![]() |
#4821 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 10 2005
Lokacja: Jastrzebie
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Raziel kosiaz
Profesja: Elite Knight
Gildia: Szukam pożadnej
Świat: Galana
Poziom: 60
Skille: 82/81
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() PAn Czarodziej mnie dokładnie dobił nie dosc że mnie haknoł i kumple dali mi itemki
To on mnie jeszcze raz haknoł. Nic mi kurwa nie zostawił Nic już nie moge zrobić Cya All.
![]() |
#4822 |
Zbanowany
Data dołączenia: 21 04 2006
Lokacja: Elbląg
Stan: Na Emeryturze
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4823 |
Guest
|
![]() @Morbon
Ty jestes Delewu? |
![]() |
#4824 |
Zbanowany
|
![]() Nie, a czemu miałbym być Delewu?..
jak napisałem, że 'postanowił...' |
![]() |
![]() |
#4825 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 01 2007
Lokacja: South-East of Poland
Imię: Uzupatorka
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 70+
|
![]() Cytuj:
To ze nie hack to oczywiste.. to czy chcial zakonczyc gre.. mozliwe tylko nie musial tego w taki sposob robic- niszczyc swoja wielogodzinna prace. Moim zdaniem to byla nie przemyslana decyzja podejeta w nerwach , spowodowanych dedem od przyjaciol z hwl ( z ktorymi jeszcze chwilke wczesniej byl w guild ^^) i wydaje mi sie ze predzej czy pozniej bedzie tego zalowac |
|
![]() |
![]() |
#4826 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
Widać, że hwl potrzebuje kasy. @down To bardzo mało wiesz.. Ostatnio edytowany przez Morbom - 15-02-2007 o 16:24. |
|
![]() |
![]() |
#4827 |
Guest
|
![]() Z tego co wiem mial:
SCA(ktore stracil) MPA DH G legs MMS Boh ,Steel boots AOL |
![]() |
#4828 |
Zbanowany
Data dołączenia: 13 12 2006
|
![]() Mial najlepsze eq na Galanie ktore kupil na allegro
![]() Pozdrooo. |
![]() |
![]() |
#4829 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 05 2006
Imię: Navoxiv
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Preliator Noxis
Poziom: 110
Skille: 97
Poziom mag.: 20
|
![]() Na allegro jest wystawiony Dawidoseczek.
#4830 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 05 2006
Imię: Navoxiv
Gildia: Preliator Noxis
Poziom: 110
Skille: 97
Poziom mag.: 20
|
![]() Cytuj:
![]() ![]()
![]() |
#4831 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 10 2005
Lokacja: Jastrzebie
Imię: Raziel kosiaz
Gildia: Szukam pożadnej
Poziom: 60
Skille: 82/81
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Prosił bym was jeszcze raz o jakiś item nie musi byc drogi moze kosztować 500gp
Albo kase jak wiecie miałem haka a osobvba ktora mnie schakowała nic mi nie zostawiła Prosilbym o jakąs dotacje Raziel kosiaz/Thais
#4832 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 12 2006
Lokacja: Siedlce
Gildia: >.<
Świat: Thoria
Poziom: 125
Skille: 101
Poziom mag.: 21
|
![]() Cytuj:
ahahaahhaaha wez pizda jestes i tyle jesli uważasz zjodziejstwo za spryt ![]()
![]() |
#4833 |
Guest
|
![]() Grałem tu kiedyś i sledze te forum od 1 strony. Moze ktos mnie pamienta Balrog the death. Szkoda sluw galana po prostu zeszla na psy. Dla was to moze byc normalane ale ja tego nie czaje polacy trzymajo sztame ze szwedami pojebalo was calkowicie juz??? Dobra rozumiem kumplujesz sie ze szwedem od 1 lvl ok luuzik . Ale was konda u*******al albo keekz czy kto inny 2 miechy temu a teraz do ich gildi wchodzicie zeby lizac im dupska ^^ bo wiecie lepiej sobie spokojnie po expic i lizac dupe szwedom zamiast walczyc moge sie zalozyc na 100% ze za 1 miech moze 2 konda i hwl znuw sie polonczo na 100% co juz nie raz tak byo???
Za bardzo nikt nie bendzie wiedzial o co chodzi ale luknijcie w stecz jak pl vs swe bylo boltina,corlic,demi, delewu ,lady i reszta catrishia itd spoko starzy ownerzy ale jak sie oddali albo sprzedali nobom kturzy przed tym charem wbili max 10 lvl. Przyklad catrishia jaki noob z tego forum moge odrazu wylukac ze to nowy owner widac ze jakis pojeb ^^ lize dupsko szwedom. Se expi spokojnie bo sie wjebal do hwl i radocha macie troche honoru ???? zaczelo sie od Zajebisty Ziom jesli ktos go pamienta pierwszy poszet do patriotuw i pozniej sie zaczelo swe vs swe , pl vs pl . Catrishia ile ty masz lat new onwer oczywiscie 12???? Co masz radoche ze dla lady zajebales dh??? a pozniej corlic new owner do hwl ^^ Wiem ze szwedzi majo wiecej hight lvl ale byscie dali rade wiec tu duzo mlodych talentuw do zabijania ;p po prostu brak zgrania i dlatego zawsze obrywalismy ze szwedami kto gral kiedys pamienta szwedzi przy ab. My biegniemy na nich szwedzi pare sd i 60% spierdolilo bo dygawa ze straco swuj piekny duzy lvl a te 10% wiadomo co sie z nimi stalo .Jedynie z tego co widze to tylko jeden stary owner zostal Boltina chociaz nie jestem pewien tez. |
![]() |
#4834 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 13 12 2006
|
![]() Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Adelaoo - 15-02-2007 o 20:01. |
|
![]() |
![]() |
#4835 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 06 2005
Lokacja: Lublin
![]() |
![]() Maniuś nie ładnie dziewczynki wyzywać
![]() Btw. Ja się z Anevarixikiem osrałem na war. |
![]() |
![]() |
#4836 |
Guest
|
![]() A i jeszcze cos zaczynam grac tu od nowa i nie pyskuj bo padniesz a to ci moge obiecac ze cie dogonie w lvl i to szybko ;p chyba ze znuw mi szwedzi w tym przeszkodzo ;p
|
![]() |
#4837 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 05 2005
Stan: Na emeryturze
Poziom mag.: 7
|
![]() latino, slonko, tu nie chodzi o ą ę ś itd tylko o muwić, noobuw, pamienta, sluw itd. twoja postac nigdy nie budzila respektu bo all in all sam byles noobkiem
![]() ![]()
20:27 Wuju'tos [9]: Szukam osoby chetnej do hakowania!60% pienidzy ze sprzedazy eq n a allegro!msg me! |
![]() |
![]() |
#4838 |
Guest
|
![]() Moze nie budzila respektu. Sorki za wyzwiska. Ale wiesz co w tamtych czasach mogli mi loda zrobic bo bylem neutral i znalem Lady Slodziutka,Sun'CHez,Morak Miron , Corlic.Catrishia.Delewu,Atnaz,Jejihev , itd wiekszosc i nikt mnie nie ruszal bo all znalem asz wkoncu ujebalem noob chara kondy i szwedzi sie na mnie zucili padlem 2 razy hack i selnolem chara i tak sie skonczyla moja przygoda ^^ na barlogu a znalem alll tyle ze teraz nie znam nikogo bo all nowi ownerzy to wiesz .
![]() |
![]() |
#4839 |
Guest
|
![]() hahahaha dobra wiesz moze uznasz ze sie podalem ale po prostu nie chce sie przezywac itd na tym forum mozemy normalnie pogadac ^^ . Jesli ja zaczelem to sorry .
|
![]() |
#4840 |
Guest
|
![]() I co z tego ze sie postawio co oni we dwuch mogo loda??? Wlani rodacy ich uwalo 2 raz jak sie postawio przyklad : Catrishia i teraz pytanie czemu szwedzi i reszta muwio ze pl to nooby???
|