![]() |
#461 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2006
Lokacja: Wrocław
|
![]() Masz napisane na forum na tibia.com ze odszedl poneiwaz chce zalozyc z przyjaciulmi gildie ktora bedzie zwalczac PA i PK i nie pasuje mu to co teraz robi Vadum, ze beda fer i honorowi, cow w tym stylu
Ostatnio edytowany przez Dregar - 20-07-2006 o 01:40. |
|
![]() |
|
![]() |
#462 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 12 2005
Lokacja: Noobcave called Poland
Stan: Niegrający
Poziom mag.: 99
|
![]() O tak Friida ty to jestes normalnie Conan barbarzynca!!!
przyyszedles z kolegami do vdc na kozakow przyszedl masakratus to uciekalesssssss tak szybciutko ah moj ty wojowniku ![]() a co iscaratha mwuahahahaha Btw. Jak ty "wojowales" o nebule to knaak bral udzial w takiej wojnie w jakiej ty nigdy nie wezmiesz udzialu wiec przymknij buzke blz. Ostatnio edytowany przez Bjoern Shu - 20-07-2006 o 23:12. |
![]() |
![]() |
#463 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 09 2005
Lokacja: Dębica
Stan: Aktywny gracz
Świat: Nebula
|
![]() ja chcialem powiedziec ze elmer troszke przegioles mowiac "To ty zrobiłeś retired na 1 rok, a nie ja" bo jak wiekszosc sobie zdaje sprawe knaak walczyl wtedy na danubi (co juz Bjoern Shu zauwazyl) ale co tam elmer zapomnial byl za bardzo pochloniety gra na nebuli xD pozdor
edit ktos pisal ze Gauwartt'Pulse pekuje no to mial racje xD mandan Jul 27 2006, 02:59:09 CET Killed at Level 85 by Gauwartt'Pulse no ale z odsiecza pobiegli hughy, earth, tert, pyrokar i nie wiem kto jeszdcze Gauwartt'Pulse Jul 27 2006, 03:28:17 CET Killed at Level 79 by Tert Clawint and by Pyrokar Aldix
Poniekąd nie ma głupich pytań... Są tylko głupie odpowiedzi... Nie jest tak głupota wszędzie siedzi... Ostatnio edytowany przez djmtv - 27-07-2006 o 04:09. |
![]() |
![]() |
#464 |
Guest
|
![]() Niewiem dlaczego nikt tu niepogratulowal dla sowiego ktory zblookowal jako pierwszy orshaabala na nebuli a bylo to calkiem niedawno
anyway xD Gratuluje ![]() |
![]() |
#465 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Białystok
Stan: Na Emeryturze
Imię: Friida
Profesja: Master Sorcerer
|
![]() Cytuj:
Co miałem napisać napisałem i już nie będe pisał o tej osobie z braku sensu. Co do Sowiego wielkie gratz ;] |
|
![]() |
![]() |
#466 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2006
Profesja: Sorcerer
|
![]() co do nebuli to nienzekam na ten swiat w sumie gra sie tu dosc przyjemnie
a ludzie zachowoja raczej w porzadku nieliczac jednego "deerdka" Spotkala mnie taka przygoda z nim zatakowal kumpla z gildi to przybieglismy na pomoc jego atak byl najzwyczajniejszym "PK" no to my go tez zatakowalismy a po calej sprawie on do nas z watami ze jak my moglismy go zatakowac ze niebedziemy sobie robic na tym swiecie wszytkiego co nam sie podoba ... Dla mnie to jest Zal no ale co poradzic niektozy juz sie tacy poprastu rodza PS dzisaj znowu tez "pk" na guardach no i oczywiscie wielkie Gz dla Sowqu ![]() |
![]() |
![]() |
#467 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 10 2005
Lokacja: Zabrze
Świat: Aldora
|
![]() Cytuj:
Co do Nebuli, ostatnio mało się nią interesuje, bo i tak chyba za bardzo nie ma czym jak się tam nie gra, no może poza Orshabaalem, Sowqu gratz. ^.- |
|
![]() |
![]() |
#468 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 01 2004
Stan: Początkujący
Imię: Juroqu
Profesja: Elite Knight
Gildia: Shadows world
Poziom: 103
Poziom mag.: 6
|
![]() jakos brak nowych wiadomosci w watku
![]() Zadnych wiekszych wojen... ![]()
#469 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 06 2006
Lokacja: Kraków
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#470 |
Zbanowany
|
![]() ~Grrr. No niestety, ktoś mi zarzuca linkami do głupich postów z przed miesięcy, a ja sie dopiero po napisaniu posta orientuje co cytuje... do usunięcia..~
Ostatnio edytowany przez Gallar - 08-08-2006 o 10:34. |
![]() |
![]() |
#471 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 03 2005
|
![]() predzej bym pogratulowal sowqu lvla ktory mu umozliwil blokniecie orsha niz samo blokanie. W wypadku orsha bloker to jest taka scianka ktora ludzie musza leczyc.
