Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Fora główne > Konkursy

Notki

Konkursy To jest forum poświęcone konkursom na tibia.pl

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 16-08-2005, 15:14   #461
Raul
eX Moderator

Raul's Avatar

Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez tajemniczy kolo
Jest takie coś jak kontrola IP ;p więc może ty trochę zaczniesz używać swojego "mózgu".
A znasz takie coś jak sieć z takim samym IP? A znasz takie coś jak zmienne IP? A uważasz, że chciałoby nam się siedzieć całe dnie, żeby sprawdzać IP każdego użytkownika, spisywać sobie gdzieś i porównywać z IP innych użytkowników? Już nie dodaję, że głosujących byłoby pewnie kilka tysięcy.
Więc z łaski swojej sam zacznij używać mózgu.

De las glorias deportivas que campean por Espa
ñ
a,
Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empa
ñ
a.
Club castizo y generoso, todo nervio y corazón,
Veteranos y noveles, veteranos y noveles,
Miran siempre sus laureles con respeto y emoción.
¡
Hala Madrid! ¡Hala Madrid!

Ostatnio edytowany przez Raul - 16-08-2005 o 15:15.
Raul jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 16-08-2005, 15:20   #462
Venderer
Użytkownik Forum

Venderer's Avatar

Data dołączenia: 04 09 2004
Lokacja: Between Heaven & Hell

Profesja: Knight
Świat: Refugia
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Walekifa
Własnie ty to zrobiłeś w swoim foto ;p
Bo 1 na to wpadłem. Było wiele prac z takimi samymi pomysłami (Na początku co chwile pojawiały się zdjęcia w jakiejś zbroi albo ze zrobionym eqip)

Cytuj:
Ja nic niemam do twojej siostry ane do twojego zdjęcia
Nie??
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Walekifa
oprosić siostrę(koleżankę albo dziewczynę )
4 raz powtarzam, że jest to moja siostra -,-, nie żadna koleżanka, nie dziewczyna ani nie 12 letnia n00b-ka (Ktoś tak ją nazwał -,-) Więc nauczcie się czytać.

Cytuj:
No chodziarz muszę przyznać że ten outfit ci wyszedł podobny do tibijskiego
No właśnie chciałem uzyskać taki efekt, dzięki
stary 16-08-2005, 15:22   #463
Okrutny
Użytkownik Forum

Okrutny's Avatar

Data dołączenia: 06 08 2005
Lokacja: Gorzów Wielkopolski

Okrutny ma numer GG 2232732 Okrutny ma login Tlenu orbes@o2.pl
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Koniokrad
Vanderer pierwszy?

To drugie zdiecie tez mi sie nie podoba

"-Dziewka za największą ilość osób zaangażowanych w zdjęcie." to zdiecie dałbym do kategori LOL roku

A reszta moze byc, szczególnie 3 miesce mi sie podoba, za wkład pracy i od razu widac ze to ryneczek na roku jest

Reszta wyruznien tez przypadła mi do gustu, nie wiem jak innym

pozdr
O brawa dla tego pana. Tymczasem zobaczcie coś nieco fajnego w moim podpisie (coprawda obróbka komputerowa, ale za to jak wyszło )
Oto kilka polskich de beściaków:
http://www.members.lycos.co.uk/tibiapoland/konkurs.jpg - piękne
http://i13.photobucket.com/albums/a265/olodo/Zdjcie.jpg - dynamiczne (choć te bobasy hehe)
http://i2.photobucket.com/albums/y29/jajko/Ork.jpg - ehehe, czuj sie jak w domu
http://i6.photobucket.com/albums/y24...rl/projekt.jpg - odwaga ;-) Fajnei ekw zrobiony
http://img87.imageshack.us/img87/5153/paccisback0wr.jpg - zdecydowany faworyt number 1, spujrzcie na miecz
A co to za problem zalozyc plaszcz dziadka, wziasc kolezanke i stanac obok siebie. 2 praca - no nawet nawet, 2 "egzekwo" tu sie nameczyl niezle, ciekawe czy zachowal
Edit: Ale pochwała dla peirwszej pracy za pomysł z "niewidzialnością" ekwipunku w tibii, tu masz plusa
11:03 Ghart: no to najlepiej przebywac jak najdalej od lagow
11:04 Okrutny: wiesz z co to jest lag?
11:04 Ghart: no potwor pisali w poradniku ale jaki to nie wiem
Gram dla przyjemności - play 4fun. Tibia to tylko gra.

Ostatnio edytowany przez Okrutny - 16-08-2005 o 15:45.
Okrutny jest offline  
stary 16-08-2005, 15:52   #464
Dr. Omader
Administrator

Dr. Omader's Avatar

Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
Domyślny

Cytuj:
Jest takie coś jak kontrola IP ;p więc może ty trochę zaczniesz używać swojego "mózgu".
ROTFL!
Jak ja lubie takich ludzi jak ty, ktorym sie wydaje ze cos wiedza, a tak naprawde ich mozgi sa ograniczone do kilku podstawowych funkcji zyciowych i pisania idiotyzmow na publicznych forach.
Czy slyszales o czyms takim jak zmienne IP, albo sieci po pareset osob? Czy chociazby kafejki internetowe. Wiec przestan myslac tak bardzo ograniczenie jak teraz, jesli masz zamiar wypominac cos komus takiemu jak ja. Wracaj do piaskownicy synku.

Cytuj:
My poprostu piszemy swoje opinie na temat oceniania i wybierania laureatów przez ową ekipie; po to tylko, aby w przyszłości ich ocena była lepsza i zgadzała się z naszymi gustami XD

W końcu bez nas te forum i stronka by niemiały sensu

Jestem ciekawy jakimi kryteriami kierowało się jury :>
Pozwol ze cos ci uswiadomie: Mam gleboko gdzies to ze nie podoba ci sie kogo wybralismy. Bo to MY wybieralismy kto wygra, a kto nie i wbijam w to, ze komus sie nie podobaja wyniki.
Kierowalismy sie prosta zasada, jak nam sie cos nie podobalo to odpadalo.
Poza tym pragne cie uswiadomic, iz ten temat jest do pisania opini na temat zdjec, nie na temat tego jak ocenialismy. Wiec trzymaj sie tematu.

Ostatnio edytowany przez Dr. Omader - 16-08-2005 o 15:53.
Dr. Omader jest offline  
stary 16-08-2005, 20:53   #465
tajemniczy kolo
Guest

LOL

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez zimne_piwo
lol a znasz takie programy do ukrywania ip? lub zmieniania? myslisz, że admini nie mają co robić tylko bawić się w "hakerów" i sprawdzać kto jaki ma ip i czego używa do jego zmiany? =\
LOL555
Proste ukryjesz IP i niegłosujesz, bo nie będzie można go wykryć.
Zmienisz IP masz bana od gmów na tibii za dzielenie konta z kimś innym hyhyhy

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dr. Omader
Czy slyszales o czyms takim jak zmienne IP, albo sieci po pareset osob? Czy chociazby kafejki internetowe.
Sieć po pareset osób.....i co z tego ? musiał byś każdą namówić żeby wszedła na forum, zarejestrowała się i zagłosowała....
A kafejki....przecież dużo osób używa kafejek, którzy pewnie swoje głosy już oddali, co prawda niektórzy stracą możliwość głosowania (ktoś inny przed nimi), ale to mały promil z całości.
Chodźby ktoś obskoczył kafejki, dajmy na to że 100kompów, zyskał te 100głosów, jednak koszty też by jakieś poniósł jak wiadomo kafejka za free nie jest hyhyhy

Cytuj:
Mam gleboko gdzies to ze nie podoba ci sie kogo wybralismy. Bo to MY wybieralismy kto wygra, a kto nie i wbijam w to, ze komus sie nie podobaja wyniki.
Tłumacząc na polski, masz gdzieś sporą część użytkowników tego forum ^^ GZGZ

Cytuj:
Poza tym pragne cie uswiadomic, iz ten temat jest do pisania opini na temat zdjec, nie na temat tego jak ocenialismy. Wiec trzymaj sie tematu
No bardzo dobrze że to zauważyłeś od czego jest ten temat ^^
Bo ja napisałem swoją opinię, z małą sugestją co do kolejnego (jak by był) konkursu.
Po czym ty skomentowałeś to, iż mam
Cytuj:
uzywac tego czegos co sie mozg nazywa
Więc chyba ty pierwszy temat zmieniłeś a nie ja....ja się tylko teraz bronię przed obelgami ^^
Niewiem skąd pomysł na taki komentarz miałeś, może zdenerwowało cię

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Tajemniczy Kolo
P.S.2. pewnie każdy z was chciałby być GM i dlatego to wybraliście hahahahahaha
Co było z mojej strony małym żartem ^^ ale chyba nie masz mocnych nerwów.

