![]() |
#462 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 02 2005
Lokacja: Z nienacka
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Cytuj:
Pełno przecież takich jak Kidlex itp. którzy lubią lizać dupkę ![]() A i tak dla mnie Sting to skonczony frajer i noob. Power Abuser jak ich mało tylko immunitet Liama go chroni a w zasadzie to Liama Power Gamera. ![]() ![]() MI bierzcie sie do roboty.
![]() |
#463 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2005
Stan: Początkujący
|
![]() Widze , że coniektórzy nie dostrzegli ironii w moim poprzednim poście. :>
Doskonale wiem , że Sting i jego koledzy to zgrajka noobków i power abusherów, nie tylko uwzględniając po tym co tutaj piszecie lecz z własnego doświadczenia. Sęk w tym , że Abusherem zostajesz , jesteś , zawsze będziesz i niestety ma to też czasami swój podtekst co do osobowości ,w co nie wątpie że Sting może miec w tej kwestii jakiś problem. ;_D Poza tym , takie rozczulanie się nad sobą i juczenia na temat abushingu nic wam nie dpomomoże dopóty... dopóki owy winowajca nie utraci poczucia wyższości, w tym wypadku "Sting za plecami Liama". Trzeba umieć jakoś z tym żyć ;> Ostatnio edytowany przez friik - 30-10-2005 o 16:57. |
![]() |
![]() |
#464 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 04 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Niegrający
Imię: Sting
Świat: Aurea
|
![]() Ania sry ja nie sharuje nie sharowalem i nie bede sharowal konta bo nei chce skonczyc tak jak ty.
Co do liama prawie go nie znam. Nie mam zadnego kontaktu z nim. Jestem tu bo to sa koledzy z rla od chyba najlepszej osoby jaka poznalem w tej grze. Chodzi mi o Dektrala. Zawsze sie bede bil dla ludzi z jego miasta. Moge padac nie obchodzi mnie to liczy sie dla mnie fakt ze bylem i staralem sie im pomoc jak moglem. Eye~ ty chyba tez miales kogos w gildi Darkblade z kim miales dobry kontakt powienines zastanowic sie czy jak masz z kims dobry kontakt to znaczy ze mu lizesz dupe^^ Damq~ Ignore |
![]() |
![]() |
#465 |
Guest
|
![]() @up
ciekawe jak dlugo potrwa ta zmiana w sposobie wypowiedzi hihihi |
![]() |
#466 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 09 2005
Profesja: Sorcerer
|
![]() Tyle ze ja nie musze lizac komus dupy aby miec z nim dobry kontakt. Ciekaw jestem czy Dektral tak samo mysli o Tobie -.-
@L4ki A co ma sie zmienic? ;p Wydaje mi sie, ze Lecther i czesc Aftermath u waza sie za nadludzi Nietzschego. Ale to sie szybko skonczy, To ze teraz expicie nic Wam nie daje. P.S Ja nie rzucam słów na wiatr ;]
16:17 James Dark: why u pz camp? 16:17 James Dark: we rape them ... 16:19 Yoshju: james trapped 16:19 Yoshju: died |
![]() |
![]() |
#467 |
Użytkownik Forum
|
![]() ja i ivory owned :<
Moge sie tylko z tego cieszyc padlem tylko ja i ivory bo moglo pasc nas duzo wiecej :< |
![]() |
![]() |
#468 |
Użytkownik Forum
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 190
|
![]() *******ony zdrajca>.<
|
![]() |
![]() |
#470 |
Guest
|
![]() hrhr cats ty s****ielu za***any jak mogles takie cos zrobic? co do ***a pana ci do gara od***alo? zdrajca ***any w dupe jego mac *** takim ****om w dupe. gdybym mogl to bym mi morde za to roz****il,szkoda mi na ciebie slow pedale ***any jak sie war zakonczy to wy*******aj z aurei bo nie masz co juz tu szukac.takich pedalow jak ty sie tepi qrwa.wstydz sie mendo ty ***ana zeby tak w ***a poleciec,frajerstwo sie szerzy a ty jestem tego przykladem patafianie za***any.zycze ci zeby cie qrwa znow hackneli dam za to qrwa za tydzien az na tace i w kosciele bede sie za to modlic.FRAJER ***ANY *** ci na imie palo *******ona.*******e teraz to wogole bezkitu szkoda mi slow,odebralo mi mowe jak to uslyszalem. szczerze powiem cos-gdybym mogl to za to wsadzil bym ci ***a w dupe i kazal sie cieszyc.obys qrwa potracil all tutaj bo frajerow nie trzeba wystarczy ze wiekszosc h lvl polakow to frajerzy :[
btw skad wyciagneles ten nick qrwa? catsoomoto?to chyba od tego ze wszystkie osiedlowe dachowce ruchasz co noc..... Ostatnio edytowany przez Obserwator - 30-10-2005 o 22:35. |
![]() |
#471 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() zalosne <>
#472 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2005
|
![]() Cytuj:
