|
|||||||
| Notki |
| Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
| Pokaż wyniki sondy: Jak myślicie? Czy nasze posty mogą zakwiestionować ,że EXCALIBUG żyję? | |||
| Tak... |
|
498 | 40.59% |
| Nie... |
|
183 | 14.91% |
| Wszystkie posty nie dały rzadnych rezultatów |
|
212 | 17.28% |
| Heh, ja już wiem o co ci chodzi... (Już wiem jak to zrobić według naszych postów) |
|
115 | 9.37% |
| Nie mam zdania |
|
219 | 17.85% |
| Głosujących: 1227. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Opcje tematu |
|
|
#461 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 01 2005
Lokacja: Łódź
|
@Up:
No i po ką cholere pisać takiego posta?:S Powiedz mi tak szczerze, dlaczego napisałes tego posta? Licznik postów wyłączony, nic do tematu nie wniosłeś, od debilizmu posta aż bolą oczy. Masohizm czy co?
|
|
|
|
|
|
#462 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 05 2005
Lokacja: Nowhere
Stan: Na emeryturze
|
Odnośnie tego obdarowania, to chodziło mi o to, żę Podarował mu część Excalibuga, czego ceną okazała się zamiana w psa...dwie zagadki w jednym. Mówiłem, że to tłumaczenie na widzimisie, tzn. nie można mieć pewności, że jest poprawne, prawda? Oparte na paru znanych słowach, postaciach, historii Tibii oraz na wiedzy o różnych gatunkach literackich. Jeżeli coś komukolwiek się nie zgadza/widziałby to inaczej, to droga wolna. Ja wskazałem tylko kierunek jedynie dla mnie i nikogo nie zmuszam do kroczenia w tamtą stronę.
Przypomina mi się tekst pewnego utworu Iron Maiden: "When i'm walking a dark road, i am the man, who walks alone" ![]() @UP Po głębszym zastanowieniu, stwierdzam, że Cie, kurde, lubie ![]()
Gdy rozum śpi, budzą się upiory. Goya Ostatnio edytowany przez Ignatius Fireblade - 24-11-2005 o 09:35. |
|
|
|
|
|
#463 | |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 08 2005
Lokacja: tam --->
|
@gdzieś tam
Yo! Wiecie według mnie ten exkalibug(czy jak mu tam) to hmm... nie wiem to trza wybrać po między MLS i WS bo MLS został wykłuty przez cyców(spocek przecie wykłół podobny nie?) a WS najbardziej tu pasuje bo Cytuj:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#464 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 10 2005
Lokacja: Kozienice
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 30
Skille: 70/49
Poziom mag.: 11
|
Dobra teraz ja
według mnie to o to chodzi:Musimy iść zapytać Noodlesa (chociaż to pies ) a jak nic nie odpowie to go jakoś odmienić. Może Muriel zdoła go odczarować? Ale najpierw chyba trzeba mu cialo basiliska dać. Ten Zathroth gdzieś sie musi ukrywać. Trzeba go poszukać może gdzieś na pohu? Podobno 70% jest nie zbadane. |
|
|
|
|
|
#465 |
|
Zbanowany
Data dołączenia: 07 05 2005
Lokacja: Nowogard
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Pokemon Stronghold
Świat: Askara
|
inteligencja co poniektórych ludzi wręcz poraża...
|
|
|
|
|
|
#466 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 08 2005
Lokacja: tam --->
|
Igrexou ja myśle że masz na myśli mnie
![]() |
|
|
|
|
|
#467 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 11 2005
Lokacja: Kraków
Imię: Villagio
Profesja: Knight
Gildia: -=-=-=-=-=-=-=-=-=-
Świat: Amera
Poziom: 8
Skille: 37/35
|
No pewnie że istineje ale CipSoft poczeka aż ta sprawa ucichnie a potem nagle o....jest exalibug pewnie na jakimś quescie za 10 uptade's może....
![]() |
|
|
|
|
|
#468 |
|
Użytkownik Forum
|
przyniesc cialo bazyla...ziom wymiata.... bazyl to NPC jest
bynajmniej z tego co wiem/dowiedzialem sie z filmikow - rusza sie powoli i w ustalonych kierunkach a nie jak to potworek szuka po calym pomieszczeniu wejscia zeby cie ubic... tyle z mojej strony
|
|
|
#469 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 11 2005
|
gadalem z ludżmi w Carlin
gadalem z babka w kościele Tibra: The mythical blade was hidden in ancient times. Its said that powerful wards protect it. a potem z szeryfem Shauna: Would certainly make a good butterknife. HO, HO, HO! no i tyle sie dowiedzialem inni nie reagowali Ostatnio edytowany przez balun - 03-12-2005 o 19:36. |
|
|
|
|
|
#470 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2005
Lokacja: Giżycko
Imię: Colonell
Profesja: Knight
Gildia: All Saintss
Świat: Secura
Poziom: 14
Skille: 67/63
Poziom mag.: 4
|
Ja już wiem.... Ja odkryłem, że ten nasz Excalibug to Miecz którego można zdobyć podstępem...Ponieważ inaczej nie zdobędziemy go. Chronią go 2 Demon Lordy (przypuszczalnie) Orshabaal i pare demonów.
