|
|
#4723 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 02 2007
Lokacja: Swidnica
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Maiev Xothic
Profesja: Royal Paladin
Gildia: License to kill
Świat: Obsidia
Poziom: 71
Skille: 81/42
Poziom mag.: 17
|
Padł jescze Mieze.
Na tibia.de Archin wrzucił cam z wojny z perspektywy Waldoria Idę oglądać ![]() Lipa nie ma pokazanych fragów z GL na Darashi;/ Może LS udostępni coś lepszego ![]() Ostatnio edytowany przez Zywi - 14-05-2007 o 03:18. |
|
|
|
|
#4724 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 05 2007
Stan: Na Emeryturze
|
Widze, ze niektorzy uwazaja, ze wojna juz dawno wygrana. Chyba za szybko na takie wnioski. Zdecydowanie za szybko. Jesli nawet LS wygraloby... to wtedy dopiero sie zacznie dziac na Obsidii.
Byc moze wojna zagosci na stale nasz server. Kto wie. Byc moze juz zagoscila. |
|
|
|
|
#4725 | |
|
Guest
|
Cytuj:
wuja chcial pojsc na ugode (bez paymentu dla anra) i za to mu dziekuje ale anru stracil 80k za nic (blessy i runy) i juz wczoraj nie wytrzymal nerwowo zaczyna sie powtarzac sytuacja z wojny et - ng, byl okres duzej dominacji et i wszczynali konflikty z kim sie dalo... nie ma innych sposob zeby zarobic? i ta sa niby freedom fighters... pozdrawiam Yofa, (mam nadzieje ze ten post nie bedzie uznany za obrazliwy i nie bedzie reasonem do huntowania mojej osoby, bo po ostatnich dniach nie wiem czego sie spodziewac) |
|
|
|
#4727 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 01 2007
|
Cytuj:
zaraz ktos wyleci ze znal ósmego ownera....Ta nedomanus, dokladnie jak za czasow ET, tymbardziej ze anru przydalby sie w wojnie, poexpil troche i doszedl do LS.... Nerga wypeirdolic na zbity ryj ![]() |
|
|
|
|
|
#4729 |
|
Zbanowany
Data dołączenia: 11 09 2006
Stan: Na Emeryturze
Imię: Amura Tao
Profesja: Elite Knight
Gildia: After Life
Świat: Fortera
Poziom: 106
|
|
|
|
|
|
#4730 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2006
Lokacja: ok. Rybnika
Imię: Fingregher
Gildia: Pink Shoes in Public
|
Cytuj:
@ Qx~ Możliwe że ten którego znam to jeden z Was . Zresztą nie obchodzi mnie to...
|
|
|
|
#4731 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 02 2006
Lokacja: Białystok
Stan: Niegrający
|
|
|
|
|
|
#4733 |
|
Użytkownik Forum
|
jak cos sie nei podoba to zamiast plakac na forum bierz plecaki pelne mfow,idz huncic ,wbij pare lvli i pomoz swoim zajebiscie rzadzacym szwedzkim przyjacielom .
jeszcze przez dlugi dlugi czas nie bedziesz wiedzial o co walczymy w tej wojne. Dowiesz sie o co chodzi jak sie NG do ciebie przyjebie ,gdyz na ta chwile ng obchodzisz tyle samo co jakis noob ktory wlasnie wyszedl z rooka.
Trójmiasto jest Nasze, Trójmiasto do Nas należy. Nie damy nikomu, nikomu nie damy Trójmiasto do Lechii należy!! Ostatnio edytowany przez .:Boixos:. - 14-05-2007 o 16:00. |
|
|
|
|
#4734 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 01 2007
Lokacja: Somewhere...
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 60
Poziom mag.: ~
|
Anru walczył w szeregach NG dlatego, że go Nerg zabil...
|
|
#4735 |
|
Guest
|
@up anru pomogl ng po tym jak dostal za free od ls...
a co do wolnosci?... to po huj te strony propagandy.... poczytajcie ile tam bylo wielkich wspanialych idei >srututu< |
|
|
#4736 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2005
|
a co do deda kgos tam by Nerg ... nie znam sytuacji ... zreszta z polacksami roznie bywa
czy zlapalismy wiatr w zagle ?? nie wiem ale ewidentnnie to ng zaczyna siedziec przy swojej skrzyneczce ![]() Szwed Szweda nie zabije ?? przypominam konflikt KATG - NG , Ng - GG ... Sytuacja vilariona imhreeya z NG itd malo ?? jak se wypije to mi sie wiecej przypomni ![]() Wuja Kiroy |
|
|
|
|
#4737 |
|
Guest
|
|
|
|
#4738 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 04 2007
|
W sumie czemu nie? Jeśli takie lvle jak np. Atavand czy Xevres walczą w wojnie o ~lepszą Obsidię~ to czemu mielibyśmy nie nazywac polacksami
wyższych od nich lvli? Ich rzekoma ~ neutralnośc ~ to jeden wielki shit Życzę powodzenia neutralnym polacksom, którzy myślą, że na ewentualnym lizaniu dupy NG daleko zajdą Amen. |
|
|
|
|
#4739 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2004
Imię: Pephy
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Next Generation
Poziom: 222
Poziom mag.: 81
|
ale wczesniej jak go NG zabilo noob charami to nie plakal , w/e
|
|
|
|
|
#4740 |
|
Guest
|
@zielaq
wtedy padl na afku to go pokaralo zreszta cam jest na tibicams... a tym razem padl za nic dobra ja swoje powiedzialem nie bede prowadzil kij wie jakich wywodow |