![]() |
#461 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 09 2006
Lokacja: Giżycko
Stan: Na Emeryturze
Świat: Selena
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#462 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2006
|
![]() Cytuj:
@topic Teraz widac, ze CO zaczyna nadrabiac fragi ![]() |
|
![]() |
![]() |
#463 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 01 2005
Lokacja: Bydgoszcz
Imię: Hupefupe
Profesja: Elite Knight
Gildia: Eternal March
Świat: Aldora
Poziom: 127
Poziom mag.: 8
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#464 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 10 2006
Profesja: Druid
Poziom: 19
Poziom mag.: 30
![]() |
![]() Cytuj:
![]() Hail Aldora _/ Hail Anima _/ no i moze EM xdd |
|
![]() |
![]() |
#465 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 04 2006
Lokacja: OPOLE
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Vipperek
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 60
Skille: 82/57
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() no walczą walczą ale czy coś to da zobaczymy fakt iż em ma więcej fragów dużo nie daje ponieważ Co i całej reszty jest 2 razy więcej więc to się wyrównuje Em czym bardziej się daje złapać w pułapki tym dla nich gorzej bo mają mało ludzi więc w końcu nie będzie czym walczyć jak se zjadą chary o kilkanaście lvl Co ma przewage pod tym względem bo jest tam dużo 100+ lvl do tego 4-5? 150 sorków + Nemtor którzy z sd po 400-500 ciągną a u Em niema aż takiej siły all muszą nadrabiać Wizak i Anubis ewentualnie eli i eleik bo maja najwieksze lvl ale jest ich za mało... a no i ta cała zgraja noobów blokujących Em ;p
|
![]() |
![]() |
#466 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 04 2006
Lokacja: Sfargront
Stan: Początkujący
Imię: Gary ****ulitis
Profesja: Rookstayer
Gildia: Arcanium
Świat: Iridia
Poziom: 007
Skille: 7/9
Poziom mag.: 4
|
![]() Cytuj:
![]()
Lock me in a cage I'll display my rage Surround the court buildin with the gauge and spray They wonder if I'll go when I'm finally sentenced On my knees to God, beggin for repentence. Only God Can Judge Me, Nobody Else. |
|
![]() |
![]() |
#467 |
Zbanowany
Data dołączenia: 11 11 2006
Profesja: Knight
Świat: Calmera
![]() |
![]() To raczej powinieneś podziwiać co i anime za to że sie nie poddali i walczą dalej mimo to że dostają w fragach...
|
![]() |
![]() |
#468 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#469 | |
Zbanowany
![]() |
![]() Podziwiać za to że nawet jak dostają w dupe to sie nie poddają i walczą dalej mimo wszystko.Z resztą każdy niech robi co chce
![]() Cytuj:
Ostatnio edytowany przez MagField - 26-01-2007 o 00:19. |
|
![]() |
![]() |
#470 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 01 2005
Lokacja: Araraquara, Brazil
Imię: Neaniver
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 53
|
![]() Cytuj:
Dostają w fragach dlatego, że nie mają organizacji. Nie mają organizacji, bo, jak powiedział Hupe~, Nemtor nie jest dobrym liderem. Nemtor nie jest dobrym liderem, bo lata sobie sam. Widzisz zależność?
![]() |
#471 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 06 2005
Stan: Na emeryturze
|
![]() lick, lick c(:
|
![]() |
![]() |
#472 |
Użytkownik Forum
|
![]() No co ty?? Przeciez od początku mi o to chodzilo
![]() P.S. Musze odzyskac mojego plejt seta ![]()
Lock me in a cage I'll display my rage Surround the court buildin with the gauge and spray They wonder if I'll go when I'm finally sentenced On my knees to God, beggin for repentence. Only God Can Judge Me, Nobody Else. |
![]() |
![]() |
#473 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 01 2005
Lokacja: Araraquara, Brazil
Imię: Neaniver
Poziom: 53
|
![]() Cytuj:
Też tylko wyrażam SWOJE zdanie na dany temat, tak samo jak JA uważam, że Twoje posty są mało sensowne, jak JA uważam, że nie ma za co podziwiać CO, Animy czy innych ich sojuszników. Ale wiesz, to tylko MOJA opinia, nie musisz się z nią zgadzać. Za to bardzo chętnie zobaczę jak się do*****lasz, będzie ciekawie.
