![]() |
#4821 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Kiedy selnolem konto ? ;> ;D fajnei ze niby selam konto i o tym nie wiem ![]() po 2 widac moje eq na ss ![]() po 3 ty ( wlasnie ty -specjalnie z malej litery) jestes jzu niepowiem jaki , kazdy o tobie wie swoje i kiedys ci powiedzial ze jak tylko cie spotkam bede Ci all bil. btw nie miales pretekstów to wyjechales z jakims allegro ? ![]() \/ asuahsuahusahus Mefi is rox zalozyl ten temat i teraz zostanie przez all pojechany , najlepsze jak wyjechal z allegro.pl na forum tibia.com rox rox rox xDDD aa adriano dobrze napisane ;d Ostatnio edytowany przez KaMiLSpAwW - 29-12-2007 o 12:16. |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#4822 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 09 2005
Lokacja: Sri Lanka
Stan: Na Emeryturze
Imię: Edmund pogromca ratow
Profesja: Rookstayer
Gildia: Supreme team
Świat: patrz na metce
Poziom: -39
Skille: 09/02
Poziom mag.: ?
|
![]() Mefi daj sobie spokoj. Gadasz pierdoły na każdego, na mnie też gadałeś. Pilnuj się, żeby nie skończyć jak Shadek i Shanek.
A dla wszystkich spragnionych śmiechu i radości polecam temat mefiego z forum Tibia.com. http://forum.tibia.com/forum/?action...2#post17132212 Oczywiście nie mogłem się oprzeć i musiałem dać komenta ![]() A tego dziecko to już nie rozwijajmy, bo widać kto w nicku ma '15'.
16:29 Astor Bentore [34]: a jak te blessy wygladaja? 21:50 Don Dagoth [96]: ej wiecie ze even jest jak keczup? 21:50 Don Dagoth [96]: kazdy w niego laduje parowe xd 18:19 Dekowa [56]: dlaczego jak sie hunci szybciej m lvl dize? 16:45 Adriano Imperatore [92]: ey, powiedzcie mi kto ma dobre stosunki z mefim 16:45 Aaron Dark Bolter [57]: psycholog xD 12:45 Mefi Knightt [97]: eric a dasz mi mondrake |
![]() |
![]() |
![]() |
#4823 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 04 2007
Lokacja: Wadowice
Świat: Luminera
|
![]() @Mefi
Bez obrazy ale o co ci chodzi? Nie masz zadnego tematu do wszczecia klótni to zaczynasz z allegro? Nie chce sie klócic ale to jest zalosne .... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4824 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 05 2007
Lokacja: t4rNów C!tY
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Mefi Knightt
Profesja: Elite Knight
Poziom: 100
Skille: **/**
Poziom mag.: 7
|
![]() Cytuj:
Gora nie wiem co napisales ale mnie to jebie bo masz ignore. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4825 | ||
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
Przynajmniej tak masz w profilu: http://forum.tibia.pl/member.php?u=42048 Cytuj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4826 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Riten_lum
Tia, mam 15 lat, ale nie mowie do kazdego dzieciak. Nie chodzi tu o to kto ile ma lat. Ale jak 15 letni wypierdek do kazdego dzieciak to juz chyba cos jest nie tak. @Mefi Wiem, że nie wiesz co napisałem no obsługujesz tylko swoj naabish thais language, a w polskim juz sie gubisz ![]()
16:29 Astor Bentore [34]: a jak te blessy wygladaja? 21:50 Don Dagoth [96]: ej wiecie ze even jest jak keczup? 21:50 Don Dagoth [96]: kazdy w niego laduje parowe xd 18:19 Dekowa [56]: dlaczego jak sie hunci szybciej m lvl dize? 16:45 Adriano Imperatore [92]: ey, powiedzcie mi kto ma dobre stosunki z mefim 16:45 Aaron Dark Bolter [57]: psycholog xD 12:45 Mefi Knightt [97]: eric a dasz mi mondrake |
![]() |
![]() |
![]() |
#4827 |
Zbanowany
Data dołączenia: 26 11 2007
Lokacja: Lidzbark
Imię: Shadow ofc
Profesja: Elder Druid
Poziom: 156
Skille: 27
Poziom mag.: 75
|
![]() Ha jak zwykle po stronie Mefiego XD trzymaj sie stary
@nooby (każdy ich zna) ssijta pałe gdzie ta ekipa na mnie? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4828 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 10 2007
Profesja: Elder Druid
Świat: luminera
Poziom: 42
Skille: 16\27
Poziom mag.: 55
![]() |
![]() Jednak mefi sie pomylił ponieważ lukas takim noobem był od zawsze od kiedy ma to sowja thefowata postac w*******al sie an respa jednym slowem theief a noob ekipqa goora jarex itd niech sobie poperaja kogo chca bo to pedziryje niedomyte wycieruchy pozwole sobie wyruznic ejdna osobe pan jarex w*******a sie w kazda kłotnie a potem jma pretensje ze go przezywaja targaj lachotrzepnika ty zjebany ......
![]() |
#4829 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 12 2006
Lokacja: Siedlce
Imię: Don Mokate
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Mystic Warriors
Poziom: 104
Poziom mag.: 67
|
![]() @ up
ta no ajsne ale jestes fajny ja pitole zonk jee lol pizdo niemtyta dsahjk slang oborowy jeee wpierdol masz kozi wypierdku ruchaj psy matkojebco jeee komon do mnie przyjedz albo racze parzuejzd jeee kurwa ale jestem zajebisty hojrak wyklnalem kolesa przez inbternet nie patrzac w monitor co napiselam ej ej kup se klej?!?! jo ![]() Ostatnio edytowany przez Don^Mokate - 30-12-2007 o 01:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4830 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 10 2006
Lokacja: Wałbrzych
Imię: Sylfer Knight
Poziom: 95
Skille: 82/78
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4831 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 05 2007
Lokacja: t4rNów C!tY
Imię: Mefi Knightt
Poziom: 100
Skille: **/**
|
![]() Cytuj:
a pozatym wiemz e nadal sharujesz z adriano... tekst S*******aj i sie nie do*******aj na forum do lucasa asahahahahhaha zall. pozdro i zakonczcie pisac te zale.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4832 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 04 2007
Lokacja: Wadowice
|
![]() @Shanek
Nie popieram nikogo bo gówno mnie ta sprawa interesuje. A co do ciebie to juz nie zwracam na ciebie uwagi, wiec pisz sobie na mnie ile ci sie podoba. I nie pozwalaj sobie na zbyt wiele bo jak sie mówi "dzieci i ryby glosu nie maja". Pozdro frajerze. Ostatnio edytowany przez Jarex - 30-12-2007 o 16:40. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4833 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 10 2005
Lokacja: K-g
|
![]()
![]() |
#4834 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Nie wiem kto tam chciał ciebie pobić, ale wiem, że mogłby cie skasować na full defie;pp. Mam dużo ciekawszych zajęć niż jeżdżenie po jakichś miasteczkach i bijatyki;P U was na blokowisku może to norma, ale u nas jest zupełnie inaczej. To nie ja na rl Tibii cie rugałem, a Krzysiek ![]() Pozdro ZdZiSiO15StaryCieSkrzywdziłRobiącNaChwaście.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4835 |
Zbanowany
|
![]() Chyba zamówię egzorcystę, może coś zaradzi, bo to jakaś klątwa. Nie ma dnia by ktoś się tutaj nie kłócił
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4837 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mefi
Co do tego ze Ci sie wrypalem na respa to jest norma , kiedyś ci napsialem ze bede ci wjedzal na respa non stop kiedy cie zobacze i to robie , wiec sie nie dziw keidy cie zobacze i bede ci cos bil ![]() ty shanek taki kozak to wbij na swojego eful chara idz na expa i ja przyjde , zabawimy się ![]() co do thiefstwa dowiedzialem sie czegos Diro mi opowiedzial ze kiedys mefi wpuscil do swojego domq jakiegos 50 ed i nic mu nie zabral , potem mefi porosil go zeby mu dal inva , dal gdy mefi tylko wszedl odrazu nie bylo arbalesta g-legow i kilku innych rzeczy , wiec kto tu jest walonym thieftem? wiec tylko gdy bedzie online odrazu cie bede szukal i se nie pohuncisz spokojnie bo takie frajerstwo trzeba tępic Do tego Adriano nigdy ci niemowil ze chce cie w rl spoktac , patrz idioto glupi napierw kto co pisze i potem komentuj , to co robi jedna osoba przestawiasz calkowicie all i mowisz to na 2 osobe? idz dziecko do szkoly i naucz sie czytania ze zrozumieniem , chodz wspolczoje twojej nauczycielce bo takiego idioty nikt by nie chcial chyba uczyc. pozdro dla thiefta hakera i strasznego nooba thats all. Ostatnio edytowany przez KaMiLSpAwW - 30-12-2007 o 18:14. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4838 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 05 2006
Lokacja: Nowa Ruda
![]() |
![]() ![]()
![]() |
#4839 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 01 2007
Lokacja: Venore
Imię: Pavel Knights
Profesja: Knight
Poziom: 48
Skille: 76/74
Poziom mag.: 5
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4840 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 12 2007
Lokacja: Soul Society
Skille: 82/81
Poziom mag.: 6
|
![]() Witam...
Też macie te kicki i inne gówna ? Ja sobie skillowałem na rotwormach i padłem jakimś cudem od rotworma przez głupiego kicka... Nie wiem jak wam ale mi sie przez to odechciewa grać... Ok tyle mam do powiedzenia Pozdr