Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Morgana

Notki

Morgana Wydarzenia ze świata Morgana

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 02-12-2009, 21:25   #4741
Etun
Użytkownik Forum

Etun's Avatar

Data dołączenia: 02 05 2007

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Etun Gali
Profesja: Elite Knight
Gildia: Proceder
Świat: Pandoria
Poziom: 174
Skille: 98/96
Poziom mag.: 8
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Endrju88 Pokaż post
Etun kurna nigdy Cie nie ogarne, czy ja tutaj gdzies pisze cos o rl? Chyba nie, z Robertem jestesmy dobre ziomki na rl mimo konfliktu w grze. Z Toba tez moglbym byc ale Ty nie oddzielasz gry od rl. Wszystko co pisze, pisze pod kontem tego co sie dzieje/dzialo w grze. To Ty zerwales kontakt po tym jak zmieniles strone. Mimo iz proponowalem zebysmy sie w rl ustawili skoro niby studiujesz w Warszawie to jakos nie zalezalo Ci na tym a teraz placzesz ze nie potrafie odgraniczyc gry od rl.

Robercik, ja nie wbijam nozy w plecy wiec mi nie potrzebne

Kura, z tym ogorkiem to mnie rozjebales xD "jesli jestes starym wyjadaczem na morganie to powinienes pamietac mojego facc knighta na 8 lvl z carlin" xD

kakej zamknij morde, zizka jest moim psem na posylki, jest moim pionkiem i spuszczam mu sie na klate.

Zapomniałem do ciebie napisać bo mi wypadło z głowy , zreszta jakbyś mi przypomniał to chyba by tez nie było problemu bo mam duzo czasu wolnego.

[RP]Arman Bloodhand/Marco: Is Zirkov female or 13 years old?
[MS]Etun Xali/Konrad: Haha why do you ask?
[RP]Arman Bloodhand/Marco: Lol, his voice is sexy
[MS]Etun Xali/Konrad: Damn, are you a pedophile?
[RP]Arman Bloodhand/Marco: Xd, but Zirkov really turns me on
Etun jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 02-12-2009, 21:29   #4742
Abor
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 15 12 2004
Lokacja: Bydgoszcz

Imię: Zizka
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Avision
Świat: Morgana
Poziom: 95
Domyślny

Cytuj:
Kłamiesz, Zizka znowu kłamiesz, nos to juz w kiblu musisz trzymać.
co ty pierdolisz? to ty w kiblu moje kloce podziwiasz >.<
zaraz pewnie powiesz ze nie lubisz jak ci laduje w zad

Abor jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 02-12-2009, 22:36   #4743
Jaz
Użytkownik Forum

Jaz's Avatar

Data dołączenia: 24 03 2006
Lokacja: Wrocław

Stan: Niegrający
Świat: Morgana, Kyra
Domyślny

Antek to jak chcesz tego skrypta to napisz pm (to jest mutated wieze + refill strong manasow sorc/dru, 120k exp/h+-)
Jaz jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 02-12-2009, 23:26   #4744
kamba
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 02 12 2006

Profesja: Master Sorcerer
Poziom: sto
Poziom mag.: 63
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kuraa Pokaż post
@ Etun
ludzie sie zmieniaja juz coraz bardziej czaje co w tej grez liczy sie naprawde
@ Zizka
nie chwalac sie jestem tu od czasu kiedy nizah tepil tengusow i moze zabrzmi smiesznie to ale bylem jego providerem uhow -.-

a jeżeli jestes tu tak dlugo jak mowisz to powienes znac chara Czerwony Ogorek ;>

no i takie male info do kolegi kakeja . Nie wiem kto wczoraj ta wasza akcja dowodzil ale cos wam sie nie udalo mnie na tym boat trapie zlapac ;> .
O czym ty kura pierdolisz , kupiles tego chara poczym cie zjechali do rooka wiec nie w*****aj mnie =]

Ostatnio edytowany przez kamba - 02-12-2009 o 23:35.
kamba jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 02-12-2009, 23:41   #4745
Abor
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 15 12 2004
Lokacja: Bydgoszcz

Imię: Zizka
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Avision
Poziom: 95
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez kamba Pokaż post
O czym ty kura pierdolisz , kupiles tego chara poczym cie zjechali do rooka wiec nie w*****aj mnie =]
hahah kura uv just got pwned

Abor jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-12-2009, 03:04   #4746
MR_FREEMAN
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 22 10 2009

