![]() |
#461 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 06 2006
Lokacja: Zblewo
Imię: Yeti Slayer
Profesja: Knight
Świat: Zanera
Poziom: 16
Skille: 47/47
Poziom mag.: 3
![]() |
![]() Randlemen mam małą prośbe... Mianowicie chciałbym abyś stworzył Yeti Slayer Set...
|
![]() |
|
![]() |
#462 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las
![]() |
![]() Większość tych zbroi wygląda jakby wyjęte z jakiegoś kiczowatego komiksu o herosach z lat 50-tych...
|
![]() |
![]() |
#463 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 07 2006
|
![]() Jeśli można to ja prosze o gladiator full set i żeby było dużo różnych broni (bez rodów ;D )
|
![]() |
![]() |
#464 |
BadBoy
Data dołączenia: 10 08 2005
Lokacja: unknown
Wpisy bloga: 2
Stan: Na Emeryturze
Świat: PL
![]() |
![]() niektore z tych prac są dziwne, mało czytelne , zlewają się kolory, bajkowe to jakieś, są jakby do komiksu robione, ale inne za to sa wypas, jakbyś wszystkie robil na takim poziomie to był by git =) tyle
ps: i co sie rp czepiacie :|, najgorszy ich grafik robi 2x lepsze prace niz on -.-
Rzetelnie o La Liga Ostatnio edytowany przez Pan i Wladca - 19-08-2006 o 15:34. |
![]() |
![]() |
#465 |
Zbanowany
Data dołączenia: 19 06 2006
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
![]() |
![]() Troche fajne ale teraz w tibi sa lepsze
|
![]() |
![]() |
#466 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2004
|
![]() Po długiej przerwie zrobiłem Hell Set dal Milana Ognia. Na razie sama zbroja.
![]() ![]() ![]() I co o tym sądzicie? Już niedługo nowe prace.
Kto żyje bez niebezpieczeństw, nie żyje wcale. Ostatnio edytowany przez Randlemen - 20-08-2006 o 14:49. |
![]() |
![]() |
#467 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 03 2005
|
![]() Powiem tak,prace kiepskie jak na doświadczenie(bo słyszałem,że to sporo robisz o.O).Użytkownik o nicku Las(na rp-online)4 tygodnie robi prace i są ładniejsze o.O.Tylko kilka mi się podoba,małe postępy.Stoisz w miejscu :/.Radzę ci potrenować.Wejdź na www.rp-online.prv.pl forum i wystartuj w temacie king of the hill jeżeli jesteś pewny siebie.Ileś tam up:
Hehe naprawdę dobry żart,jesteś komikiem?Randleman sprubuj się na Koth na rp...wtedy się zobaczy co naprawdę potrafisz. |
![]() |
![]() |
#468 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 01 2005
|
![]() eh, nie tylko w srodku itemu likwiduj czarny ale wokol tez, ja przynajmniej tak robie bo uwazam, ze lepiej to wyglada zreszta sam ocen
![]() przed: ![]() po: ![]() zwroc uwage tylko na kontury, jak widzisz daje to troche efektu 3d ale malo. Em, a tak btw. to Shan ma racje ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#469 |
Użytkownik Forum
|
![]() Podoba mi sie. Calkiem fajne. Nie wychwalam za bardzo bo moze byc lepiej! Pozdrawiam!
![]()
#470 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2005
Stan: Na emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Kyra
Poziom: 45
Poziom mag.: 47
|
![]() Archon helmet jedynie wyglada calkiem calkiem, reszta to scierwo, a chaos armor sciagniety z MU --> Divine armor dla elfa
![]() |
![]() |
#471 |
Użytkownik Forum
|
![]() Posiedziałem trochę na tej stronie www.rp-online.prv.pl, poprzeglądałem wiele prac, tego Lasa też, i postanowiłem powprowadzać zmiany w moim robieniu prac. Na nowej "podstawie" zrobiłem Yeti Slayer Set dla Hioba.
hełm ![]() pancerz ![]() nogawice ![]() axe ![]() I jak? Dobrze wyszło? Chyba lepiej niż poprzednio? Oceńcie.
#472 |
Użytkownik forum
|
![]() Lepiej,owszem.Ale robisz jeden błąd.Twoje prace mają charakter bajkowy.Looknij na prace Kwas'a na rp.Koleś szybko zrobił ogromne postępy(jego potworki-cudo ;]).Zmień styl rysowania bardziej,na realistyke stawiaj to twoje prace będą o 50% ładniejsze.Po prostu wygląda tak jak ktoś wspomniał-komiksowo.Sprubuj się w koth(na rp).Może inne przedmioty ci lepiej wyjdą.Tam jest system wyzwań,więc teraz wywzwał byś podajże jackiewa(jeżeli się nie myle).I ty byś wybrał co macie zrobić.Tyle.
Jak będą realistyczniejsze to ocene podniose.Narazie 5/10. |
![]() |
![]() |
#473 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 08 2006
|
![]() Po dluzszym ogladaniu stwierdzilem ze wiekszosc twoich prac jest plaska
|
![]() |
![]() |
#474 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 02 2004
Lokacja: a gdzie mieszkaja krasnoludki?.. hopsa-sasa ! hop-sasa!
![]() |
![]() teraz wyzwal bys kwasa w koth, ja przegralem z nim bo mi sie scimitara nie chcialo robic
![]() mmm grafiki lepsze, poprawiles cieniowanie ale lineart mi nie pasuje, nie lubie nie laczacych sie linii.. i tak jak mowi przemii malo realizmu ale i tak duzo lepiej. |
![]() |
![]() |
#475 |
Użytkownik Forum
|
![]() Spróbowałem się na Koth na rp-online. Zobaczymy co z tego będzie.
#476 |
Użytkownik forum
|
![]() Jeżeli przegrasz to się nie załamuj.Tam każdy kto uczestniczył to przynajmniej raz przegrał i więcej
![]() |
![]() |
![]() |
#477 |
Użytkownik Forum
|
![]()
#478 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las
![]() |
![]() No paaatrz, pozbyłeś się czerni i proszę! Prace na dobrym poziomie! (oprócz tej zbroi, taka dziwna jakaś)
|
![]() |
![]() |
#479 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 02 2004
Lokacja: a gdzie mieszkaja krasnoludki?.. hopsa-sasa ! hop-sasa!
![]() |
![]() Noo zborja dupiata.. ale reszta niezla
![]() Ale, widzisz da sie? Da sie.. Sily trzeba bylo? Trzeba bylo bo inaczej nie rozumiemy ![]() |
![]() |
![]() |
#480 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dzięki. Wziąłem bardzo do siebie waszą krytykę, porady i staram się robić coraz lepiej. Już niedługo jakieś nowe prace. Niestety teraz będzie tu mniej prac, gdyż chcę działać jeszcze na rp-online. POZDRO