![]() |
#4761 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 05 2007
Lokacja: Wałbrzych
Stan: Na Emeryturze
|
![]()
Walbrzych Empera Team & Friends Ostatnio edytowany przez Wilczq - 25-02-2009 o 15:11. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#4762 |
Użytkownik Forum
|
![]() ja? no ja jestem all day online huahuahu no life ;/ ale co tam takie zycie
![]() |
#4763 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4764 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 01 2009
|
![]() Jak wszyscy to wszyscy
![]() Name: Knight'Coringa Sex: male Profession: Elite Knight Level: 147 World: Empera Residence: Darashia Character Deaths Feb 25 2009, 10:39:47 CET Killed at Level 148 by Kristal Syke and by Almodovar ![]() ![]() I TO CO MNIE DZISIAJ ROZPIERDOLILO HAHAH 106 EK ZABITY PRZEZ 48 DRUIDA, 44 ELDER DRUIDA - Siisnea i 30 PALKA - Blae Pall Name: Intruder'Knight Sex: male Profession: Knight Level: 102 World: Empera Residence: Venore Guild membership: Infernatil of the Furacao Feb 25 2009, 11:44:41 CET Killed at Level 106 by Wyimaginowany Mistsz Magii and by Siisnea ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4765 |
Użytkownik Forum
|
![]()
00:20 Tader Oxy [36]: time? 00:20 Shuliinp [73]: no have time 19:31 Seracos [33]: how long? 19:31 Naruto Blodheef [116]: yeah 19:31 Naruto Blodheef [116]: =/ 19:33 Naruto Blodheef [116]: i are down |
![]() |
![]() |
![]() |
#4766 |
Użytkownik Forum
|
![]() widzę, że niedługo zacznie się wojna pl vs pl
![]() Chciałbym wtrącić swoje 3 grosze ![]()
![]() |
#4767 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 01 2008
Lokacja: Poznań
|
![]() Bijcie się dalej lr nigdy nie wypowiecie wojny nawet jak was rookować będą.
Polacy jak zwykle neutral chcą być. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4768 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2008
Lokacja: Wolsztyn
Świat: Empera
|
![]() @ Blind
Twoje stwierdzenie, jest absurdalne lol. To, że wam się Lr nie podoba to nie znaczy, że nie podoba się wszystkim. Radical wypowiedziało wojne Kamisyke bo był powód zajebali Grabaza lol. Resorci biją polaków ssss. Jakbyś wjebał opena i widział na filmie jak się ktoś śmieje z Twoich dedów też byś go zajebał ^^ Z resztą sam powiedziałeś Blind, że Tibia to nie dla Ciebie bo Ci się szybko nudzi.. Także wiesz ![]() Wypowiedzenie wojny lr nie jest jedyną opcją pozostania na serwerze, a raczej najszybsza drogą wylecenia z niego. Bo to że ktoś jest br a ktoś nie br, nie oznacza wcale, że jest się wrogiem. Btw. Post Kentiego na tibi.com oznacza, że Nem wystąpi przeciw radical? huehue ![]() ![]() pozdro |
![]() |
![]() |
![]() |
#4769 |
Użytkownik Forum
|
![]() Zależy od stylu gry - jedni wolą podejmować wyzwania, drudzy wolą skulić ogon i siedzieć w kącie
![]()
![]() |
#4770 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 02 2009
|
![]() @ robal
Zazwyczaj w tym co piszesz jest duzo prawdy , ale co do tego postu nei moge sie z toba zgodzic. Dobrze wiesz (tak jak wszyscy polacy na emperze) ze lr sa falszywi tak ze az zal i gdy tylko beda mieli na to ochote to nas wyruchaja i taka jest prawda. Dopóki nie dosramy lastom to nigdy nie bedzie normalnej gry na tym serwerze i mysle ze duzo osob przyzna mi racje Oo. A co do tego zabijania bo sie smial ktos na filmiku to to juz jest calkowicie zal. Gdyby byla sytuacja odwrotna ze ktos z lr by sie z nas smial i gdybysmy zabili jednego z nich, odrazu cala gildia by nam wojne wypowiedziala ![]() :*** |
![]() |
![]() |
![]() |
#4771 |
Użytkownik Forum
|
![]() Spotkalem jakiegos chyba br(tak wnioskuje po jego anglielskim) to mowie dobije lvl xD
![]() ja tam nawet nie wiem kto wrog a kto friend wiec i dont care ![]()
01:20 Nitop [141]: fakt ![]() 01:20 Nitop [141]: z krakowa wrocilem dzisiaj 01:20 Nitop [141]: musialem zalogac bo telepalo mnie juz 01:20 Nitop [141]: xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#4772 |
Guest
|
![]() Za moimi plecami o moim huncie gadacie?