Domyślny

flow odeszlo od czarnego z paru powodow. Zaczelo sie ogolnie od tego ze czarny jak i reszta avis nienawidzila wadeego za to ze botuje 24 h na dobe. Ale jako ze Eter byl wtedy w avis to opiekowal sie arpensami w tym wadee i nic mu nie zrobili. Pozniej rzeczywiscie powstal kolejny problem z kasa, mianowicie pare wazniejszych osob z arpens chcialo aby ta kase podzielic. czarny oczywiscie nie chcial tego uczynic i bylo to madre poniewaz we flow jest teraz tak samo ale wtedy nikt tego nie rozumial, ze jest to bezsensowne. no ale eter za namowa paru arpensow zaczal gadac o tym z czarnym tlumaczac mu odczucia arpensow. czarny chcial poznac ich nicki zeby im "wytlumaczyc" ze nie jest to dobry pomysl. oczywiscie nickow sie nie dowiedzial od etera poniewaz ten solidarnie powiedzial ze to jest zdanie calego arpens. zaczelo sie robic juz powoli goraco no i wtedy zaczela przychodzic aurea, zaczeli sie panoszyc i wyjscie bylo jedno, jak najszybciej sie ich pozbyc zanim wbija levele. no i mielismy 1 wojne prawie wszyscy polacy z morgany vs avis.

tak wiec byly tak naprawde 3 powody wojny. i tak jak mowie gdyby nie bledne rozumowanie arpensow a propos tego podizalu paymentow pewnie wojny w takim ukladzie sil by nie bylo. ale stalo sie dobrze pomimo tego. bo rozdawanie kasy ludziom tak po prostu niszczy funkcjonowanie powaznej gildii rzadzacej serwerem. rozumieje to liderzy reszcie to przychodzi gorzej ale tak juz musi byc

etun vs zizka?
etun to tchorz, pojdzie tam gdzie bedzie mogl level bic, miec power, zdradzajac kogo popadnie pozniej skomlajac o wolnosc.

zizka moze i nie walczyl w wielu wojnach ale widac ze chlopak ma dystans do tej gry i dla niego fun polega na czym innym niz wyzej wymienionemu panu...
MR_FREEMAN jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-12-2009, 06:59   #4747
Endrju88
Użytkownik Forum

Endrju88's Avatar

Data dołączenia: 10 01 2008

Profesja: Elder Druid
Domyślny

Ciekawe kto Ty jestes ?
18:23 Whisperwind Shadowwalker [105]: you are f*cking moron
18:23 Boskonovitch [104]: nono
18:23 Boskonovitch [104]: i am spanish
Endrju88 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-12-2009, 07:09   #4748
xBardolekx
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 09 04 2008
Lokacja: Bełchatów

Stan: Na Emeryturze
Imię: Yoork'ey
Domyślny

ja obstawiam że to sweter israel >.<
więc pamiętaj synu mój...
O kolorach białym i czerwonym,
o symbolach orła i korony,
bo w pamięci jest siła zaklęta,
więc pamiętaj synu mój..
xBardolekx jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-12-2009, 07:14   #4749
Endrju88
Użytkownik Forum

Endrju88's Avatar

Domyślny

W jego stylu by bylo wychwalac swoje zaslugi i deprecjonowac innych, ale to nie jest eter. Komi by nie krytykowal decyzji Akona.
stary 03-12-2009, 07:57   #4750
Tymmon
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 14 12 2004

Imię: Akon Yode
Gildia: Flow
Domyślny

Cytuj:
W jego stylu by bylo wychwalac swoje zaslugi i deprecjonowac innych, ale to nie jest eter. Komi by nie krytykowal decyzji Akona.

O ile dobrze pamiętam to nie było tam miejsca na krytykę. Oboje zgadzaliśmy się, że nicków naszych ludzi nie podamy, że Wadee ma grać spokojnie, a to że kase trzyma lider, to było oczywiste i to nie od nas wyszła inicjatywa jej podziału, zwłaszcza że taki podział nie jest możliwy bo nigdy nie będzie sprawiedliwy.

W wojnach walczy się o server, a z serverem przychodzi kasa, z expienia, questów itp.

Oczywiście, że mój 'styl' jest podobny w tym układzie do Russela bo tak jak mówiłem, nie walczy się w wojnie o kasę z paymentów, tylko o server. Moi ludzie mają server, ja trzymam siano, na wypadek wojny i myślę, że w 3 wojnach udowodniłem, że jak przychodzi potrzeba to kasa idzie, a co mnie różni od Russela to fakt, że ja tej kasy nie o*******am na allegro.

