Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Inne > O wszystkim i o niczym

Notki

O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;)

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 04-08-2008, 12:12   #4741
Thomisson
Użytkownik Forum

Thomisson's Avatar

Data dołączenia: 17 02 2005
Lokacja: Old Trafford

Thomisson ma numer GG 7120620
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Raul Pokaż post
Czekam aż Wenger powie, że Diaby nie powinien więcej wyjść na boisko.
IMO faul Diabiego był gorszy od faulu Taylora. W drugiej fazie ataku widać, że Diaby specjalnie trzymał dwoma nogami nogę Sneijdera, żeby ten nie mógł jej wydostać. Co nie zmienia faktu, że jak na razie oba te przewinienia są najgorsze w tym roku.
Thomisson jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 04-08-2008, 12:31   #4742
Capality
Użytkownik Forum

Capality's Avatar

Data dołączenia: 31 08 2006
Lokacja: Warszawa
Wpisy bloga: 3

Stan: Na Emeryturze
Świat: Calmera
Capality ma numer GG 16087821
Domyślny

ma ktos jakis filmik pokazujacy ten faul?

@down:
:O

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez --Ogorek-- Pokaż post
a od kiedy filmy są w .html?

Ostatnio edytowany przez Capality - 04-08-2008 o 12:40.
Capality jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 04-08-2008, 12:37   #4743
Xendriel
Użytkownik Forum

Xendriel's Avatar

Data dołączenia: 20 02 2008
Lokacja: okolice Bełchatowa

Xendriel ma numer GG 8764070
Domyślny

proszę http://pl.youtube.com/watch?v=cKGM8bEU_-c
Xendriel jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 04-08-2008, 15:03   #4744
Calen Futh
Zbanowany

Calen Futh's Avatar

Data dołączenia: 21 11 2005
Lokacja: Chrzanów

Domyślny

By Yoh Asakura:

Cytuj:
Kontuzja Sneijdera ? Przykro mi. Zachowanie Diaby'ego ? I bardzo dobrze. Teraz ten, kto kopnie Arsenal, zostanie kopnięty przez naszego drugiego Vieirę. I skończą się kontuzję, skończy się masa fauli na zawodnikach Arsenalu. Od dzisiaj nie warto z nami zadzierać. To raz.
Dwa.
(to napisał Thomi~, dopiski moje: )
Tak i jeszcze:
Almunia > Buffon - nie
Sagna > Ramos - jak najbardziej, Sagna to najlepszy prawy obrońca Premiership, gra rewelacyjnie
Toure > Ferdinand - postawiłbym znak równości, ale Ferdinand trochę silniejszy, a Toure znacznie szybszy i bardziej uniwersalny, bo i prawa i środkowa obrona
Gallas > Terry - znak równości
Clichy > Evra - to jest fakt
Rosicky > CR7 - nie lubię Portugalczyka, ale uznam, że jest lepszy, bo Tomas często kontuzje łapie
Diaby > Gatusso - zobaczymy, co przyniesie sezon, ale Diaby jest znacznie lepszy w ofensywie niż Gattuso
Fabregas > Xavi - to fakt
Nasri > Messi - Nasri to dupa wołowa
van Persie > Kaka - Robin bez kontuzji w szczycie formy > Kaka
Adebayor > Eto'o - ile bramek strzelił Bajor, a ile Eto'o ?
Calen Futh jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 04-08-2008, 15:17   #4745
Maggic
Chelsea Fan

Maggic's Avatar

Data dołączenia: 08 04 2006
Lokacja: Szczecin

Maggic ma numer GG 2111891
Domyślny

Yoh ty se jaja robisz? Obiektywnie to powinno wyglądać tak, a nie że kur** ten w szczecie formy czy tamten

Almunia < Buffon - Buffon to klasa mimo upływu lat
Sagna = Ramos
Toure = Ferdinand
Gallas < Terry - Terry to dla mnie najlepszy obrońca na świecie, ma wszystko (wiem że jestem kibicem Chelsea)
Clichy = Evra
Rosicky < CR7 - Przy tej linijce Yoh chyba zupełnie przypadkiem wstawiłeś ">" ???
Diaby < Gatusso - Gatusso prawdziwy twardziel, a Diaby'emu jeszcze troche brakuje
Fabregas = Xavi
Nasri < Messi - Bez dwóch zdań Messi
van Persie < Kaka - /\
Adebayor > Eto'o - W ostatnim czasie Adebayor bije E2 na głowe

Ostatnio edytowany przez Maggic - 04-08-2008 o 15:21.
Maggic jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 04-08-2008, 15:32   #4746
Calen Futh
Zbanowany

Calen Futh's Avatar

Domyślny

By Yoh Asakura:

Cytuj:
Maggic, ja tylko przekopiowałem to, co napisał Thomisson i dałem swoje dopiski. Clichy =/= Evra, bo Gael jest od niego znacznie lepszy i udowodnił to w poprzednim sezonie, gdzie został uznany najlepszym lewym obrońcą w Premiership. Sagna =/= Ramos, bo Ramos jest czasem niepewny w defensywie, a Sagna właściwie nie popełnia błędów, jest szybszy od Ramosa, bardziej dynamiczny i łatwiej jest mu się urwać obrońcom. No i tego jego crossy, jeśli się przyłoży, to wrzuca idealnie na głowę.
Co do van Persiego i Kaki - van Persie technicznie jest lepszy od Kaki, ale Brazylijczyk jest od niego szybszy. Robin to zresztą mistrz strzałów z ostrego kąta i ogólnie strzela takie gole, że głowa mała (vide Blackburn, Charlton).
Przy Nasrim napisałem, że to dupa wołowa, bo 16-letni Wilshere gra lepiej. Ale Wilshere gra lepiej od niejednej gwiazdeczki :d
Diaby'ego i Gattuso ogólnie ciężko porównywać, bo Gattuso to stricte defensywny pomocnik, a Diaby'ego jednak ciągnie do ofensywy.
stary 04-08-2008, 15:40   #4747
Maggic
Chelsea Fan

Maggic's Avatar

Data dołączenia: 08 04 2006
Lokacja: Szczecin

Maggic ma numer GG 2111891
Domyślny

chciałem Ci tylko powiedzieć że troszku przesadziłeś z tym pierwszym porównaniem ;p
stary 04-08-2008, 15:40   #4748
Xendriel
Użytkownik Forum

Xendriel's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Kontuzja Sneijdera ? Przykro mi. Zachowanie Diaby'ego ? I bardzo dobrze. Teraz ten, kto kopnie Arsenal, zostanie kopnięty przez naszego drugiego Vieirę. I skończą się kontuzję, skończy się masa fauli na zawodnikach Arsenalu. Od dzisiaj nie warto z nami zadzierać.
Ty się dobrze czujesz? Człowieku to był mecz towarzyski, drużyny przygotowywały się do sezonu. Poza tym jak by Arsenal zaczął grać w ten sposób, to nic by z nich nie pozostało. Każdy jeden zespół Premier league tak skopał by dzieciaki z Londynu, że te z płaczem uciekły by do swojego "bossa".

Ostatnio edytowany przez Xendriel - 04-08-2008 o 15:42.
stary 04-08-2008, 16:33   #4749
Calen Futh
Zbanowany

Calen Futh's Avatar

Domyślny

By Yoh Asakura:

Cytuj:
@Xendriel:
Potraktowałbym twoją wypowiedź poważnie, gdybyś choć trochę znał się na Premiership.
stary 04-08-2008, 16:52   #4750
Thomisson
Użytkownik Forum

Thomisson's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Calen Futh Pokaż post
By Yoh Asakura:
@Xendriel:
Potraktowałbym twoją wypowiedź poważnie, gdybyś choć trochę znał się na Premiership.
Ciebie chyba coś popierdoliło. Jak Eduardo został skoszony to płakałeś i domagałeś się śmierci Taylora. Ale nie, jak zawodnik Aresnalu zachowuje się jak kretyn, to w porządku jest. Poza tym Xendriel dobzre mówi, niech Diaby spróbowałby to powtórzyć z MU lub Chelsea. Długo by sobie przy Ferdinandzie, Terrym, Rooneyu, czy Essienie nie pobiegał. Zachowaj chociaż krztę obiektywizmu.

Co do tych porównań...to była ironia z mojej strony, ale chyba za powaznie ją wziąłeś
stary 04-08-2008, 17:12   #4751
Calen Futh
Zbanowany

Calen Futh's Avatar

Domyślny

By Yoh Asakura:

Cytuj:
Thomi, i właśnie po tym, jak skoszono Dudu i po tym, jak prawie straciłem nogę, jestem znieczulony na nieszczęścia zawodników rywali. Żałosna kara 3 meczy pokazała, że wszyscy mają w dupie to, co dzieje się na boisku, więc niech się koszą równo.
A poza tym - nic nie mów o Chelsea. Fabregas parę razy pokazał, jak są twardzi. Zresztą - myślisz, że prawie 2-metrowy Adebayor pozwoli, żeby komuś z Arsenalu stała się krzywda ? Wespół w zespół z Toure, Eboue, Gallasem i Diaby'm zrobiliby porządek.
stary 04-08-2008, 17:22   #4752
Thomisson
Użytkownik Forum

Thomisson's Avatar

Domyślny

Cytuj:
By Yoh Asakura:

Zresztą - myślisz, że prawie 2-metrowy Adebayor pozwoli, żeby komuś z Arsenalu stała się krzywda ? Wespół w zespół z Toure, Eboue, Gallasem i Diaby'm zrobiliby porządek.
No pokazali właśnie w tym feralnym meczu z Birmingham jak są twardzi. Tak twardzi, że z jednym zawodnikiem więcej zremisowali z jednym z najsłabszych zespołów Premiership tamtego sezonu.

Ostatnio edytowany przez Thomisson - 04-08-2008 o 17:39.
stary 04-08-2008, 17:40   #4753
Capality
Użytkownik Forum

Capality's Avatar

Data dołączenia: 31 08 2006
Lokacja: Warszawa
Wpisy bloga: 3

Świat: Calmera
Capality ma numer GG 16087821
Domyślny

Yoh to wypowiada się jakby był trenerem, dyrektorem sportowym, asystentem trenera, sędzią i chłopem od podawania piłek w Arsenalu(i chuj wie kim jeszcze) x.x

mądrzysz się jak nie wiem kto a jak coś pójdzie nie tak jak powinno to "aj bo Hleb to boi się strzelać to niech wy*******a" etc

"Nasri słabszy od 16 latka" ale kurwa za sezon lub 5 Nasri będzie rządził w LM, Pucharze UEFA, Premier League, Pucharze Narodów Afryki, CONCAF, pchnięciu kulą i ping pongu kobiet i hodowaniu chomików x.x ogarnij się bo już połowa z nas rzyga "potęgą" Arsenalu

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez --Ogorek-- Pokaż post
a od kiedy filmy są w .html?
Capality jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 04-08-2008, 18:28   #4754
Calen Futh
Zbanowany

Calen Futh's Avatar

Domyślny

By Yoh Asakura:

Cytuj:
Cytuj:
No pokazali właśnie w tym feralnym meczu z Birmingham jak są twardzi. Tak twardzi, że z jednym zawodnikiem więcej zremisowali z jednym z najsłabszych zespołów Premiership tamtego sezonu.
Dobra, a co to ma do siły fizycznej ?
Zresztą - powtórki wykazały, że zarówno rzut wolny i jak i karny był przyznany niesłusznie. Zaś Adebayor ciągnięty za spodenki w polu karnym tak, że nie mógł pobiec za piłką - no oczywiście, pan sędzia nie widział. Z arbitrem nikt nie wygra
Cytuj:
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez capality
mądrzysz się jak nie wiem kto a jak coś pójdzie nie tak jak powinno to "aj bo Hleb to boi się strzelać to niech wy*******a" etc
Że Hleb nie strzela to jest fakt. Nawet nie wiem, czy przez całą swoją karierę w Arsenalu strzelił z 10 goli.
Cytuj:
Cytuj:
"Nasri słabszy od 16 latka" ale kurwa za sezon lub 5 Nasri będzie rządził w LM, Pucharze UEFA, Premier League, Pucharze Narodów Afryki, CONCAF, pchnięciu kulą i ping pongu kobiet i hodowaniu chomików x.x ogarnij się bo już połowa z nas rzyga "potęgą" Arsenalu
Bo jak na razie Nasri prezentuje się gorzej od Jacka. I większy potencjał pokazuje również Jack.
I btw: gdzie się chwaliłem potęgą Arsenalu ? Ja tylko mówię, że Wilshere w ostatnich spotkaniach prezentował się znacznie lepiej niż Robinho, Robben, Nasri i parę innych gwiazdeczek.
stary 04-08-2008, 18:47   #4755
Xendriel
Użytkownik Forum

Xendriel's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Thomi, i właśnie po tym, jak skoszono Dudu i po tym, jak prawie straciłem nogę, jestem znieczulony na nieszczęścia zawodników rywali. Żałosna kara 3 meczy pokazała, że wszyscy mają w dupie to, co dzieje się na boisku, więc niech się koszą równo.
Nie no, nie wytrzymam. Ty chyba sam nie wiesz co mówisz. Przecież to nie był mecz o punkty. Sami zaprosiliście Real by sprawdzić się przed nadchodzącym sezonem. Diaby zachował się jak kretyn i to jest fakt z którym nie powinieneś dyskutować. Sneijder może pauzować nawet pół roku. Nie temu mają służyć takie mecze.

