|
Notki |
Furora Wydarzenia ze świata Furora Moderowanie nowych tematów na tym forum zostało włączone. Proszę pilnie czekać na akceptację tematu. Moderowanie postów w niektórych tematach zostanie włączone. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#4821 |
Zbanowany
Data dołączenia: 05 11 2006
Lokacja: w krainie gdzie ŁKS GINIE !!!
Stan: Na Emeryturze
Imię: huj wielki 3 morelki
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: nie ma
Świat: nie ma
Poziom: 1
Skille: 10/10
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#4822 |
Guest
|
![]() No i tutaj Wasz upragniony filmik..
http://www.**************/file/ar05pp comment plx.. ( lagi były ) .. ![]() |
![]() |
#4823 |
Guest
|
![]() Obejrzałem filmik:
Odpowiedz na pytanie jak mając 280 ms w teamie można dostać w dupę? Tak samo jak mógł Ymy dostać bana, nooby i jeszcze raz nooby. O ile pamiętam Taifun nie miał rs'a wiec na filmie biegnie pustym korytarzem - biała czacha ![]() Odpowiedz na to co pisał sanczo - ze boja sie o lvle w sumie po części prawda, ale pomyśl troche Taifun dostaje bana za zabijanie noobów ( dla tego moim zdaniem taifun dzisiaj jak to ktoś powiedział dał dupy ) to niestety wydaje mi sie że wtedy ci co mieli pz z dusk padają all Mało zgrania bieganie na opak ;/ strach o lvle i Vision poleciało po was. Nie jestem za nikim w wojnie pisze tylko swoje spostrzeżenia |
![]() |
#4824 |
Użytkownik Forum
|
![]() i teraz 50% ludu cfaniaków zamknie mordy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A teraz pewnie wszyscy za reason na obrazanie nas uznaja fakt iz duski wychodza na exp, a my nie. Lecz co im z tego przychodzi ? Wyexpią, padną, skille bądź mlvl się cofnie co do expa + stracą 50/100k przy deadzie od osoby ![]() |
![]() |
![]() |
#4825 |
Guest
|
![]() ups dałem wstecz i sie post walnął jeszcze raz ;/
Btw. Widzę że wszyscy oglądają fimik więc na forum cisza... Ostatnio edytowany przez Krytykant - 14-03-2007 o 23:32. |
![]() |
#4826 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 09 2006
|
![]() Duski powinny dostac medal za strategie
![]() ![]() ![]() ![]() jednym slowem: zal.pl @edit Który raz już Kolek padł?? ale dosyc noobowsko ( stalem przed nim jak go noobki otoczyly i akurat padl ) Ostatnio edytowany przez Slovik - 15-03-2007 o 00:10. |
![]() |
![]() |
#4827 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 01 2007
Lokacja: Carlin
Imię: HIDDEN
Profesja: Paladin
Gildia: SZUKAM!!!!
Świat: Furora
Poziom: 8+
Skille: 22/18
Poziom mag.: 2
|
![]() myśle ze pewna granica miedzy gildiami została przełamana i teraz vision bedzie walczyc jeszcze odważniej
#4828 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 05 2005
Wpisy bloga: 2
Imię: Imargam
Profesja: Elite Knight
Gildia: Ekipa Misia
Poziom: 327
Skille: 104/102
Poziom mag.: 10
|
![]() Wpadlem na chwilke pod naporem <mass spamingu> xd
http://rapidshare.com/files/21053703/czesc1.rec ^^ Xareta http://rapidshare.com/files/21054747/czesc2.rec ^^ Barles Karste Tekst dnia Fenix'Gru: "Nastepnym razem wolamy gma bo z Ng nie wygramy" OWNEDDDDDDDDDDD
Zdrowi na umyśle mają o wiele więcej wyobraźni niż ci, którzy są naprawdę chorzy. Wygadują głupstwa, wymyślają nieprawdopodobne rzeczy. Naprawdę chorzy są łatwo rozpoznawalni. Tkwią głęboko w swoim szaleństwie, osaczeni nim, bezsilni. Nawet szaleństwo ma swoją logikę.