|
|
|
#471 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 05 2004
Lokacja: ubikacja!
|
marvik to sprzedawca czarów dla drutów, koło niego jest ołtarz, może próbujcie tam coś wywęszyć (np. po jednej osobie z każdej profesji, potem do marvika teleport i już?)
|
|
|
|
|
|
#472 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 11 2004
|
Ej chłopcy poszedłem do tego goscia w temple w Venore zapytałem o mistyczny miecz i...
15:12 Teduniio: excalibug 15:12 Yberius: This blasphemous weapon has to be destroyed. Inni mówią: 15:44 Teduniio: hi 15:44 Talesia: Salutation, Teduniio! 15:44 Teduniio: excalibug 15:44 Talesia: I am contend with my familysword meloncutter. 15:45 Teduniio: excalibug 15:45 Chatterbone: ... we hid it... so long ago... so long... 15:46 Teduniio: excalibug 15:46 Digger: Just a knights' legend. Ostatnio edytowany przez Hank Peterson - 10-12-2005 o 15:53. |
|
|
|
|
|
#473 |
|
Użytkownik Forum
|
15:45 Teduniio: excalibug
15:45 Chatterbone: ... we hid it... so long ago... so long... schowalismy to.....tak dawno temu....tak dawno.... moze tak go spytac gdzie to schowali, i kto oni..
|
|
|
#474 | |
|
Guest
|
Cytuj:
na podstawie tego można by wywnioskować, żę Excalibug jest potenrznym mieczem i ,ze jak ko przyniesiesz krolowi to spełnią się twoje mażenia czy mogl by ktos pogadac ze spoconym cyklopem i elfami w ab? |
|
|
|
|
#475 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 05 2005
Lokacja: Nowhere
|
Cytuj:
@down Kolejny nieczytaty... Mam prośbę, przeczytajcie topic OD POCZĄTKU!!! Może wtedy nie będziecie nabijać bezsensownych postów... Ewentualnie wtedy możecie się wypowiadać... Ale po diabła pisać 100x to samo?!
Gdy rozum śpi, budzą się upiory. Goya Ostatnio edytowany przez Ignatius Fireblade - 11-12-2005 o 21:23. |
|
|
|
|
|
|
#476 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 06 2005
Lokacja: Lublin
Świat: Nebula
|
Cytuj:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#477 | |
|
Użytkownik Forum
|
Cytuj:
w mieście minotaurow sa przecierz ruiny ! Tam mogla odbyc sie bitwa i moze tm trzeba powęszyć,tylko ze nie znajdzie sie ktos kto sobie tak po prostu tam wejdzie z kilofem ![]() |
|
|
|
|
|
|
#478 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2005
Lokacja: Polska
|
Cytuj:
zwyczajna legenda jak to w zyciu bywa wg mnie sciema ale jak chcecie szukajcie![]() |
|
|
|
|
|
|
#479 |
|
Użytkownik Forum
|
UWAGA UWAGA !!! Na Północ od thais jest costam Lake i tam sie wchodzi przez dziure na bagnach na dol. Tam jest npc co ma outfit nacromanta !!!
Jeg osie zapytajcie o :excalibug , excalibug quest, bazyliszka i moze o mintwallin, iniech ktos potem napisze co powiedzial. UWAGA tam sa skeletony ghoule i beholdery ! trzeba kilku knajtów i gfb :/ Edit: i na poludnie od thais neidlaeko cyklopow sa 2 npc,jakis koles i kolejny mnich tam tez mozna sprawdzic ! Ostatnio edytowany przez danielski2 - 12-12-2005 o 23:59. |
|
|
|
|
|
#480 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 11 2005
Lokacja: Świnoujście
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Xerena
Poziom: 148
Poziom mag.: 9
|
Cytuj:
Kath'arakh Muriel, Urb'ina Kruzak...-może to osnacza jakąś spółkę między dwoma rasami lub smirc król obu ras Linijka o basilisku może świadczyć że basyliszek ma spółkę z Kuruzakiem bo jak wiadomo u bvazyla jest quest na DSL które widać w skarbcu u Kruzaka.
|
|
|