![]() |
#461 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Na Emeryturze
Świat: Obsidia
|
![]() aff, i tu sie mylisz. ja nie mam "pleców" i sobie radze
![]()
I wipe it off on tile, the light is brighter this time Everything is 3D blasphemy My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can't control my shakes How the hell did I get here? Something about this, so very wrong I have to laugh out loud, I wish I didn't like this Is it a dream or a memory? |
![]() |
|
![]() |
#462 |
Zbanowany
Data dołączenia: 25 02 2006
Lokacja: Jelenia Góra
Stan: Usunięty
Imię: Angatevon/Blacov
|
![]() Mnie nie powinno sie traktowac jako "plecy" bo ja nie mam nic od powiedzenia tutaj
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#463 |
Użytkownik Forum
|
![]() ja nie traktuje Cie jako plecy, raczej jako przyjaciela, mentora
![]() ![]() ![]() edit: "o" owoce wyprawy ![]() wiem ze to nie temat ze zdjeciami, ale moze ktos akurat jest zainteresowany ![]() ![]() ![]() ewrybady teleporter ;f
I wipe it off on tile, the light is brighter this time Everything is 3D blasphemy My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can't control my shakes How the hell did I get here? Something about this, so very wrong I have to laugh out loud, I wish I didn't like this Is it a dream or a memory? Ostatnio edytowany przez Ptak~ - 23-07-2006 o 15:09. |
![]() |
![]() |
#464 |
Użytkownik Forum
|
![]() moge powiedziec ze prawdy w tym prawdopodobnie ZERO
![]() ![]()
I wipe it off on tile, the light is brighter this time Everything is 3D blasphemy My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can't control my shakes How the hell did I get here? Something about this, so very wrong I have to laugh out loud, I wish I didn't like this Is it a dream or a memory? |
![]() |
![]() |
#465 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie interesuje Cię to ? Nie czytaj
![]() Jeśli dla Ciebie gra jest tylko expieniem i PK, to jesteś poprostu kolejnym dzieciakiem, który w nią grać nie powinien. To, co my z Angatevonem robimy, nazywa sie ROLEPLAYING, zapamiętaj to słowo, kiedyś może sie przydać ![]() ![]() Skończyłem. Nie trzaskaj drzwiami, boli mnie dzisiaj głowa.
![]() |
![]() |
#466 |
Użytkownik Forum
|
![]() BRAWA
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
01:20 Nitop [141]: fakt ![]() 01:20 Nitop [141]: z krakowa wrocilem dzisiaj 01:20 Nitop [141]: musialem zalogac bo telepalo mnie juz 01:20 Nitop [141]: xD |
![]() |
![]() |
#467 |
Zbanowany
|
![]() Fakt exploracja nieznanych terenow odkrywanie coraz to glebszych zakamarkow tombow, znajdowanie tajemniczych poratali i teleportow potrzymuje charakter RPG tej gry i jest to napewno nie mniej interesujace niz pkowanie, choc przyznam sie ze dobry pking w teamie zgranych i zaufanych przyjaciol tez ma swoj smaczek
![]() Wlasciwie to od tego mamy tysiace OTSow ale jednak OTS to nie te same emocje co w prawdziwej tibi ![]() |
![]() |
![]() |
#468 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 05 2006
Lokacja: Ostroda/Bydgoszcz
Profesja: Elite Knight
![]() |
![]() Co do tych screenow to juz tam bylem dawno temu, z tego co wiem to jest niedokonczony qest i ma to zwiazek z brama miedzy ank, a darashia.
I od temtego czasu jak zwidzilem ten teren zrezygnowalem z tego jak sie pozbyc tych mwali. Na hiberni mielismy team i kminilismy jak dosc do bazyliszka all npc i nic ( chyba sa potrzebne Soft Bootsy) , i jeszcze zostala pustynia tam do 1 skrzynki nie moge dojsc (podobno tam jest Horned Helmet ale to jedna plotka z wielu). to tyle pozdro. |
![]() |
![]() |
#469 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#470 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 12 2005
Lokacja: Piła
Stan: Aktywny Gracz
Gildia: Thumbs up
|
![]() Cytuj:
Jeżeli to mnie dotyczyło to Ty się uspokój bo nie powiedziałem ironicznie tylko naprawde zainteresowało mnie to. Jak to nie było do mnie to loz. |
|
![]() |
![]() |
#471 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 07 2006
|
![]() Apopro drugiego screenshota zamieszczonego przez Ptak'a( cytuje "aff jak tam wejsc"
![]() |
![]() |
![]() |
#472 |
Użytkownik Forum
|
![]() No i stalo sie przesladowca wielu Polaków wrescie padl ; )
Meraz Jul 24 2006, 21:32:26 CET Killed at Level 114 by Evo'Hawk and by Pekka Pilskjutare Moze poszukam jakiegos filmiku jesli wogule jest, ale narazie expie ; )
#473 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() O to moj skromny adv ;^)
[IMG] ![]() |
![]() |
![]() |
#474 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 07 2006
|
![]() Piekny Screen
![]() Pozazdroscic levelu i pomysłu na podkreslenie advancu. Gratulacje! |
![]() |
![]() |
#475 |
Zbanowany
Data dołączenia: 26 05 2006
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Askara
|
![]() @zakwas powiem tylko jedno: Rzadzisz
@misterio hahahahahahahahahhaha nareszcie ;] |
![]() |
![]() |
#476 |
Guest
|
![]() zaku!!
BIG gratZ !!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
#477 |
Użytkownik Forum
|
![]() gratz Zak :> a czemu mnie na screenie nie ma ?
![]()
![]() |
![]() |
#479 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() Thx babys =*
[oby ten ani udany :^) ] |
![]() |
![]() |
#480 |
Użytkownik Forum
|
![]() a z kim idziesz ?
![]()
![]() |