![]() |
#461 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 05 2006
Lokacja: Rybnik
Stan: Niegrający
Profesja: Paladin
Świat: Pandoria
![]() |
![]() @Archer
Nie wiem czy pisałeś ironicznie, a jak nie to Cię uświadomię, że ktoś Cię w ch*** robi;s a ss już nawet nie ma co dawać, bo wszystko co było do pokazania - już pokazano. @Maguniu Ciołku, sam spamujesz, a ss'a nie dasz, af.
Limit sygnatury został przekroczony O RLY? Ostatnio edytowany przez babcia666 - 23-06-2008 o 22:12. |
![]() |
|
![]() |
#462 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2007
Lokacja: Debica
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elder Druid
Świat: Celesta
Poziom: 118
|
![]() Ludzie czy wy jestescie tacy niedojebani czy takich udajecie? To jest temat ze zdjeciami, a wy zrobiliscie sobie kacik rozmow.
ps. przepraszam za post bez ssa down chyba sam nie wiezysz w to co piszesz... Ostatnio edytowany przez Qcyan - 23-06-2008 o 21:35. |
![]() |
![]() |
#463 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2007
Imię: Misiek Archer
Profesja: Paladin
Świat: Guardia
![]() |
![]() W takim razie, bez ironii, prosto z mostu się pytam:
Kiedy będzie update??? @up To już się zapytać nie można o update, aaa... pewnie ci o ss chodzi - to też napiszę: przepraszam za brak screena. To o co ci chodzi? Po prostu się pytam... Czy trzeba się kłócić, nie można na forum normalnie porozmawiać? @down Piszesz i piszesz, a sam nie masz screena, gdyby nie tacy jak ty, to by połowy z tych 'spamów' nie było. Ostatnio edytowany przez ArcherMisiek - 23-06-2008 o 21:40. |
![]() |
![]() |
#464 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 08 2007
Lokacja: Ruda/Giżycko/Bartoszyce/Białystok:P
Imię: Maguniu
Profesja: Elder Druid
Gildia: Trilogy of the damned
Świat: Hiberna
Poziom: 61
Poziom mag.: 60
![]() |
![]() LUDZIE PRZESTAŃCIE SPAMOWAĆ, STRONY 23 I 24 NIE MAJĄ ŻADNYCH OBRAZKÓW, TRZYMAJCIE SIĘ TEMATU!
przepraszam za spam ale mam już dość// Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
#465 |
Zbanowany
|
![]() Jak ktos sie nudzi to macie Mario na pcta a nie ogladacie ciagle te same foty z nudnego juz TS...
http://www.***********.com/428393812.html (speedy.share dla niekumatych) jak ktos sie boi to niech nie sciaga nie jestem zadnym psudo haxiorem daje bo sie nudze a ci co siedza na forum 24/h tez pewnie sie nudza to se przypomna mlodsze lata PS: http://virusscan.jotti.org/ jak ktos sie leka o swoje pro konto w tibii whatever niech se zeskanuje jak czuje potrzebe Ostatnio edytowany przez Doneq - 23-06-2008 o 21:54. |
![]() |
![]() |
#466 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 05 2008
Stan: Niegrający
|
![]() @up lol
jestes hakerem ! tylko sie boisz przyznac ![]() wejdzcie se w google i se sami poszukajcie najlepiej
#467 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 01 2005
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Eternia
Poziom: 79
Poziom mag.: 7
|
![]() Cytuj:
![]() Nab plix ![]()
![]() --------------------------------------------------- ~*>†††<*~ In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen. ~*>†††<*~ --------------------------------------------------- ![]() |
|
![]() |
![]() |
#468 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 06 2008
|
![]() Ja pier.. papier
fajny spam dam wam chyba jakieś screeny na uspokojenie ;P ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#469 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 12 2006
Imię: zelia jumux
Profesja: Master Sorcerer
Świat: solera
Poziom: 67
Poziom mag.: 60
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#470 |
Użytkownik Forum
|
![]() Hmmm... jednak nie działa xD
..to może to? ;p Inquisition Quest - Bossy Ushuriel ![]() Zugurosh ![]() Mardareth ![]() Golgordan e Latrivan ![]() Annihilon ![]() Hellgorak ![]() |
![]() |
![]() |
#471 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 12 2006
Profesja: Druid
Świat: Galana
Poziom: 63
Poziom mag.: 55
|
![]() To ja też zaspamuje. Spamują bo nikt ich nie słucha, ja nie wiem czy jest tylko ten temat dotyczący upa że musicie tu pisać?