![]() Dobrze Ze Cats~ zrobil to co zrobił i dlatego respect dla niego !! Cytuj:
|
||
![]() |
![]() |
#473 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 02 2005
Lokacja: Okolice Rzeszowa
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Sir Hamislaw
Profesja: Knight
Gildia: Nie ma
Świat: Azura
Poziom: 54
Skille: 80/80
Poziom mag.: 5
|
![]() Śledze ten temat od jego powstania i zaczyna mnie bawic
![]() Cats dobrze zrobil a zevs zalapal fraga;] Ja wrócilem obecnie na aurea moze nie pod starym nickiem ale zaczynam nowe zycie czy aurea sie zmieni po tej wojnie i kto ją wygra nikt nie wie;] Ale zycze MI jak najlepiej bo mam tam kumpli i dlatego ze od poczatku wojny wziolem strone zorros a obecnie MI i za to zginolem :> |
![]() |
![]() |
#474 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 10 2005
|
![]() Dzisiaj Ninja Family oraz dużo członków Aftermath`u pokazało jak się "nie boją MI".... Podczas ślubu wszyscy znajdowali się w GH czyli w pz... Gdy zobaczyli, że MI robi mass loga i idą pod GH to odrazu wszyscy z Aftermath`u się wylogowali haha. Jak by to nie było Mr. Sting i Mr. Raks Ninja wylogowali się jako pierwsi... Wiem bo byłem tam w środku i wszystko widziałem.... Tacy z nich twardziele, haha
![]() Tak więc "Sting Logout & Raks Logout"...... A co do Catsoomoto to pełen szacunek dla niego za to co zrobił. Przeszedł na dobrą stronę mając na uwadze to, że MI jest stroną niestety przegrywającą (chwilowo)... Nie wiem dlaczego, ale Sting przypomina mi dawnego PA "Pacmanaman"... Koleś był tak samo twardy i twierdził, że jest nietykalny. No cóż, jego glidia przegrała wojnę i z lvl 80+ spadł na 20+. Wszyscy go później tłukli ![]() Ostatnio edytowany przez Hakuro - 31-10-2005 o 01:12. |
![]() |
![]() |
#475 |
Użytkownik Forum
|
![]() Majifefi
Oct 31 2005, 02:25:28 CET Killed at Level 117 by Misima and by Liam darkcrosser Hail mass log=) |
![]() |
![]() |
#476 |
Guest
|
![]() Dziwicie sie ze cats~ zdradzil ,a co wy robicie od poczatku poprostu wrucil do grona polakow ktorzy wraz z czescia szwedow nie akceptowanych przez rodakow z Helmstadu<<< czy jakos tak walcza o to zeby grac normalni na Aurea.
Moze ktos nastepny cos wiem ![]() ![]() ![]() |
![]() |
#477 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 10 2005
Imię: Xiy
Profesja: Paladin
Świat: Aurea
Poziom: 8
Skille: 20/19
|
![]() @Catsoomoto
Ahh coz za bull shit, ja mysle, ze catsoomoto w sumie dostanie hunta od obu gildii albo powroci do Aftermathu ![]() @Ktos kto mowil o Pacmanamanie Czlowieku, Pac~ mial 5 ownerow ;D jednego z nich znam i wiem, ze zaczal padac nie dlatego, ze oni go ownowali a on slabe pvp ma, tylko dlatego, ze mu sie nudzilo, na 50 lvlu chodzil i polowal na nich solo z d lanca i padal ;D. @Wygrywajacy MI W sumie liczba fragow to nic innego jak zwykly numerek, przegra ta strona ktora szybciej spyka, a moge byc pewien ze Aftermath tego nie zrobi (I niektorzy z MI) __________________________________________________ ______________ Dupy nikomu nie lize, to jest moje zdanie ![]() |
![]() |
![]() |
#478 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
myslisz ze Aftermatch go przyjmie po tym co zrobil? napewno nie. @struna nie placz dziecko popros Mi niech ci da okulary to wtedy zobaczysz ze nie wylogowalismy sie pierwsi tak szczerze to ja napoczatku nie zaczailem o co chodzi z tym ze sie wszyscy wylogowuja:F |
![]() |
![]() |
#479 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 09 2005
Profesja: Sorcerer
|
![]() @L4ki Tez o tym wiedzialem
![]() @Sting Biedny Stingus jest rozczarowany? A myslales ze bedzie Wam posluszny? On dobrze zrobil, a gdyby lepiej poszlo to byscie jak kaczki padali. No ale coz - shit happens ^^ @Raks Tak zdrajca! Tylko sie nie poplacz -.- @Endino Tak cale szczescie ze Ty padles, chociaz wolalbym aby to byl moj ulubieniec Raks albo Stink ;p @Zaver Dlaczego hunta od obu gildii? Smieszny jestes? -.- P.S Chyba nie macie im za zle ze wpadli bez zaproszenia? ![]()
16:17 James Dark: why u pz camp? 16:17 James Dark: we rape them ... 16:19 Yoshju: james trapped 16:19 Yoshju: died |
![]() |
![]() |
#480 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
i co stanol ci? Majisrefi padl w nocy jak kaczka HAHAHA. |
![]() |