![]() |
#4681 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 10 2007
Imię: Kamisteriusz
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Brak
Świat: Eternia
Poziom: 100
Skille: 90/68
Poziom mag.: 20
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#4682 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 12 2007
|
![]() wezcie sie schowajcie siare polakom robicie omg neostarda jest za tania
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4683 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 07 2007
Lokacja: Polska
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Poziom: 89
Poziom mag.: 7
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4684 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4685 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 12 2006
Imię: Gutomarah
Gildia: Despiration
Poziom: 150
Skille: ~~/~~
Poziom mag.: 8
|
![]() nie tu...;p
Ostatnio edytowany przez Gutomarah - 27-12-2007 o 20:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4686 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 12 2007
Imię: Homli
Profesja: Sorcerer
Skille: xx/xx
Poziom mag.: x
|
![]() Witam.
Od dziś zaczynam grę na serverze Eternia. Mam zamiar zrobić dobrego knighta. A tak wogóle, od paru tygodni obserwuję ten temat. Pragnę przypomnieć, że tutaj wkleja się swoje screen'y, a nie dyskutuje. Jeśli chcecie dyskutować to załóżcie sobie temat "Dyskusje o Wojnach/Eternia" i dyskutujcie ile chcecie. Wiem, że po tym poście napiszecie: "piszesz ze tu sie daje ss, a sam nie dałeś". Jestem na to przygotowany... mogę dać screen'a ale chyba kazdy wie jak wygląda Temple na rooku. Pozdrawiam, BB ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4687 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2006
Profesja: Master Sorcerer
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4688 |
Guest
|
![]() wyjdz z rooka to ujebie
homil?? |
![]() |
![]() |
#4689 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 12 2007
|
![]() przeciwnie mozesz isc na zolwie i wbic jakis lvl potem do gildii RO gdzie sa sami knighci i to jest potega, kwiat rycerstwa eternii!!
spytaj gutomaraha on ci porad udzieli jak grac Ostatnio edytowany przez Gourangaa - 28-12-2007 o 11:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4690 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2007
Lokacja: Debica KsW
Imię: Master Mungo
Profesja: Knight
Poziom: 97
Skille: 70~/70~
Poziom mag.: ~~
![]() |
![]()
Bowiem Kłamie Farmazoniasz Ktory Sie Wywyzsza... ![]() Przez Zazdrosc Zawisc Ludzie Ida Po Swoje... ![]() Ostatnio edytowany przez Mungo_15 - 28-12-2007 o 12:43. Powód: błęd ;d f |
![]() |
![]() |
![]() |
#4691 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 11 2007
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4692 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 12 2007
Lokacja: Żagań
Stan: Na Emeryturze
Imię: Poziomek Palladyn
|
![]() Wracajac z Foldy gdzie znajomi robili SS 100'tnych lvl chcialem zajsc do Venore DP ale nio niestety nie doszedlem bo natknolem sie na oto tych dwuch ;s gdzie bez powodu zaczeli mnie bic...
12:46 You lose 85 hitpoints due to an attack by Scogroc. 12:46 You lose 36 hitpoints due to an attack byScogroc. 12:46 You lose 112 hitpoints due to an attack by Raven Loth. 12:46 You lose 21 hitpoints due to an attack by Scogroc. A oto po paru minutach gadka z nimi ;s 12:48 Raven Loth [168]: hunted 12:48 Poziomek Palladyn [143]: me ? 12:48 Raven Loth [168]: yes 12:48 PoziomekPalladyn [143]: for ? 12:49 Raven Loth [168]: poland 12:49 Scogroc [173]: Pay your armor. 12:49 Raven Loth [168]: you stole my loot Grrrr... :< Cala akcja sie rozegrala przed statkiem w Venore |
![]() |
![]() |
![]() |
#4693 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 06 2006
Lokacja: Prabuty
Imię: Eluss
Gildia: Street Elite
Poziom: 51
Skille: 77/51
Poziom mag.: 13
![]() |
![]() Huh... Poziomek, ciebie spotyka to co innych, poprostu PA!!!!!
Ehh, niedlugo beda po defa wpadac ![]() Obstawiam ze za tydzien wpadna ^^ |
![]() |
![]() |
![]() |
#4695 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 10 2007
Lokacja: P(r)oland
Imię: Voxeti
Poziom: 25
|
![]() Gratki Przemek
![]() Widzę, że masz wyje**ne na to, co mówią ci idioci i bardzo dobrze. Pozdrawiam, mały człowiek z Iławy xD! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4697 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 03 2007
Lokacja: Police/Szczecin
Stan: Na Emeryturze
Imię: Krwawy Wilk
Gildia: Despiration
Poziom: 283
Poziom mag.: 88
|
![]() Cytuj:
Jak cos to msg ;-) Ostatnio edytowany przez Jerhyn - 30-12-2007 o 21:00. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4698 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 09 2005
Imię: Kutokawa
![]() |
![]() Dokładnie Jerhyn...
Mamy prawo mieć swoje zdanie ... i jeżeli chcecie dalej w ten sposób 'grać' to oczywiście możecie ... Płaćcie im eq etc (ofc gratss dla was ![]() Wracając do ostatniego ob, kiedy staliśmy pod gh i nic nie robiliśmy, to niestety po części macie racje, ale nie byliśmy przygotowani jeszcze. Zauważcie to, że staliśmy tam zdani TYLKO na siebie ... i nikt się nie wycofał mimo ofiar! I niestety jeżeli dalej będziecie im płacić to tak będzie dalej i się nigdy nie skończy, uwierzcie mi. Narazie słychać tylko bicie serca których to dotyka ^.^ Wybierzcie w końcu godnie ... nie przynosząc wstydu! Więc jeżeli chcecie nadal grać w spokoju jak do tej pory to polecam opcję powyższą Jerhynka ![]() A tak btw. Prędzej czy później ta gildia Bysena się rozpadnie, ponieważ nie ostoi się długo ŻADEN rząd i ŻADNA władza, jeżeli terror i przemoc będą jedynym jej oparciem... To chyba tyle achhh.... Przemyślcie to ... ![]() Ostatnio edytowany przez Kuto - 28-12-2007 o 23:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4699 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 06 2006
Lokacja: Prabuty
Imię: Eluss
Gildia: Street Elite
Poziom: 51
Skille: 77/51
Poziom mag.: 13
![]() |
![]() Huh, wyszlo na to, ze gram druidem, poprostu bardziej mnie jara uzywanie mocnych run itp.
![]() ![]() No i pierwszy dzien moich zmagan ![]() 1st Adv ![]() ![]() No i problemy, na minosach na darashi kolo sie wrabal mi na mino guardy itp, no dobra... uznajmy to za publiczne miejsce, malo tego! zabijal moje minosy... dobra ja sie pytam luzno a tu ![]() No i zdziwko ![]() Nagle gada do mnie jego kumpel czemu robie ssy jak tamten mnie insultuje i ze zle robie, mam mu pozwalac bic moje potwory i isc z tego expowiska... Mowie ok... zachowam spokoj... Wychodze z Expa i jeb... Wpadl po mnie ten kolo Stilox z druidem Syndraco... Mowie spox.. ale nie, exori , exori mort, (ja uh) Sd Jeb Sd padlem... Mowie spox... zdarza sie i tu pisza nagle ![]() lol! No to gdzie tu sprawiedliwosc??!! No trudno... Ale taki reason to nie reason... Kumpel sie pytal czemu mnie ubili i chcial ss a oni "Forgot to do"... lol? no trudno... sprobojemy to wyjasnic z kumplemy ktoremu bardzo dziekuje za kazda pomoc ![]() Jerhyn, masz zamiar zorganizowac jakas grupe oporu (zorganizowana) przeciw tym PA?? Jak tak to ja w to wchodze.... nie wiem jak ale wchodze... Ale raczej 51 RP... Pozdro // Eluss |
![]() |
![]() |
![]() |
#4700 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2005
Lokacja: Białystok
Imię: Gudal
Gildia: Mc Gregors
Poziom: 105
Poziom mag.: 66
|
![]() Cytuj:
a niech se graja, neich sie smieja zobaczymy kto bediz eniedlugo hunted... albo cale eq straci ![]() ![]() edit aaaaaaaa i nei placzcie ze poznie jestescie hunted lub cos i nie starajcie sie dolaczyc do naszej gildi bo nei mozeci espokojnei grac. zegnam
![]() Ostatnio edytowany przez bozs - 29-12-2007 o 00:04. |
|
![]() |
![]() |