![]() Za śmianie sie z dedow ![]() w chuju mam te cale lr ![]() Taka jest prawda Onvarze... Nic nie mam do Radicali, ale mam wrażenie ze chcecie byc neutral tylko po to by sobie spokojnie lvl wbijac... Jakiś czas temu walczyliscie o wolność na serwie bo RST robilo PA i wszedzie ich bylo pelno. A co sie okazuje?? Polowa starych RST teraz jest w LR i robi dokladnie to samo... Ot sobie kurwa wolnosc wywalczyliscie ... Siedzac teraz pod pantoflem LR... Okon... Byleś jednym z nich... I co teraz? O Glupiego POI musisz w kolejce sie prosic? To wlasnie jest najwiekszy zal... O byle GOWNO musi byc pozwolenie LR... |
![]() |
![]() |
#4773 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 08 2006
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Justin Drummer
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Radical
Świat: Empera
Poziom: 84
Poziom mag.: 62
|
![]() AUSHauSAHSuash Maniek i reszta ma racje...zrobcie jakas noc dlugich nozy i tyle
![]()
![]() |
#4774 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 10 2007
Lokacja: Warszawa
Imię: Kocipencior
Profesja: Elder Druid
Gildia: :O
Świat: Astera
Poziom: 108
Skille: Stufa
Poziom mag.: 65
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4775 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2007
Lokacja: Walbrzych / Wroclaw
Imię: Akkoin / Akoinn
Świat: Obsidia
Poziom: 263
Skille: 106/102
Poziom mag.: 81
|
![]() Wy glupie kurwy i chuje nie chce mi sie tego czytac bo zal dupe sciska. Powiem wam tak NIE POZWOLE NIKOMU RUSZYC Syke family. Tych 2 noobkow robcie znimi co chcecie. Chcieli chlopaki zacfaniaczyc ze maja pro pvp i padlo na grabaza. Akcja wykonana bez wiedzy liderow. Oferuje swoja pomoc w ubiciu ich tak samo jak i Malkavianowie. Nie chce kurwa widziec waszych spekulacji na ten temat itd.
@okon musimy pogadac.
Widzisz ten obrazek nizej? Wez go sobie do serca ![]() ![]() Balar Freeman [66]:ja wwieku 5 lat wiedzialem co to naplet Balar Freeman [66]:bo latali za mna Balar Freeman [66]:i krzyczeli odryze Ci napleta zaraz 13:09 Tovit Scores [101]: i think u good pvp 20:14 Chayos Knight [35]: your my hero ![]() 03:16 Elack Arcus [208]: aquin = big penis 17:49 Lih'Druida [105]: what's dildo? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4776 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 02 2009
|
![]() akkoin tez prawde mowi. Grabaza raz ujebali i wielka wiksa a jak pieffka 5x lr ujebalo to nikt nawet sie nie odezwal.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4777 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() Jak Cie Dorwe na GG dzisiaj ![]() bede kolo 21 moze ![]() a jak nie to jutro ;p tez sobie pogadamy ^^ EDIT: Tylko zobacz ze piefka ujebalo LR a nie nikt z RST ![]() Czyli juz gnoju nie mozna im narobic.... Ostatnio edytowany przez MoraseQ - 25-02-2009 o 17:20. |
|
![]() |
![]() |
#4778 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 10 2007
Lokacja: Warszawa
Imię: Kocipencior
Profesja: Elder Druid
Gildia: :O
Świat: Astera