![]() |
#4741 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Grevamba - 13-02-2006 o 22:20. |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#4742 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Lokacja: Heaven
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Antica
Poziom: 129
Poziom mag.: 69
|
![]() Cytuj:
Mój nick...Myśle raczej że go nie znasz chociaz w sumie po co mam się ukrywać."Zybela" tak mi na imię jeżeli Ci się nie podoba to masz problem.I owszem będę Ci mówić, bo chyba nikt inny nie umie!Jesteś żałosnym dzieciakiem @Tiguś Gratz magica jeszcze jeden i mnie dogonisz.Szkoda Emilko,że wybrałaś ten śmieszny świat, źle Ci było na pvp?Nie umiałabym tu grać, pozatym Ci ludzie NO COMMENT. @Thristen Ładne screny robisz.Ne'roox tez imponująco sie popisuje.Mam nadzieje, że szybko zrobi 200 lvl.Bo z tego co wiem jest miłym gościem.Ktoś mi wspominał o mmm...Gildii Teddy Bears...Wszyscy którzy w niej byli mają mój szacunek. @Ne'roox Masz głowe na karku, tylko pozazdrościć. Pozdrawiam. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4743 |
Użytkownik Forum
|
![]() ^ Lizu, lizu, lizu....fajna jesteś, druga tigerka
![]() Pozatym nie chodzi mi o twoj char tylko nazwe użytkownika.Myślisz, że stwierdzilem, iż twój nick jest żałosny nie znając go nawet?I to ja jestem żałosny...ummmm Ostatnio edytowany przez Grevamba - 13-02-2006 o 22:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4744 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2004
Lokacja: Poland (Gdańsk)
Profesja: Elite Knight
Świat: Nova
Poziom: 150
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#4745 |
Użytkownik Forum
|
![]() Żal mi dupe ściska?Rozwiń swoją wypowiedz bo naprawde, nie wiem o co ci chodzi.Zazdroszcze jej czego?Tego że jest głupia?ummm...ktoś wkleja 4 ss'y i "masz leb na karku"..zaprawde, słowa oparte na niesamowitnym fundamencie.
Ktoś mi wspomniał o gildi ~~~~~, nie wiem kto tam był ani ich nie znam ale maja mój szacunek......no dobra, poprostu rox |
![]() |
![]() |
![]() |
#4746 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Lokacja: Heaven
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Antica
Poziom: 129
Poziom mag.: 69
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4747 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 04 2005
Stan: Na Emeryturze
Gildia: Holy Dragons
Świat: Celesta
|
![]() Post jest nieaktualny i nie ma co tu oglądać.
Ostatnio edytowany przez tkcolt - 21-02-2007 o 03:32. Powód: Post jest nieaktualny i nie ma co tu oglądać. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4748 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 07 2005
Lokacja: Polska
![]() |
![]() ajajaj
Następny Polonista się znalazl -.-
BARÇA!! BARÇA!! BAAAARÇA!!!! ![]() 14:27 Mycha odwarzny: a jak sie zdobywa premium actep czy jakos tak <potrzebne do czaruw> |
![]() |
![]() |
![]() |
#4749 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 04 2005
Stan: Na Emeryturze
Gildia: Holy Dragons
|
![]() Post jest nieaktualny i nie ma co tu oglądać.
Ostatnio edytowany przez tkcolt - 21-02-2007 o 03:31. Powód: Post jest nieaktualny i nie ma co tu oglądać. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4750 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Hehehe ;]
Hiszpanskiego nie znam, ale wystarczy ze znam kilka spiewek mojego kochanego klubu xD A co do Polonistów to...nie tylko oni piszą poprawnie ;] Ja moze za good nie jestem, ale nie walne czegos w stylu...musk huauhahua Kazdy jest w czyms dobry, CHuck jest np dobry w półobrocie -.- Dowód zamiesciłem wczesniej -.- xD
BARÇA!! BARÇA!! BAAAARÇA!!!! ![]() 14:27 Mycha odwarzny: a jak sie zdobywa premium actep czy jakos tak <potrzebne do czaruw> Ostatnio edytowany przez Cloud99 - 13-02-2006 o 23:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4751 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2004
Lokacja: Piła
Stan: Na emeryturze
Imię: Bomaw Tyron
Gildia: Davemports
Poziom: 111
Poziom mag.: 7
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4752 |
Użytkownik forum
|
![]() Ne`roox ja slyszalem ze sprzedales chara za 1000 Exur0 jakiemus brazylinczykowi
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4753 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 07 2005
Lokacja: A co cie to ?