Cytuj:
Że Hleb nie strzela to jest fakt. Nawet nie wiem, czy przez całą swoją karierę w Arsenalu strzelił z 10 goli.
A wczoraj zdobył swoją pierwszą bramkę w barwach Barcelony...
stary 04-08-2008, 18:49   #4756
By$iu
Michail Fradkow

By$iu's Avatar

Data dołączenia: 05 06 2004
Lokacja: Kawal drogi, nikomu nie radze isć piechotą.

Imię: Bysiu
Profesja: Elite Knight
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Capality Pokaż post
Yoh to wypowiada się jakby był trenerem, dyrektorem sportowym, asystentem trenera, sędzią i chłopem od podawania piłek w Arsenalu(i chuj wie kim jeszcze) x.x

On sie zachowuje, jakby byl ich panienka :-).
stary 04-08-2008, 19:10   #4757
Calen Futh
Zbanowany

Calen Futh's Avatar

Domyślny

By Yoh Asakura:
Cytuj:
Cytuj:
Nie no, nie wytrzymam. Ty chyba sam nie wiesz co mówisz. Przecież to nie był mecz o punkty. Sami zaprosiliście Real by sprawdzić się przed nadchodzącym sezonem. Diaby zachował się jak kretyn i to jest fakt z którym nie powinieneś dyskutować. Sneijder może pauzować nawet pół roku. Nie temu mają służyć takie mecze.
To był mecz o punkty, to raz ;p.
Dwa. Zawsze trzeba dawać z siebie wszystko i grać z pełnym zaangażowaniem, nawet jeśli jest to turniej towarzyski.
Trzy. To sport kontaktowy. Trzeba liczyć się z tym, że można złapać kontuzję.
Cytuj:
Cytuj:
A wczoraj zdobył swoją pierwszą bramkę w barwach Barcelony...
W sparingach to i u nas strzelał, gorzej w oficjalnych meczach. Przejrzyj sobie jego statystyki to zobaczysz, o czym mówię.
stary 04-08-2008, 19:17   #4758
Xendriel
Użytkownik Forum

Xendriel's Avatar

Domyślny

Cytuj:
By Yoh Asakura:To był mecz o punkty, to raz ;p.
Dwa. Zawsze trzeba dawać z siebie wszystko i grać z pełnym zaangażowaniem, nawet jeśli jest to turniej towarzyski.
Trzy. To sport kontaktowy. Trzeba liczyć się z tym, że można złapać kontuzję.
Gdyby Wenger coś takiego powiedział na konferencji prasowej, wątpię żeby Arsenal znalazł jakikolwiek klub który zgodził by się na sparing. Już Real przekonał się o waszej gościnności.
A co do Hleba to myślę, że w Barcie trochę postrzela, zresztą przekonamy się niebawem.
stary 04-08-2008, 19:36   #4759
Killuminati
Użytkownik Forum

Killuminati's Avatar

Data dołączenia: 01 03 2008
Lokacja: Arendal (Norway)

Stan: Zbanowany
Profesja: Royal Paladin
Świat: Hiberna
Poziom: 41+
Killuminati ma numer GG 6029245
Domyślny

Nie wiecie o tym, że Yoh prędzej rzuci Ci się na szyje, niż przyzna rację o swoim błędzie? Zawsze tak bylo, i bedzie. Śledze ten temat od początku jego powstania i zawsze Yoh przekonuje nas, jaki to ten Arsenal jest mocny, jak to on świetnie gra. Traktujcie to z dystansem...
And God said he should send his one begotten son
to lead the wild into the ways of the man
Follow me; eat my flesh, flesh and my flesh

Tupac Amaru Shakur [1971-1996] Rest in Peace!
Killuminati jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 04-08-2008, 19:46   #4760
Rukahs
Użytkownik Forum

Rukahs's Avatar

Data dołączenia: 12 09 2007
Lokacja: Unisław

Stan: Niegrający
Rukahs ma numer GG 8025029
Domyślny

Też jestem kibicem Arsenalu, ale Yoh jesteś żałosny.. A ja się dziwie potem dlaczego nikt na tym forum nie lubi Kanonierów -.-

Użytkowników czytających ten temat: 3 (zarejestrowanych: 0, gości: 3)

Zasady postowania