#472 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 06 2008
|
![]() ten up date będzie gitesowy , i te nowe expowiska przy thais będą dla facc ? zauważyłem że przy ostatnim up dacie doszło parę questów dla facc a tu też mają tereny dojść i w pewnej ankiecie na tibia.com było pytanie czy uważasz że wolno się expi faccem ostatnio coś się interesują faccami
|
![]() |
![]() |
#473 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 09 2006
Lokacja: WLKP
Stan: Początkujący
Imię: Shinano Kagaq
Gildia: Spritekillers
Świat: Polska
Poziom: 192
Skille: 100+
Poziom mag.: 25
|
![]() Świetne te foty. Obstawianie się magic wallami itp... poprostu hardkore! Nareszcie cipsoft pomyślał... może to będzie jedyny outfit który zrobie... bo narazie widze że chyba będzie warto, tylko ciekawe ciekawe... mam nadzieje że nie będzie teamów czyszczących i że cipsoft zadbał o to
![]() ![]() Ale dlaczego ten armor dla palków ma tylko 12 armora...
![]() |
![]() |
#474 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
22:32 Hommosy [13]: The Inquisition Quest (The NEW Quest of Update) Price: 400k each member. Date will be setedwhen Main Team decide. YOU MUST LEVEL 100+ *all payments Zion RageAnkrahmun <PARCEL not bank> Thread [2186905] Cytuj:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
#476 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2005
Lokacja: Łódź
Wpisy bloga: 2
Profesja: Royal Paladin
Świat: Iridia
Poziom: 205
|
![]() Moze ktos skopiowac staty arbalesta na tsie? Czy po upie sie zmieni? Ile atk bedzie mial? Jak daleko bedzie bil?
|
![]() |
![]() |
#477 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2005
Lokacja: Tarnów
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Thoria
|
![]() Cytuj:
dobrze nie zagladam na ta strone , patrzetylko traz bo czekam na jakies screeny z testa. KU*WA CZLOWIEKU NIKT NIE WIE KIEDY BEDZIE UPDATE , KU*WA MAC JAK MNIE TO WKU*WIA PEWNIE DOSTANE WARNA ALE CIUL Z TYM. ZROZUM ZE CO 3 DZIECKO NEO 10 LETNIE SIE PYTA O TO A TREGO NIKT NIE WIE JA PIERDOLE CO ZA DAUNY SA NA TYM FORUM ( NIE WSZYSCY ![]() |
|
![]() |
![]() |
#478 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2008
Profesja: Knight
Świat: Xerena
Poziom: 142
|
![]() Cytuj:
Kazdy kazdego wyzywa ze spamuje, wiec proponuje aby kazdy pilnowal samego siebie...
![]() |
#479 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Tibia TS 2008 - Grim Reaper http://pl.youtube.com/watch?v=wMEIYTvzBHk Ostatnio edytowany przez Xurigon - 24-06-2008 o 14:47. |
|
![]() |
![]() |
#480 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 16 01 2008
Imię: Yen Lo Vag
Profesja: Knight
Świat: Luminera
Poziom: 103
Skille: 84/80
Poziom mag.: 7
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sword 49 atk, Axe 51 atk, Club 50 atk, a nie 58 + lolku. Pomyśl co zrobi taki Insane Pepe z luminery, który ma 100+ axe, weźmioe axe ringa, bedzie może 110, i weźmie do ręki axe z "58 ataku" -.- Do tego te bagi... Po co Gm ma robić questy z present bagami, skoro wie, że już każdy wyrzucił/sprzedał/zamienił ? .. |
|
![]() |