|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#4742 |
Guest
|
![]() Zauważyłem, że za przeklinanie można dać REPORTY
![]() ![]() Wiem jak to jest kiedy wszyscy cie nie lubia |
![]() |
![]() |
#4743 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 04 2008
|
![]() dzieks za harrego
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4744 |
Użytkownik Forum
|
![]() a ja bym chcial assassina z kazdej strony (chodzi o potworka, przynjmiej kolory identyczne)to go go...
@down Super jakbys jeszcze mogl jak chodzi... @edit a i jeszcze jakiegos dziada (przywudce)... @edit 2 Juz mam dziada Ostatnio edytowany przez Tibia-Man - 20-04-2008 o 17:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4745 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 01 2006
Stan: Niegrający
|
![]() Prosze
![]() @up Sory nie mam wersji chodzącej
![]() Ostatnio edytowany przez Pedziej - 20-04-2008 o 16:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4746 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2006
![]() |
![]() Poprosze asasyna (potworka) wraz z rękawicami z hunter outa (o same skrzydełka mi chodzi).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4747 |
Just an Orange
Data dołączenia: 06 04 2008
Lokacja: Płock
Wpisy bloga: 34
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Tiglatpilezar
Profesja: Knight
Świat: Eternia
Poziom: 31
Skille: 65/64
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Naruto fani, łapcie.
Sakura&Kakashi ![]() Gaara (o0) ![]() Deidara ![]() Kisame ![]() Itachi ![]()
![]() |
#4748 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 10 2006
Profesja: Paladin
Świat: Xerena
Poziom: 22
Skille: 53/37
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() ma ktos efekt plusku jak cos do wody wpada?
jesli tak prosze o dodanie bede wdzieczny
![]() |
#4749 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2008
Lokacja: Litwo ojczyzno moja
Profesja: Paladin
Świat: Nerana zasrana
Poziom: 45
Skille: sła/be
Poziom mag.: 9?
|
![]() Dajcie jakiś tutorial bo potrzebuję zrobić mapę w gimpie do fake.
A i potrzebuję wielbłąda ![]() @2down A ja tylko kliknę na ikonę mozilli i już mam. Haha
![]() ![]() Notka My Music List: 1. HappySad, 2. System of a Down, 3. Harlem, 4. Dżem, 5. Coma, 6. Kombajn do zbierania kur po wiosce. 7. Farben Lehre Only rock/hard rock Ostatnio edytowany przez mana'potion - 20-04-2008 o 18:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4750 |
Guest
|
![]() @UP
Przyłączam się. Też chcę mapkę. |
![]() |
![]() |
#4751 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Najłatwiejszym sposobem na zrobienie mapy jest wejście w Dodatki (w głównym oknie), Script-Fu, Desenie, Renderowanie mapy. Tam są takie ustawienia, ale nie zmieniaj deseniu ![]() ![]() Mapa nie jest za fajna, bo nie można w niej za dużo zmienić, ale ... wystarczy... @2xup: To czemu nie korzystasz? ![]()
Ostatnio edytowany przez X-Zero - 20-04-2008 o 19:23. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4752 |
Guest
|
![]() Potrzebuję sporo outfitów, chociaż zadowoli mnie kilka z nich. Są potrzebne do mojego fake'a.
BANITA GIERMEK GLADIATOR GÓRNIK łOWCA NAGRÓD MIESZCZANIN NAJEMNIK ZWIADOWCA RZECZNIK ELFICKIEGO RODU sTRAŻNIK TARCZOWNIK WOJOWNIK ELFICKI ZŁODZIEJ ŻEGLARZ ŻOŁNIERZ MAG FECHTMISTRZ HERSZT BANITÓW KSIĄŻE ZŁODZIEI ŁOWCA cZAROWNIC ŁOWCA WAMPIRÓW OFICER SKRYTOBÓJCA rYCERZ SZPIEG Zadowole się z kilku. Jeżeli ktoś chce, niech zrobi jednego, później ktoś inny zrobi innego i tak się uzbiera. Z góry dziękuję. |
![]() |
![]() |
#4753 |
Zbanowany
Data dołączenia: 26 11 2007
Lokacja: Peron 4 ławka 2
Stan: Niegrający
![]() |
![]() @Up to może jeszcze wymyślimy za ciebie fabułę i zrobimy lokacje?Wy*******aj
@Down a ja lubię jak piszesz bo roxisz ;< Ostatnio edytowany przez Hubkaa - 20-04-2008 o 19:40. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4755 |
Guest
|
![]() Ja chcę moją instrukcję
![]() ![]() ![]() @Hubkaa Jak chcesz to wymyśl. Lokacje też możesz:-) |
![]() |
![]() |
#4757 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2008
Lokacja: Tam gdzie krasnoludki
Wpisy bloga: 2
Imię: Narure Slayer
Profesja: Druid
Gildia: 2 friend Family ^^
Świat: Aldora
Poziom: 21
Skille: 19shild
Poziom mag.: 21
|
![]() Cytuj:
@down To chociaz mego ich uzywac xD
700 years alone on Earth.....But Things are about to change http://pl.youtube.com/watch?v=mC86he...eature=relatedMEET WALL>(E) Wall>(E) Club! Napisz mi pm aby dolonczyc i skopiuj sobie logo! Czlonkowie:
-Hagi-Magi - Ostatnio edytowany przez Hagi-Magi - 20-04-2008 o 20:30. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4758 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Hagi
Sorry, ale cały czas muszę formatować kompa, i ku*** mi outy się kasują -.- Więc nie wiem czy Ci w ogóle zrobię. @Edit http://rapidshare.com/files/109045198/2.3****.html W miejscu **** wpisać .r a r bez odstępów. Są to lokacje z mojego fake'a "Bunt"! @Down Daj screen z problemem na rapidzie mi na PW, to powiem ci co trzeba zrobić. @Edit @Down To powiedz czy Ci się lokacje podobają xD
![]() Ostatnio edytowany przez Avios - 20-04-2008 o 20:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4759 |
Guest
|
![]() Ok mam winrara ale mam problemy z pobraniem
![]() OK POBRAŁEM:-) PS: AVIOS,Zrobisz mi tę instrukcję do kolorowania? Wyślij na PW or Email. Avios jak ci się kasują outy to wyślij mi je:-) Żart. Chyba, że bardzo chcesz. @TOPIC potrzebuję coś w stylu krakena. Zrobi ktoś? Ostatnio edytowany przez Osar_Delving - 20-04-2008 o 20:45. |
![]() |
![]() |
#4760 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 04 2008
|
![]() Cytuj:
Wież co?Żałosny jesteś... niedługo zaczniesz mi rodziców wyzywać a to już szczyt debilizmu. Ktoś prosił o assassina(niestety nie mam w ruchu) ![]() Nie wiem co wy widzicie w tym koperze ze powie twoja stara że wymyśli jakiś durny tekst?? To jest noob który broniąc się chce kogoś obrazić.Zaraz podemną się pewnie pojawi: Wiesz co masz riporta i baned dostaniesz!bija cie w nocy!buahah jaki jak supel Ostatnio edytowany przez marivek - 20-04-2008 o 20:48. |
|
![]() |
![]() |