Ostatnio edytowany przez tajemniczy kolo - 16-08-2005 o 21:15.

stary 16-08-2005, 21:15   #466
zimne_piwo
Użytkownik Forum

zimne_piwo's Avatar

Data dołączenia: 19 06 2005
Lokacja: Bartoszyce

Domyślny

Cytuj:
LOL555
yyy n/c używająć choćby proxy możesz głosować i jak niby admini mają wiedzieć czy nie masz innego konta?
w tibi nie dostajesz bana za "okazyjne" zmienianie ip...choćby siedzenie w kafejce, bo nie wierze, że Cipsoft jest aż tak głupi, żeby nie wiedzieć, że ludzie chodzą do kafejki, mają zmienne ip lub grają u kolegi...ale jeżeli Ty kończysz grać na jednym ip, zaraz włączasz się na innym, a potem następne to jasne, że dzielisz z kimś konto =\
zimne_piwo jest offline  
stary 16-08-2005, 21:23   #467
tajemniczy kolo
Guest

Domyślny

Cytuj:
w tibi nie dostajesz bana za "okazyjne" zmienianie ip...
Zgadza się, tylko jak byś zmienił okazyjnie, dajmy na to 10 razy IP to byś dużo głosów niezyskał ^^
No a komu by się chciało zmieniać IP i zakładać nowe konta
Pewnie każdemu XD
No to była by następująca zasada...użytkownik bez 100 postów nie ma głosu ^^ i już by wszystko było ok

Pewnie zaraz nasuwa się wam pytanie "A czemu inni by nie mogli głosować ?"
Otóż dlatego że do prawa gosu trzebabyło by sobie zasłużyć ^^ więc tylko śmietanka by głosowała....ludzi którzy wiedzą co tu robią XD

stary 16-08-2005, 21:24   #468
Dr. Omader
Administrator

Dr. Omader's Avatar

Domyślny

Cytuj:
LOL555
Czy my jestesmy gamemasterami? Czy my zajmujemy sie banowaniem kont w tibii? NIE. Poza tym CipSoft w przeciwienstwie do ciebie wie co to sa sieci LAN i zmienne IP i zeby dostac bana za dzielenie konta, to naprawde trzeba sie wysilic.

Cytuj:
Sieć po pareset osób.....i co z tego ? musiał byś każdą namówić żeby wszedła na forum, zarejestrowała się i zagłosowała....
A kafejki....przecież dużo osób używa kafejek, którzy pewnie swoje głosy już oddali, co prawda niektórzy stracą możliwość głosowania (ktoś inny przed nimi), ale to mały promil z całości.
Ano to z tego, ze w takich sieciach czesto jest po nawet kilkadziesiat ludzi garjacych w tibie, ktorzy tez wchodza na tibia.pl i co zamiast kilkudziesieciu glosow uznamy tylko 1, tego kto byl pierwszy? To by dopiero bylo niesprawiedliwe.

Cytuj:
Chodźby ktoś obskoczył kafejki, dajmy na to że 100kompów, zyskał te 100głosów, jednak koszty też by jakieś poniósł jak wiadomo kafejka za free nie jest hyhyhy
Prosilem cie zebys nie myslal tak ograniczenie jesli masz zamiar sie o cos sprzeczac ze mna. Ale widze ze to jest bariera nie do przeskoczenia dla ciebie. Zrozum, tu nie chodzi o to ze ktos by lazil po kafejkach i na siebie glosowal. Tu chodzi o to ze po pierwsze jakby sie liczyl tylko 1 glos z jednego IP to duzo osob zostaloby pokrzywdzonych, bo nie mogliby glosowac, bo ktos przed nimi zaglosowal w kafejce czy w sieci LAN. Po drugie w tibie gra duzo dobrych informatykow, dla ktorych napisac program ktory by rejestrowal maila na nicka, ktorego sam by generowal, po czym rejestrowalby sie na forum, oddalby swoj glos na autora pogramu, po czym zrobilby reconnecta i ponowil ta akcje z innym IP. Taki program nie jest trudny do napisania, a w momenecie gdy mozna wygrac pacc na 180 dni jest oplacalnie go napisac.

Cytuj:
Tłumacząc na polski, masz gdzieś sporą część użytkowników tego forum ^^ GZGZ
Tak na prawde to ja mam ponad 99.9% populacji ziemi gleboko gdzies.

Masz zamiar dalej wychodzic na idiote, czy sobie dasz spokoj wreszcie?

(widze ze edytujesz posty, wiec jedziemy dalej.)

