![]() |
#462 |
Guest
|
![]() Ema
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#463 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 09 2007
Lokacja: Katowice
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Guardia
|
![]() Ema,nie daje ssów z odrabiania leva,bo nie ma sensu dawać 2x tych samych ssów
![]() Ciekawe rzeczy o których nie wiedziałem O.o ![]() :OOO ![]() Szaman Ołtfit kłest ![]() ![]() To jest ciekawe xD ![]() ^^ ![]() Słynne tszfidżki ![]() I outfit ;D ![]() Wybrałem sie z Aggrem robić misje do Ice Islands questa,spotkałem tam ice bitcha która mnie zamieniła w bałwana ;s ![]() Później poszedłem na średni camp trochę poexpic ale było tam zbyt nudno więc szybko wróciłem,ale lot dopisał xD ![]() Przed chwila wszedł nowy best z exori-189 w berserkera,ale nie złapałem ![]() Komentuj,to nie boli! Ostatnio edytowany przez Mr.Pride - 28-04-2008 o 14:02. Powód: Bo tak. |
![]() |
![]() |
![]() |
#464 |
Użytkownik forum
|
![]() @up
Komentuje xd Fajne fotki, gz outfitu, ale...Ty wkońcu grasz ek czy rp? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#465 |
Guest
|
![]() Odin. Pozdro & poćwicz
![]() |
![]() |
![]() |
#466 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Edit: 3 mlny expa ![]() ![]() Wybrałem się pozwiedzać OF'a,bywało ciężko: ![]() Tutaj już nie tak hardcorowo jak UP ![]() Dobijanie leva na Dragon Lair-Venore Battle Field: ![]() Jakimś cudem reszta ssów zaginęła w akcji -.-' MEGA dobule: ![]() Level \,,,/(^.-)\,,,/ ![]() I coś co powinno być lotem na 2h~~ na dragach -.-' ![]() Pozdro. ..::KOMENTUJ,TO NIE BOLI::.. Ostatnio edytowany przez Mr.Pride - 29-04-2008 o 13:35. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#467 |
Guest
|
![]() Odin wymiatasz
![]() |
![]() |
![]() |
#468 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jak zawsze,mało osób komentuje(prawie nikt),więc postanowiłem was nauczyć komentować,bo możliwe ze nie potraficie xD.
Pierwsza rzecz która trzeba zrobić to wejść tu: http://www.forum.tibia.pl/showthread...142674&page=24 Później zjechać na sam dół strony. Klikamy na ''odpowiedź''(zaznaczone czerwonym prostokątem) ![]() Później pojawi się okienko w którym piszesz co tylko Ci się podoba(np.to co napisałem xD) ![]() I na koniec pamiętaj że komentowanie nie boli,zajmie wam to parę sec.może 1 minute,a nas to ucieszy,więc róbcie co trzeba! Stone Tomb za TP xD Nawet niezłe exori ;s ![]() A tu sie trochę ścierwa rzuciło xD ![]() Lot ze Stone tomba na 20%~~ ![]() A tu jedyny ss który mi został po formacie kompa(sory że taki nie pocięty ale wtedy nie bardzo wiedziałem jak xD) ![]() KOMENTUJ,TO NIE BOLI! |
![]() |
![]() |
![]() |
#469 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 02 2007
Lokacja: Lublin~~
|
![]() Komentuje... Chociaż boli...
![]() Najs ssy!
![]() |
#470 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Świat: Refugia
|
![]() Dawno nie dawałem ss
![]() Po pierwsze: Poradnik przenieśli ;] ![]() (Jak coś to sklejka) Narkotyki jakieś co się zerki ćpają ![]() ![]() Loot z tomba: ![]() Level: ![]() Byłby jeszcze ss z domku ale jakiś noob mnie przelicytował w ostatniej sekundzie :/ Miałbym 59 sqm domek za nędzne 30k ![]() Signed, Shadowtrooper.
![]() |
![]() |
#471 |
Guest
|
![]() Ema ! Aggro, dawaj więcej fotek z Formorgar
![]() |
![]() |
![]() |
#472 |
Użytkownik Forum
|
![]() No, elegancko chlopaki ^^
Ja już nie gram, bo się na ARMIA PODKARPACKI OTS przezuciłem ^^ Gra tam wydaje mi sie ciekawsza itp ^^ Gratuluje wam wszystkich awansow.. i All gogogog 100+ ^^ Pozdrawiam =)
![]() Ostatnio edytowany przez Joogson - 01-05-2008 o 16:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#473 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 10 2007
Imię: Axiev
Profesja: Rookstayer
Poziom: ~35
Skille: ~22/~25
Poziom mag.: ..
|
![]() nice ss'y wogole gratuluje takiego tematu!
btw Shadow~ nick na forum chyba zajumales od producenta muzycznego.. A.G.G.R.O. Berlin pzdr ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#474 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() Dużo ss nie będzie bo zbieram kasę na poi ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#475 |
Użytkownik Forum
|
![]() No w sumie to chyba wam sie przydał mój ''poradnik''.A teraz pora na coś na co wszyscy czekali(i pokażą to w komentach,no ale najpierw Chor xD)
Look: ![]() Waste to:2x life ring i 35 min softów(na ssie miało pisać ''Good lot''no ale nie ma to jak lagi :/) ![]() "Nofy iten"(kupiony po raz 3...) ![]() Dark armor quest,trochę tam expiłem no że mam super szczęście to mi nic nie spadło: ![]() Selling Dark Armor<500k>fast! ![]() Prawie jak trap: ![]() Dobijanie leva na ''Rzufjah" ![]() (Dla komentujących też pozdro xD) Necro quest ![]() Pozdro. KOMENTUJ,TO NIE BOLI Ostatnio edytowany przez Mr.Pride - 01-05-2008 o 19:44. Powód: Bo tak. |
![]() |
![]() |
![]() |
#477 |
Użytkownik Forum
|
![]() Gz najs ss
@Odin Ty masz **rwa kase na wszystko a mi brakuje na je**** bohy xd (lubie waste) @Aggro Lecisz do 80 xD
Gdy matka cie wnerwia wypróbuj na niej krzesło. Efekt? Natychmiastowy. ![]() 14:12 You see Qurewka (Level 8). She is a sorcerer. 21:03 Catt Tirek [18]: kto sprzeda rozdzke dla sorka z pradu |
![]() |
![]() |
![]() |
#478 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jest ciekawie, jest ciekawie
![]() Jakiś loot z Helheim: ![]() Banuta: ![]() ![]() A teraz rzecz mniej przyjemna - hail mass kick (dół ssa) ![]() ![]() I musiałem ojebać zaskórniaki: ![]() Za tyle: ![]() Ale nie łamałem się: ![]()
![]() |
![]() |
#479 |
Użytkownik Forum
|
![]() *bump* (Z powodu 0 ilości komentarzy trzeba bumpnąć temat ;])
Oświadczam, że od dzisiaj do naszego tematu screeny może dodawać Voli Trian ![]()
![]() |
![]() |
#480 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 02 2007
Lokacja: Lublin~~
|
![]() "tesh loffciam mash kichhhki" xD
Zaje***te sski !