I w sumie jedyne co jest potrzebne to zycie, czyli lvl, a nie zadna umiejetnosc itd itp |
![]() |
![]() |
#472 |
Użytkownik Forum
|
![]() @webi
sprzedales juz chara ? xD |
![]() |
![]() |
#473 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2005
Lokacja: Far, far away...
|
![]() Cytuj:
Nebula robi sie serverem wylancznie dla kolegów vanum itp zabili kazia za to ze zabil przypadkiem blacktera [nie wina kazika ze blackter jak jakis noob mu sie pod exori w****ł jak ten siekał denotsa] a po calej sytuacji "20k i jestes wolny" ahahaha a najsmieszniejsza byla rowerzsytka "no dobra twoja ostatnia szansa - 30k i jeses wolny" hahaha owned, kilka dni powniej cybe przepraszała go za ten incydent hahaha lol! P.S w sobote [19.08] byl najazd piratów na LB podczas najazdu pyro i alpax zabili Voltresa niby ze wyganial z kopy jakas Zezowata marysie [wielka kumpela pyrka hahaha lol ![]() czekam na wasze komentarze bo pewnie zrz mnie zjedziecie "mhm vanum supah i love them" lizojd*py -.- a uwierzcie ze wielu ludzi ma juz dosc vanum tylko sie boja im postawic...
![]() Ostatnio edytowany przez Mahau - 20-08-2006 o 22:28. |
|
![]() |
![]() |
#474 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 12 2005
Profesja: Master Sorcerer
|
![]() wojna na danubii czy nebulii nie ma nic do tego
przyszedlem na gotowe, tak to prawda i to nie ja bylem kto spie***** po przegranej bitwie, ja czekalem do konca, znajomi poszli spowrotem na danubie wiec poszedlem z nimi (dzieki nim wogle tutaj przyszedlem, oni mnie namowili na nebule) jak wiesz z 5 osobami wojny nie wygram jak dla mnie Friida jestes best kozakiem z Polski na Nebuli, masz duzo fanow i wlasny temat na tibia.pl "Zycie Friidy z Nebulii" bardzo lubie ogladac ten temat, bo dowiaduje sie jak zdobyles ten serwer a tak na serio to ludzie ktorzy cos zrobili dla tego serwa to Koqu,Masa, Shargas, Wicka, Cybe, Vura + paru innych ktorych znalem slabo
#475 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 01 2005
Imię: Bziqol
Profesja: Elder Druid
Świat: Nerana
Poziom: 70
|
![]() @topic
Ta to prawda, nebula jest nie do zniesienia a szczegolnie pyrokar ktorego kiedys zabilem za wtaczanie sie i zabierania spawn'u. Jest to poprostu idiota. Pamietam jak była wojna TS & Divonium a raczej bitwa jedna co przesadzila o wszystkim (14:0). I wtedy pyroookar wielki boss, wyzywal i gardził nami i payment wystawił a raczej hespios. Placilem- no bo gdzie mialem grac, pvp mi sie spodobalo a na calmere na stare smieci nie chcialo mi sie wracac. I okazalo sie wtedy ze pyrokar to noob. @Rowerzystka Sa to 2 ownerow, bodajze brat i siostra (13-14 lat). Z tego co wiem, to qmpel na rl ich zna i siostra jest spoko a brat ? a brat to idiota.
#476 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 03 2005
|
![]() a mojego wujka cioci rl kumpel zna knaaka i podobno ten knaak jakis glupi jest
![]() to odnosnie rowerzystki. Co do wojny ts vs. div to bylo to po prostu nieporozumienie, ale zarazem byla to ostatnia wojna na ktora pozowlilo Vanum :d A co do Vanum to kazdy kto malo wiele czyta forum Nebuli na tibia.com widzi jak jest i oszczedze sobie komentarza ![]() |
![]() |
![]() |
#477 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 01 2005
Imię: Bziqol
Profesja: Elder Druid
Świat: Nerana
Poziom: 70
|
![]() UP@
Spoko ale to nie zmienia faktu ze rowe to sharer i idiota. ![]() Placisz 20k i jestes wolny muhauhauhuhauha
#480 |
Użytkownik Forum
|
![]() to ja zmienie troche temat
vanum sie sypie ? masakratus zalozyl nowa gildie slawy : Wickanina , Koqu , Lis Zapinator , Hughy , Shaelion , Pyrokar Aldix pozdor spodziewam sie ze dolacza rowniesz sowqu i majqu xD