Ostatnio edytowany przez Veltaxio - 15-03-2007 o 00:03. |
![]() |
![]() |
#4829 |
Użytkownik Forum
|
![]() Zalosni sa kur*** hahahaha
Ale z drugiej strony milo uslyszec, ze gra sie jak botter nie majac nic ![]()
[*]Oto ja,to do czego daze to ducha spokój Latwe to nie jest wiem.. dla Magika pokój[*] Ostatnio edytowany przez ~Baku~ - 15-03-2007 o 00:08. |
![]() |
![]() |
#4830 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ehh, no i dzis zostala mi zlozona niezwykla propozycja ;
Mowiac wprost pewien czlowiek podajacy sie za noob chara kogos z Vision "Maly Batonik" straszyl mnie ze wleci mi na rl ze swoim "amstafem" i ze jak znim wygram (co twierdzil jest nie mozliwe) to nie bede hunted od Vision!! PLZ POMOCY ![]() pzdr Diabel\ |
![]() |
![]() |
#4831 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 02 2007
Lokacja: Pomorze
Imię: Vive La Vida
Gildia: Bound
|
![]() co do wolania GMow to na ssie u vaxarda widac (na pulpicie) Tibiabot NG ; o
#4832 |
Użytkownik Forum
|
![]() widac napis tibi bot ng, skad wiesz ze to np nie jest plik notatnika z jego wierszami nazwany tibiabot ng? to zaden dowod, rownie dobrze cala fotka moze byc fejkiem a "Ada" z która rozmawial to mogl byc on na drugim kompie ;o
#4833 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 03 2007
|
![]() lol na filmach które dał imargam widać bota
leci combo jak tylko pojawia się na ekranie ktoś z dusk nie możliwe jest żeby w ciągu jednej sekundy większość Vision zaznaczyła cel i zdążyła jeszcze nacisnąć hotkeya nie wiedząc skąd wybiegnie ktoś więc bot użyty zapewne NG i to tylko lider sd Comba ma na celu zaznaczyć postać więc to proste około 6 osób z vision miało bota z combem ustawionego bo było widać że reszta sd okolo 3-4 dolatywały różnie a reszta razem EDIT koleś słuchaj ts ofc kazdy cheater w np. Call of Duty itp. sie tłumaczył ale uwierz odróżniam to od tego btw. ts = sie dodatkowe opóznienie reakcji ;/ jeśli byś zauwazyl ymy czy taifun pojawiali sie dosłownie na sekunde na ekranie ale no cóż Ostatnio edytowany przez Widzialem_Bota_Cien - 15-03-2007 o 01:19. |
![]() |
![]() |
#4834 |
Użytkownik Forum
|
![]() @UP
hahahahahahahhahahahahaha spoko mamy wszystkie mozliwe boty swiata czekam z niecierpliwoscia na tego waszego gma pozdro XDDDDDDDDDDDDDDD Jesli wiecie co to ts lub vent znacie odpowiedz dla niekumatych proponuje single player xDDDDDDDD
Zdrowi na umyśle mają o wiele więcej wyobraźni niż ci, którzy są naprawdę chorzy. Wygadują głupstwa, wymyślają nieprawdopodobne rzeczy. Naprawdę chorzy są łatwo rozpoznawalni. Tkwią głęboko w swoim szaleństwie, osaczeni nim, bezsilni. Nawet szaleństwo ma swoją logikę.
|
![]() |
![]() |
#4835 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 04 2005
Lokacja: B-B
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Gildia: none
Poziom: 37
Skille: 75/75
Poziom mag.: 5
|
![]() a ja troche przynoobie bo chcialbym zapytac jakiego tibiacam uzyc do odtworzenia tego filmiku...mam tibiacam 7.9 sciagnietego z tibia.org.pl ale kiedy usiluje zaladowac filmik to mi crashuje clijenta :| prosze o pomoc bo chetnie bym obejrzal ten war
![]() |
![]() |
![]() |
#4836 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
a my nie mamy tera clienta 7.92 ? ![]() Wiec sciagasz tibia.cam 7.90 + plik mdv ktory ci spaczuje na 7.92 ;d
|
![]() |
![]() |
#4837 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 09 2005
|
![]() Fajny fanclub mieliscie za soba na filmikach
![]()
#4839 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2005
Lokacja: Kraków
Świat: Na emeryturze
|
![]() Wiesz to nie był NG, jesli chodzi o Vaxarda to się nazywa skill
![]() jak kolo wybiega z lewej strony ekranu w tym samym miejscu 3 razy to jest pewne że zrobi to 4 raz, i jak masz reakcje liczoną w setnych sekundy jak normalny człowiek to w około 0.5 s juz powinien dostać sd ![]() Ogarniajcie trochę, ogarniajcie...
#4840 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 12 2006
Stan: Usunięty
Poziom: 56
Poziom mag.: 52
|
![]() Narpiew plebs sczekał ze Vision boi sie wyjsc na OB jak wyszedł i wygrał to to teraz sczekacie ze boty etc.
|
![]() |