![]() |
#463 |
Użytkownik Forum
|
![]() Bliz miazdzy. Chcialem ogarnac nowego patcha to puscilem przez launchera. Spatchowal mi na us i musze reinstalowac wszystko bo zmiana realmu na eu nie dziala -.-
![]() |
#465 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 10 2006
|
![]() Cytuj:
@down: aha, faktycznie wersje EU bywają opóźnione o jeden dzień z patchami w stosunku do US. Ostatnio edytowany przez Valderor - 25-10-2008 o 03:45. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#466 |
Zbanowany
Data dołączenia: 15 05 2007
Lokacja: Polska, Kraj Potęgi i Chwały...
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Nowy Char
Profesja: Royal Paladin
|
![]() Up
Spatchowalo go do wersji nowszej (ktora weszla na US) na EU tej wersji jeszcze nie ma ,takze nie wroci, nie da sie zainstalowac starszego patcha xD albo musisz czekac az new patch kiedy wejdize w EU albo zreinstalowac caly wow instalowac all tak jak sie powinno ale najnowszego patcha instalacje anulowac |
![]() |
![]() |
![]() |
#467 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wrong. Jestem glupia cipka. Zrobilem foramt, totalny reinstal wowa. A potem sie okazalo, ze przeniesli realmlist do innego folderu i to przez to -.-.
.............................Q; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; „--~~""”¯¯¯””~~-„; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;-/Q ...............................Q; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; „-~”:::::::::::::::::::::::::”~,; ; ; ;; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; /Q ................................Q; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; „~”,:::::::::::::::::::::::::::::::::”-, ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; /Q ..................................Q; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; /;;;;;;|::::::::::::::::::::::::::::::::::::; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; /Q .................................Q; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; |;;;;;;;/:::::::””~~--::::::::::::::-~~”::; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; /Q ................................Q; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; /”~,;;/:::::::/¯¯¯¯¯’:::::::::::/’¯¯¯¯’; ; ; ; ; ; ; ; ; ;/Q ...............................Q; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; º: ¯:::::::: . . • . ,/::::::::::::::„ . • . ,/ ; ; ; ; ; ; ; ; ;/Q .............................Q; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; /’::::::::::::::::”~~~”:::::/””~::::’”~~”.::’ ; ; ; ; ; ; ; ;/Q ..............................Q ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; /:::::::::::::::::::::::::::::::’,__„„/’:::::::::::’; ; ; ; ; ; ; ; ; ; /Q .............................Q; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;|:::::::::::::::::::::::::::::::„----„_„---,:::::::::: ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;/Q .............................Q ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; |:::::::::::::::::::::::::::„~"----„__„„-“::::::::::| ; ; ; ; ; ; ; ; /Q ............................Q; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; |::::::::::::::::::::::::::/’;;;;;;;;;/::::::::::::::::::|; ; ; ; ; ; ; ; ; ;/Q .............................Q; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; :::::::::::::::::::::::::__;;;;;;--„::::::::::::::/; ; ; ; ; ; ; ; ;/Q I'M BEIN CYCLONED. ..............................Q ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;,::::::::::::::::::::::::’„_¯¯¯„-“:::::::::::::/; ; ; ; ; ; ; ;/Q ..............................Q; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;”~„::::::::::::::::::::::::¯¯¯:::::::::::::,-“; ; ; ; ; ; ; ;/Q ...................................Q ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;”~--„______~--„„___„„~“; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; /Q ....................................Q; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;/Q ........................................Q; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;/Q ..........................................Q ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; /Q .........................................Q; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;/Q .......................................Q; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;/Q ....................................Q ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; /Q ..................................Q; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;/Q ................................Q; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;/Q ...............................Q; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;/Q ................................Q; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; /Q ................................Q ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; /Q ..................................Q; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;/Q .......................................Q; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; /Q .........................................Q; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; /Q ............................................Q;;; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;/Q ................................................Q; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;/Q
![]() http://mroziak.blogspot.com/ Pierwszy uzytkownik ktory reportuje wlasne posty. <Tompior> ale najlepsze z kont evana <Tompior> Rothes_pompowacz_arbuzuw Ostatnio edytowany przez Frapper - 25-10-2008 o 11:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#468 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 12 2007
Lokacja: Wesoły i kolorowy świat Microsoftu
Stan: Niegrający
Profesja: Sorcerer
|
![]() @up
Przyznałeś się xD Ogólnie grafika jest na niskim poziomie względem dzisiejszych standardów a grywalność nie jest taka duża. Jeśli spotkałeś kolesia w wowie-jesteś kozak xD
![]() |
#469 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 05 2005
Stan: Na Emeryturze
|
![]()
"W zeszłym roku o tej porze padał deszcz." Ostatnio edytowany przez malkolm - 27-10-2008 o 13:47. |
![]() |
![]() |
![]() |
#471 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 02 2007
|
![]() logon.wowscape.net
Gra ktoś może tam? Bo zpatchowałem do 3.x.x A 3 dni później się ukazał news żeby nie patchować -.- Wie ktoś może kiedy będzie na WOTLK? |
![]() |
![]() |
![]() |
#473 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2006
Lokacja: Koszary
|
![]() Cóż, po tym jak wszystkie instancje i rajdy niedawno spotkał nerf o 30%, umieralność Kil'Jaedena znacznie wzrośnie.