![]() |
#474 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 02 2006
|
![]() Makaveli~
Bony czlowieku wpierw piszesz jakies pierdy kompletne z czego sie wszyscy smieja, a tera nagle ci sie odmnieilo i jestes super kozakiem "musze odzyskac plej seta" - ta juz wszyscy zapomnieli o twojej glupocie jak napisales ten tekst <wow> Zagadasz ze swoim kolega Nemtorem zeby mi dal itemy na Aldorze?( nie mow ,ze go nie znasz przeciez na forum Tibi.pl wychwalales go lol) |
![]() |
![]() |
#475 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Przeciez juz dawno wszyscy zapomnieli jak napisalem ten tekst <wow> Moge zagadac z moim kolegom Nemtorem, zeby ci dal itemy na aldorze, tylko podaj nick, moge to zalatwic, przeciez go wychwalalem lol. Make Love, Not War. PEACE!
Lock me in a cage I'll display my rage Surround the court buildin with the gauge and spray They wonder if I'll go when I'm finally sentenced On my knees to God, beggin for repentence. Only God Can Judge Me, Nobody Else. Ostatnio edytowany przez Makaveli Tha Don - 26-01-2007 o 12:19. |
|
![]() |
![]() |
#476 | |
Zbanowany
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#477 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 02 2006
Lokacja: ZAKOPANE
Imię: Ghoree Eldus
Poziom: 123
Skille: 69/72
Poziom mag.: 67
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() a tak swoja droga to CO to sa w wiekszosci kumple Nemtora na rl i on nie lubi sie udzielac na GH a czemu? bo poprostu sie mu nie chce alo jest tak zjarany ze zamiast klawiatury widziczarna dziure i se wycelowac nie mosze ale i tak kazdy wie ze Zet stracil juz 1chara na aldorze wiec o co wam chodzi?? Sam biega bo wie ze go nikt nie ma szans dogonic jak pusci hura a eli? padl na combo jak ta lala zreszta widac ze eli tez za bardzo nieumie skleic gilidi zaczna odchodzic... a druga gilidia w CO powstala dlatego bo Zet powiedzial ze kto pojdzie expic zostanie wywalony z gilidi i zrobili sobie 2 wiec jakis problem? ![]() Ostatnio edytowany przez Ghoree - 26-01-2007 o 13:46. Powód: RYBA;] |
|
![]() |
![]() |
#478 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() A ja was pie**ole i powiem wam , ze lubie Masakrowca Xdddd.
Nie no joke ![]() Niech padaja jak najwiecej wkoncu spoty sa wolne =dd Ostatnio edytowany przez Neevald - 26-01-2007 o 13:49. |
![]() |
![]() |
#479 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 11 2006
Lokacja: Rybnik
Imię: Matisyahu'Dorien
Profesja: Royal Paladin
|
![]() Wcziraj to mi CO/Anima normalnie banie zryli
![]() We 3 nie mogli go dojechać, Masakrowiec, Zdrajca i Death Mayer... Jak dzieci ![]() ![]() ![]() Masak stwierdził że musi zapłacić dedem bo u niego sie tylko tak płaci <breht> (on chyba ma jakiś kompleks ![]() Naszczęscie Koguś genialny strateg uciekł im do domq (jak powiedział Masak - tego nie przewidzieli <lol>) I powiedzcie mi co oni odp******ają... ![]() Niby nie są PA i wogóle... Ja np. mam hunta od CO za to że napisałem Leisonowi GZ fraga na Noverisie..... Trudno mi ich zrozumieć ale cóż xD HAIL EM!!! ![]() |
![]() |
![]() |
#480 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]() Po 2. Masak nie chce od niego kasy , woli go zabic za to co mowil : P Naszczęscie Koguś genialny strateg uciekł im do domquahuahuah kto mogl wiedziec , ze ma invita?-.- dlatego Masak powiedzial "Tego nie przewidzialem" btw. tak jak Death powiedzial "Przyjaciel mojego wroga to moj wrog" masz przyklad Butterfly Effects wpaniale EM huntuje ich za pomoc Valiants/Animie : ) |
|
![]() |