Cytuj:
No bardzo dobrze że to zauważyłeś od czego jest ten temat ^^
Bo ja napisałem swoją opinię, z małą sugestją co do kolejnego (jak by był) konkursu.
Jest taki dzial, co sie nazywa "tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp." i to tam sie zglasza sugestie. Ja ci tylko pokazalem jak ograniczone jest twoje myslenie i dlaczego motyw z sprawdzaniem IP nie sprawdzi sie.

Cytuj:
Co było z mojej strony małym żartem ^^ ale chyba nie masz mocnych nerwów.
Ja dobrze wiem co jest zartem, a co nie. Czy w mojej wypowiedzi bylo gdzies odwolanie do tego twojego ps'a? Nie. Wiec chyba zalapalem ze to byl zart.
Co do moich nerwow to sa one dosc mocne. I nie ponosza mnie zbyt latwo.

Cytuj:
yyy n/c używająć choćby proxy możesz głosować i jak niby admini mają wiedzieć czy nie masz innego konta?
Kiedys by sie tym ludziom proxy pokonczyly, pozatym proxy moznaby latwo poblokowac przed mozliwoscia glosowania. Problemem w takim glosowaniu bylyby zmienne IP, z ktorych moznaby w kolko glosowac tylko zmieniajac je.

Cytuj:
No to była by następująca zasada...użytkownik bez 100 postów nie ma głosu ^^ i już by wszystko było ok
I w tym momencie mamy istny spam atak na forum. Bo wszyscy musza nabic 100 postow zeby zaglosowac.

Cytuj:
Otóż dlatego że do prawa gosu trzebabyło by sobie zasłużyć ^^ więc tylko śmietanka by głosowała....ludzi którzy wiedzą co tu robią XD
Rozumiem, ze dalej do ciebie nie dociera, fakt ze najwieksze prawo glosu ma sponsor nagrod, w tym wypadku tibia.pl? Wiec wybralismy we wlasnym zaufanym gronie zwyciezcow.
Niczego nie zmienilby fakt gdyby np. zostalo wybranych 50-100 osob z forum, ktore moglby zaglosowac. I tak by sie pojawialy posty ludzi "dlaczego praca X, a nie praca Y, przeciez ona jest lepsza!?". Z tym szczegolem ze doszlyby dodatkowe posty "dlaczego on mogl glosowac, a ja nie?". Wiec to rozwiazanie jest takze bez sensu.

Cytuj:
No a komu by się chciało zmieniać IP i zakładać nowe konta
Pewnie każdemu XD
Moge sie zalozyc, ze znajde ludzi, ktorzy by to robili za mnie za oplata, ktora nie przewyzszylaby polowy kosztow pacca.
Poza tym jak juz mowilem, dla zdolnego programisty to zaden problem napsiac program, ktory robilby to za niego.

Ostatnio edytowany przez Dr. Omader - 16-08-2005 o 21:38.
Dr. Omader jest offline  
stary 16-08-2005, 21:31   #469
Dan the Automator
Dobo Srobo

Data dołączenia: 23 07 2003

Domyślny

Cytuj:
(...)wszedła (...)
...i chociażby dlatego dyskusja z tobą nie ma sensu :-).

Ostatnio edytowany przez Dan the Automator - 16-08-2005 o 21:32.
Dan the Automator jest offline  
stary 16-08-2005, 21:44   #470
Walekifa
Użytkownik Forum

Walekifa's Avatar

Data dołączenia: 30 08 2004

Walekifa ma numer GG 8714993
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Venderer
Bo 1 na to wpadłem. Było wiele prac z takimi samymi pomysłami (Na początku co chwile pojawiały się zdjęcia w jakiejś zbroi albo ze zrobionym eqip)
[...]eeeeeee.nieoto mi chodziło ja opisałem w tamtym poście co ty zrobiłeś a ty odpowiedziałeś mi że skoro to proste to dlaczego nikt tego niezrobił? Więc powiedziałem ci że ty to zrobiłęś i o ciebie chodzi

Cytuj:
Nie?? 4 raz powtarzam, że jest to moja siostra -,-, nie żadna koleżanka, nie dziewczyna ani nie 12 letnia n00b-ka (Ktoś tak ją nazwał -,-) Więc nauczcie się czytać.
Noto kto? Nie koleżanka,nie dziewczyna,nie siostra to skąd ją masz? Wyczarowałeś? ;p [/quote]

Cytuj:
No właśnie chciałem uzyskać taki efekt, dzięki
np.

http://www.forum.tibia.pl/group.php?groupid=126

Jesteś fanem Diablo 2 ,ale gra już ci się znudziła?
http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=187841-
Zapoznaj się z tym tematem,a nie pożałujesz!!!!!!!!
Walekifa jest offline  
stary 16-08-2005, 21:55   #471
tajemniczy kolo
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dobo
...i chociażby dlatego dyskusja z tobą nie ma sensu :-).
Widzę że już całą armię na mnie wysyłacie XD
A to że robię błędy w pisowni to mały szczegół nie moja wina że polskiego nielubiałem nielubię i lubić nie będę ^^ wole przedmioty ścisłe..

