![]() |
#463 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 01 2008
Lokacja: Bogatynia/Wrocław
Świat: Morgana
|
![]() filmik jest ;p troche zal bo w nocy 1 osoba nie miala mikrofonu, 2 nie mogly mowic, 1 nie miala venta wiec... pisalismy dlatego jak dla mnie zgranie bylo chalowe (i nie tylko dla mnie)
ja krecilem: nie widac jak jessie pada(pilnowalem tylow-tez zal ;d) ale jest pokazana nasza mala rozróba. nast razem wszyscy beda mieli mikrofony itp to bedzie to inaczej wygladalo http://www.*********com/549145181.html speedy s h a r e pozdro dla panow z eternitas ![]() |
![]() |
![]() |
#464 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2007
Lokacja: Stalowa Wola
Stan: Na Emeryturze
Imię: Hawan Prock
Poziom: ~~
Skille: 15/23
Poziom mag.: ~~
![]() |
![]() Po pierwsz BEZ MOJEGO ADWOKATA IE POWIEM NIC!!!!!!!!!!!!!
Po drugie, po co Mariuszku( Fureyko) zrobiłeś nowe konto??? Wiem boli prawda ![]() ![]() ![]() CZY KTOS MI BEDZIE WYSYLAL PACZKI DO WIEZIENIA W KAZZ ![]() ![]() ![]() ' @Topic GZ AKCJI ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#465 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 01 2008
Lokacja: Wejherowo
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Lavio Cold
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Flow
|
![]() @Fiodos
Powiem tak... nie wiem czemu Ty z Cinkiem nie walczyliście... 128 rp i 158 rp... nie wbili pz'ta.. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#466 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 06 2006
Lokacja: Częstochowa
Stan: Niegrający
|
![]() Lavio dobrze pisze... powinniście ich karać razem z Cinkiem bo dalibyście rade jedynie problem mógłby byc z ubiciem Sathoza a reszta bez problemu
![]() ![]()
#467 |
Zbanowany
|
![]() Strach zrobil swoje.Wasze szczescie ze ubiliscie Jessie (Swoja droga kolejny gracz z dobrym pvp u nich <3) A jak juz uciekales to mogles jeszcze raz ubic immorality master(Byl bez niczego).Nie wiem jak 5 osob moglo kogos z was zabic.Skoro nie bylo ich wiecej to np.Cinek mogl by biegac z nimi nawet do ssa i nie powinni nawet go zjechac do yellow
![]() |
![]() |
![]() |
#469 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 01 2008
Lokacja: Bogatynia/Wrocław
|
![]() Cytuj:
![]() jedyne co to glupio mi troche ze Marelw i Azreal padli a ja przezylem @Kafar tak wiem, juz nie bedziemy sms puszczac tylko dzwonic zebyscie sie pobudzili ;p a pozatym rzadza mordu jest ogromna ![]() Ostatnio edytowany przez Fidosek - 25-01-2008 o 21:39. |
|
![]() |
![]() |
#471 |
Użytkownik Forum
|
![]() co wy macie z tym 1kk ??
jak dobrze pamientam to volltio se dla jaj napisal ze dosatl 1kk a wszyscy to lyki ? |
![]() |
![]() |
#473 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 10 2006
Lokacja: Siemianowice
Profesja: Knight
Gildia: Jest :)
Świat: Morgana?
Poziom: 8
Skille: kto to?
|
![]() DON HOOST - Free -.-
![]() |
#474 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 01 2008
Lokacja: Wejherowo
Imię: Lavio Cold
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Flow
|
![]() Zaznaczam tylko że zapłacenie co do niektórych osób nie będzie oznaczać wolności, bo ja mam pamięć do bluzgania, wyzywania i wjeżdżania na moich rodziców.
Pozdrawiam! |
![]() |
![]() |
#475 |
Użytkownik forum
|
![]() @UP
Panie pedant, jak lubisz tak ą,ę i przecinki to przed "że" też stawiaj bo sie ciezko takie cos czyta :/. |
![]() |
![]() |
#476 |
Zbanowany
|
![]() Don Hoost zaplacil .. humm.. zadna to dla nas starta bo knighotw mamy od zaj****a
![]() ![]() @Lavio Ja tez bede w tych ktorzy jesli sie wyplaca beda dalej hunted od Ciebie? ![]() (Pytam z ciekawosci bo dla mnie wojna dopiero sie zaczyna ![]() |
![]() |
![]() |
#478 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2007
Lokacja: Poznań
Imię: Druid Carlos
Profesja: Elder Druid
Gildia: Rise
|
![]() Hooscik sie wyplacil bo byl za malo cierpliwy.On myslal ze ta wojna to potrwa tydzien ;] Zrobil co chcial i tyle.
Tak jak kafar powiedzial wojna sie dopiero zaczyna ![]() |
![]() |
![]() |
#480 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2008
|
![]() Dlaczego nie walczyliście w nocy? :| Ich 8, Was 15, Saweh z pz... Co się stało?
|
![]() |