![]() |
#4821 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 11 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Jeriax
Profesja: Elite Knight
Świat: Candia
Poziom: 263
|
![]() Cytuj:
Nie mowie o banie ale o probie jakiegos rozwiazania problemu....
|
![]() |
#4822 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 02 2006
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() @Omo
Co rozumiesz poprzez zostawianie ziomków podczas questa? Nikogo nie zostawialismy bo wszystko robilismy RAZEM, tylko ja bylem sam przez jakis czas.Powiedz mi bo ja nie rozumiem jak go zostawilismy podczas questa?Nie bylo cie tam wiec nie iwesz(chyba ze patrzales jak gral timonek) co tam sie dzialo.Wiec najpierw sie zucil na mnie to zaczelem uciekac a oni sie pochowali po fortecy ja wyszedlem ale byly zarosniete krzaki wiec wrocilem do nich i zaczelismy razem uciekac(Brehozor mial machete) i ze Timonek byl najbardziej z tylu to go zaczol ubijac z sd ,wiec co moglismy zrobic?Nawet gdybysmy go ubili to by kazdy potem padl bo bysmy mieli pz locked a napewno ja i Timonek bo nawalalibysmy z explo wiec by bylo jeszcze gorzej a nic bysmy nie zyskali bo na 99% mial AoLa wiec co ty bys zrobil w takiej sytuacji? Więc my jak zawinilismy?A jakby mnie ubil to bys mowil no coz takie zycie.Pytaj sie lavixa czemu zabil timonka. Ps.Ale sie rozpisalem ![]() Ostatnio edytowany przez adrius - 02-02-2007 o 22:03. |
![]() |
![]() |
#4823 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 01 2007
Profesja: Royal Paladin
|
![]() @omo ziomki popo i cala reszta
Zacznijcie sie co ch**a klocic na tibi albo na PM bo to sie do ku**y nedzu robi nude! @Leo Mozna oskarzyc o rasizm, ale brazole nie krzycza na trade Fuck Polish.. Jak narazie to tylko Polakow widze, typu Yebac BR albo BR Sux etc.. |
![]() |
![]() |
#4824 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Omo
Co rozumiesz poprzez zostawianie ziomków podczas questa?Nie bylo cie tam wiec nie iwesz(chyba ze patrzales jak gral timonek) co tam sie dzialo.Wiec najpierw sie zucil na mnie to zaczelem uciekac a oni sie pochowali po fortecy ja wyszedlem ale byly zarosniete krzaki wiec wrocilem do nich i zaczelismy razem uciekac(Brehozor mial machete) i ze Timonek byl najbardziej z tylu to go zaczol ubijac z sd ,wiec co moglismy zrobic?Nawet gdybysmy go ubili to by kazdy potem padl bo bysmy mieli pz locked a napewno ja i Timonek bo nawalalibysmy z explo wiec by bylo jeszcze gorzej a nic bysmy nie zyskali bo na 99% mial AoLa wiec co ty bys zrobil w takiej sytuacji? @Brehozor Ciekaw jestem skad on wytrzasnol broad sworda za 10k i xbowy na ef... @Holu Drugiej czesci nie zrobilismy pewnie on tak myslal. Ps.Ale sie rozpisalem ![]() Ostatnio edytowany przez adrius - 02-02-2007 o 22:07. |
![]() |
![]() |
#4825 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 08 2006
|
![]() Hail Czop's Team
![]() ![]() Pozdro dla filuta i czopka kulfonca XD ![]()
14:23 Destroyer of Fury [133]: did u read forum? 14:24 Xeosnar [194]: what is forum? |
![]() |
![]() |
#4826 |
Zbanowany
Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Łodź
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 65
|
![]() LOl, on pisal ze caly loot warty byl 10k.. omg -.-
to chyba normalne... n/c jakbyscie byli honorowi, to byscie pomaglai mu, leczyli etc. ale jak na polaka.. tylko dbac o swoja dupe... ![]() btw. 21:02 You advanced from Level 62 to Level 63. |
![]() |
![]() |
#4827 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Ciekaw jestem skad on wytrzasnol tego loota bo my nic nie zabieralismy...a co do leczenia go to akurat nie myslalem o tym i fakt myslalem o sobie bo nie wiedzialem ze nie byl na taka kolej losow przygotowany za bardzo.Chociaz on go ubil pod sama forteca i moglibysmy nie dojsc( ach te moje usprawiedliwienia).Ale co sie stalo to sie nie odstanie (chyba ze by byla cofka serwa)
Ostatnio edytowany przez adrius - 02-02-2007 o 22:41. |
![]() |
![]() |
#4828 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 02 2006
Lokacja: Jamaica
Imię: Lei Rakoy
Świat: Nerana
|
![]() @Mendolina
Nikt cie na tym forum nie chce wiec mowiac grzecznie i zwięźle 'wy*******aj' ![]() @Kasztaniaczek Mówisz ze powinni go leczyc etc. Racja powinni, przypomnialo mi sie jak rycek z mie ziomalem huncili bk i jakies tam br przyszly, rycus zamiast pomoc mie, dal noob loga... a Ziomal padl ;xxx ![]() ![]()
22:50 Tigon Delis [28]: HO'LU NEVER DIE HE ALWAYS LIVE IN POLISH PLAYERS MEMORY Ostatnio edytowany przez Holu - 02-02-2007 o 22:58. |
![]() |
![]() |
#4829 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 08 2006
|
![]() Huh, chyba masz błędne informacje
![]() ![]()
14:23 Destroyer of Fury [133]: did u read forum? 14:24 Xeosnar [194]: what is forum? |
![]() |
![]() |
#4830 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
Rycek to pizda ![]() @Wendlina wtf? -.- @Adriud jak sie hunci elfy to noob by nie robil lootbaga, tylko tym problem czy on faktycnzie istnial ;] Ostatnio edytowany przez Kasztaniaczek - 03-02-2007 o 01:31. |
|
![]() |
![]() |
#4831 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() No wlasnie o to chodzi ze zadnego lootbaga tam nie bylo tylko broad sword pare bowow 3 mace blanki i jakies gowno.Tak samo mialem z whalveruthem ze zbnalazlem lootbaga 500 oz. a on mowil ze 11koz
|
![]() |
![]() |
#4832 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 10 2006
Lokacja: Opole
Imię: Potus
Profesja: Elite Knight
Gildia: Immortal Dragons
Świat: Silvera
|
![]() No wlasnie czyli loot byl. po h** braliscie... on tam robil to z dragow i bowy long swordy... wiec jak nie bylo wasze to po co braliscie... w tej sytuacji rozumiem go... ja na elfy poszedlem chwile pozniej i on dalej tam byl i jakos podzielilismy sie expem on bral tower ja dol i nie bylo problemu...
|
![]() |
![]() |
#4833 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() To czemu nam nie powiedzial zeby odlozyc po drugie jak bralismy to nie myslelismy ze to jego bo niewiedzielismy ze tam jest
![]() |
![]() |
![]() |
#4834 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
Bo jest taka zasada zeby nie brac nie swoich lootbagow, ale musieliscie sie wzbogacic o 500 gp.... koniec tematu.... |
|
![]() |
![]() |
#4835 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 01 2007
Profesja: Royal Paladin
|
![]() PODSUMOWÓJĄC:
1. Daliscie dupy bo zostawiliscie rodaka zamiast go leczyc lub pomoc mu. 2. Chceliscie ukrasc loota wazacego 500 oz, ile by wam to dalo? 200 gp? 3. Mendolina ma w opisie kolejna scieme (28 knight ze skillami 72.72 furora...) 4. Holu odszedl na innego serva przez frajerstwo. Najpierw przekonalem sie ja poprzez yokara, pozniej holu przez sardasa. 5. Brazole wracaja do huncenia polakow bo znowu im brakuje siana Hail Silvera! Hail ŁKS ŁÓDŹ! Hail Iridia! |
![]() |
![]() |
#4837 |
Zbanowany
|
![]() i o to sie dzisiaj przkonalem, ze nawet najlepsi kumple z serva moga sie okazac skonczonymi frajerami...