Cytuj:
Czy my jestesmy gamemasterami? Czy my zajmujemy sie banowaniem kont w tibii? NIE
A czy ja mówiłem że jesteście ^^

Cytuj:
I w tym momencie mamy istny spam atak na forum. Bo wszyscy musza nabic 100 postow zeby zaglosowac.
Za spam chyba są jakieś kary XD

Nie widzę sensu komentowania reszty ^^ ja wiem swoje ty wież swoje XD i chyba nikt tego niezmieni

stary 16-08-2005, 22:03   #472
Dr. Omader
Administrator

Dr. Omader's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Za spam chyba są jakieś kary XD
Juz wystarczajaco duzo czasu spedzam na tym forum codzinnie walczac z wszelkimi lamaniami regulaminu. Uwierz mi naprawde nie mam ochoty jeszcze scigac tych wszystkich, ktorzy nabijaliby 100 postow zeby tylko zaglosowac.

Cytuj:
A czy ja mówiłem że jesteście ^^
To skoro wiesz, ze nie jestesmy czemu mowisz o banowaniu za dzielenie kont? Myslisz ze jakis gm przeglada nasze forum poza Manina, ktora ma miliony innych spraw do roboty niz szukanie ludzi dzielacych konta. Przeciez GMowie nie banuja za dzielenie konta, jesli zmienisz tylko IP. Jak juz mowilem, na to trzeba naprawde sie napracowac.
Dr. Omader jest offline  
stary 16-08-2005, 22:12   #473
tajemniczy kolo
Guest

Domyślny

Gdzieś w gazetce HUNTED czytałem kiedyś, że ktoś dostał bana, bo jego dziewczyna zalogowała sie na jego postać i troszkę się nią przeszła, bo kolo dał loga w jakimś kijowym miejscu.
Coś w tym stylu to było, więc skąd miałem wiedzieć że trzeba się aż tyle napracować aby bana dostać ^^
Sprubował bym z tym nawet ale szkoda resztki wakacji XD na oczekiwanie aż ban zniknie hyhyhyhy

stary 16-08-2005, 22:24   #474
Okrutny
Użytkownik Forum

Okrutny's Avatar

Data dołączenia: 06 08 2005
Lokacja: Gorzów Wielkopolski

Okrutny ma numer GG 2232732 Okrutny ma login Tlenu orbes@o2.pl
Domyślny

Cytuj:
Gdzieś w gazetce HUNTED czytałem kiedyś, że ktoś dostał bana, bo jego dziewczyna zalogowała sie na jego postać i troszkę się nią przeszła, bo kolo dał loga w jakimś kijowym miejscu.
Coś w tym stylu to było, więc skąd miałem wiedzieć że trzeba się aż tyle napracować aby bana dostać ^^
Sprubował bym z tym nawet ale szkoda resztki wakacji XD na oczekiwanie aż ban zniknie hyhyhyhy
Ej - nie rób offtopa.
Ale jak już - był to Cachero [calmera], miał kicka na demonach i jego dziewczyna (ta z gry) z innego kraju sie zalogowała, przeszła gdzie indziej i sie wylogowała. Ale z tego ca zauwazyłem - unieważliwili mu ten ban. i dobrze, przynajmniej mam od kogo kupywac ekw po cenach przed upd xD
11:03 Ghart: no to najlepiej przebywac jak najdalej od lagow
11:04 Okrutny: wiesz z co to jest lag?
11:04 Ghart: no potwor pisali w poradniku ale jaki to nie wiem
Gram dla przyjemności - play 4fun. Tibia to tylko gra.
Okrutny jest offline  
stary 16-08-2005, 22:55   #475
Dr. Omader
Administrator

Dr. Omader's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Tak, koles dostal tylko dlatego bana, ze to byl Cachero i wtedy mial cos kolo 180-190 poziomu, wiec nic dziwnego ze go obserwowali. Ale dostal bana dlatego, ze on jest chyba z Kolumbi, a jego dziewczyna z Meksyku. Wiec to bynajmniej dziwnie wygladalo, ze nagle koles w minute z Kolumbi wyladowal w Meksyku...

