![]() |
#461 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole
![]() |
![]() Cytuj:
przypuszczam że : Fow: Chaos Axe UW: Stormbow Enternal Shield (crystal shield - jak kto woli) Enternal Bow Shadow Staff (wygląda jak wszystko z rodzaju Enternal, czyli takie jak by kryształowe). Cytuj:
Jak wypadnie mi jakiś max dmg sword... to ci dam (bo po co mi taki syf... za 50 g w sklepie do sprzedania -.- ... no chyba że jakiś gold co idzie w sklepie za 200++ to nie ma mowy, nie daje :> ). Co do W/Mo, na PvE jest najlepszy (znaczy się te misje), ale to też zależy od : Czym lubisz grać... bla bla bla, Tanker, High Dmg, Berserker itp ... . Ostatnio edytowany przez Avager Tymczasowy - 15-09-2005 o 00:10. |
||
![]() |
![]() |
|
![]() |
#462 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2004
Lokacja: Wrocław
|
![]() Tak btw Warrior Tanker rulez ;]
A Shadow staff jest czarna ;] Ghostly Staff jest tak jakby eternal ;] |
![]() |
![]() |
![]() |
#463 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
warrior sux... szczerze mowiac bys padl przy moim buildzie rangera... nawet bys mi nie zdjol 50% hp. A na uw ranger team (trapping) wymiata... . |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#464 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 01 2005
Lokacja: kRaKóW
Stan: Początkujący
Imię: Neji Moonblade
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Moonblades
Świat: Refugia
Poziom: 71
|
![]() Moze karzdy sie pochwali w jakiej gildi jest ?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#465 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 10 2004
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#466 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Avager
A pokonalbys 5 gryfow pustynnych naraz? Nie? a ja owszem ;] Nie jestem damagerem. Mam przyjmowac obrazenia. A na pvp to glownie rzuca sie na mnie Balthazar Aura ;] |
![]() |
![]() |
![]() |
#467 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2005
|
![]() sryy za double post skasowac
![]() |
#468 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2005
|
![]() Potrzebuję osób chętnych do wykonania misji ring of fire jestem nekro/ranger 20lvl europe nick Ojczul Deathblade
![]() |
#469 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 11 2004
|
![]() Jak Już Wczesniej Wspomniałem gram W/Mo . Zastanawiam Sie Jak Zarabiac Pieniądze Tą postacia . Znacie moze jakies szybkie sposoby . Mam 10 LvL (mały ale nowa postac). Jak Ide Na Misje TO za tak JAkby Loot I kase co zbiore jest niecale 350 Gold .
![]() Co to znaczy farmic ?? n00b jestem ![]() Ostatnio edytowany przez Mystic Krupek - 16-09-2005 o 15:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#470 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 01 2005
Lokacja: kRaKóW
Stan: Początkujący
Imię: Neji Moonblade
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Moonblades
Świat: Refugia
Poziom: 71
|
![]() Jak bedziesz na pustyni i kupisz odpowiednie eq i dobierzesz skile to mozesz farmic
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#471 |
Użytkownik Forum
|
![]() Farmic znaczy chodzic na potworki samemu (dla kasy)
Moj ranger 12level a dopiero w Yaks Bend jest ;] Bedzie Pokemon Trainerem zapewne (znaczy Zwierzątko ^^) @down nie ma sprawy ![]() Ostatnio edytowany przez Nightwalker - 17-09-2005 o 09:40. |
![]() |
![]() |
![]() |
#472 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 11 2004
|
![]() Kucze Nie wiele z teog zrozumiałem. Co to znaczy farmic ?? ;]
Sorrki Że To Napisałem Nie ZObaczyłem wcześniejszej wypowiedzi ;p Dzienki NighWalker Ostatnio edytowany przez Mystic Krupek - 16-09-2005 o 23:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#473 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#474 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2005
Lokacja: Zduńska Wola
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Morun Kous
Profesja: Sorcerer
Świat: Harmonia
|
![]() Czy mógłby mi ktoś powiedzieć z kąd wziąść jaki KEY z pudełka gry?? PLIZ HELP !!!
![]() |
#475 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Jak otworzysz pudełko będziesz miał w nim karteczke... Guild Wars na czarno napisane... i dookoła będzie do otworzenia... znaczy się oderwania (dziurkowane miejsca) oderwiesz to... i masz w środku kod... . |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#476 |
Użytkownik Forum
|
![]() A ja mam taki problem... mam 13 W/Mo w Yak's Bend, dotychczas oprócz questów głównym moim sposobem expienia było expowanie na Charrach koło Piken Square, ale teraz wiadomo - nie dają nic doświadczenia, Stone elementale nie wchodzą w grę bo walcze axami, które mało im robią, a z kolei one są wyjątkowo upierdliwe... hydry, pojedyncze owszem, ale aggrując jednego przyjdą jeszcze dwie i patrol elementali... z kolei summici... są zbyt mocni żeby można było na tym etapie farmić... pytanie... jak dobrnąć dalej ? (oprócz robienia questów, bo ludzie się nei kwapią party robić na tym etapie)
![]() |
#477 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() up:
Zrób se questa by przejść do następnej misji (jest tam jakiś quest... ) albo idź drogowskazami ... Aha, Axe nie mają nic wspólnego w co walą -.- ... może masz poprostu kiepskiego axe'a (czyt. Nie max dmg). |
![]() |
![]() |
![]() |
#478 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up wiesz mi, że mają przeicież jest cośtakiego jak np. +7 armor vs shlash damage
Nikt nie pochwali mnie za zdjęcia ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#479 |
Użytkownik Forum
|
![]() Avager:
![]() W niektóre gargulce wchodziło mi około 100 dmg A w summity elementale po 20-50 Chodzi ci o borlis pass? _________ Nightwalker cudne zdjęcia ![]()
![]() |
#480 |
Użytkownik Forum
|
![]() Zabiłem już 8 razy bossów solo, a ani razu nie wypadł nawet fioletowy item.
![]() Jak często wypadają zielone? BTW teko builda opracowałem w 3 dni ![]() |
![]() |
![]() |