Dawerg probowal mnie zabic, bo mu monka zabilem za ktorego oddalem mfy.. i zdjadlem uwaga!!! 5 rybek!!! ahh i jeszcze: 16:41 Dawergo Sewery [62]: drui nevvar zes mnie atakowal, bo dobrze wiedziales ze w bp mam 1 uha i 10 mfow... ;] zal.br... thx ziomki... ;] Jeszcze mi wypominales, ze hmm z pk, w ktorym nawet ziomka nie zaatakowales.. ale to szczegol, no moze mu zabrales 10 hp? Wyslalem ci po 2 dniach ;o Wiem to strasze.... Ostatnio edytowany przez Kasztaniaczek - 03-02-2007 o 17:51. |
![]() |
![]() |
#4838 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 09 2005
Lokacja: Szczecin
Imię: Dawergo
Profesja: Druid
Gildia: Poland Team
Świat: Eonar
Poziom: 80
|
![]() Cytuj:
Po 2. Caly czas nam fishe pod*******ales <nie chodzi o zjedzienie tylko o to ze pod*******ales> Po 3. 16:40 Legolas of Anarchia [48]: zaczysz dawerg ;] Taki z ciebie swietny pk-er? To czemu na piramidzie siedziales jak taki good jestes? Po 4. K arm wyslales odrazu a z glupim bp hmm zwlekales tydzien... Po 5. Na forum taki mocny jestes a do pz-y to ja uciekalem? Po 6. Jak tu grales taki mocny nie byles teraz non pvp to najmadrzejszy ![]() Po 7. Gdybym go nie bil niemialbym fraga? Po 8. 16:40 Legolas of Anarchia [48]: wiesz, troszke pvp sie naucz --gdzie widziales moje pvp? jak wiales do piramidy jak bez eq bylem? czy jak na piramidzie stales?
Prawie nowy rekord. 62 KB w podpisie. Wald~ http://www.cda.pl/gry-online/g/f_toya2.htm ![]() http://www.toya.net.pl/~qqraczy/lekcja1.swf ![]() Ostatnio edytowany przez Dawergo - 03-02-2007 o 18:06. |
|
![]() |
![]() |
#4839 |
Zbanowany
|
![]() Bylo was kilku, i nie wiem ilu by was tam jeszcze by przyszlo... po 2 napisalem mialem 1 uha i 10 mfow, wiec wez nie pierdol, a skad miales wiedziec? Bo pisalem, a po 2 wzioles moj bp razem z Rzotem na chwile ;]
Kurwa dawerg jestes mocny bo stales z kumplami i teraz takie pierdoly wypisujesz... Tak tak ja jestem najlepszy ale tylko wtedy jak trzeba pomoc/dac cos... Ehh.. Zjadlem ci 5 rybek, mam oddac 500? Zaplacic ci? spoko... Ostatnio edytowany przez Kasztaniaczek - 03-02-2007 o 18:36. |
![]() |
![]() |
#4840 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2006
Stan: Na emeryturze
|
![]() Hehe, wiecie co? Co jakis czas (raz na miecha) wchodze sobie na to forum, patrze, a tu... kolejna kłotnia, kolejna zwada. Oj, sorki, raz było ze brazole znowu pl hunca. Ja nie wiem co ta Tibia z ludzmi robi, ale na pewno nic dobrego. Nie dzialoby sie nic zlego, gdyby brano gierke z dystansem, a nie stawiajac ja na pierwszym miejscu, bo pozniej takie kwiatki wychodza. Znacznie lepsza bylaby tibia w 100% PŁATNA. Wtedy graliby tylko ci, którzy maja ochote GRAC i CZERPAĆ Z TEGO PRZYJEMNOŚĆ, a nie przeszkadzać innym. No ale dosyć gdybania. Na prawdę jestem szczesliwy ze zrezygnowalem z Tibii. Miałem wiecej czasu dla qmpli, rodziny, szkoly, codziennych zajec, odpoczynek, relaks... no i zaliczylem tez inne tytuly (chociazby splinter celle, 3 czesci GTA itp) Rozwazcie to jaki jest sens tego wszystkiego i NIE PROBUJCIE oszukiwac. Oszukiwac nie jest trudno, ale oszukiwanie SIEBIE na dłuższą metę jest baaardzo bolesne i nie przynosi wymiernych korzysci. I wyciagnac wnioski. Nie nalegam, zrobi to ten kto bezdie chcial. Teraz przez kilka miesiecy znow pomilcze, a w to milczenie niech kazdy wstawi to, co chcial ode mnie usłyszeć. A więc, narq \^.-/.