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Okrutny
Ale z tego ca zauwazyłem - unieważliwili mu ten ban.
Ban byl dalej wazny, ale zmniejszyli okres jego trwania z 30 dni na 14 czy tam 7, po tym jak sie wytlumaczyl z tego.
Dr. Omader jest offline  
stary 17-08-2005, 00:43   #476
sphinx123
Użytkownik Forum

sphinx123's Avatar

Data dołączenia: 15 06 2005
Lokacja: Bydgoszcz
Wpisy bloga: 44

Stan: Niegrający
Skille: Milion
Wyślij wiadomość przez ICQ do sphinx123 sphinx123 ma numer GG Siemanowice Adres Jabbera do sphinx123 Send a message via Skype™ to sphinx123
Evul lol

Ja wam powiem że to zdjęcie(to co pierwsze miejsce zajeło) niebyło śmieszne dla mnie ,ani dla żadnej osoby którą znam.Wow,macro user,dla mnie to niejest śmieszne bo widze takich 10 razy na dzień.Ja miałem fajny pomysł na zdjęcie,ale niemam aparatu cyfrowego.Niepowiem wam co chciałem zfotografować bo bym pewnie bana za to dostał ^_^.

Ostatnio edytowany przez sphinx123 - 17-08-2005 o 00:47.
sphinx123 jest offline  
stary 17-08-2005, 00:59   #477
Walekifa
Użytkownik Forum

Walekifa's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez niesprawiedliwe ;p
Ta wiadomość została usunięta przez: Raul. Powód: Naucz się edytować.
no niewiem czy powinienen edytować ;] Wkońcu pisałem o zupełnie kim innym ;] a widziałem dużo ludzi którzy pisali 2 posty pod rząd i tak już zostało.No cuż nieczepiajmy się już zwycięzcy,2 miejsce też się liczy A i ono mi nie przypadło do gustu:Zły strój Vampira,Złą poza i głupi strój Palladyna-tak to ja sie ubrałem jak grałem w piątej klasie herolda w teatrzyku dla przeczkolaków ,ale nawet ujdziawa sceneria ;]

Walekifa jest offline  
stary 17-08-2005, 01:01   #478
Raul
eX Moderator

Raul's Avatar

Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu

Domyślny

@up
To proponowałbym poczytać regulamin. A ci co piszą dwa posty pod sobą dostają ostrzeżenia, ale nie zawsze moderator skasuje tego posta. W Twoim przypadku niestety został skasowany.

De las glorias deportivas que campean por Espa
ñ
a,
Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empa
ñ
a.
Club castizo y generoso, todo nervio y corazón,
Veteranos y noveles, veteranos y noveles,
Miran siempre sus laureles con respeto y emoción.
¡
Hala Madrid! ¡Hala Madrid!
Raul jest offline  
stary 17-08-2005, 01:38   #479
Walekifa
Użytkownik Forum

Walekifa's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez sphinx123
Ja wam powiem że to zdjęcie(to co pierwsze miejsce zajeło) niebyło śmieszne dla mnie ,ani dla żadnej osoby którą znam.Wow,macro user,dla mnie to niejest śmieszne bo widze takich 10 razy na dzień.Ja miałem fajny pomysł na zdjęcie,ale niemam aparatu cyfrowego.Niepowiem wam co chciałem zfotografować bo bym pewnie bana za to dostał ^_^.
Yo Krzychu Znalazł by się sposób na cyfrówkę...Pomysłów to każdy na pewno miał dużo,ale zrealizować je jest trudno-tak się wydaję-no wezne kolegów,porobimy se fajne zbroje,zaczniemy walczyc i wygramy,ale zrobić jest troszeczkę innaczej xD

@Raul: ok,zwracam honor ;]

Walekifa jest offline  
stary 17-08-2005, 09:55   #480
Koniokrad
Użytkownik forum

Koniokrad's Avatar

Data dołączenia: 22 07 2005
Lokacja: Z domu

Koniokrad ma numer GG 1279439
Domyślny

Jeszcze kilku osobników typu Tajemniczy Kolo a juz nigdy nikt sie nie odwazy zrobic konkursu na Tibia.pl ... a wtedy free pacc bye bye...
Koniokrad jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania