![]() |
#462 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 03 2006
Lokacja: Lodówka
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() 1.To jakis żart na 1 kwietnia ... anty PG..masakra..nie bede komentowac ;/
2.Co do megaskarbca nie mam nic przeciwko wkoncu już jest taki w kazz ![]() 3.Ciekawe jak to bedzie z tymi atakami piratów...ciekawa sytuacja...plyne sobie na edron a tu mnie tp na statek podczas abordażu piratów ![]() ![]() @edit.. Tak wlaśnie popatrzalem na inne strony fanowskie i tam też dali jakieś bzdury na 1 kwietnia ^^ lol ale polewe teraz mam .. ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Trayiel - 02-04-2006 o 00:31. |
![]() |
![]() |
#463 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 03 2006
Lokacja: ~~xxxxxx~~
Stan: Aktywny gracz
Imię: Cenzura ;p
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Just Frends
Świat: Astera
Poziom: 35
Skille: 16 / 24
Poziom mag.: 41
|
![]() Czy was K**WA poje**ło ?? !! Ma Byc Jak Jest !!!!!!!!!!!!!!
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#464 |
Guest
|
![]() bosh ta tibia spada na psy najpierw speary potem soule a teraz to badziewie... oni psuja ta gre...
a mi to naprawde przeszkadzac bedzie... ja nie gram czesto jak nie mam kilku h wolnych to nawet tibi nie wlanczam ale jak mam czas to siedze do rana(w wekkendy) i co teraz grac np od 00.00 do 2 potem 1h przerwy znowu 2h hunta itd... przeciez to bezsensowne!!!!!!! juz dawno mnie wk*****li ze spearami i soulami to jeszce to... ja chcialem kupic sobie pacca jak zrobie prawko ale widze ze nie mam poco bo to beda pieniadze wyzucone w bloto... sry za ortografie |
![]() |
#465 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 12 2004
|
![]()
#466 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 02 2006
Lokacja: Zabrze
Imię: Lucyfer Rip
Świat: Chimera
![]() |
![]() Hiho all.
neicyztalem tych wszystkich 47 stron, tylko z 2. Może to już ktos muwil ale niewiem. Mi sie wydaje że bedzie usługa Anty PG, tylko że troche inna niż Drom napisał: - zamiast 3 h grania normalnego, bedzię 6 h - zamaist po nastepnych 2 h grania (tracac wieksze obrazenia), bedzię 3 h itd. Albo to jeden wielki WAŁ !!! PS. A jeśli to prawda to moze jakomś petycje do CipSoftu napisać (poprzez tibia.pl) News napisać i do danego cdziału kązdy sie podpisuje. |
![]() |
![]() |
#467 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 06 2005
Lokacja: Carlin
Imię: Ravi Atius
Profesja: Druid
Gildia: Gangsters
Świat: Celesta
Poziom: 34
Skille: 18/22
Poziom mag.: 41
![]() |
![]() Pryma APrilis na bank
![]() |
![]() |
![]() |
#468 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 03 2006
Lokacja: Konin
Imię: Disaper
Profesja: Royal Paladin
Świat: Xerena
Poziom: 43
Skille: 73
Poziom mag.: 14
|
![]() co update to gorszy...
jestem ciekaw co teraz Tetro aurelius z kyry bedzie robil xDD bo siedzi przed kompem 25/7 ![]() |
![]() |
![]() |
#470 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 10 2005
Lokacja: Tarnowskie Góry Postów: 1002
Imię: Palek Koszalek
Gildia: Saint
Świat: Guardia
|
![]() ja już mam dość tego posta gdzie ide to : ej czytałeś tego newsa na www.tibia.pl ... cipsoft sux .... czy to prawda że bedzie się zmiajszał exp po 3h grania ?? juz brak mi sił odpisywać
Prosze dr'omader napisz że to był kawał na prima aprilis
#471 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 04 2006
Imię: Kalanus Nepirus
Profesja: Paladin
Świat: Arcania
Skille: 70/48
Poziom mag.: 10
![]() |
![]() [SIZE="3]Ludzie nie ma się czym martwić (mam nadzieje). Jeżeli cipsoft wprowadzi ten pomysl w życie (miejmy nadzieje zę to tylko dowcip Omadera) to po liczbie massowych odejść z gry cofna ten update w ciagu tygodnia .
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#472 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 02 2006
|
![]() jeśli to prawda to ten wulkan wybuchnie i rozwali całom tibie bo inaczej nie może byc
|
![]() |
![]() |
#473 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 03 2005
|
![]() Haha pikne żart, rok temu było to samo tylko że gadaliscie o świecie "freebia" ^^
A jak już robicie primaaprilis to skontaktujcie sie ze innymi servisami bo na tibianews.net piszą ze niebedzie nowych typów światów i bedzie limit 200k exp na 1 dzien ![]() |
![]() |
![]() |
#474 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 07 2005
Lokacja: Chodzież
![]() |
![]() Czemu żaden modek się nie wypowie??
|
![]() |
![]() |
#475 |
Użytkownik Forum
Stan: Niegrający
Świat: Aurea
|
![]() Eee...... no weźcie mam nadzieje ze to na serio zart bo jak nie to chyba nie kupie pacca oczywiscie przez tibia.pl, wiec niech lepiej ktorys z modkow powie prawde
![]() ![]()
#476 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nawiązując do tematu newsa a nie do jego treści:
W nowym update mogliby zrobić coś dla palka, mówili ze robią "wyrównanie profesji" jak narazie duże udogodnienie wprowadzili dla magów i druidów, którzy często byli w tyle, a pocztąkowo gra tymi profesjami była trudna. Teraz nastąpił wysyp sorców i druidów, sama sobie zrobiłam sorca i przyznam że ciekawiej się nim gra niż knightem którego zostawiłam ![]() ![]() Co do nowych grafik hym... uważam że nie potrzebne są nowe grafiki, niech zostanie tak jak jest, nowe przedmioty zostały wprowadzone w tamtym updtacie więc teraz lepiej gdyby skupili się nad innymi sprawami (takimi jak dany pomysł o IP, dodatkowym hasłem, wyrównanie profesji, praca nad porządnym działaniem serverów) Nowe tereny? Fajnie ![]() ![]() Pozdrawiam żartownisia Omadera i całą ekipe pracującą dla tibia.pl
#477 |
Guest
|
![]() Jest juz drugi kwietnia a ja spac nie moge czekam na wiadomosc ze to kawal, troche temperatura mi skoczyla z tego powodu jak to przeczytalem, i trzyma do teraz
![]() No Drom powiedz juz cos ![]() <ciach> wejdzcie a zostaniecie pogryzieni ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Hegemmon - 02-04-2006 o 04:32. |
![]() |
#478 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 09 2004
Lokacja: Zgorzelec
Imię: Gandalf The'Magic
Gildia: Children of chaos
Świat: Refugia
![]() |
![]() drom nieuwierze w twoje gadanie na privie ze to niejest sciema niewierze w to mimo to ze sie prima aprylis skonczyl albo ty wkrecasz albo cipy robia se z nas wszystkich jaja wkrecajac przeciez oni maja chyba mózgi i wiedza ze takie cos spowodowalo by masowy retired hight leveli i by stracili w h|_|j hajsu.
Jak sobie wyobrazacie taka gre jest online 5h musisz dac loga na 2,5h chcesz pojsc na demony i co biegniesz na utani gran hur w*****asz sie ze resp jest co 10 a nie co 5 min bo ci jeszcze pare min zostalo i "stoisz z zegarkiem w reku" to jest albo debilizm albo kompletny brak wyobrazni ale jezeli cipy chca zbankrutowac K|_|rwa mac prosze bardzo jezeli to co ma byc bedzie ja juz w tibie nigdy niezagram sorka za slowa ale tak sie normalnie zestresowalem... szkoda gadac moze wkacu bedzie pretekst zeby od tej tibi odpoczac ..
Hail !REFUGIA! Gandalf the'magic ![]() Blade'Massters ![]() Luchese Mc'Namaren ![]() ___________________________ Jest jedna zecz dla ktorej warto zyc TIBIA! I nie zmienia sie nic ! !----::::::::::::::::::::::::::----! ! ---:-!<..L: ![]() !----::::::::::::::::::::::::::----! Ostatnio edytowany przez m0rGi - 02-04-2006 o 04:00. |
![]() |
![]() |
#479 | |
Użytkownik Forum
Stan: Niegrający
Świat: Aurea
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |