![]() |
#4821 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2007
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Knight
Poziom: 43
|
![]() @a ty tam up myślisz że zabłyśniesz bo elder napisał ze jakieś zaburzenia czy coś w tym stylu ?a ty musisz to papugować musisz pokazać jaki jesteś kozak ! o tak Błyszczysz! i Co myślisz że zaraz aytografy może co >.< ziomal niekozacz tak bo widać że na necie to kozac a w rlu jakas lamka pewnie :s nudzilo mi sie se napisałem .. polewka jest > to gites o to chodziło :S.. ale ty mi niemów co mam robić i co ze mną jest bo ze mną jest świetnie choć sa momenty ze jest h**owo trudno życie , ale wiesz wejdzie taki kozak jak ty zobaczy posty aha zaburzenia a to też napiszę bede mocny nie niejsteś mocny jesteś kozakiem internetowym acz kolwiek dzieckiem neo który myśli ze napisze kilka bzdetow i jest kozak elder wpadl na to pierwszy szacuuneczek
![]() masz lat 13 hę? ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#4822 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 01 2007
Lokacja: Gdynia city
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Denver Waleczny
Profesja: Elite Knight
Gildia: ..i..
Świat: Pacera
Poziom: 22+
Skille: u.u\o.o
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() @Cieka
To, że Tibia zostala stworzona z myślą o zarobku na dzieciach z dzianymi rodzicami których poziom inteligencji zaniża Polską średnią nie oznacza że możesz używac słów z podwórka na publicznym forum. Zauważ że grają tu też dzieci dobrze wychowane chcące się pochwalić swoimi awansami. Dlaczego zmuszasz ich do oglądania twoich żałosnych wypocin których jedynym przesłaniem jest obraza jakiegoś tam gracza? Wiem, że nie pojmujesz tego że inni są lepiej wychowani od Ciebie ale chociaż spróbuj nie robić tym co są z "dobrego domu" na złość. A tak na poważnie... Załóż temat o twoim świecie i tam sobie powyzywaj innych, mam nadzieję że Ci ulży. @Szukam knighta który treni na geomancerze ![]() ![]() Sry, że bez szkrina :< |
![]() |
![]() |
![]() |
#4823 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 01 2007
Lokacja: Radom
Imię: Yoko Tar
|
![]() Cytuj:
n/c nic dodać nic ująć. SELL 3 BEHE FANGS AND 12 RED PIECE AND BUY DEMON DUSTS <<< to tak btw. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4824 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Ale trudno zauwazyc ze masz zaburzenia emocjonalne. Nie obchodzi mnie czy jakis Elders to napisal czy nie. Wiem swoje: ty masz chorobe psychiczna. Nie jestem zaden kozak, raczej ty probojesz z siebie zrobic kozaka wyzywajac wszystkich. Ja tylko stwierdzam fakty -.- Apropo polewki: chyba mnie nie zrozumiales, kazdy sobie z Ciebie kpi. Moze ty tak lubisz jak dla Ciebie jest gites. |
|
![]() |
![]() |
#4825 |
Zbanowany
Data dołączenia: 04 12 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Niegrający
Świat: teh real one
![]() |
![]() to co sie dzieje na tym forum, potwierdza tylko wasza gowniarska postawe, nic wiecej ;- )
![]() 21:21 Aloiz [193]: pierdol 21:21 Aloiz [193]: sie chlopcze 21:21 Aloiz [193]: ;] |
![]() |
![]() |
![]() |
#4826 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 10 2006
Imię: Izarex
Poziom: 175
Skille: 92/85
Poziom mag.: 9
|
![]() Witam All
![]() Admin najlepszym rozwiazaniem bedzie usuniecie tematu o pacerze. A ty Cieka w ogole co tu robisz nie jestes z pacery to idz na swoj swiat plx i tam se dawaj foty i rob co chcesz a nie zasmiecaj forum o pacerze. Sory za offtopa ale narazie nie mam zdjecia zadnego bo net zwalony Pozdrawiam wszystkich ziomkow ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4827 |
Użytkownik Forum
|
![]() ta, wszystko widać -.-
nawet mnie jak nocą biegam tajnie po lesie -.- ![]() Jordzuś: * Xevez :* p.s : wypier////do/l/c/c/c//cie ten temat -.- a jak już to zróbcie nowy... Ostatnio edytowany przez lusifer - 08-11-2007 o 23:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4828 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 08 2007
|
![]() Tak, Tak...