W każdym razie mniejsze osiągnięcie niż przed nerfem. Gratulacje i tak.
![]() |
![]() |
#474 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() congratz..
![]() |
#475 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
![]() |
![]() yahahahhahaha dzisiaj prawdopodobnie bede mial pree i znowu miazdzacy lvling
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
![]() |
#476 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2007
Lokacja: Outland
Wpisy bloga: 2
Profesja: Rookstayer
![]() |
![]() Wszyscy kusicie jak diabły!!
![]() EDIT: Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Bluray - 29-10-2008 o 20:32. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#477 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 01 2007
Lokacja: Z kąś!
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Mayezon
Profesja: Elite Knight
Gildia: Primal Hunters
Świat: Secura
Poziom: 20+
Skille: Trenuje
Poziom mag.: 3
|
![]() Tiaaa kupiłem sobie tego "SUPER WARHAMMERA" niby miał być kilka razy lepszy od wowa! niby pobite zostały rekordy sprzedaży i to jeszcze przed premierą! a PRAWDA JEST TAKA ZE WARHAMMER TO SHIT! wydałem kase na gówno, które w sumie ledwo działa, miliony buggs, co jakiś czas wywala cie z gry, gra jest jakaś zamulona, servery padają itp... TA GRA TO JEST JEDNA WIELKA PARODIA...
WIĘC DOBRZE WAM RADZĘ, NIE KUPUJCIE WARHAMMERA! oczywiście jeżeli nie chcecie stracić kasy tak jak ja... kupiłem tą grę i grałem w nią 40 minut. i to by było na tyle. ![]() ![]() ![]() ![]() A MOGLEM KUPIC PRE PAIDA DO WOWA BO GRE JUZ MAM ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#478 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
![]() |
![]() ehh moge wkoncu cos tutaj napisac bo nowy path wprowadzili i jest wylaczenie serverow. No wiec tal, Blizz zapowiadal ze bedzie ostry nefr palków co do stanu z 3.0.2 wiec nie jest tak zle bo juz mnie wkuzalo ze ja swoim lockiem na 39 ledwo ubijalem 35 pala. Teraz mam juz troszeczke wyzszy lvl ale to dalej był problem. Znerfowali etz podobno druta no i wkoncu nie musze robic tego w kij dlugiego chaina na mounta dla locka a moge go juz wykupic na 61 u trenera. A co wy sadzicie na temat nowego patha i zmien dotyczacych waszych klas ?
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
![]() |
#479 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 05 2005
|
![]() Cytuj:
Za to miałem niezłą polewę z jednego palka. Ponieważ skończyło się twinkowanie stwierdziłem, że podciągnę swojego huntera (ex-twnka) z 29 do ile dam rady przed patchem. No i znalazł się palek cwaniaczek, 33 lvl i nic tylko duel duel. Dostał szybko trzy razy wpierdol skulił ogon i tyle go widzieli ![]()
![]() |
![]() |
#480 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() Mnie ciekawi jak blizzard chce ugrywalnić w PvE arcane maga
![]() Palków nerfują, I git.
![]() |
![]() |