![]() |
#461 |
Guest
|
![]() Moj dzisiejszy advansik czyli bye bye larvy^^
![]() Zawsze musze zukac naszego tematu na 2-4 stronie. Wklejajcie swoje zdjecia bo oprocz Suva i kilku innych osob nikt nic nie pokazuje. Teraz beda mysle szybsze lvlki i moze cos ciekawego to bede zamieszczal wiecej screenow;p |
![]() |
|
![]() |
#462 |
Zbanowany
Data dołączenia: 26 05 2006
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Askara
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#463 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 07 2006
|
![]() Ale fart
![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Messa - 25-07-2006 o 21:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#464 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Na Emeryturze
Świat: Obsidia
|
![]() gratz Nirol, wyczyscic Ci necro questa ?
![]() Messa gratz, niezly fart ![]() ![]()
I wipe it off on tile, the light is brighter this time Everything is 3D blasphemy My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can't control my shakes How the hell did I get here? Something about this, so very wrong I have to laugh out loud, I wish I didn't like this Is it a dream or a memory? |
![]() |
![]() |
![]() |
#465 |
Guest
|
![]() A tu maly awansik w mlvl lol jak na tym poziomie tyle robilem to co bedzie potem;p
![]() TYlko zeby zaraz nie bylo bezsensownego nabijania postow z wyrazami zachwycenia i zazdrosci^^ To efekty ciezkiej pracy( ojebywania sie podczas jedzenia kolacji pod dp=) W sumie jakbym byl palkiem to bym mial sie z czego cieszyc^^ |
![]() |
![]() |
#466 |
Użytkownik Forum
|
![]() gratz!!!111oneoneeleven ownujesz czlowieku -.^
jakis tam lootpic z ancientow ![]() ![]() pozdrowienia dla Kotra xD! i Anga ![]() edit: Welcome Vany ![]()
I wipe it off on tile, the light is brighter this time Everything is 3D blasphemy My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can't control my shakes How the hell did I get here? Something about this, so very wrong I have to laugh out loud, I wish I didn't like this Is it a dream or a memory? Ostatnio edytowany przez Ptak~ - 26-07-2006 o 18:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#467 |
Guest
|
![]() I'm not pl but i guess i can post here anyway
![]() Here is my photobucket from level 15-75 and some other pics. http://s54.photobucket.com/albums/g98/vanyhod/ Comment on english please ![]() |
![]() |
![]() |
#468 |
Użytkownik Forum
|
![]() Many screens, choose the best and post 'em here
![]() ![]() btw, I am more lucky at ancients than you, mwahahaha -.^ edit: ffs, from full hp to 0 in 1 sec -.-"
I wipe it off on tile, the light is brighter this time Everything is 3D blasphemy My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can't control my shakes How the hell did I get here? Something about this, so very wrong I have to laugh out loud, I wish I didn't like this Is it a dream or a memory? Ostatnio edytowany przez Ptak~ - 27-07-2006 o 02:08. |
![]() |
![]() |
![]() |
#469 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 08 2005
Lokacja: Ostróda
Stan: Niegrający
Profesja: Royal Paladin
Poziom mag.: 25
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#470 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 01 2006
Lokacja: Warszawa
|
![]() Ahoi.
Congratz all ss^^ pspsps!: O |
![]() |
![]() |
![]() |
#471 |
Użytkownik Forum
|
![]() here we go..
crusader helmet quest: ![]() wiee ![]() ![]() ![]() and all lootpic from that hunt: ![]() (:
I wipe it off on tile, the light is brighter this time Everything is 3D blasphemy My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can't control my shakes How the hell did I get here? Something about this, so very wrong I have to laugh out loud, I wish I didn't like this Is it a dream or a memory? |
![]() |
![]() |
![]() |
#472 |
Guest
|
![]() Jak ci juz Suv pisalem fartuchto fartuch=) Gz tego loota ja sie tylko rozjerze po tej tombie i po guardach i tez wklejam ssy bo dawno mi nic nie podroslo
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#473 |
Zbanowany
![]() |
![]() po co sorcowi crusader ? :> ja jestem jeszcze gorszy... do 60 lvla nie zrobilem postmana i nadal nie mam go zrobionego ;<
|
![]() |
![]() |
![]() |
#474 |
Użytkownik Forum
|
![]() Awo, Ty sie nie liczysz
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#475 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 07 2006
Imię: Teenak
Profesja: Elder Druid
Poziom: 46
Skille: ----
Poziom mag.: 50
|
![]() Pare ss odemnie ;]
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a tu 2x 49m lv po dedzie ;P ![]() A reszte gdzies mi wcielo ![]()
![]() |
#476 |
Zbanowany
Data dołączenia: 25 02 2006
Lokacja: Jelenia Góra
Stan: Usunięty
Imię: Angatevon/Blacov
|
![]() Suv jest oficjalnie huntowany przeze mnie z powodu wylotowania DSMa z miejsca gdzie zabijam dziennie po 30+ DLow i wylotowalem tylko marny rh i jakies tam fire swordy
![]() HUNTED !!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#477 |
Guest
|
![]() Kolejny zajebis(ty)cie nudny ss odemnie^^ Skad ja znam ten outfitt...=)
![]() Dobra teraz sie zaczyna jazda z mlvl czyli expienie z mf ![]() P.S Nie mam pomyslu na outfi, zaden mi sie nie podoba i mam taki cipiasty jak w avatarze xD Edit: Juz mi sie podoba nowy co mam w avatarze btw sell bp hmm 1.5k xD Ostatnio edytowany przez !Xori! - 28-07-2006 o 22:41. |
![]() |
![]() |
#478 |
Użytkownik Forum
|
![]() gratulacje Teenak, nareszcie ktos jeszcze fotki wrzucil
![]() Anga :* ![]() gratz Shay 29 mlv p ; outfit MINE btw. kupie wszystkie explo/sd ![]()
I wipe it off on tile, the light is brighter this time Everything is 3D blasphemy My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can't control my shakes How the hell did I get here? Something about this, so very wrong I have to laugh out loud, I wish I didn't like this Is it a dream or a memory? Ostatnio edytowany przez Ptak~ - 28-07-2006 o 20:08. |
![]() |
![]() |
![]() |
#479 |
Zbanowany
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#480 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 07 2006
Imię: Teenak
Profesja: Elder Druid
Poziom: 46
Skille: ----
Poziom mag.: 50
|
![]() Fenk ju Suv
![]() Będe zamieszczal ssy, jak cos wbije ![]() Gz 4 all ![]()