Przyszedł Cieka zaspamował no i forum nam zmarnował... Pozniej Kfad ****ik mały pochwalił się tarapem mamy... A piczusie z piczusiami coś powiedzieć próbowali... Jednak Cieka huj niemyty dać spokoju nie mogł z pyty ;/ Jordzuś grę swą owocną skończył, o Varim nie zapomni... Vari wodzu Jordza śmiało za nogi wrzucił do stawu... Jordzek picza uspokoił się i koniusia zwalil se... ![]() Jordz back |
![]() |
![]() |
![]() |
#4829 |
Użytkownik Forum
|
![]() wow , wraca to wraca -.- nie wraca to nie wraca -.-
taką aferę trzeba robić ? bez sens dla mnie. aa i słaby ten "rym" -.- lol |
![]() |
![]() |
![]() |
#4830 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2005
Lokacja: Toruń
Imię: Kosi Lord
Profesja: Elder Druid
Gildia: Golden Boys
Poziom: 209
Poziom mag.: 80
|
![]() ![]() ![]() ![]() ~~~ Sell Stell Boots, Behe Trophy, Behe claw <2x>, Behe fang <20>, i nic wiecej ![]() Ostatnio edytowany przez Kosi - 09-11-2007 o 00:26. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4831 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2007
Imię: Azreas
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Demons Army
Poziom: 120
|
![]() moj adv ;]
![]()
![]() |
#4832 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 06 2007
Lokacja: Dee Gie
Imię: Dezerter Emperor
Gildia: Nothing ;]
Poziom: 125
Skille: 88/87
Poziom mag.: 8
|
![]() @cieka
Widze ze powazny problem jest z toba w tym temacie. Jak bys zauwazyl temat "Pacera Thread" jest poswiecony tylko i wylacznie do wklejania swoich screenow z gry a nie wzbudzania klotni. Jakies 200 stron +/- byl taki sam amator jak ty i zalatwilismy go psychicznie. 4-5 stron i zakonczyl swoja dzialalnosc. A propo nie wiem czemu uzywasz tyle "przecinkow" (przeklenstw) wogole to jest tu nie potrzebne. Jak widzisz jest to publiczne forum i nie jestes na nim sam, wiele ludzi odwiedza ten temat w przedziale 10-18 lat wiedz nie musisz byc taki wulgarny. Jesli chcesz poprzeklinac otworz sobie notatnik wypisz przeklenstwa i popatrz na nie. Moze wreszcie zrozumiesz swoj problem. Nie pisze tego posta zeby cie zgnebic, powyzywac czy tez zrobic z ciebie posmiewiska, ale chce zebys zastanowil sie nad swoim postepowaniem. Nie chce byc tez uwazany za kozaka bo pisze takie rzeczy. Jestem szanowanym graczem i ja takze szanuje innych bez wzgeldu na narodowosc czy wiek. Nie wiem moze masz jakis problem?? Widze ze kazdego odrazu chcesz bic. Sila nic nie wskorasz. A propo przeklenstw osoba ktora nie umie poradzic sobie z problemem siaga po przeklenstwa wiec widac jaki jestes slaby i ze masz jakis problem. Jezeli chcesz pochwal sie wszytkim co to za problem moze razem cos wskuramy ![]() ![]() I ostatnie moje zdanie: Jezeli te slowa nie przemowia do ciebie i masz zamiar dalej pisac takie glupoty to sobie lepiej odpusc i naprawde wracaj tam skad przyszedles i nie pokazuj sie tu wiecej ![]() A tu ssik ze skilowania ![]() ![]() To tyle odemnie POZDRO DLA PACERY!!! ![]() Ostatnio edytowany przez Dezio - 09-11-2007 o 08:40. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4833 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 06 2006
Lokacja: Przeworsk
Imię: Adi przyjaciel
Profesja: Knight
Poziom: 132
|
![]() Ja tylko napiszę że każdy kto włączył się do tej kłotni jak i do każdej innej zniża się do poziomu głównego prowokatora(chyba nie trzeba tłumaczyć).
Jak mówi tytuł szybko mnie nie zobaczycie...powód? ![]() Za 2-3 tyg wojewódzkie, może wtedy powróce... Zeby nie było ![]() ![]() PS jak ktoś nie najgorzej gra w szachy to pisać ![]() ![]() Pozdro~
![]() |
![]() |
![]() |
#4835 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 07 2006
Lokacja: Szczecin
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4836 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2007
Imię: Shizoo
Poziom: 310
Skille: 134/86
Poziom mag.: 24
|
![]() To teraz ja. Postanowiłem pozwiedzac Culty na LB za fortepianem, loot:
1st, 2nd, 3rd versy xD Na sell: ![]() Full Barb xD A potem z Amperem na hydry poszedlem loot do dupy, 4h: ![]()
Ostatnio edytowany przez micke - 09-11-2007 o 19:22. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4837 |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 04 2006
Lokacja: Olkusz
Imię: Nunelek
Poziom: 31
Skille: 79.69
Poziom mag.: 12
|
![]() Hiho, widze ze znow sie klucicie. Lepiej zaprzestancie i nieodpisujcie na gupie posty dzieci, ktore poprostu chca zablysnac olejce to szybciej skoncza.
![]() Tyle, baj baj. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4838 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 07 2007
Stan: Niegrający
|
![]() @ Adi
Jak chcesz mogę Cię potrenować ![]() ![]() Żeby nie było że bez SS ![]()
Jul 29 2007, 14:58:42 CEST Died at Level 56 by a demon Pacera Troja 2 - http://www.youtube.com/watch?v=pq344U_wXOY http://PremiumForFree.com/index.php?referral=47854 < Jeżeli chcesz miec konto Premium na Rapidshare.com wchodź |
![]() |
![]() |
![]() |
#4839 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 07 2005
Lokacja: O-ca
Imię: Byku morderca
Poziom: 115
Skille: 86/80
Poziom mag.: 8
|
![]() Dzis poszedłem szybko na dle w ank 1 dl nic
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() tylko szkoda bo nie moge wkleić fotek ![]() bo mam bmp na końcu a nie jpg ale tez jest zajefajnie
Tak tak to jest możliwe bokiem lecz tyłem ; OOO Ostatnio edytowany przez BYKU - 09-11-2007 o 23:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4840 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2007
Imię: Shizoo
Poziom: 310
Skille: 134/86
Poziom mag.: 24