|
Notki |
Furora Wydarzenia ze świata Furora Moderowanie nowych tematów na tym forum zostało włączone. Proszę pilnie czekać na akceptację tematu. Moderowanie postów w niektórych tematach zostanie włączone. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#4721 |
Zbanowany
|
![]() Tak, to jest sposób wojny, ale to co robi Vision to jest po prostu niszczenie servera, już to wcześniej pisałem, sami nie mogą pograć to innym też nie pozwolą. To sie nigdy nie skończy i Furora stanie sie serverem roz*ebanym na zawsze. To nie wojna, tylko zawiść w najczystszej postaci.
|
![]() |
|
![]() |
#4722 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 03 2006
Lokacja: Szczecin
Imię: Ratilltek
Profesja: Elite Knight
Gildia: Dark Signs
Świat: Furora
|
![]() Cytuj:
Wracając do tibi to mysle ze wiesz o co chodzi, bo to co robi Vision to nie jest wojna, nawet nie jest to bitwa... Poprostu nie chca pogodzic sie z tym że przegrali i psują gre innym tak jak by od tego zalezało niewiadomo co... Moze i Vision jest silna gildią ale pewien zapewne mądry człowiek powiedział, "Na każdego zwyciezce przypada jedna porazka" Vision, czasami trzeba pogodzic sie z przegrana... |
|
![]() |
![]() |
#4723 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 02 2007
Lokacja: Pomorze
Stan: Na Emeryturze
Imię: Vive La Vida
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Bound
|
![]() @up
to co to jest wedlug Ciebie? podchody? @khazul wiem kto selluje softy jak co to PW @ziomal tak mam 3 lvl i co??
"Każdy człowiek żyje końcem jakiejś drogi. To tylko szczegół jak żył i jak umarł, który rozróżnia człowieka od innych ludzi" - Ernest Hemingway Ostatnio edytowany przez Cyrillus - 14-03-2007 o 17:50. |
![]() |
![]() |
#4724 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jestescie smieszni ; bluznicie na Vision bo wygrywa z duskami ktorym to wy lizecie kupry ;
Taa, teraz powiecie ze ja lize kuperki Visionow ale raczej malo prawdopodbne bo mnie wszyscy hunca ; obiektywnie tylko pisze sobie ; ze Vision poki co jest lepsze...' Pzdr Diabel\ |
![]() |
![]() |
#4725 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 05 11 2006
Lokacja: w krainie gdzie ŁKS GINIE !!!
Imię: huj wielki 3 morelki
Gildia: nie ma
Świat: nie ma
Poziom: 1
Skille: 10/10
|
![]() Cytuj:
reszty nie wiem |
|
![]() |
![]() |
#4726 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
@up pokaz swoj ryjek ;]
![]() |
#4727 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 09 2006
Lokacja: Chełm
Imię: Rodrigez Maximus
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#4728 |
Zbanowany
|
![]() Dobra bo się znowu robi ostrzej na forum, dla rozluźnienia skumajcie to:
http://www.maxior.pl/?p=index&id=49697&0 Tylko nie jebnijcie przy tym xD |
![]() |
![]() |
#4729 |
Zbanowany
Data dołączenia: 10 10 2005
Profesja: Knight
|
![]() Bawi mnie to, ponad 60% wypowiadajacych sie wcale nie gra na furorze, 25% nie oglada filmow z akcji, 10% nie wie dlaczego jest wojna..a 5% bierze udzial w tej wojnie ;d
wezcie idzcie pohuncic jelenie i zajonce |
![]() |
![]() |
#4730 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
Imię: Nagan Avarian Profesja: Master Sorcerer Świat: Kyra Poziom: 30 ? BTW tak do xxxx postów up: Pisaliście, że Vision w hackach Magramiego i Caltusa palców nie maczało, tymczasem Qel, która to zrobiła, jest już u Was. Wasi spy to nie Wasi ludzie? Jeżeli od razu po całym zamieszaniu doszła do Was to znaczy, że te hacki to jednak Wasza działalność... Ostatnio edytowany przez NarroweQ - 14-03-2007 o 18:05. |
|
![]() |
![]() |
#4731 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 05 2005
Wpisy bloga: 2
Imię: Imargam
Gildia: Ekipa Misia
Poziom: 327
Skille: 104/102
Poziom mag.: 10
|
![]() Yoyoyo mam dobry humor wiec zapodam wam poscika xDDDDD
Jesli myslicie ze my nie walczymy tylko pekujemy to ok jestesmy niezli w pekowaniu , mylicie sie sadzac ze rodri~ nie ma chara w vision xD , dlaczego ratiltek po nas jezdzisz to ze masz wojne z na wspolnej niedaje ci zadnego prawa do osadzania nas no chyba ze jestes elo i dojdziesz do dusk wtedy mozemy dyskutowac. Ee Xander Jelenia hacked :// Haker opuscil rook ![]() Ludzie jesli mylicie ze my jestesmy kamikaze i skoczymy na open z ich ekipa ktora jak liczylem liczy 80 osob to sie mylicie xd (przynajmniej na razie) , open battle taki z prawdziwego zdarzenia jest planowany na grudzien 2008 ![]() POZDRO DLA ZIOMOW ! AGRESJA PRECZ ! PEACE ! XDDDDDDDDDD @up A no Qel dostala hunta za to ze miala passy do magramiego "Ponoc oni sadza ze to ona go shaczyla" nigdy sie nie dowiemy jaka jest prawda , a skoro gowno wiemy to najlepiej milczec i zapomniec ![]() @down ahhahahahahahaha @2down Powiedzialem juz chyba ze skoro nie wiemy jak bylo to nie mozemy tego osadzac nie ? No sry to ty byles wtedy gdy oni byli rookowani i wiesz dokladnie jak bylo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nuetral forum fighter niezly nick ziom jestes neutral w ch** xDDDDD
Zdrowi na umyśle mają o wiele więcej wyobraźni niż ci, którzy są naprawdę chorzy. Wygadują głupstwa, wymyślają nieprawdopodobne rzeczy. Naprawdę chorzy są łatwo rozpoznawalni. Tkwią głęboko w swoim szaleństwie, osaczeni nim, bezsilni. Nawet szaleństwo ma swoją logikę.
Ostatnio edytowany przez Veltaxio - 14-03-2007 o 18:21. |
![]() |
![]() |
#4732 |
Guest
|
![]() Twoja stara grudzien 2008 hahahahahaha
|
![]() |
#4733 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 03 2007
Imię: Drizer Mastah
Gildia: Wolny Strzelec
Poziom: 170
Skille: 20/27
Poziom mag.: 75
|
![]() qel dostala hunta za to ze doszla do vision a po tym incydencie mozna sie bylo domyslec ze te hacki to jej sprawka bo miala passy do postaci
i nie przekrecaj kota ogonem Veltaxio znow vision chce aby wszyscy mysleli inaczej niz jest na prawde Ostatnio edytowany przez neutral.forum.fighter - 14-03-2007 o 18:19. |
![]() |
![]() |
#4734 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Mnieby jebalo co ludzie mysla ; co ja robie ; i tak samo pewno jest z Visionami ; myslicie ze wasza krytyka cos zmieni wtej wojnie? Ze sie ktoras ze stron wystraszy waszego "masz wjazd na rl" i przestana grac, zaplaca?; Zwala... Diabel\ |
|
![]() |
![]() |
#4735 |
Użytkownik Forum
|
![]() omfg nie moge -.^
słuchajcie jedna wielka du*** bando pier****** nooobów. Nie macie pojecia jak jest wewnatrz, na wasze piep***** nie ma zadnych dowodów. wszyskie plotki ktore tu roznosicie uslyszeliscie od qmpli (czyt. noobów) w szkolach. Skonczcie pie***** bo slabo mi sie robi -.^ kazdy ma swoje zdanie ale po ch** klotnia na ten temat. Wy nie uwierzycie nam, my zignorujemy was - wiec STFU STFU STFU STFU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! czemu nie macie takiego respectu wobec siebie jaki ma Ima :| szanuje obie strony -.^ a noobki dalej swoje pie***** -.^ ponioslo mnie troche ![]() btw. pozdro dla rumuna ![]() Ostatnio edytowany przez MarS - 14-03-2007 o 18:51. |
![]() |
![]() |
#4736 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 03 2006
Lokacja: Szczecin
Imię: Ratilltek
Gildia: Dark Signs
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#4737 |
Użytkownik Forum
|
![]() http://www.speedyshare.com/279598991.html
z forum tibi com ... n/c vaxard (jezeli to prawda) nie mieszajcie rl life z tibia...
"Każdy człowiek żyje końcem jakiejś drogi. To tylko szczegół jak żył i jak umarł, który rozróżnia człowieka od innych ludzi" - Ernest Hemingway Ostatnio edytowany przez Cyrillus - 14-03-2007 o 18:57. |
![]() |
![]() |
#4738 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 12 2006
Świat: RL
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#4739 |
Użytkownik Forum
|
![]() @milten
spx ; ale poco nam tu texty "masz wjazd na rl" itd ; ja szanuje all ;' ale texty takie powoduje ze szacunek spada do co niektorych uzytkownikow ; a tera lece ogarnac kuchnie bo pizza sie spalila ;/ pzdr Diabel\ |
![]() |
![]() |
#4740 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
duży ten JPG, moze byc key. spr ktos? bo co prawda post vaxarda jest juz under investigation ale powodem moze byc sam fakt ze dal linka, a nie linka z keyem ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez MarS - 14-03-2007 o 19:00. |
|
![]() |