Murzyn miał akurat zdecydowanie lepszą sytuację, ponieważ kasę dostał od Nizahego, a było tego bardzo dużo jak na tamte czasy no i co najważniejsze mial zdecydowanie lepszy rynek zbytu pod względem geograficznym jak i czasowym, więc handlowanie pieniędzmi/postaciami wtedy było bardzo opłacalne jak ktoś miał ich dużo i w dodatku miał władzę.

Historyjka MR_FREEMAN'a ma w sobie bardzo wiele prawdziwych szczegółów i jest najbardziej zbliżona do prawdy, a wojna zaczęła się w momencie gdy Eter blokował mi vampy, żebym zrobił druida na 'wojnę której jeszcze nie było' i mieliśmy mocny zgrzyt z Addem i jakimś przydupasem. Wtedy zaczeliśmy się na*******ać w 4 na tych vampach i po jakimś czasie wpadło Avis żeby odpalić Etera i mnie. Nie udało się i zaczęła się wojna.

Pozdro
stary 03-12-2009, 10:07   #4751
Hazabek
Użytkownik forum

Data dołączenia: 01 12 2009
Lokacja: Wrocław-Świebodzin

Profesja: Paladin
Poziom: 110
Hazabek ma numer GG 17579817
Domyślny !

Akon odbierz moją pm i napisz jak możemy się skontaktować
Hazabek jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-12-2009, 10:51   #4752
Baus
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 01 09 2009

Imię: Rony Clend
Poziom: 162
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez kamba Pokaż post
haha Kura go kupil? Raczej dostał za darmo, bo zapłacić za tego hara nie miał zamiaru tak jak sie umówił
Baus jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-12-2009, 11:58   #4753
Elooo
Użytkownik Forum

Elooo's Avatar

Data dołączenia: 04 10 2008

Imię: nvm
Gildia: nvm
Świat: nvm
Poziom: nvm
Skille: nvm
Poziom mag.: nv
Domyślny

Tak Z tego co mi wiadomo rOBERTO dEL Lizando to byles nikim wiec sie nie napinaj i zarowno jak we Flow tak jak u Russela byles nikim.

A tak apropo to kto teraz jeszcze z waznych osob gra na morganie gdyz doszly mnie sluchy iz shejq jest retired eter tez juz nie pogrywa za czesto elvena carlosa tez juz dlugi czas nie widzialem a reszta jak dona podobno wadee boci to kto tu teraz ogarnia i co sie dzieje z tymi osoboami powie mi ktos?

Ostatnio edytowany przez Elooo - 03-12-2009 o 11:59.
Elooo jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-12-2009, 12:12   #4754
Serowel
Użytkownik Forum

Serowel's Avatar

Data dołączenia: 02 05 2006
Lokacja: Gliwice

Stan: Aktywny Gracz
Serowel ma numer GG 10080080
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez xBardolekx Pokaż post
kurwa stary to jedna z niewielu rzeczy która mnie w*****a ostatnio. jakbyście nie skończyli prowadzić tych yebanych statystyk 2 tyg przed koncem wojny to by sie skonczyło 600;600 czy tam cos koło tego wiec stary nie kompromituj sie, bo niektórzy też jeszcze pamiętają jak to jest kiedys
Jakies 3-4 tygodnie przed update za dobrze nie bylo, to racja, adde i jonthe gdzies wyjechali z okazji konca roku, nie mial kto nami prowadzic. Wtedy odrobiliscie troche lvli i hajsu. Za to w ostatnich 2 tygodniach przed update wlasnie sie w cholere podnieslismy, codzinnie o kazdej porze dnia byly akcje, az ludziom chcialo sie wchodzic na vt, wy nie wbiliscie wiecej jak 10 fragow, my grubo ponad 100. Masakra na okolnir, praktycznie do zera pare razy mniejszym teamem, masakra na yalahar gdzies o 1, 2 w nocy to samo, 40+ : 1 fraga ktorego zreszta wbilismy sami na sobie ( a dokladniej rodzyna na Varkessie). Praktycznie to rozjebal wszystko cipsoft, ludzie od nas sie pow*****ali ze nie mozna sie normalnie bic, Wy mieliscie ludzi z motywacja do expienia. Z Wami ob na party nie przeszly bo nie chcieliscie wyjsc, szwedzi sobie poszli na auree gdzie sie bili tak praktycznie pare razy w tygodniu. Wy dobrze wiedzieliscie ze jest nas znacznie mniej i przy tym "systemie pvp" aka "trapnij i zwastuj" nie mielismy szans, wiec nie oplacalo Wam sie wychodzic na otwarte walki. Prawdy nie oszukasz bardol, wygraliscie bo wygraliscie, cieszcie sie serwerem, ale nie mow tylko ze ogarnialisciee zajebiscie, biliscie nas jak sie patrzy itp, bo mieliscie naprawde nieliczne wygrane akcje w tej wojnie w tym jakas akcja na yalahar co wyszlismy w 13 (cam nazywal sie tank bodajze), prowadzacy (tajson) dostal kicka i jakos sie posypalo i na ankh moze z przewaga 10 fragow i 100 noobcharow xD