Imię: Balezjon
Poziom: 115
Poziom mag.: 8
|
![]() Kurcze weście się już zamknijcie co . Jak przeglądam celeste przez kilka ostatnich stron widze tylko commenty tylko commenty . Jako jedyni kturzy normalnie rozwijają topic to Thristen ,Ne'roox , Yoozek, itd .
![]() ![]()
Świat:Celesta 12:14 Thorian Pall [199]: to nie ja lizalem fuflisowi, lol XDDD |
![]() |
![]() |
![]() |
#4754 | |
Użytkownik Forum
|
![]() @ up naucz się pisać, wtedy strofuj innych.
Cytuj:
Over and Out Ostatnio edytowany przez Grevamba - 14-02-2006 o 09:07. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4755 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2005
Lokacja: Ab'Dendriel
Stan: Niegrający
Imię: Divrael
Profesja: Knight
Świat: Elysia
Poziom: 116
Skille: 87/76
Poziom mag.: 7
|
![]() I gdzie tu jest jakiś Modek ? -,- Od KilkuNastu Stron bylo zaledwie pare Ss'ków.
@Up Grevamba, Po tym Wszystkim co przeczytalem to lubisz sie mieszac w Kłutnie o.O @Topic Może dacie sobie już luzz i zamiast się kłucić dacie jakieś Ss'y ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4756 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 07 2005
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Gexus Korka
Profesja: Elder Druid
Świat: Xerena
Poziom: 80~
Skille: -/-
Poziom mag.: 60
![]() ![]() |
![]() Nowe screny z huntu (miła niespodzianka) i ze ślubu
![]() ![]() Slub ;p (oczywiście nie mojego ;p ) Nie będe dawac dużo zdjęć ze ślubu bo są praktycznie takie same ;] ![]() ![]() Z czego się dowiedziałam Pan młody nie chętnie chciał się żenic bo lite Nosferatu powiedział mu ,że jak się żeni to koniec Free seksu ![]() Aha i jeszcze jedno >.< nie obylo się też bez kickow na port hope co zakończyło się dedem....
Gexus Korka Life - Od najstarszych czasów tego chara... ![]() 16:52 Sir Energia [48]: etam 16:52 Sir Energia [48]: z Polaka mam 2 16:53 Gexus Korka [86]: ja 3 16:53 Gexus Korka [86]: XD 16:53 Sir Energia [48]: 3nie wiem o co tam chodzi 16:53 Sir Energia [48]: jakies kurwa tam czasowniki 16:53 Sir Energia [48]: rzeczoznik 16:53 Sir Energia [48]: nie 16:53 Sir Energia [48]: rzeczowniki ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4757 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 01 2006
Stan: Początkujący
Imię: Wernyhora
Gildia: Dream Squad
Poziom: 40+
Skille: 70~
Poziom mag.: 5
|
![]() @Up
A Ty co, rozpowiadasz moje i Ponura sekrety? ;s |
![]() |
![]() |
![]() |
#4759 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 01 2005
|
![]() nope, neroox to nadal ten sam owner, mieszka w ......... wazne ze ja wiem gdzie ;p ale niesellnal postaci (ja slyszalem ze ktos chgcial kupic za 2k eurusow O.o ale to tylko plotki;p)
@up adixon z tibia org O.o?? xD Ostatnio edytowany przez The besciak - 14-02-2006 o 14:14. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4760 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() NO no Ładna kasa;] Ja niewiem czy bym się nie skusil xD
Btw. Wszystkiego naj naj dla KAŻDEGO ZAKOCHANEGO! ;] A tym nie zakochanym życze, aby znalezli tą "second połowe" xD
BARÇA!! BARÇA!! BAAAARÇA!!!! ![]() 14:27 Mycha odwarzny: a jak sie zdobywa premium actep czy jakos tak <potrzebne do czaruw> Ostatnio edytowany przez Cloud99 - 14-02-2006 o 14:51. |
![]() |
![]() |