cóż przyjmuje złe komy na klate sam sie przyznaje że już nie wiem jak w to coś zwanego TIBIA grać!!! Ostatnio edytowany przez Barosa7 - 19-01-2008 o 13:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4698 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 07 2007
Lokacja: Bytom
Imię: Xernes Druid
Profesja: Elder Druid
Świat: Nerana
Poziom: 180
Poziom mag.: 84
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4699 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 04 2007
Lokacja: Bydgoszcz :*
Imię: Royal Vwiking /< HACKED
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Alderath
Świat: Honera/Harmonia
Poziom: 79+
Skille: xx/xx
Poziom mag.: 17
![]() |
![]() ![]() wpadlem na d lair i bylo w chuj ludzi wiec sobie poradzilem blockiem ;<
![]() |
#4700 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 01 2007
|
![]()
16:27 Vladimir Rzodkiewka [57]: jak sie loguje to jest napisane free account 16:27 Yogih Zamias [72]: tak 16:27 Vladimir Rzodkiewka [57]: na tym spisie harow 16:28 Yogih Zamias [72]: ale to na tibia.com sie sprawdza Pozdro dla moich wszystkich kumpli Roga Femir Yogih zamias Nevinis Sir Sila Ptak Honeriowy Xaton Nextion |
![]() |
![]() |