Przypomnij sobie jeszcze ziomek co bylo jak zaczela sie sama wojna, gdy sami lataliscie swoimi charami a akcje prowadzil pierwszy lepszy pionek z vt a nie katrila. Moze to przykre ale to wlasnie odzwierciedlalo wasze prawdziwe pefaupe, ogar, zgranie, w 10 dni byl wynik ponad 100 : moooze 10 dla nas.
Rozmawialem z kilkoma ludzmi z Furory i oni naprawde maja (lekko mowiac) nie za dobre zdanie o wiekszosci z Was, ale wy pewnie o tym wiecie.

Shejq nie ja hacklem, tylko dalem 30k hackerowi za dostep do konta. Oczywiscie tego chara ktorego dostal od guzika ja rooklem. Moim zdaniem przegieliscie zbijajac lv Romkowi do zera. Wiec niestety my powinnismy tak samo postepowac wobec Was. Mysle ze bym sie powstrzymal przy paru osobach, nie wiecej ;p

Jacek na Morganie bedzie ciutke mniej expa na tych ratach, tutaj nie gra 500-600 typa

--- Serowel dodał 5 minut i 54 sekund później ---

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Elooo Pokaż post
Tak Z tego co mi wiadomo rOBERTO dEL Lizando to byles nikim wiec sie nie napinaj i zarowno jak we Flow tak jak u Russela byles nikim.

A tak apropo to kto teraz jeszcze z waznych osob gra na morganie gdyz doszly mnie sluchy iz shejq jest retired eter tez juz nie pogrywa za czesto elvena carlosa tez juz dlugi czas nie widzialem a reszta jak dona podobno wadee boci to kto tu teraz ogarnia i co sie dzieje z tymi osoboami powie mi ktos?
Ludziom z "elity" powoli sie nudzi, a ich miejsce beda powoli zajmowac dupolizy i rl kumple. Normalna kolej rzeczy.

Lejdi czarne serce podobno idzie jakims charem na kyre sie poorac, tak mi sie jakos o uszy obilo.

cze

Ostatnio edytowany przez Serowel - 03-12-2009 o 12:12. Powód: Automerged Doublepost
Serowel jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-12-2009, 12:39   #4755
Elooo
Użytkownik Forum

Elooo's Avatar

Data dołączenia: 04 10 2008

Imię: nvm
Gildia: nvm
Świat: nvm
Poziom: nvm
Skille: nvm
Poziom mag.: nv
Domyślny

Czyli masz tu Zyga na mysli koniec starego skladu?
Elooo jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-12-2009, 13:50   #4756
Endrju88
Użytkownik Forum

Endrju88's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Tymmon Pokaż post
O ile dobrze pamiętam to nie było tam miejsca na krytykę. Oboje zgadzaliśmy się, że nicków naszych ludzi nie podamy, że Wadee ma grać spokojnie, a to że kase trzyma lider, to było oczywiste i to nie od nas wyszła inicjatywa jej podziału, zwłaszcza że taki podział nie jest możliwy bo nigdy nie będzie sprawiedliwy.

W wojnach walczy się o server, a z serverem przychodzi kasa, z expienia, questów itp.

Oczywiście, że mój 'styl' jest podobny w tym układzie do Russela bo tak jak mówiłem, nie walczy się w wojnie o kasę z paymentów, tylko o server. Moi ludzie mają server, ja trzymam siano, na wypadek wojny i myślę, że w 3 wojnach udowodniłem, że jak przychodzi potrzeba to kasa idzie, a co mnie różni od Russela to fakt, że ja tej kasy nie o*******am na allegro.

Murzyn miał akurat zdecydowanie lepszą sytuację, ponieważ kasę dostał od Nizahego, a było tego bardzo dużo jak na tamte czasy no i co najważniejsze mial zdecydowanie lepszy rynek zbytu pod względem geograficznym jak i czasowym, więc handlowanie pieniędzmi/postaciami wtedy było bardzo opłacalne jak ktoś miał ich dużo i w dodatku miał władzę.

Historyjka MR_FREEMAN'a ma w sobie bardzo wiele prawdziwych szczegółów i jest najbardziej zbliżona do prawdy, a wojna zaczęła się w momencie gdy Eter blokował mi vampy, żebym zrobił druida na 'wojnę której jeszcze nie było' i mieliśmy mocny zgrzyt z Addem i jakimś przydupasem. Wtedy zaczeliśmy się na*******ać w 4 na tych vampach i po jakimś czasie wpadło Avis żeby odpalić Etera i mnie. Nie udało się i zaczęła się wojna.

Pozdro
Nie mówie o tamtej sytuacji, bo pamiętam ją bardzo dobrze, tylko o samym poście mr freemana. Poprostu ciekaw jestem kim on jest i jednoczesnie jego styl wypowiedzi skresla etera
stary 03-12-2009, 15:01   #4757
MR_FREEMAN
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 22 10 2009

Domyślny

moge wam tylko powiedziec ze jestem na prawde wiarygodnym zrodlem jesli chodzi o wewnetrzne sprawy flow i jej polityki.

i akon ma racje. eter z akonem od samego poczatku czyli od zalozenia arpens wszystko planowali uzgadnialy razem i nigdy ale to nigdy sie nie klocili. akon wiedzial wszystko co sie dzieje a avisach.

ja jak oczywiscie mozna sie domyslic jestem kims z najblzszego otoczenia tych ludzi i zawsze niecierpialem osob, ktorzy sie ukrywaja pod postcharami. po prostu odwdzieczam sie im teraz ale staram sie po nikim nie jechac tylko informowac o pewnych sprawach.

--- MR_FREEMAN dodał 2 minut i 40 sekund później ---

aha no i to o czym powiedzial akon to byl taki "fizyczny powod" wojny jesli mozna to tak nazwac

Ostatnio edytowany przez MR_FREEMAN - 03-12-2009 o 15:01. Powód: Automerged Doublepost
MR_FREEMAN jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-12-2009, 15:10   #4758
Antonioo
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 14 10 2008

Gildia: Flow
Domyślny

Mr Freeman nie dodałeś tego, że Ajsu zwyzywał czarnego <wtedy Aquish> i Janek wyleciał z Avis, nie pamiętam za co. Zdecydowana większość Arpensów była wtedy z Avis, gildie trzymaliśmy bodajże Ja, Mera, i pare noobcharów (później podochodzili Janek i Ajsu). Szwedzi zaczęli tu grać od samego początku konfliktów (łącznie z tym jak wyrzucił Janka). W końcu wszyscy Arpensi z Avis wyszli i dołączyli do Arpens. Trwała już druga wojna "Rise" a my tylko dołączyliśmy po tym, jak chcieli stuknąć Etera na Tombie o czym już Akon napisał. Dojście było planowane wcześniej, ale nie tak jak wyszło. Chyba tyle

Ostatnio edytowany przez Antonioo - 03-12-2009 o 15:11. Powód: bo coś dodać musiałem
Antonioo jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-12-2009, 16:38   #4759
Jaz
Użytkownik Forum

Jaz's Avatar

Data dołączenia: 24 03 2006
Lokacja: Wrocław

Świat: Morgana, Kyra
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Tymmon Pokaż post
i co najważniejsze mial zdecydowanie lepszy rynek zbytu pod względem geograficznym
Heheheh

no offence, serio
@up I wlasnie dlatego z ajsem nie powinno sie szarowac postaci ;P btw. na morganie duzo fajniejsze wojny byly niz na kyrze teraz jest :/ Jak bedzie nastepny war to msg me, przeniose jakas postac

@zyga
nie zyjmy przeszloscia tak jak reprezentacja polski w pilke nozna wtf!!-.---

Ostatnio edytowany przez Jaz - 03-12-2009 o 16:42.
Jaz jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-12-2009, 19:05   #4760
Endrju88
Użytkownik Forum

Endrju88's Avatar

Domyślny

Freeman napisz mi na prv kim jestes. Nie ukrywam sie za noob charem wiec mozesz mi powiedziec
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 5 (zarejestrowanych: 0, gości: 5)

Zasady postowania